Om alla dagar kunde vara såhär!

Tänk om man kunde få vakna innan klockans dryga ton varje dag med ett sånt bra humör att det lyser om hela sig. Att sen få det bästa tänkbara vädret och en riktigt bra dag på jobbet, som avslutas med en god middag och många härliga skratt för att sen krypa ner i sängen och känna sig LYCKLIG.

Då kan man säga att veckan börjat på bästa tänkbara sätt!

Godnatt!


Efter helgen

Efter helgens alla tre dagar och allt lyx med godis och god mat är det inte mer än rätt med denna lunch.




Idag på Bailine bokade vi in en tid då jag ska vägas och mätas i cm. Väldigt spännande och se hur mycket cm jag tappat av de kilon jag gått ner!


En timme

Vaknade en timme innan klockan och precis innan älskling åkte iväg, så fick morgonpussa på honom och nu ligger jag och kollar på vakna med the voice medan jag vaknar till liv. Underbar start!



Check!

Varje år försöker jag lära mig äta något jag inte tycker om. Förra året lärde jag mig älska oliver och året innan det var det glögg!

Försökte även med både te och varm choklad förra året utan framsteg. igår på fiket blev det en varm choklad och idag gillade jag det! Äntligen kan jag värma mig när det är kallt!



Helgen lider mot sitt slut..

Helgen lider mot sitt slut.. Jag har tagit det väldigt lugnt mellan jobbtimmarna. I fredags tittade jag på idol med marina och åt gott, igår blev det hemmagjord pizza och så mycket bättre med älskling och idag efter jobbet blir det en fika med madde.


Fredagsförmiddag

Äntligen fredag och nyfärgat hår! Känner mig som en helt ny människa bara för att jag fått botten färgad!

Ska strax åka iväg till jobbet, hoppas verkligen att det kommer mycket folk och att det finns saker att göra!


Två fina.



Som vanligt när det gäller mig har jag väldigt svårt att välja. Oftast när jag inte kan bestämma mig så får det bli båda två och även denna gång. Nu hoppas jag bara att dom är lika fin i verkligheten som på bild!

Längtar tillbaka!

Är det någonting jag verkligen längtar tillbaka till från sommaren så är det när jag och john hade vår första semestervecka och drog till sommarstugan i 5 dagar.


Jag har aldrig varit så avkopplad och lugn som jag var där! Vi fick dagarna att gå genom mysiga promenader, sola, bada, åka ut med båten och fiska, läsa bok i flera timmar, grilla och äta god mat på bryggan i solnedgången! Jag skulle välja de här 5 dagarna istället för utomlands utan att tveka!


Vi ska försöka ta oss upp dit igen innan den riktiga vintern kommer, jag längtar!


      

Onsdagkväll

Nu är det tråkiga inlägg som skrivs.. Äntligen närmar sig onsdagen sitt slut och jag ska strax krypa ner och göra kväller!

Imorgon är det ledighet som gäller! Ska vara på Bailine klockan 10.20 och därefter blir det julklapps-shopping!


Äntligen lön!

LÖÖN, äntligen! Som jag räknat ner och längtat efter denna Tisdag! Nu är det så tråkigt att allt åker in på sparkontot och de andra pengarna till Julklappar (ska försöka bli klar med alla den här månaden) Det bästa just nu är att kyl&frys blev proppat igen! Annars så är den här veckan väldigt tråkig! Det känns att jag tagit åt mig mycket extratimmar för enerin är inte på topp, min Torsdag är efterlängtad!

Grå måndag!

Den här dagen är så grå och kall. Funderar starkt på att gräva fram vinterjackan idag så att jag slipper frysa ihjäl när jag är ute.

Sitter på lunchrast nu och fördriver tid..
Vill bara hem!



Äntligen!

Jobbhelgen är äntligen över! Stina och jag ska tillbringa resterande tid av den här söndagen i hennes soffa och kolla på film!

Ny vecka och nya tag imorgon!


Natti!

Nu är det dags att bädda ner mig så att jag orkar med morgondagen. Upp tidigt för ett morgonpass på gymmet för att sen åka iväg till jobbet, Direkt efter jobbet så ska vi till strömsbro på middag och födelsedagsfirande! en fullspäckad fredag med andra ord!


Puss&godnatt!


allt annat än lugnt.

Det blev inte så mycket av med pause-knappen idag. Blev väldigt mycket speed istället! Mellan städ, tvätt och tavelupphägning så kom jag på att jag ville ha en klocka ovanför skrivbordet. Ut med mamma och köpte en stor fin som jag haf span på länge och som nu sitter och pryder vår vägg så fint!

Det här med köpstopp gick åt helvete den här månaden. Får hoppas på bättre lycka denna månad!






Kan hon, kan jag!

Sitter och slösurfar mellan tvätt & städning. Inne på Aftonbladets sida får jag se något som gör mig ännu mer peppad än vad jag redan är på att träna! KAN HON, KAN JAG!





Nu har jag tyvärr inte Aftonbladet plus där det står hur hon har gjort
och hur länge det har tagit henne att forma hennes kropp så fint.
Men vilket som så är det en stooor jäkla förändring!!


Ensamdag.

Idag är det min dag. Helt ledig men ingenting planerat! Har bestämt mig för att bara ta en dag hemma i lägenheten i lugn och ro. Ska passa på att tvätta, städa & sätta upp dom sista tavlorna som inte kommit på plats.


Det här är så ovanligt mig att inte ha någonting planerat, Men idag behöver jag trycka på pause-knappen och bara få vara med mig själv.





Bebisgos, ny sjal & köttfärsbiffar!

Efter Bailine så mötte jag upp Marina, bebisarna & Stina. Vi hyrde film, tände ljus & åt kanelbullar.


När john slutat jobbet åkte vi ut till köpis för att köpa en present och jag fyndade en jätte fin sjal för 50kr (trots mitt köpstopp).


Nu har vi precis ätit kvällsmat som bestod av köttfärsbiffar och potatis. Min älsklingsrätt när det gäller vardagsmat!








Tisdagmorgon

Har precis vaknat och ligger och drar mig i sängen.. Idag ska jag på Bailine och sen möta upp marina och umgås med henne!


Lördagsaktivitet!

Lördagskvällen spenderades med vårt favoritpar! Vi lagade mat, spelade spel, pratade minnen och om framtiden!

Jag älskar oss fyra! ♥






Det bästa!

För ungefär ett år sedan så använde jag bara vanlig tvål till att tvätta bort mitt smink med och hade gjort det många år innan det med. Mitt ansikte mådde verkligen inte bra i slutet och det syntes! ( vilket jag förstår ) ..

Sen blev jag tipsad om dessa produkter och har nu inga problem alls! Jag är fast och kommer aldrig att sluta med dessa tre!



Fredagsmyser

Hade stängning på jobbet, snabbt iväg och lämna in en försenad film, ut med lillen, slängde snabbt ihop fredagsmaten som precis blev klar när idol drog igång!

Så nu sitter jag och äter fredagsmiddag i soffan och har idol som sällskap medans johnpen jobbar kväll!


Blå fredag!

Fin fredag och bra humör! Ska strax åka iväg till jobbet! För att påbörja min "jobbvecka" efter mina två dagars ledighet! Imorgon går jag in på min 4:e helg av 11.


Blocket, jag älskar dig!

Jag älskar gamla möbler och gissa om jag vart överlycklig över att få se den här på blocket igår!

Gubben var snäll och höll den till mig! fast han fått flera bud över det han ville ha för den!


Så nu är den min för 8 små hundralappar!! Fast det roliga med det hela är att mamma och pappa får ha den hemma hos sig fram tills vi flyttar! Och någon flytt är inte ens påtänkt!


Tänk vad fin den kommer bli som helvit!


På väg!

Nu har jag fått pappa till att följa med mig och hämta hem mitt fynd :)


åååååh!

Nu är jag såå glad!! Jag har hittat en "grej" att pyssla med och göra om, Få den precis som jag vill - Ja, jag gillar ju att måla saker vita och sådär.


 Jag är så glad och så knäpp!
Mer om det här kommer imorgon!
Nu får jag bara hålla tummarna att gubben håller sitt löfte!

En ledig onsdag!

Ledig onsdag som tillbringas hemma hos mamma och pappa. Jag är hundvakt åt Sally och passar även på att värma mig vid elden! Hösten är mysig men jag är fryssen av mig att det nästan gör ont!



Tisdagsmys!

Tisdagsmyser hos Sandra i hennes fina lägenhet :)




En kall tisdag.

Det märks tydligt att det börjar gå mot mörkare och kallare tider!
Jag som varit en sån morgon-människa får kämpa mig upp ur sängen, trött hela dagarna OCH hoppar över träningsdagar! Den här veckan är fullspäckad med saker så jag har lovat mig själv att ta tag i allt igen nästa vecka! ..


Idag väcktes ett litet hopp & jag har aldrig varit såhär peppad inför det!
Hoppas mitt fyrklöver ger mig tur!


Hela långa helgen!

Helgen har varit bra!


I Fredags gick jag och john ut och åt på Mezopotamya och avslutade med en hyrfilm och mys i soffan till sent på natten!


I lördags var det tjejmys med god mat, läskig film och tjejsnack som gällde! Emilie var äntligen hemma i Gävle och det var inte en dag försent!


Söndagsjobbet avslutade jag med Fika på Java med Madde&Caroline.


Lugn och skön helg!
Att få träffa alla mina fina vänner gör mig såå glad! <3

soliga härliga Fredag!

Och jag är ledig idag med, Fast det är jag värd då jag jobbar 4 helger i rad! Har precis tryckt i mig 2 ägg 2 mackor med avocado & keso och 1 mandarin till lunch. Sen jag slutade med kostschemat har jag konstigt nog inte ätit "normal mat" än. Jag håller mig fortfarande till ägg, råkostsallad, avocado mm. Det går fort och jag blir mätt! :) Hade bokat spinning dagen till ära men var tvungen att avboka då mina ven har blivit överansträngda. Så nu låter jag dom vila fram till på söndag så att jag kan gåpå det passet istället! Så istället ska jag följa med Ida&Madde på stan. Jag lämnar plånboken hemma då jag inte får eller vill handla något mer.

Söta!

Söta som socker!!


Nytt!

Nyinkommet! Snygga kängor, 499;-


Redan Torsdag!!

Har nyss kommit hem från min 5:e och sista behandling på bailine.
Så nu har jag köpt 10st nya, här ska ges resultat! 

Ska strax åka med lillen till Brynäs för att aktivera honom och Sally.
Efter det ska jag möta upp Marina & Småflickorna.
Torsdagskvällen avslutar jag hemma hos mamma&pappa 
med pannkakstorsdag & Robinson!! 

 




Kanelbullensdag!

Och självklart blev det en kanelbulle, tillsammans med älskling och mamma&pappa som var förbi på besök. Annars har den här Tisdagen bara bestått av vardagliga bestyr som jobb, tvätt & matlagning!




Hoppas!

Jag håller mina tummar att det här kommer att ske!!


En härlig söndag!



Idag har det varit en bra dag! Älskling och jag har varit ute i valbo och kollat in utbudet på både kläder och saker till Lägenheten! Nu väntas det mat hos kära Mor&Far!


Skitlördag!

Den här Lördagen kan nog fan bli den tråkigaste på hela året. Först började det på dagen när hela min underbara familj är ute i stugan utan mig, för att jag måste jobba. Sen till ikväll.. Skulle haft en mysig lördagskväll med john men jag ändrade planerna och john fick snällt rätta sig efter det. Och sen blev det bara kattskit av allt och nu blev jag sittandes hemma själv en lördagskväll. Och ni som känner mig vet hur mycket jag hatar att vara själv!

Så för att ha något att fördriva tiden med ikväll så fick hemmakväll bli min räddning. Och ja, ni ser godis och ja, jag har struntat i dieten. Jag vill träna och svettas istället för att äta minimalt och må dåligt.



RSS 2.0