Turbofart..

Nu är det bara 2 dagar kvar tills flytten sker.. Än har vi bara fått ner 3 hyllor, vinstället och packat 3 kartonger.. Resten är som vanligt.Nu lär vi verkligen lägga på turbofart med packningen!
Det ligger k l ä d e r & s k o r  över hela lägenheten och att ta tag i en städning känns väldigt onödigt för tillfället..

Kvällen igår var mysig & tillbringades på Berggrenska. Blev ingen slick då kroppen sa ifrån av trötthet och vilket nog var bra med tanke på att john låg halva natten inne på toa. Jag mådde super igår och lika super idag!

Nu ska jag fixa till mig sen kallar jobbet!

Sitter med..

Efter en heldag med håret mitt samt lite shopping på stan så kändes kroppen mör och trött.. Skickade iväg ett sms till Madde att hon skulle komma hit & göra mig sällskap. Hon kom & åkte lika fort..

..Nu sitter jag här med rödvinet&musiken i högsta hugg, madde åkte hem till valbo för att byta kläder & hämta alkohol. Så idag mina vänner är det vi 2 som gör stan. ( iaf berggrenska/slick).

.. Håret blev jag otroligt nog nöjd med, iaf i nuläget.. Känner dock att frissan hade kunnat tagit lite mer..
Men det får bli nästa gång!

(Ingen laddare till kameran därförblir inläggen fotolösa även idag..)

imorgon gäller det..

Dagen har rullat på av bara farten.. Först jobb i hemlingby därefter for jag snabbt ner till stan för att hinna kolla runt i affärer innan jag började jobba inne i stan! Det är alltid så mycket enklare att jobba när man vet att det är extra pengar! Allt känns så mycket lättare.

Har varit ute och gått en långpromenad i det fina vädret, gick förbi gavleån och oj vad fint dom fått det på gävlestrand. Hade hört att det blivigt fint men jag trodde inte att det var så fint!

Imorgon är dagen kommen, då ska jag klippa av mig 3års sparande.. Hur jag vill ha det vet jag inte än.. Antar att jag kommer bestämma mig när jag sitter i stolen...

Sen ska jag upp till caroline som ska leka lite med håret mitt..

Nu är dom här, igen!

Ville bara berätta för er som inte hann med att köpa dessa underbart snygga skor förra gången dom var i butik.
Nu är dom här igen!  Fick en uppladdning av dom idag, så skynda er till närmaste Din sko butik och haffa er ett par!

 Skulle jag gjort om jag inte redan haft dom, heh!


image193

Har hittat ett par till klara favoriter som jag kommer bo i nu när sommaren kommer.

image194

Gotta..

Här sitter jag med nyfärgat hår. Finns det någon skönare känsla än när man färgat bort den äckligt fula utväxten? - Svar nej! Sitter här och väntar på att John ska komma hem med en fullsmockad godispåse som vi glatt ska äta upp till Andra avenyn!.. Det bästa av allt är at det inte ens var min idé!..

Har köpt med mig 2 par skor idag.. Men har dock lite beslutångest om jag ska ha kvar ett par.. Ska knäppa kort & slänga in så får ni see.. Väldans fina båda två!

Snart är det torsdag och det innbär klippning.. Tur att det inte var idag för då hade det bara blivigt topparna!
Ha en bra kväller!


Allt tar slut..

Det slår aldrig fel, aldrig!  Allt smink tar slut samtidigt. Finns det något tråkigare än att köpa nytt bas-smink.. nej!

Har legat ute i solen nu & lyssnat på sommarmusik. Ska laga mig någon mat, traska ut med Nico sen sätta mig på cykeln och cykla till jobbet ( ja, ni läste rätt). Finns inget mer jobbigt än att cykla. Cykla i sig är väl inte jobbigt men resan som man ska göra.. Först går det trögt att börja cykla, sen blåser det oftast apa och man fryser.. När man kommer fram är man iskall och efter en stund svettas man ihjäl.. Och hur roligt är det när man sen ska jobba.. och inte nog med det så vet jag inte vart cykelvägen börjar vid hemlingby så antar att jag kommer få cykla på vägen brevid alla bilar.. yeho!


Skapar ett beroende..

När jag tar mig för och gör saker ofta (vilket är väldigt sällsynt) brukar det omvandlas till ett beroende..
Vi kan ta solning som ett exempel. Det har varit väldigt dött på den fronten då jag inte prioriterat det först och för att det inte hjälper att gå & sola någon gång ibland då min hy går att se igenom..

Men nu har jag passat på & solat medans solen varit framme och sakta men säkert fått mer & mer färg och det är då de där beroendet kommer krypandes.. Mycket vill ha mer sägs det?..  " solar jag idag & imorgon har jag fått lite mer färg" osv..

jag kommer ihåg tiden i skolan. t
Tror minsann att det var solning minst 3-4 grr i veckan & guud vad sommarfin man var. (året om) Mer sol åt folket.


..Så även denna dag tänkte jag ta på mig bikinin och lägga mig ute i solen innan jobbet börjar kl. 15!


En dag som alla behöver..

När jag slog upp mina trötta ögon för att skjutsa john i morse och såg det fina vädret bestämde jag mig för att inte ta mig ner på stan & ut till valbo. Vilket bra val jag gjorde!

Tog mig ut på en långpromenad med nico efter jag skjutsat john.. Det lär vara den skönaste promenaden jag gjort på länge. Klockan var nio, det var blå himmel, solen sken, det var varmt och inte en kotte ute så långt ögat kunde nå. Kanske är det så det är på söndagar?

Efter långpromenaden packade jag ner bikini och begav mig "hem". Möttes av att Stina&Micke som så skönt sitter ute och solar. Kilar ner i källaren efter sax & kam, ställer upp Nico på bordet. Han blev 1 kg lättare av att slippa all vinterpäljs. Nu är han kort & fin i pälsen!

Sen blev det stek stek & åter stek.. Idag har det varit en njutar dag till fullo. Har även hunnit med och ätit glass, gjort tacos till la familia, gått ner och låtit hundarna bada, givigt mamma morsdagspresent och tagit mig en tupplur.

Är hemma nu för att ta en dusch och sätta på mig mjukisdress sen ska jag hem till Familjen igen och parkera mig i soffan med dom & något bra på tv!

( Ibland är dagarna bra härliga)!

Nu är den här..

Har haft fullt upp den här veckan med jobb, så har knappt haft tid till att sitta här..
Solen skinder och vädret är underbart dock är jag svintrött att jag nog måste lägga omkull mig ett tag!

Har min lediga helg nu men tackade ja till att jobba idag endå så min lediga dag blir imorgon och då ska jag ta mig ner på stan och kolla runt sen tror jag även att jag ska fortsätta till Valbo/ikea och glutta runt lite där med.

Hade tänkt att tagit mig ut på krogen ikväll men kroppen säger ifrån så jag tänker för en gång skull lyssna på den. Jag blir hemma med forhoppningsvis en bra film att kolla på, Veronika kommer även hit och gör mig sällskap.

Så därför ska jag hinna sova en stund nu snart så att jag orkar vara uppe i kväll. ha!

Hoppas att ni haft en bra lördag! :)

tomt..

Tomt som ett skal.. Skulle behöva en helg med en massa fetsligheter..
-Jag skulle behöva en helg precis som förr

Då det ordnades med vin&ostkrokar. Förväntningarna var höga inför kvällen och precis allt var som en dans på rosor.. Bakfylledagen ägnades åt att ligga & prata i telefon om kvällens roligaste kommentarer & saker man gjort..


det ska bort..

Slut som artist.

Har kännt mig allmänt seg och frånvarande idag. Det jag tagit mig för att göra har gått saakta och seegt.. Vet faktikst inte vad det kan bero på. Åkte ner till stan 2 timmar tidigare än jag började. Hittade till min förvåning inget speciellt mer än örhängen, halsband & en tunika. Hittade även morsdagspresent! Yäy.

Om det hade varit idag som jag skulle klippa mig kan jag lova er alla att håret hade blivigt axel-lång då jag förtillfället är så jävla trött på hur hela jag ser ut. Få hoppas att samma känsla sitter lvar nästa torsdag då jag ska klippa mig, så att det för en gångs skull kan ske en förändring med mig!

Är ensam idag då john har åkt iväg till kompisar.. För första gången känns det skönt att bara få vara själv. Känner att det är en sån dag idag. En-ensam-sofia-dag.

Puss!

Stan..

Den här veckan blir det jobb inne i stan. Hoppas vädret håller i sig så att jag kan ta cykeln! Idag ska jag ta mig ner på stan några timmar tidigare för att kolla på en Morsdagspresent och lite till mig själv.. Senast jag var in på DIn sko i stan var förra gången jag jobbade där, januari. Tror det är minst ika länge sedan jag var i de andra butikerna med..

Ska bli skönt att komma ner och bara få gå runt och kolla, ensam. Det är ensam som man brukar hitta mest.
Så ska bli roligt och se vad jag hittar på till mammasen. Just förtillfället har jag ingen aning..

Igår fick jag ner allt på väggarna. Så nu känns flytten iaf på g : )
Ha en bra dag för det ska jag ha!

image190


Afasi..


Det snurrar i skallen..

Har ju tidigare sagt att jag skulle ta tagi en massa räkningar som jag inte vet vart dom kommer ifrån. Så idag på min lediga dag tog jag tag i dom så jag inte får betala mer än nödvändigt.

1:a brevet handlade om facket & a-kassan som jag så snällt betalar. Tydligen så är det något som tillkommer där som man också lär betala. Sjuk, döds & någonting mer försäkring. Så fanns ju inte så mycket att göra än att betala den med för att kunna få det som behövs om man bli sjuk, av med arbetet osv.

2: brevet handalde om i princip samma sak (ungdomsförsäkring) som mamma&pappa betalat till mig och även sagt upp nu när jag gått med i ovanstående. Men det fattar inte dom.

3: brevet handlade om samma sak som 2:a brevet förutom att beloppet stod på ungefär 1000 kr mer..

Efter allt det var fixat & klart så fick jag sätta mig en till telefonkö till Nordea. Mina engångskodar har tagit slut och jag har inte fått några nya och eftersom mitt kort inte fungerar i deras nya usla uppfinning så var jag tvungen att ringa och beställa en sån så att jag kan betala alla dessa räkningar.

och sist men inte minst ringde jag och tog ut massor av lappar som jag ska shoppa saker till den nya lägenheten för..men innan jag får dom så måste det komma hem ett brev som jag ska skriva på skicka tillbaka och även få tillbak en gång till.


Happy day.

image189

Gavlegårdarna är skit..

Jag kan inget mer säga än att jag tycker att Gavlegårdarna är skit. Jag hatar att vi har bott i en gavlelägenhet och jag hatar ännu mer att vi ska flytta till en till Gavlelägenhet.. (hatet flödar idag)

För det första så tycker jag att om vi har en som vill flytta in omgående till den lilla ettan vi "äger" så why not?!
Nej, då ska vi hålla på med visningar hit&dit.. Hade visning ungefär för 2 månader sedan och hon som låg 1:a ville ha den (sa hon) vi bestämde att hon skulle flytta in till juni då vi ville slippa betala dubbelt och hon slippa sin dåvarande lägenhet.

Förra veckan så ringde det 3 olika nummer till mig om att de stod 1,2 & 3:a på lägenheten ?! .. Vilket betyder att bruden som sagt att hon ville flytta in i juni inte alls ville det.. ( varför blir inte vi informerade?). 1 & 2an kom..
Båda två ville ha den så dom skulle bara göra upp vilken som skulle ta den ( då dom var kompisar). Meen ingen vill flytta in till juni vilket är ganska förståligt då det bara är 2 veckor kvar..

Dubbelhyra & obetald semester, drömläge!

Skulle det vara så svårt att låta vår kompis flytta in dååå...
Nu är det tur att vi har många bollar i luften & kanske slippet gavlegårdarna inom en snar framtid..

Mycket att göra..

Hela helgen har det varit full rulle framåt! Fredags blev det en tidig kväller, gårdagen spenderades med Madde&en hyffsad film idag har jag hållt mamma sällskap på hennes aloe vera kväll! Har hittat ett par favoriter som jag tror jag ska införskaffa mig när lönen kommer!

och på tal om lönen så kommer vi åka på dubbel hyra i en månad, vilket känns skit..
Gavlegårdarna är skit.. och jag önskar vi kommer ifårn dom snaart!

Nu ska vi krypa ner i sängen & glo på film!

På återseende!


ord som värmer..

Ibland behöv så lite för att en hel dag ska bli hur bra som helst! Fick höra väldigt fina och väl valda ord av världens gulligaste Maria på mitt jobb. Det gick rakt in i hjärtat och jag kände mig behövd på mitt jobb, vilket jag anser är a-ö!

Kampanjen som går nu runt om i alla Din sko butiker, mina favoriter.
image188

vill ha begäret..

Mitt vill ha-begär är stort nu. Är så mycket som jag behöver och vill ha.. En ny säng lär inköpas, vill ha en ny soffa, soffbord, tvbänk, en till tv till sovrummet.. Listan kan göras lång..

Jag vill köpa nya sommriga kläder, jag vill ha en massa skoor som ligger på personalhyllan på jobbet och väntar på att jag ska köpa dom, jag vill fixa mina naglar OCH jag vill köpa mig ett solkort så att man kan bli lite brun..

MEN förtillfället ekar det i plånkan och utgifterna slutar inte att pumpa mig på pengar..
Har på de senaste dagarna fått tre brev om massor av utgifter som ska betalas och det knäppaste av allt är att jag inte ens vet varför jag ska betala? Måste ringa&kolla upp det där på måndag!

Nu kallar jobbet sen myskväll med hjärtevännen min!
















(har forfarande inte köpt det där jävla frimärket)..


Bokat & klart..

För en liten stund sen tog jag mod till mig och ringde.. 29/5 kl. 12.00 sitter jag och klipper av mitt 3 års sparande av hår.. Ja ni såg rätt, jag har inte klippt mig på 3 hela år. Det beror på att jag aldrig blir nöjd med resultatet.

r hålla tummarna på att jag blir nöjd den här gången..

Nu är det bestämt..

Efter att ha haft Caroline på fin besök så är det bestämt, imorgon ringer jag och bokar en tid för klippning..
Kan inte bli värre än att det blir fult & då får jag väl gå med håret i en knut, gör jag ju endå det för jämnan nu för att det är för långt. - Ingenting kan bli värre än vad det redan är!

Annars så var kvällen uppskattad. Inte ofta jag har eller tar mig tid till att umgås med mina närmaste. Tråkigt men sant. Innan man börjar jobba hinns det inte med att träffas och efter är man för trött. Är ledig varann helg och då kommer det alltid upp andra saker. - Jag ska blir bättre på att börja umgås med mina vänner!

Ingen har råd till att förlora sina vänner ♥

image177

Hejåå håret!

Det var på tiden..

Ikväll blir det en Sofia&Caroline kväll, ohooy vad det var länge sedan.
Här finns det mycket att ta igen och pratas om!

image176

Kläder väcker minnen..

Det brukar vara så att låtar väcker minnen men jag tycker nog att kläder väcker minst lika många minnen.. Har nästintill städat ut hela min del i garderoben med kläder jag inte behöver använda just nu och lagt ner det i kartonger.

Många sommarkläder från förra våren&sommaren som väcker en massa roliga minnen! Jag kommer ihåg var man var och fixade sig innan festen, vart man gick ut och hur roligt man hade!..

Jag är kass på att minnas siffror, namn och utseende men när det gäller kläder så är jag en klippa på att komma ihåg. Oftast lägger jag knappt märke till hur personen ser ut i ansiktet. Jag kommer bara ihåg hur helheten såg ut med det olika klädesplaggen plus det viktigatse av allt, skorna : )

Sofia..

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Sofias namnsdag, hah!

Kvinnonamnet Sofia, Sophia är av grekiskt ursprung och kommer från ordet sopheía som betyder vishet. En variant är Sofie eller Sophie.

Namnet var mycket populärt i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet. Även under 1990-talet hade namnet något av en modevåg igen. Som bäst låg det 1996 på 13:e plats i listorna. 31 december 2005 fanns det totalt 86 318 personer i Sverige med namnet Sofia/Sophia varav 27 152 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1621 flickor namnet, varav 442 fick det som tilltalsnamn. Namnet Sofia/Sophia blev även år 2001 framröstat som Sveriges vackraste flicknamn.

Anledningen till att Mamma&Pappa döpte mig med namnet Sofia var för att de tycket att det var ett ovanligt namn(?)
Skulle egentligen ha hetat Elizabeth Wennberg.. Men istället slutade det med de vanligaste För&Efternamnet, Sofia Andersson!

och det där med vishet, hsde jag inte kunnat fått en släng av det?..hah

påbörjad packning..

Nu äntligen har jag kommit igång med packningen. Har nästitill fått ner allt som är i köket i flyttkartonger.
Bara 2 glas, 2 tallrikar och det nödvändigaste kvar. Börjar få lite smått panik över att det bara är 2 veckor kvar..
Smartis fia har tagit åt sig mer jobb just de dagarna jag skulle behöva packa&vara ledig.. Känner förtillfället att pengarna nog är viktigare då jag hade tänkt lyxat till det med 4 veckors obetald semester.. de ni! (Man lever bara en gång och får man ta 4 veckor så ska man minsann göra det, betald or obetald).

Suttit med IKEA katalogen framför mig hela kvällen och drömt mig bort i en fin och ljus lägenhet.. ja ni hörde rätt!
Jag ska gå från svart&vitt till vitt&begie. - Det är så jag vill ha det idag iaf, får se hur det blir med den saken när vi flytatt in. (antar att det svart/vita får hänga med ett tag till).

Imorgon är jag leedig och allt är städat och fint tack vare johnpa.. Så imorgon blev det en ledig-dag-där-man-kan-göra-det-som-faller-en-in! Det finns dock en enda grej som jag måste komma ihåg och det är ETT frimärke. Tro det eller ej det har tagit mig över 1 månad att komma ihåg det.. Så här hemma ligger ett rätt så vikitgt brev som är lite försenat pga att jag inte kommer ihåg den lilla dryga papperslappen!  Men imorgon såå..

Puss!

Nytt försök..

Nu har jag tänkt tagit mig i kragen igen gällande mitt hår.. Imorgon när jag är ledig så tänkte jag ringa och boka tid, vet fortfarande inte om jag bara ska klippa eller om jag även ska göra avfärgning och lägga i samma färg som jag hade innan jag färgade till det här mörka..

Känns som att enda chansen för mig att komma iväg till en Frisör är att boka mig en tid..
Tänkte boka nu till löning så jag har någon vecka på mig att bestäma hur&vad jag ska göra?

Alltid ska det vara lika svårt..

det luktar mat..

image175

O
m det vore så väl.. Flyttstädningen gav jag upp på engång när jag satt mig i soffan.. Nu inväntas mat som johnpa kommer med och efter det blir det film och mys med Maddde!


Tummen upp!

För mig som har världens dåligaste minne och 9 av 10 gånger glömmer det jag ska göra, så är det här nog den bästa och mest värdefulla påhitt på väldigt länge!

comviq har gjort så att man kan ladda på sin telefon genom telefonen med sitt kontonummer, man ringer bara  210. Klickar in person, kontonummer och hur mycket man vill ladda på sin mobil med och sen är det klart!
Nu slipper jag glömma något mer..

Har precis kommit hem från jobbet till en helt nystädat lägenhet, dagen blev genast bättre och jag fick energi till att ta tag i klädrummet.. Ska försöka sortera vår/sommar kläder och höst/vinter kläder. Det jag inte använder nu åker ner i flyttkartongerna på en gång så att vi är ett steg närmare flytten.

Puss!

Lyssna och njut..




Tacos-galen..

T
acos har alltid varit en favorit-rätt i mitt tycke.. Men nu tror jag det har gått lite överstyr för mig.. Åt Tacos i Lördags, åt tacos igår och idag är jag sugen på tacos så ska även idag stoppa i mig det..

Har lessnat så himla mycket på all annan mat så jag får leva på tacos ett tag till, det är nog den enda maten jag äter och verkligen njuter av att få äta.

För övrigt så var det kanske inte sådär jätte bra utav mig att vara ute hela helgen beroende på min allergi.. Vaknade av att jag knappt fick upp ögorna idag för att dom ärså svullna & snoret bara rinner..
Nu blir det till att proppa i sig all tänkbar medicin för att få de här bra!

Nu ska jag äta furkost sen ut på en promenad!

image173

Dagen som gått..

Dagen har bestått av utomhusaktiviteter.. Eller aktiviteter var väl att ta i. Vi ställde klockan på 10 för att koamm upp och ut i god tid. Klädde på oss och gick hem till Mamma&Pappa för att få lite färg på oss..

Jag tror att jag stod ut i solen 1 timme högst ( hur klarar man av bakfylla&sol utomlands?). Så det fick bli skuggan för mig.. Var också ut på en promenad med hundarna, gick ner till alderhomen och lät dom bada av sig lite..

Och mer än så aktiva har vi inte varit idag mer än pendlandet mellan matbordet, solstolen och skuggan..
Är man ledig ska det njutas!

image172

En alltför långhårig livsnjutare..

rosévin&jordgubbar..


 

image167
 

S
å invigdes kvällen igår.. Började här hemma fortsatt på kryddstigen, Bergrenska, brända. Kvällen avslutades på slick! Vädret och humöret var på topp och umgänget lika så!..

säg mig vad..

Den här låten är förra sommaren för mig, en sommar som för mig kommer att vara den bästa!
Förra sommaren var en perfekt sommar på alla sett&vis.

Så lyssna på den här låten och säg mig vad nii tänker på..
Caroline, lady 2?




136, det var där de var draag..

En solig morgon..

Vaknade tidigt idag, pasade på att gå upp så slipper hela min dag bli bortkastad.. Idag ska jag ut i det fina vädret!Jag ska ta med mig nico & en bikini hem till mamma&pappa, lägga mig ner i gräset och där ska jag ligga och njuta av min lediga helg och att soln skiner..

Ikväll blir det grillning & mysdricka!



Igår på jobbet passade vi på att bygga om i butiken för den nya kampanjen, Black edition.
Jag som älskar svart, älskar den här kampanjen.. Det kommer väldigt fina sandaletter  och sandaler som jag så galtt passat på att lägga undan! Passa på ni med..

Ha en bra & solig dag!

image166




Underbar!



Helt underbaar låt..

Allt annat än..

Min lediga dag har varit allt annat än bra..
Låg ute & solade en timme ungefär tills jag höll på att dö av värmeslag.. Önskar att man hade en lite gräsplätt till "gård" i stället för en balkong.. inte det roligaste att ligga och sola i bikini på ett sement golv..
Tog min bleka kropp och gjorde mig i ordning, gick en sväng till rödakorset och kollade om dom hade ett par speciella glasburkar men icke..

Gick hem till mamma för att åka ut till valbo och det var där det började..
Först in på Ikea för att handla lite nödvändigheter.. Hitade ett par lådor, 2 par för 29 (ord. 2 för 69). Packade ner 6 st i kassen. .. kommer till kassan och får betala för ordinarie pris.. eftersom att det var menat för dom som har ikea kort som jag docl har men inte med mig.. Betalar "glatt" och går..

Åker över till Siba för att fixa försäkring som i princip var klart. 32 kr i månaden.. När jag kommer dit och ska betala så är det helt plötsligt så att man ska betala allt på en gång. Ger glatt upp kortet igen och 800 kr fattigare..

När jag köpte min kamera var det ett erbjudande. Köpte man den inom maj-juni skulle man få 560 k tillbaka.. Men dock inte av siba utan av canon.. När jag kom hem från Valbo satt jag mig ner för att fixa det.
Först skulle man svara på en jävla massa frågor plus skriva in personuppgifter. Sen fixa serienumret på kameran, klippa ut orginalstreck-koden på kamerakartongen, kopiera kvittot, fixa ett IBAN-nummer samt en SWFT-kod.. ( Fick ringa Nordea och sitta i 30 min telefonkö innan jag fick alla nummer.)

Och nu ska jag "bara" skicka iväg det här och vänta i heeela 6-8 veckor innan jag får tillbaka pengarna.
Fanns det inget krångligare sätt?..

och som om det här inte var grädden på mosen så hade jag även tänkt göra massor av olika maträtter gjortd av köttfärs.. Jag la ut köttfärsen i solen en stund för att låta den tida lite, la sedan in den i köket föratt den skulle tina mer medans jag sminkade mig.. Glömde bort den när jag gick hem till mamma&pappa så nu måste jag ställa mig och steka 2.5 kg köttfärs...

.. och för er som inte känner mig kanske jag ska berätta att jag har världens kortaste tålamod.




Lediga dag..

Jag har svårt att somna vilket är väldigt konstigt då jag i vanliga fall bara behöver lägga mig i sängen så somnar jag. Jag ligger vaken och tankarna bara snurrar.. Jag har drömt obehagliga drömmar som skulle kunna vara sanna nu i några dagar.. vilket också är väldigt störande!

Börjar bli nervös inför flytten som vi inte ens har påbörjat en packning på.. - Jag vet att det är 3 veckor kvar men på dom tre veckorna har jag 4 dagars ledighet.. Och när jag jobbar hinner jag knappt med mig själv så hur ska jag då hinna med flytten.. Antar att jag får försöka hinna med lite ikväll.

Idag är min lediga dag och till min förvåning är det fint väder. Ska hinna ta mig ut på balkongen och få åt mig några solstrålar medans jag äter frukost. Sen bär det iväg till valbo för att fixa en försäkring till min Kamera ( så att det inte blir som med min mobil). Sen in en sväng på ikea och köpa lite nödvändigheter till den kommande lägenheten..

Puss!



im a legend..

Fick låna filmen " Im a legend" av Maria på jobbet.
Jag om någon brukar alltid stänga av eller somna om det börjar bli overkligt i filmen.
MEN hör och häpna.. Filmen var bra ( fast några overkliga snuttar på filmen), jag somnade inte och den rekomenderas varmt!

Fick ta mig upp ur soffan 2 gånger för att kunna andas, så pass spännande var den! Wille gjorde det bra i filmen..
Tumme upp!





Fia i ett nötskal..

Jag har en konstig ovana som jag nog måste lära mig bort med.
Jag tror att dom jag förr i tiden kände, gick i samma klass som, umgicks med osv inte känner igen mig?!
Om jag som har världens dåligaste minne kommer ihåg alla så är det väl klart att dom känner igen mig med.

Men som sagt har det blivigt en dålig ovana, möter jag någon som jag inte pratat med sen grundskolan el. högstadiet så hejar jag inte, jag går bara förbi. rakt fram med huvudet & blicken..

Mötte en gammal klasskompis häromdagen på jobbet (kommer dock inte ihåg namnet).
jag behandlade henne som en helt vanlig kund och som om jag aldrig hade sett henne tidigare..
-och då kan man fråga sig varför? svar: Tror inte hon känner igen mig?

Nu får det bli skärpning från mitt håll, nu ska jag börja heja på varenda en som jag pratat med, fylla som vanligt!
klart de känner igen mig..

Aloevera kväll..

Även denna dag har varit fullspäckad med saker att göra! Hade jobbpass 10-19 men eftersom att det var å lungt fick jag gå en timma föra så att jag skulle hinna följa med Mamma till en Aloeveravisning av sin nya prudukt som är smink.

Jag är alltid skeptisk till allt som man inte riktigt känner igen.. Mamma har hållt på med Aloevera ett bra tag nu och kan knappt komma ihåg en enda gång jag provat hennes produkter. Det mamma säger blir automatiskt till "tjat" som man inte tar på allvar, tragiskt men sant.

Så igår när mamma gjorde ennu ett försök att få mig intresserad av Aloevera nappade jag ( kanske inte för Aloevera utan mer för sminket) för vem vill inte sminka sig på bästa och skonsammaste sätt.
Det var faktist bra. Nappade inte på något av sminket men på lite krämer och juice. (som mamma hela tiden tjatat att jag ska prova). Så nu ska jag köpa på mig lite så att både kropp & själ blir i toppform!

Övrigt så har jag blivigt helt besatt av tanken på att göra vår balkong fin & mysig.. Tänker börja köpa på mig lite småsaker innan flytten känns onödigt att köpa på sig allt nu. Men idén jag har kommer att bli väldigt mysig.

Och hur täppt är man inte om man får lock i örorna när man dricker ?!..

image154

jag kan..

Jag kan inget mer än att tycka att kunder är väldigt dryga när dom 1 minut i stägning kommer in och vill reklamera ett par skor. Jag veet att dom självklart ska få det men kan man inte ta sig till affären en annan dag istället för att springa in någon minut i och förklara sig hit&dit om att man inte hunnit tidigare..

Vi jobbar också och det är väldigt drygt att stå kvar en kvart för att någon just lär fixa sina skor en söndagseftermiddag kl. 15.59..

och grejen är att det aldrig slår fel.. Kan vara lungt 2,3,4 timmar men just när vi är på väg att stänga det är då dom kommer, reklamationsjagarna..

Godmorgon!

brist.

Brist på fantasi då min dag endast har bestått av jobb och mat..
Imorgon börjar en ny vecka och vad kan man tänkas se fram emot då? hmm..

Min lediga dag på Torsdag och min lediga helg!

image153

Fullt i kylskåpet..

God kväll på er!

Har krypit ner i sängen och har för ovanlighetens skull bara nico vid min vänstra sida, högra sodan av sängen är tom efterom att john jobbar natt (tur för honom som får pengar, synd om mig som får somna själv).

Min jobbar helg denna helg, så dagen har bestått av jobb och kan erkänna att jag blev smått irriterad när vi åkte till jobbet i morse och inte såg ett moln på himmelen och kände en sol som var varm som sören, vädret ändrade sig snabbt och det tackar jag för. För finns det något jobbigare än att jobba i fint väder?

Efter jobbet åkte jag hem till mamma&pappa och åt grillat. Betalade även tillbaka skatten som var på hela 2000 kr. Hoppas det där bara bli en engångsföreleelse och att jag nästa år kan få tillbaka lite pengar..

Från mamma&pappa till affären med john och storhandlade så jävla mycket mat att det knappt går att få in en enda grej till i kylskåpet. En härlig känsla när man öppnar kylskåpet och ser att det är fullt, att man kan ta precis vad man vill och att det finns frukost till imorgon..

John åkte och jobbade medans jag och veronika la oss skönt i soffan ( vilket resulterade till att jag somnade) och kollade på andra avenyn. Så dåligt att det blir bra, hah!..

Nu blir det natt för imorgon är det min rur att räkna kassan och då om någongång lär huvudet vara med och på!
God natt på er!

nu kan jag också..

Nu äntligen kan jag också knäppa världens finaste bilder. Idag införskaffade jag mig en riktigt systemkamera..
Innan bilderna blir bra måste jag försöka komma ihåg vad jag lärde mig på mina fotolektioner (?), sen kan det hända att det blir en hel del bilder här i bloggen (vilket jag för tillfället är kass på att lägga ut).


image152

Det är så jag känner..

Idag är det en vill-dra-täcket-över-mig-och-sova-hela-dagen-dag..
Kan knappt se med ögona då dom är helt röda av all pollen, huvudet känns tungt och kroppen hinner inte med..
och det jobbigaste av allt är att jag ska jobba 11-19.

allt har blivigt upp&ner vänt för att man festade i onsdags.. nu känns det som att det är måndag istället för fredag.. Ska jobba heela helgen också och det gör de också jobbigt att gå till jobbet idag..

Familjen ska åka ut till sommarstugan idag och är det något jag skulle vilja så är det att åka dit. Bara få vara ute och ta det lungt, gå ner till bryggan och se ut över vattnet.. men nej, jobba jobba jobba..

Ikväll när jag slutar ska jag ta mig ut till siba och kolla lite. Får se om jag får med mig det jag vill hem.
nu blir det frukost sen promenad med nico!


1 månad kvar..

Om precis en månad så får vi flytta in i vår efterlängtande lägenhet..


Dagen efter..

Gårdagen var mer än bra!
Efter jobbet så skyndade vi oss hem och fixade till oss. Åkte vi iväg till Adam&Anna där vi fick tillsammans hem till Gurra&Kicki. Musiken satts på och likaså grillen. Glada personer och god dricka gjorde kvällen till en kanonkväll!

Vi åt, spelade kubb & pratmakarna. Gick en sväng till majkasan och kollade på fyverkerierna sen fortsatt kvällen sent in på småtimmarna då vi tog vårat pick&pack och bäddade ner oss i strömsbro!

Tack för en mysig och trevlig kväll!

image151



Idag dessvärre har inte dagen varit trevlig.. Vaknade till vid 2 då vi drog oss upp och fick i oss lite frukost. Parkerade oss i soffan med en film. Hade turen att få god mat serverad framför ögona på oss också! Nico "slapp" vi också gå ut med då Johns mamma så glatt ville det. Segaste dagen på länge.. Men det var det värt!

Hoppas ni haft en minst lika trevlig sista april :)

RSS 2.0