Underbar ledighet..

Den här helgen hade inte kunnat komma bättre lägligt än så här. En jobbig och konstig vecka har gått med ner och uppgångar.. Så hade inte kunnat bli så mycket bättre med en helg ledigt!

igår efter jag slutat åkte jag hem och möttes av en massa ljus och tacos på bordet. Sen parkerade vi oss i soffan och njöt av att få vara ledig. (iaf jag) john jobbar hela dagen så jag får passa på att uderhålla mig själv..

Idag ska jag ut på en lång promenad, titta förbi solariumet och städa undan lite i lägenheten.
Ikväll blir det utgång och för första gången på länge känner jag verkligen för det.

Hoppas att ni mår bra och ha en trevlig helg!

Mitt nya liv..

Nu efter flera månaders slapphet och flottätande så har jag äntligen bestämt mig. Jag fick nog en dag när jag kollade mig i spegeln och insåg att jag verkligen inte ser ut som jag gjorde förr.

Har bett mamma lägga ett schema över motion och maten. (hon håller på med sånt). Så får se när det blir klart. Igår var jag ut på en lång och skön promenad och ska försöka att hinna med en minst lika lång idag innan jobbet.

Jag har noll motivation till promenader och liknande men nu ska jag banne mig klara det.. Jag vet att jag mår bättre av det, jag vet att jag bli gladare, jag vet att det är skönt när man väl gjort det. Har också turen till att ha john som så snällt tjatar på mig tills att jag gör det!..

Så från och med den här veckan är det slut med all godis, läsk och flottmat. Nu vill jag känna mig fin och nyttig!
( lite brun skulle inte heller skada).


jag lever för kicken..


Ett vandrande skal.. Utan hunger, glädje eller ork.
Snälla livsglädje kom tillbaka...

glà påschk..

Godis, godis och åter godis är vad helgen har innefattat.. och självklart lite påskmat på det!
Har lyckats överleva den här helgen, men det haar gått segt mina vänner.. 

där sätter vi stopp

Glá påschk..



Påskhelgen..

Percingar, internet-flirtar, bakelser och hudkrämer har varit vårt samtalsämne på jobbet idag medans vi tappert försökte fördriva tiden. Fick oss en del roliga berättelser och skratt!..

Det var dock ingen höjdar dag och det var mer tomt i butiken än fullt.. Måste bero på vädret och påsken. Alla godisråttor ligger väl hemma och mummsar godisägg och tar det lungt ( det skulle jag gjort OM jag varit ledig).

Mina 2 lediga dagar har gjort mig helt lojj.. Det gör de inte bättre av att jag ska jobba fram tills på tisdag och sen få en endaa ledig dag..

Butiken stängde kl.18.00 och det tackar jag hjärtligt för! Madde hämtade upp mig sen har det varit Max, soffan och tv-tittande heela kvällen..

( Jag hade hellre sett oss i soffan uppfixade och med ett vinglas i handen.. Meen jobbar man så jobbar man)..





Nu kallar sängen om jag ens ska ha en chans att ta mig upp imorgonbitti.. Guttnutt*

bajstelefon..

Var för andra gången och skulle kolla om det gick och få liv i min "nalle".. Jag gick runt sanningen en aning i hopp om att de kanske skulle kunna ta in min telefon på en titt-hur-den-mår.. MEN det gick inte den hade fått ett tryck på displayen och är helt pajj.. Skulle kosta 1050 kr att laga den rackarn.

Då tackade jag för mig och gick min väg.. Så nästa "stora" inköp får bli en ny mobil. (med försäkring)

Annars idag har jag haft en trevlig dag, sov till jag själv vaknade, (underbar känsla).. Tog bussen till valbo och mötte upp madde, var på ikea, köpis och vidare till stan.. Med mig hem fick jag en påsk-present till johnpa, en tröja, örhängen och tre armband!..

För övrigt så har jag och john hittat köksbord och stolar till den andra lägenheten.. Vi har fått nog av barbordet och införskappade oss ett riktigt bord och riktiga stolar, skönt med plats när man äter!

vinterväder..

De få gånger jag verkligen tycker om snö är när det är mycket snö. Som idag när jag vaknade!
Dagen till ära är jag ledig och då ska det passas på att vara ute, jag ska bokstavligen dra ut nico och gå en låång och härlig promenad samt passa på att leka med honom så att han är helt matt i kropp och själ tills vi kommer hem :) Kameran får nog hänga med idag!

Senare ska jag hem till mor&far och mummsa på deras goda mat..

Andra avenyn står på schemat när john kommer hem, vi ska gå igenom alla program från första början och de lär ta sin lilla tid :)

imrogon: ledig igen!

nu är det dags att nämnas..

Madelene Wigren, en klockren kompis!
Gårdagen gjorde mig så glad, jag skrattade så att tårarna rann ner för mina kinder..

Är för varje dag tacksam för att vi höll kontakten efter skolans slut och att du nu är en av mina närmaste och roligaste vänner. ( hon kan få en att le när hon sätter igång). Du ligger mig varmt om hjärtat. Big fucking love!


r.i.p

Snål som man är när det gäller telefoner eller annat än kläder så tog jag inte en såndär jätte dyr försäkring då mitt köp blev av gällande min mobiltelefon. Med facit i handen skulle jag nog lagt på några hundringar.. Meen som sagt alltid lättare att vara efterklok.

Från valbo till lägenheten i fredags så lyckades min mobil att dö, hela displayen är pajj, pajj och åter pajj.. Skulle vara duktigt idag och åka tidigare till elgiganten och inte vänta i flera veckor innan mobilen blir omhändetagen av någon som kan, meeen Elgiganten hade just idag en fet inventering så hela affären var stängd hela dagen, tack!

Jag hoppas att det går att laga utan några större kostnader, men det är väl bara på att hoppas skulle jag tro..?

36 vs 38..

I lördags var jag ner på stan och hittade en grå jacka (som jag letat), provade den och den satt bra stl. 36.
Igår när jag ska visa den för john så kastar jag ett öga på storleks-lappen och ser att jag fått med mig en 38..?

Såg jag fel i affären? det måste jag gjort eftersom jag aldrig släppte taget om jackan.. Så nu bara för att jag vet att jag går runt med en jacka i stl. 38 tycker jag inte alls att den är fin och den känns bara föör stor.

Måste ner och kolla om det finns i 34 el. 36!

bakfyllesöndag..

Med våra slutkörda kroppar sen gårdagen och magen full av pizza tog vi en lång och härlig promenad till och från stan och med hem följde Final destination från hemmakväll.

(Jätte bra med gammal film, ni som inte sett de filmerna gå till närmaste affär och hyr!)

Dagen annars har bara bestått av lathet från både min, johns och nicos sida.. Vi tre har sovigt bort i princip hela dagen. Och vet ni, jag äälskar det! Att få ligga i sängen och bara vara, ingen tid som lär passas!

Imorgon är det jobb som gäller och tack vare den här dagen är jag utvilad och pigg!
så säg hej till en ny jobbvecka! hej hej..

you..


Jag kan vara rik, jag kan vara fattig.. bara jag är det med dig..

idol..

Vem mer än jag tittar inte på idol pga juryn?.. Kan inte sticka under stolen med att det ÄR roligast när de kritiserar de äckligt dåliga folk som finns där ute och som tror att det är bra på att sjunga!

Nu är den gamla juryn borta och säkerligen halva sveriges befolkning också när det gäller tittarsiffrorna.. Kan aldrig tänka mig att tv4 kommer att få ha kvar alla oss tittare med tanken på att de valt "en snäll jury" nu?!




Här har vi dom, Anders carlsson, Laila Bagge och Anders Bagge..

image100



Vad kan då tittarna förvänta sig av den nya juryn? Blir det brutala sågningar eller uppmuntrande ord?

- Jag är oerhört snäll och kommer inte vara elak. Men mitt bemötande beror också på vilken framtoning den sökande har, säger Anders Bagge.

- Jag lyssnar som sagt på nya förmågor dagligen och krävs det att jag ska vara hård så är jag hård. Men jag skulle aldrig vara riktigt elak eller förnedra någon, säger Laila Bagge.

JAAAAAAA!

Ni vet den där lägenheten som vi var och kollade på förra veckan, idag fick vi svar och det var vi som fick den!
Jag slipper bo i en skrubb något mer :)  JAAAA!

image99


Sömnlös natt..

Inatt har det inte varit mycket sömn, har vaknat till och från mest hela tiden..
men idag är dagen kommer.. :)


Kanon vecka..

Hallå folket hoppas att det är bra med er, med mig är det bara bra!

Måndag idag och början på en ny vecka! Har nyss kollat igenom schemat för veckan och lagt märke till att det här nog måste vara min skönaste vecka hittills! Jobbar hela veckan 10-15, ledig onsdag då stina kommer hem från thailand och är ledig heela helgen! Det är otroligt vad en vecka kan kännas så skön när man är ledig på helgen!

John har haft sin första dag på sitt nya jobb, vi har jobbat samma timmar så det betyder att vi är lediga samma timmar också :) Vi har bara tagit det lungt efter vi slutat, shoppat lite påsk-saker till lägenheten och bara myst ner oss i soffan. Har även pysslat om nico också, det är han värd!

Nu är det andra avenyn på tv så tjaaaao!




Nu är det över..

Hur fort kan det gå?!
Känns som att det knappt hann bli fredag innan det nu är söndag kväll..

Fredagen var menat att tillbringa med Madde, anna & kicki men de var för törstiga för en hemmakväll och jag för trött för en utekväll så vi splittrade oss och hade roligt på varsitt håll! De på krogen, jag i soffan med veronika och let´s dance! och Igår blev det Melodifestivalen och tacos med Linnea, Madde och Veronika.

Hela helgen har bestått av en otrolig längtan efter natten & sängen.. även idag är de det ända jag kunnat tänka på så idag ääntligen blir det en lugn och tidig kväller!

Nu åter till wallander!

Tjoppa..


man glömmer..

När man har saker att göra, dagarna rullar på i samma tempo och allt blir till rutin, det är då man glömmer.

Jag har nästan glömt bort hur det var att gå i skolan.. Det har gått nio månader ungefär sen jag lämnade skoltiden. Har jag saknat den? Inte alls.. Jag har inte en enda gång tänkt tillbaka och önskat att jag suttit i klassrummet med klasskompisarna istället för att jobbat. Har jag saknat loven? Nej, inte ens det..

Förrän ikväll, när jag gick igenom musiken på datorn.. Vad kan få en att minnas tider om inte musik!
Jag minns midsommaren ute i Valbo, jag minns hela den sommaren utan & innan nu.. Tack vare Lifehouse - storm och Everything.. Det känns i magen, jag kommer aldrig mer att gå i skolan aldrig få se fram emot ett sommarlov fyllt av äventyr! Jag kommer aldrig mer kunna ta dagen som den kommer och konsekvensera i efterhand. Jag är fast!

Det är skrämmande hur man hamnar i ett fack och fastnar där.. Man går efter ett schema och en klocka.

Jag saknar nog inte skolan, men jag saknar att få komma och "gå som man vill", att om man inte orkar fixa sig så kan man om man vill kasta på sig sina mjukisar och håret i en toffs, orkar man inte komma till 9 så kunde man ta en senare buss, man kunde sitta och låssas ta in saker medans man tänkte på någon helt annat, man planerade dagarna efter skolan, man planerade helgerna in i minsta detalj..

Skulle jag säga att det var bättre förr? Nej, men det var på en helt annan nivå, man levde och hade det roligt.. Det största som kunde hända var de omtalade helgerna!.. Så till en viss del saknar jag det så förbannat..

Förtillfället känns det som att jag har hamnat i en ond cirkel.. "Äta, jobba & sova"
Det är då man glömmer, glömmer vad man gjort och vad som förgyller ens dag!


jag vill också..

Pratade nyss med Syster min som är i Thailand och bara glider runt, blir brun och bara njuter..
Har sitter jag och är blekast i världen och ska åka iväg och jobba.. JAG VILL OCKSÅ DIT!..



jag vill ha den nu..

Dagen har bara rullat på, hunnit gjort allt jag skulle plus lite till!
Var iväg på en visning på en SKIT FIN 2:a, både jag & john är kär och vill ha den nu nu nu..

Så nu ska jag tamefan hålla tummarna att vi kommer iväg från den här skrubben och kan börja leva ett riktigt liv med ett riktigt kök, sovrum och vardagsrum!..

Nu börjar roomservice så ska lägga ifrån mig datorn och drömma mig bort i en fin och rymlig lägenhet!..

Puss!

image91

klockan är lite och solen skiner..

Idag är det onsdag och onsdag är min lediga dag i veckan, på sin lediga dag borde man sova länge så att man är utvilad, på sin lediga dag borde man ligga i soffan och bara vara..

Men på min lediga dag vaknar jag 09.15, ska tvätta 3 tvättar, plocka undan i lägenheten, posta brev, ringa gavlegårdarna och handla.. Jag ska försöka bryta det här mönstret. Eftersom att jag vet att jag är ledig en dag i veckan blir det så att jag skjuter upp alla-jobbiga-saker-med-lägenheten-att-göra.. tills min lediga dag! Det ska de bli ändring på!

Nu ska jag gå ut på en låång och härlig promenix med nico som ett förlåt för att jag låg och sov på honom så att han inte kom därifrån.. Kände dock några enstaka försök från hans sida till att försöka flytta sig innan jag kom på att det var nico..


image90

vindruvor och gynnig..




Hej på er alla datornördar där ute!
Jobbet kallade kl 13.00 idag, fick lära mig bra-att-kunna-saker på datorn samt skrev kontraktet!
så nu är allt klart och det är bara att invänta tiden. :) Dagen annars har varit väldigt lugn inte alls så mycket folk, så dagen har väl mest gått ut på städning, städning och åter städning..

Maddelito kom och hämtade mig snäll som hon är, vi åkte och kollade på Lägenheten på Staketgatan som jag skrev om i ett tidigare inlägg.. MEN jag har bestämt mig, jag vill bo på "hemska" brynäs..

Nu förtillfället äts det vindruvor i väntan på Gynning!

(visst blir man sugen på glasen där uppe? togs en tidigbalfylle-morgon..)
 hahah..


Det är iiinte sant..

Jag väntade som sagt på den här dagen.. Jag väntade eftersom att vi skulle få veta OM vi fick en lägenhet men nej.. Vi fick den inte och min dag började mer kasst än någonsin eftersom att jag är rätt så jävla less på att bo i en 1.. Nu ser det ut som att vi kommer bli kvar i den fram till sommaren... och jag är inte glad över det!

Men som sagt efter regn kommer solken och solskenet kom fort den här dagen, rättare sagt 1 timme efter regnet. Jag går ju på vikariat på Din sko, ska vara där i 1 år.. För er som inte vet det!

Meen, för någon vecka sedan nämnde jag att jag var intresserad av tjänsten (fast tjänst) i hemlingby ( Det ska öppna Din sko där nu om någon månad).. 

OCH idag fick jag veta att jag fått den! JAG HAR FÅTT FAST JOBB!
Skriver kontrakt nästa vecka och sen börjar jag där i april.. :)  Ska bli jätte roligt att få lära känna ennu mer männsikor och börja på ett helt nyöppnat Din sko!

Jobbdagen kunde inte ha slutat bättre..

om det går vägen..

Jag vill att det ska gå vägen nu, jag vill så gääärna! antar att vi får svaret imorgon och jag hoppas att svaret är bra!


en bild säger med än tusen ord..


sup och svälj, trevlig heelg

nu är det nära..



Tjena mitt bena!


Äntligen den efterlängtande fredagen. Klockan ringde kl. 08.30 upp och hoppade (drog mig) från sängen,slängde en blick till fönstret och där försvann min förhoppning om en bra dag. Sminket blev fel,frukosten smakade bajs, promenaden med nico gjorde mina fötter blöta, snön på bilen gjorde mig 5 minuter försenad..

Seen gott folk har dagen bara rullat på.. Kom till jobbet 10.05, började med att stå, stog lite till och lite ennu mer.. Gick och hämtade posten, drog ut alla vagnar med alla varor, packade upp, märkte om, fixade på lagret.. Fick beslut ångest 40 gånger om vilka skor jag skulle skriva upp som personal skor och vilka jag själv skulle köpa.

Klockan slår 14.30 jag traskar in och trycker i min 2 power pan ( fett med fibrer) går iväg till Lindex sätter mig på en pall och ser på när madde galgar underkläder en timme, kommer tillbaka efter lunchen men nu med NOLL ork eller lust så bestämmer mig för att gå hem en timme tidigare..

Åker hem vid 17, av med smink på med nytt, byter kläder sen bär det av till Kungshallen med john plus hans familj, välkomnar hem anna som varit i thailand 4 ½ månad.. ( inte alls brun).. Äter skit god mat som var kyglingfilé och klyftisar.. Efter maten har satt sig fint i magen så åker vi till strömsbro och tittar vad anna köpt med sig hem, jag fick en klocka och en bikini.. taack!

Hem, ut med allt i garderoben fixat och donat och nu för någon halv timme blev det klart.. Nu har vi äntligen ¨fått upp alla hyllor så at vi slipper ha kläderna på golvet!..

där har ni min dag i minsta lilla detalj, välkommen till min vardag!
Nu är det nära innan jag ramlar ihop av trötthet så godnatt allt folk!

RSS 2.0