Heldag

Igår hade jag en riktig heldag med min Madelene. Vi möttes för en morgonpromenad och sen gick vi hem till henne där hon bjöd på god frukost.

Efter att vi fixat oss blev det shopping av julpynt och sen avslutade vi med att baka miljoner av peppisar och lyssnade på julmusik! En helt perfekt och mysig dag!


Söndagsmiddag

Ikväll har vi bjudit min fina familj på söndagsmiddag. Blir ju oftast (läs alltid) vi som blir hembjuden på mat, så nu var det verkligen på tiden att vi bjöd tillbaka!

Blev vitlöksbröd och vår egen pastarätt som vi kommit på. Efter maten bjöds det på kladdkaka med grädde.

Enkelt men såå gott!


Vilken magi!

I fredags åkte jag ner till Sthlm med Ida och VIktoria. Vi åkte ner tidigt så vi hade hela dagen till shopping utan att behöva känna stress. När vi kände oss nöjda så checkade vi in på hotellet och korkade upp vin och började göra oss klara inför kvällens spelning!

Alltså herregud! Vilken stämning, vilket drag och vilket adrenalin det bjöds på! Det där var helt klart en upplevelse i sig, det var magi! ✨🌟💫✨


Trött

Jag är trött. Trött i kroppen men även i huvudet. Jag tänker så det knakar. Tänker och spekulerar för mig själv och varje gång kommer jag fram till samma sak, min magkänsla har nog rätt.

Fast jag hoppas fortfarande att det bara är en inbillning och att jag faktiskt har fel. Jätte jätte fel.




Familjekväll

Äntligen är onsdagskvällen här och jag går mot 4 lediga dagar! Jag har tagit ledigt på fredag för att göra lite roligare saker än att jobba och att få långledigt kom på köpet och inte gnäller jag inte :)

Ikväll är det mys på Brynäs med mamma, pappa och syster som gäller. Skönt avslut på en lång arbetsdag.

Puss på er!


Tacotisdag

Ikväll har jag varit hemma hos Ida och myst! Hade också lyxen att bli bjuden på god tacogratäng! :)

Nu blir det sängen inför en mördardag på jobbet!

(Utslagen var helt borta idag när jag vaknade)

Puss&godnatt!




Utslag!!

Alltså herregud hur min kropp ser ut nu!
Det började i morse, när jag vaknade hade jag lite utslag på halsen och ner mot ryggen men tänkte inte mer på det!

Idag på jobbet började det klia högt upp på magen och ikväll när jag skulle hoppa in i duschen hade jag utslag över hela kroppen!! Hela ryggen, halsen, tuttarna, magen, armarna, ljumskarna, rumpan, ben & fötter. Hela jag är ett nesselutslag!

Har ringt rådgivningen och fått order om att ta allergimedecin så det är gjort nu.
Blir det värre eller börjar klia i fötter händer eller i huvudet måste jag åka in akut. Så nu håller vi tummarna att det inte händer något mer!


Lördagskväll

Sitter med jeans, tjocktröja, sockor, halsduk och morgonrock under en filt och kollar på en film som visas på tv.

Fattar inte hur kallt det kan bli i den här lägenheten. Jäkligt synd att vi har en öppen spis som inte fungerar för satan vad jag hade eldat i den annars!

Ska strax försöka fixa till mig lite för att sen bege mig till Ida där det väntas tjejkväll :)

Ha en fin lördagskväll!


Fin onsdagskväll

Igår innan bion möttes jag Stina och Marina upp på churtstreet för att lyxa till det med god mat!

När klockan började närma sig 21 så gick vi över till biografen för att äntligen få se part II av breaking dawn.

Vi hade delade meningar om bion, jag tyckte inte att den var speciellt bra medan de andra inte höll med så tror faktiskt att jag blir nedröstad på den punkten :)


Filmtisdag

Ledig dag idag och den har spenderas i soffan. Har kollat på olika program på play som jag missat, läst bok och sovit. Inte så effektiv dag med andra ord.

Ikväll har jag och marina varit hos Stina och kollat på breaking dawn del 1 för att förnya minnet tills imorgon då vi ska se tvåan :)


Hemma igen ..

Japp, efter en solig vecka i värmen är vi nu hemma igen på kall mark.

Veckan i Spanien var underbart skön! Att få ligga i en solstol och få känna värmen, solens strålar och havets svalkande vatten var verkligen balsam för själen.

Att sen få åka med hela fina familjen och fira min fina pappa som fyllde år var också det ett stort och härligt plus!

Nu är jag tillbaka till verkligheten igen och fast jag inte vill det så får jag försöka tänka så positivt som det går!


Upp och iväg

Nu sitter vi inpackade i bilen och är påväg till Arlanda 05.00 går planet och sen väntar en veckas semester. Sååå, vi hörs om en vecka alla följare :)


Stresstorsdag

Oj vilken dag! Men nu är nästan allt klart inför imorgon förutom all tvätt som jag ska hinna med mellan 10-13 innan sista jobbdagen börjar!

Packningen har gått sådär, vet ju inte hur jag ska packa med tanke på att jag fryser mer än vad som är vanligt. Men med fyra tjocktröjor och ett par jeans i reserv borde jag klara mig ifall det blir kallt :)

Nu blir det sängen
Puss & godnatt!


Spanien väntar på mig

Ja, vi åker visst till Spanien imorgon!
Resan har varit bokad länge men OM vi skulle resa har varit oklart pga saker som hänt.

Men nu kan jag nog säga att vi kommer åka med 99% säkerhet.

Jag har inte packat, inte hämtat resväskan och heller inte växlat mina pengar. Ligger i skrivande stund och försöker få ihop en liten packningslista i mitt huvud innan jag börjar sätta fart.

Den här resan är så välbehövlig, jag ska bara njuta och slappa. En riktig vila-upp-mig-resa ska det bli! Och sol på det, underbart!!




RSS 2.0