det svider..

Godkväll alla läsare..

Idag är det är det torsadg och den har bestått av jobb, ikea och att vara social..

Gårdagen var fullspäkad ända fram på småtimmarna..Lager 157 var väl helt ok, har varit bättre de andra gångerna men med rätt sällskap så är allt roligt! Jag hittade ett par jeans en tunika och en väska. Så nu ekar det ennu mer än tidigare i plånkan min.. Drog förbi och in i Falun på en titt och av det lilla vi såg och upplevde så är gävle bra, bättre och bäst.. (iaf på donken). .. och kanske utbudet av affärer med, ja!

Hemfärden var minst sagt JÄVLIGT irriterande med tanke på att lill pärlans ena vindrutetorkare spelade ett litet spel med mig ( hatar oljud och har kort stubin).. In ut, in ut, in ut för ett antal tappra försök att fixa skiten. men nej, det gick inte så det fick blir pådrag på stereon med gamla-goda-tiden-skivor!

Hem, av med smink, på med nytt, leta kläder, i med dricka, iväg på klubb kompass, heem och sängen..
Kort och gott, en väldigt bra dag&kväll!

nu svider det i mina små ögon.. ska pussagodnatt nu och krypa ner!
imorgon är det fredag & det mina vänner betyder att jag gå mot min lediga helg!

kan bli farligt, kan bli flippat!


watch and see..

Alltid farligt med lång-luncher på jobbet..

Dessa två fick följa med mig hem igår :)


En t-shirt från veromoda, 159:- Och en cardigan från ginatricot, 199:-


Lager 157

Here we come..
Idag är det en ledig dag för både oss jobbande och studerande. Vad passar inte bättre som att samla ihop lill-gänget och dra till Lager 157. Kläder, kläder, kläder.. (jag som ska spara pengar).  Har varit där två gånger tidigare första gången var det inte alls mycket att vara glad över, andra gången blev det 4 önskvärda plagg.. så nu hoppas jag för min egen del att det finns fina kläder även denna gång medans jag hoppas för mina pengars skull att det inte finns ett skit! :)

Ikväll blir det utgång men dock lugn då jag börjar jobba kl. 10 imorgon.. Vi ska på Hartan som har premiär ikväll för onsdagar.. Så det ska bli spänande och se vad det är :)


Dilemma... Vi har blivigt erbjuden att ta en lägenhet inne i stan på staketgatan, fortfarande en 1:a men tusen gånger större! Jag vet i n t e alls vad jag vill.. Jag älskar våran lägenhet som vi bor i nu fast att den inte ligger på världens bästa ställe, jag har alltid sagt att jag vill bo mitt i smeten men vill jag verkligen det?

Vi får åka dit och kolla på den, syna den riktigt noga och se nhem och prata igenom det ..

nu ska jag ut med lillnico som tydligen inte har kunnat hålla tätt i natt..
Ha en trevllig dag, för det ska jag ha! :)




jag blir rädd..

ja, jag blir väldigt rädd när något sånt här händer.. När männsikor som man tror ska vara tillsammans hela livet ut helt plötsligt bryter upp.. Och av vilken anledning, att de inte har något gemensamt..

Jag blir rädd, vill inte att det ska hända mig.. Vill inte gå igenom det som du just nu får göra..De tankarna har hängt över mig hela helgen.. Man kan aldig vara säker, saker kan ske och allt kan vara över på en natt!

Jag vill kunna känna mig säker, kunna planera saker och ting som kanske händer om 1, 2 år.. kunna veta att det kommer vara vi, kunna drömma mig bort mot våran framtid .. Jag vill kunna säga att " det alltid ska vara vi"..

MEN det är svårt, när de man absolut inte tror ska bryta upp gör det.. De man trodde skulle gå i graven tillsammans nu inte längre är ett par..


Jag vill inte ändra på något i mitt liv, jag vill att det varar.. varar livet ut!

Vagabond..

Godmorrgon! Idag är det måndag och en ny vecka som gäller.. Alla skolor har lov nu så kan väl tänka mig att det blir mycket i affärerna och det är aaldrig fel! .. Uppe med tuppen idag känns det som så ska passa på att ta en promenad runt brynäs nu medans solen visar sig !

Ska hem en snabbis till syster och lämna lite pengar, skiten själv åker till thailand imorgon.. och jag ääär inte alls avis, nopp!

Tänkte även slänga in de här enoormt fina & sköna dojjorna från vagabond som jag köpte i veckan! :) en riktigt sommarsko med roliga färger :)





Nu blir det frukost, tjing!

17 timmar..

ja, ääntligen är den jobbiga helgen över.. Finns inte så mycket att skriva, jag har jobbat hela helgen och är helt slut!.. Så det ända som är värt att nämna är att..


John fyller år idag, hipp hipp hurra älskling, snart är du en gammal gubbe :)
nu är det sängen och mys som gäller..

han där uppe.



Han där uppe som inte gillade mig ni vet..
..han verkar iaf gilla jonathan 4 år som låtit honom födas med en sådan cool talang..

okej, jag har hajjat..

om det nu finns någon där uppe i himmelen som lever och bestämmer vad som ska ske så har han gjort klart för mig att vi inte är något radapar..

de senaste dagarna har de mesta inte går som på räls.. Han har bestämt att jag inte ska tåla mina p-piller, jag blir en helt annan människa. Han ska dessutom lura oss med att spisen är sönder, fast det inte var så! Det var någon som hade varit så rolig att fifflad med den lilla barnsäkra knappen. (gubben blev nog skapligt less när han stod med alla slags verktyg kl. 08.30 för att fixa en spis som inte var i närheten av sönder).

Han där uppe har också bestämt att det inte får lysa i vårat kylskåp.. (han kankse tycker att vi äter för mycket?).. och inte nog med att vi inte ska få se vad vi plockar ur kylskåpet så har han även bestämt att vi ska få sitta i mörkret på toa och göra våra behov samt gjort att nico skäller och morrar på nätterna åt tomma intet ...

OCH även klart och tydligt visat att det minsann inte ska vara finväder när jag är ledig, nej nej då ska det blåsa apa så att skallen ramlar av.. ( jag var ledig igår)..

om du nu finns, vad har jag gjort dig din apa?






Nu kallar jobbet, ni som är ledig njut bara njuut..


ibland önskar jag..

Ibland önskar jag att man bodde något större, iaf i en 3:a.. så att det gick (om man ville) komma ifrån allt och alla fast endå inte behöva ta sig någonstans.. att man kunde låsa in sig i sitt sovrum och slippa vara social.
jag önskar att vi hade större yta att röra oss på. För just idag är jag så jävla irriterad så att ett fel ord eller rörelse skulle kunna få mig att kasta vad som helst i backen.. Därför mitt val av att inte vara i vår lägenhet idag!


för övrigt..

1. Så har gavlegårdarna fixat vår balkongdörr..
2. men även glömt laga vår spis..
3. får håret vänta en månad till pga. för lite lön
4. vet jag inte vad jag ska köpa till john som fyller på söndag..
5. fick inte ta ledgt på söndag efterom ingen ville ta min daaag..
6. har jag inte schampoo hemma..
7. adressändringen är klar!
8. tatueringen var på tok för dyr för att ta bort..
9. vi har som vanligt ingen frukost hemma till imorgon..

och en fet 10. impuls fia kan slänga sig iväggen, jag saknar min percing..


Min tanke går till dig..

Det jag skrev i de förra inlägget är som sagt bara en fis i rymden om man gemför med andra mer viktiga saker..


Det  är lätt att kasta ur sig de enkla men endå så svåra ord som att  "jag finns för dig, jag hjälper dig, det kommer att ordna sig" ord man ofta använder när man ska försöka ordna till saker..

Nu har det hänt, något som de flesta har fått varit med om och kommer att vara med om många gånger i sitt liv. Andra mer eller mindre.. Nu står jag här med en hjälpande hand, jag ska göra allt för att försöka finnas för dig när du tycker att det är svårt, jag ska försöka få dig på bra humör och få dig att vilja kämpa fast du bara vill försvinna..

Det gör ont i mig att se dig ledsen och förstörd, jag vill kunna säga de enkla orden " det kommer att ordna sig" .. Jag vill få dig att se framåt, framåt på bra saker och inte på de dåliga.. Jag kommer hjälpa dig gå vidare och jag kommer hjälpa dig förstå att "efter regn kommer solsken"..

Det här kom som en chock för mig lika mycket som för dig.. DU är värd så mycket mer än det här.. Du om någon behöver få känna dig älskad och behövd! Jag ska göra allt i min makt för att det ska bli bra för dig tillslut..

Du är guld värd.. och guld ska guld ha..


image76


leva på skorpor&vatten

Guttmorgen..

har inte varit här på några dagar eftersom att jag inte har något speciellt vettigt att skriva.. och har väl inte det just idag haller.. :)

igår var det en bitter dag på många sett & vis.. jag var totalt död och hade noll ork för att jobba, lite folk och nada att göra.. Fick höra att lönerna var gjorda & iväg skickade så jag passade på och kolla vad jag skulle få ( hade räknat med den bästa lönen den här månaden). meeen ack så fel jag hade.. 

Förr när jag gick som extraarbetare så fick jag lönen samma månad som jag jobbade.. men nu när jag inte är det längre så blev det ändrat.. nu får jag den från den 20 januari till den 20 februari.. OCH jag började jobba i valbo den första februari.. och alla som kan räkna vet att det är 19 dagar, plus att man har lediga dagar.. så jag får närmare bestämt betalt för 13 dagar......
 
Hej och välkommen skorpor med vatten! och iinte nog med den roliga nyheten så har även vår spis pajjat!
(jag njuter av att bo själv..)


impuls fia har varit framme..

Ja, idag har fia-impuls varit framme..Vet inte om det är bra eller inte men det visar sig väl med tiden..
Imorse när vi vaknat till liv fick jag en tanke om att ta ut min percing i en av de två små ärtorna jag äger. vet inte var tanken kom ifrån egentligen eftersom jag varken stört mig på den eller har ont av det.. Men tanken kom upp och det fick bli till att ta ut den. Från sängen till toan och ett tappert försök att försöka ta ut den.. ( jaaa försöka).

Började lite lätt med att försöka ta ut den på de vanliga sättet men efter att det inte funkade fick det bli en tång och john till hjälp.. efter 30 minuter och en rätt så pinad tutte så lyckades vi få av och ut med staven..

så det var de, impulslottan och en percing mindre..

tänk om..

Ja, jag kan inte sluta leka med tanken "tänk om"..

Tänk om mamma och pappa inte hade envisats med att jag skulle gå på den lodigaste skolan i gävle, steneberg. Tänk om vi hade fått villan ute i bomhus som jag stred och skrek om att jag ville ha.. Tänk om det hade funnits plats på lillhagsskolan när jag ville bli förflyttad i 7:an..Så att jag hade sluppit gå hela tre år på en ströd skola och bli lite halv törd i sättet..Tänk om jag inte hade blivigt behandlad som jag blivigt av en del idioter till pojkvänner..

Tänk om jag hade jobbat lite hårdare i skolan och kommit in i sundsvall på frisör (inget jag vill bli nu).
och tänk om jag hade tackat jag och inte nej till medialinjen, då hade jag varit grym på det jag älskar, knäppa kort..
Tänk om jag inte valt mitt sistahandsval, handelsprogrammet.. Om inte mamma hade tjatat på mig om att fråga om en praktikplats i tid som sen ledde till mitt nuvarande jobb, tänk om jag inte hade varit så kräsen på lägenheter..och om jag inte var en sån inpuls-person..

Ja, tänk om.. om allt det här inte hade fallit på plats.. Så hade jag inte varit jag.. Jag kanske hade flyttat hundra mil härifrån, jag hade defenetivt inte haft de vänner eller john.. jag hade heller inte jobbat med det jag jobbar med eller bor där jag bor... ja, tänk om..

en sak till..

Jag är glad. Jag är glad för att jag nog har hittat den mest underbara, snällaste och finaste pojkvän i hela världen.
Jag är så glad att det är just honom jag delar mitt liv och lägenhet med.. Jag är så glad att det just är vi som är tillsammans, vi som är 2. Allt det här kan beskrivas med "jag älskar dig".. Det är ett ord jag inte använder allt för ofta..  



.. Han är det bästa som hänt mig

Happy ending..

Jag älskar låten och kan inte för något i hela världen komma på någon bättre låt för tillfället..

Fredag idag men känns som att det lika gärna skulle kunna vara en tråkig tisdag. Känner inget sug efter någonting alls.. Bara att ligga hemma i soffan och titta på tv och det är precis vad som ska göras.. John ska ut och få i sig en del drickbara drycker.. Så då ska jag&nico passa på att gå till mamma&pappa och bara mysa ner oss i soffan.

Med tanke på hur jag drömde inatt kan jag nöstan tro att jag hade feber.. Konstiga och väldigt hemska drömmar.. Tror nog att jag kommer upp i 5 olika drömmar om jag tänker efter. En när jag var glad, en när jag grinar och en när jag räddar en hund från ett lodjur .. ?!

Efter jobbet idag så kom veronika. Var tänkt att jag skulle följa med henne medans hon tittade på kläder.. Men som man är och inte kan låta pengarna vara på kortet där dom egentligen hör hemma så passade jag också på, jag menar nu när jag endå tog mig tiden att gå i affärer.. haha!

För övrigt hatar jag bussar. Jag har fått nog. Okej, jag åker inte bussen ofta.. brukar för det mesta få skjuts ut eller så lånar jag bil meeen när jag väl åker får jag nå fel. det kryper i kroppen på mig.. och jag blir irriterad!

Nu ska jag krypa ner i ett par sköna mjukisar ta nico under armen och gå till mamma&pappa där det väntas mat! :)

tjong pong!

Alla hjärtans dag..


Nu är det precis 1 år sedan.. 1 helt år sedan vi flickor var och bokade resa till härliga underbara bulgarien!
Den dagen & den veckan är något att minnas det..
 
Dagen började med att vi fyra gick ner till ticknet, var väl först tänkt att vi skulle titta lite vad som fanns har jag för mig? men det slutade med en bokning för en vecka på contan! ( ska ni åka till sunny, bo på contan).

Sen åkte jag och lady 2 (caroline) till affären med en inhandlingslista för kvällens mysigheter..
Vi skulle överraska med en god middag för oss fyra ladys. Vi lagade till Kycklingfilé och pommes och till det serverades fina grönsaker som vi så flitigt hade format till hjärtan, Efterrätten blev små bakelser som självklart var hjärtformade, sen stod det rosa goda godiset på listan och väntade medans hjärtarna som vi bildat med en massa av ljus stod och lös fint på golvet .. Vi kan när vi vill jag & carro.. och jag lovar, det var mysigt!

Där började snacket om den härliga veckan om bulgarien, vad som skulle hända.. 5 månade efter var vi där, flippade och stekte på stranden. En vecka som gör mig glad!






Den här alla hjärtans ska jag fira så mycket som på jobbet.. Jobbar till 20 så är väl hemma till 20.30..
Jag och johnyboy ska mysa till det med god mat och film!



Jag har fått fiskar..

Hej på er där ute i mörkret!

Här sitter jag framför dumburken ( ja den är dum, den krånglar rätt så mycket).
Idag har det ju som sagt varit min lediga dag. Hade planerat att inte göra så mycket alls..

MEN det haf vi gjort, Vi har varit på ikea och köpt en lampa till hallen och en till spegel.
Kikade förbi en snabbis på köpcentrumet och hem följde tröjan från Bikbok och två svarta ljusstakar från hemtex
(70% där nu).

Lampan är på plats och lika så två stycken svarta hyllor ovanför sängen (ääntligen).. Spegeln får vänta tills imorgon då vi saknar skruvar..

John är på match nu och mamma & pappa har precis gått sin väg.. De kom förbi för att lämna en liten för tidig alla hjärtans dag present, godis, presentkort & guldfiskar. haha! Guldfiskarna är på en dvd som visas upp på tv:n med mysig musik. Fick en lika dan i julas men då med temat julbrasa.. Väldigt mysiga :)

Nu ska jag vara den duktiga för en gångs skull.. Jag ska överraska med nystädat i hela lägenheten till johnpa kommer hem..

( jag ursäktar hur jag skriver. ingenting sitter ihop och allt är rätt så värdelöst att läsa, meen så är jag).

Här är mina firrar.
.

Nu har jag bestämt mig..

Hej alla glada, arga, sura, irriterade, kissnödiga, lata, pigga, fula & fina männsikor..
hur är det med eer?

Men mig är det bra efter att ha jobbat 10 timmar idag.. Jag är jätte pigg & lider av rastlöshet utav att inte stått el. suttit still på hela dagen. Men hallå det är skönt. Jag är inte trött (grattis fia 4 år)..

Idag är jag på ett humör som nog dom flesta inte känner till.. förutom ni som stått ut med mig längre tider..
jag är sådär jätte dryg, skrattig och är-kapabel-till-att-skämma-ut-mig-hur-mycket-som-helst ( utan att det rör mig i ryggen). JAJJEMEEEN!

och imorgon gott folk, det är då det händer.. (trummvirvlar) det är verkligen så att det händer en mycket rolig sak imorgon och jag vet att ni är jätte nyfikna på vad denna jätte roliga sak är.. Padaaaaaa, jag är ledig! Roligt va?
( det tycker jag ) :) jag ska shoppa pytte lite, hittat en tröja på bikbok som jag är kär i, så den ska jag unna mig sådär jätte fint bara för att det snaart är 2 hela veckor sedan jag senast gjorde det.

Vill ni veta en annan sak som är väldigt sant.. Det är att på ett helt år mina kära vänner och ovänner så får man lön, men endast 12 gånger.. Så kasst, visst? 12 enstaka gånger och på de 12 gångerna ska man hitta spara lite också..

Nu ska jag kolla upp vart man kan ta bort sin tatuering. jag vill inte ha min så den ska bort.. Vet någon skulle jag uppskatta att ni berättar det för mig? :)

och nuuu ska jag kanske komma till det som inlägget skulle handla om.
Jag har nämligen bestämt mig att efter ungefär 2 månaders tänkande SKA jag göra en avfärgning och färga tillbaka till den färg som jag hade förra året. Och jag ska också slå på stort och göra en rejäl kapning av min kaluffs.. ( tjejen här har inte klippt sig på 2 år). så nu är det dags!

Skutt & hej, en väldigt trevlig tjej.. haha



image68


Lennart wennberg..

Idag när jag kom tillbaka från min Lunch så kastar jag ett snabbt öga på disken där kassan står och ser att det ligger en påse med en skokartong i.. Det visade sig vara en reklamation och på påsen låg det en lapp
"Lennart wennberg".. Jag började utan att tänka på det kolla runt i affären medans jag tänkte " varför har inte morfar berättat att sina skor gått sönder".. Innan jag snabbt kom på det, att han inte finns här på jorden längre.

Jag hoppas det var ett "hej" från morfar, ett bevis för att han ser & är med oss..
Jag saknar dig!

My love



Mys-söndag med älskling, tacos, godis & film..

se hit skoälskare..

Nu ska jag passa på att göra lite reklam när jag endå sitter här och degar..

Ni får inte missa premiär erbjudandet 20%, välkomstrabatt!
Om ni registrerar er på din skos hemsida för den 9:e mars så får ni 20% rabatt som en liten välkomstpresent.. Erbjudandet gäller vid köp av ett par skor till ordinaie pris innan den 20:e mars!

det var allt för mig, nu går jag och lägger mig , heej!

När blir man vuxen..

Ja, när blir man egentligen vuxen, eller kanske rättare sagt när känner man sig vuxen?
Jag kommer ihåg när man gick i sexan och precis skulle börja sjuan. Då trodde man " när jag börjar i sjuan är jag stor" 7:an, 8:an, 9:an kom.. Men inte kände man sig något större.. Sen så kom steget när man skulle börja en ny skola, byra klasskompisar och börja i första ring, då tänkte man lika där.. " nu blir jag stor/vuxen"..

Jag själv kände inte att jag blev mer vuxen för att jag började 1:an inte heller 2:an..men 3:an det var då det skulle hända saker, Ja.. självklart blir man vuxen när man skaffar körkort & går ut 3:an. Då kan man skaffa sig ett riktigt jobb och snart flytta hemmifrån.. slippa sitt lilla rum och att ta bussen till saker och ting. .. ( var tanken då)


.. (nu är tanken) Här sitter jag, I min lägenhet, med mitt jobb, pojkvän och hund.. Men har fortfarande samma känsla i kroppen som i 7:an eller 1:an "om att inte vara vuxen än, när jag får barn eller hus dåå"..


om du lämnade mig nu..

jag förvånar mig själv ibland faktiskt.. Jag har bestämt mig för att spara ett par tusen i månaden. Det innebär självklart att inte handla för mycket av det roliga (kläder).. Jag tror att det går, nu har jag inte handlat någonting annat än mat på en hel vecka. Igår fick jag för mig att lämna tillbaka kläder som jag fortfarande inte tagit bort prislappen på.. Det förvånar mig själv att jag gjorde det! Hoppas det går vägen och att jag klarar det jag påbörjat ..



Ensam..



God morgon!
Har nyss vaknat ( nico ligger fortfarande och sover) och john är på jobbet . så nu är det ensamt..
Har tyckt att det varit väldigt skönt att börja tre varje dag den här veckan eftersom jag tillbringat tiden med john på dagarna. Men idag håller jag inte riktigt med mig själv. Idag är det så tråkigt. sitta här och häcka själv.

Då föredrar jag nog att böja tio iaf..

Igår var min lediga dag, jag riktigt njööt av tiden. Vi sov länge, låg i soffan länge, skrev matlista länge, handlade länge, åt mat länge, duchade länge, tittade på tv länge.. ( inget stress altså) :)

Nu ska jag väcka nico och ta mig ut på en promenad..
tjingen!


Redbull vs reebok

ja, så sant som det är sagt..

Igår när jag jobbade kom det fram en såndär skitsöt unge. Hon hade långt blont hår, en söt rosa mössa som passade in med hennes jacka och skor. Hon gick inte till avdelningen "barn" nej nej. Hon gick raka vägen till dam och till första bordet där det står sportskor. Precis där jag står och plockar lite..

Hon står och tittar ut varje sko med olika uttryck sen säger hon..

- Vad kostar dom här redbullen?

( ja, hon menade mycket riktigt de vita reebok skorna som hon höll i handen)

jag kunde inte mer än att spela med, så jag sa att dom kostade 700 kr och drog till med ett fint leende :)
och hon svarade glatt;

- det ska jag säga till min mamma, väldigt fina redbull.. hejdåå

sötmaja..

image60

löneförhöjning

Nu var det tonfisk här. Jag och Linnea har haft våran tonfisksallands kväll ikväll. Precis ätit upp allt och det var skit gott! :) Innan den goda salladen så har jag jobbat hela dagen och stått i.. Har faktikst varit riktigt duktig, jag har (utan någon tillsägelse) börjat fixa inne på lagret, fixa till alla kartonger så det står i ordning så att man hittar lättare där. ska fortsätta med resten imorgon! :)

Och en sak till, jag har fått löneförhöjning! wowooo..
Inte bara en krona utan hela 7 kronor! det ni, tänka sig hur glad man kan bli av 7 hela kronor :)

Mika - happy ending .. Min nya favorit, ladda ner & njut ( det gör jag).



 


Yummmmi..

in i stöket..



hej och välkomen, här är anledningen till varför min kl. ställdes på tio igår för att städa upp..


grattis du har blivit pappa..

ja, glömde ju berätta att Nico den skiten har blivit pappa.
Han är nu pappa till 2 småflickor och 3 småpojkar!

Hoppas dom blir fina för i så fall blir det casch i plånkan i april.
då blir det i så fall ett till försök :)

image50

och plötsligt stannade..

God kväll mina damer och herrar!
idag har det varit full rulle hela dagen! Jag ställde kl. på 10 för att hinna duscha, städa undan och fördela tvätten som skulle tvättas idag innan vi skulle till Mamma&pappa för att äta mat. Efter maten blev jag helt slut ( måste varit av all städning) så jag la mig en kvart för att vila, men lyckas somna av. Sköönt. Vaknade kl. halv tre så då vart det lite brått eftersom jag började jobba kl. tre idag! slutade 20. så fort hem och ihop och in med tvätten, john hade redan hunnit tvätta två tvättar redam tack&bock. Men vid tio sa tvätt&torktummlaren god natt.

så nu är två tvättar torr och fin, två tvättar dyngsur och en tvätt som inte ens blev en tvätt eftersom vi inte hann..
nu ska jag kolla på tv..


röra på fläsket..

ja, idag har som sagt varit rena rama slapp dagen. Blev ingenting av städning av lägenheten, så skiten får ligga kvar tills imorgon. Vi orkade inte vänta in madde och martin på pizza fronten så vi åt det här hemma i stället..

sen kom jag på den superbra idén att gå till dom, sagt & gjort! Nu har vi rört på fläsket för idag. Vi gick både dit & hem! så nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen för en god natts sömn!

och i morgon äääntligen ska ska vi få tvätta! missade våran förra tid, så nu lär det nog blli en 4-5 tvättar innan allt är klart! men så får det bli..

God natt på er!

"God morgon"

Godmorgon folket där ute!
Nu har jag just klivigt upp från sängen min andra gång, sitter och dunkar Lars winnerbäck för fulla muggar..
Min första gång jag vaknade bestämde jag mig för att kliva upp tidigt även fast jag kom i säng väldigt sent.
Orkar inte längre ligga bort mina bakfylle dagar.. Men huvudet och kroppen protsterade, jag kom till soffan och en snabbis till köket för två mackor att slänga i mig. Mamma och pappa var förbi med nico (sov hos dom inatt)  så jag pussade och gosade lite där och sen fick det bli sängen igen. oooch nu sitter jag här och ska försöka hålla mig vaken för mitt eget bästa!


Kvällen igår var som valigt väldigt roligt. Dock blev jag lite väl för full ett tag. Men jag piggnade på mig och kunde hänga med flicksen ut till hang loose ( börjar verkligen gilla stället) och även denna gång kom vi in på ett litet små roligt sätt :) Tack för kvällen flickor (speciellt linnea för hennes tappra försök.) :)

Idag då, vad händer & fötter dåå?
Jo, jag ska försöka slita upp john som inte alls är sådär pigg & glad. Sen ska vi storstäda här för det ser rent ut sagt f ö r j ä v l i g t ut!  Sen ska vi gå hem till madde&martin och flotta pizza och kolla på andra avenyn och en annan del av köping! :)

hejdå sa pelle som satt och tittade ut genom fönstret medans han åt korv..

hallå festen

sofia - hallå festen jag är full och jävligt glad.. kööör bara

caroline - hallå ferraaan, chipsen smmaka himla bra och musiken är fin. vore spännande om de där fina besöket dyker upp. tjing tjooongggg

maddde-  Heeeej alla härliga tjejer.... Jag har 3 liter vin kvar, så det är baaaaaara botten upp. åhhh snart ska vi ut å shakaaaaa asssset... PUUUUUSS PÅ ER UNDERBARA!!!! 

linnea- aaa asså, det var VI som vann pratmakarna, men det kommer carro och madde aldrig att erkänns.. mupps!! HAHAHAHAAAAAA!!! puus ;)


rubriken skapar intresse?

Ja, det är självfallet att den gör..

Godmorgon! Idag är det min lediga dag men som de flesta andra lediga dagar kan jag inte sova länge.
Så här sitter jag medans John och till&med lill nico ligger i sängen och sover..

Idag ska jag ner på stan med Linnea, Madde & Caroline. Vi ska försöka hitta något att ha på oss ikväll. För som sagt ikväll blir det en lördag i repris sen förra helgen! Vilket jag inte tvivlar på :)

Ska hinna ( orka) ta mig ner till tvättstugan idag och kolla läget om det finns någon jävla tid.

Jag är hungrig som ett aaas. Men ett hopp om att det finns frukost är ett hopp om att jag skulle vakna med 1 miljon i sängen i morgon. Så för att få mat i magen måste jag ta mig till ica, viket tar emot enormt!  .. är nog till&med för hungrig för det.

Skepp o hojj..



Nico ser läskig ut, jaa.

on the radio.

Regina spektor - on the radio i mitt hjärta..

Maten blev kanon god, likaså godiset! vi kan vi, karln och jag :)
Vi har nyss kikat på köpes lägenheter, jag är kär i tre st..

och får jag min vilja igenom så ska vi titta på EN iaf..




Nico har varit konstig sen igår kväll.. Han som alltid har velat varit uppe i knät hela tiden bryr sig inte ens om oss längre. Sin nya plats har blivigt under soffan lääängst in plus att han inte alls är sugen på mat..
Någon som vet vad det kan bero på?




Mitt bästa köp det här året tror jag, blaskväder

Mysfredag!

ja, idag äntligen är det fredag och äntligen ska vi bara ligga hemma i soffan, äta god mat och titta på någon (förhoppningsvis) bra film! Ska snart ta tag i maten, ska laga kycklingfilé och hasselbakspotatis!

igår var gibbson här med mig och vi åååt jätte nyttigt! tonfisk sallad med citron, ägg och keso! nästan så att jag fortfarande är sugen på det ( nästan)..

Idag var "första" dagen på Din sko i valbo. Nu är jagdär för att stanna.. lite tråkigt för jag trivdes jätte bra i stan med.
man kom fortare till jobbet, och slutade betydlig tidigare.. men och andra sidan får man mer pengar i valbo. Vilket jag behöver! :)

nu ska jag laga maat, det kurrar i kistan!

RSS 2.0