En sundsvallhelg

Hej hopp!

Min dator är på lagning därför den kassa uppdateringen!
Har lånat systers dator för att kunna betala räkningar & kolla runt.

Den här veckan har det inte hänt mycket. Finns ju ingenting att göra när alla andra jobbar?.. Men igår fick jag iaf röra mig, vara social med Caroline på stan samt på ett fik. På kvällen kom även Emilie in. Så igår fick jag min dos av prat, skratt & kärlek av vänner.

Idag har varit en låång dag, gick upp kl. 07.00 för att infinna mig i Ockelbo kl. 9 och ta bort stygnen. Allt såg fint & bra ut :) Sen åkte vi ner mot stan & tog en morgonfika och jag passade på att lägga undan vinterjacka och lite smått&gott tills imorgon då det ska stor-shoppaaas! Får även shoppingsällskap av Fanny 1h :)

Hela helgen ska spenderas i Sundsvall sen på måndag då börjar allvaret igen! ..


En solig söndag..

Idag är det sol & skönt ute, lite småkalla vindar. Imorse var lill-familjen ute på en uppfriskande morgonpromenad & handlade hem god frukost som vi avnjöt tillsammans. Känns så härligt att vara ledig, stressen har försvunnit helt och jag infinner mig i ett lugn & stormtrvis med allt runt omkring mig.

John har precis åkt iväg till jobbet så snart ska jag bege mig hem till Mamma&Pappa och leta reda på min kameraladdare, är så sugen på att knäppa bilder!


Jag inser..

Dagen har bara rusat iväg.. Började dagen med en sovmorgon. Sen låg vi och drog oss fram till 12 innan vi åt frukost och john åkte iväg och jobba.

Jag var så nöjd för att jag hade fixat med mitt dator-problem. Stina var här tidigare idag och lämnade sin dator så att jag skulle ha något att göra. Men det jag hade glömt var att jag&Farfar var så smarta & satt lösenord på internet så att bara min dator skulle kunna ha det. Alltså, stinas dator funkade inte och lösenordet var som bortblåst..

Så i 3 timmar har jag och Farfar suttit och försökt knäcka det där jävla lösenordet samt försökt lagat min dator. För att göra en låång histora kort, Nu funkar stinas dator i mitt hem, Min dator är på lagning, det var tur att Farfar var här annars hade min&stinas dator suttit i väggen & jag måste sluta vara så beroende av datorn.

Idag är det Fredag och jag känner mig pigg, Caroline kommer förbi om en stund sen ikväll blir det film med Flicksen.




Jag döör.

Ikväll kom mina babes på besök, skönt att se dom och få prata av sig lite. Efter deras visit så fortsatte jag hem till mina älskade päron. Dom är bäst & dom skämmer bort mig föör mycket. ♥

Har precis kommit hem och insett att även dator LADDAREN är cp. Den hade liksom bränt sig fast inne i det lilla hålet i datorn. Så när jag drog ut den med lite våld så lossnade en bit inne i hålet. NEEJ! Nu är både kameraladdaren & dator laddaren borta & förstörd. Då kan man fråga sig vad JAG ska göra IMORGON när jag är HELT ensam hemma och batteriet på datorn är SLUT... Jag dööör... Alla vet vi att Tv bara visar skit på dagarna..

Alla jobbar, jag är ledig och utan dator. Det här kan sluta hur som helst..


Rastlös..

Har fortfarande väldigt ont, idag var det nästintill omöjligt att ta sig upp ur sängen. John är ledig idag så vi skulle ha åkt till Möbelhuset och hämtat ut en stor kudde till soffan som vi beställt men det fick han åka och fixa själv.

Har inte varit ut och rört på mig eller kännt frisk luft sen i måndags så börjar känna mig väldigt insnöad och rastlös. Matlusten har inte kommit tillbaka den heller och det visar sig på vågen..

Igår kom Stina och gjorde mig sällskap efter jobbet, vi kollade igenom några True blood avsnitt.
Idag är John hemma med mig hela dagen sen skulle Emelie&Ida komma förbi och göra mig sällskap.

Fint väder är det ute idag så ska föröska ta mig ut en liten stund iaf, andas in lite frisk luft & bli som människa igen :)

Onsdag..

Op:n i måndags gick bara bra. Nu är det bara att vila som gäller. Skönt att det känns bättre för var dag som går så innan veckans slut ska jag nog kunna ta mig utanför dörren och vara social.

Har laddat med en massa filmer nu, så ska lägga mig i soffan och köra film-maraton några timmar tills älskling kommer hem. Tror jag skulle få Stintan på besök lite senare också. :)

Ha en bra dag!

Mys-söndag..

Idag är det en härlig mys & slapp dag. Sov tills vi vaknade, åt god frukost & la oss i sängen igen. Jag ligger fortfarande i sängen & kollar på Idol. Lite senare ska vi hem till Mamma&Pappa på mat sen blir det söndagsmys till Ensam mamma söker med Emilie.

Älskar den här känslan, att bara vara & inte känna några måsten!




Skönahelg.

Vi har precis kommit in efter en låång och skön promenad. Vi har ingenting planerat idag så vi får se vad som hittas på. Jag är sugen på att knäppa massor av fina kort med min systemkamera men laddaren är spårlöst försvunnen och batteriet slut.

Ikväll ska jag vara med mina damer, dom ska dricka sig roliga & gå ut och skaka rumpa. Jag får nöja mig med att se dom rund om fötterna & har det roligt :)





Fredag!

Äntligen fredag! Idag blir det jobb 11-19 & när jag går hem för dagen har jag 2 veckor ledigt från jobbet som väntar! Behöver jag säga att det kommer bli skönt? Fredagskvällen ska spenderas med min Kärlek. Vi ska laga Tacos och bara ha det lungt&skönt ♥.




Sommaren känns plötsligt så långt borta.


Full rulle..


Promenad, Damma, Dammsuga, Torka golv, tvätta, Baka kladdkaka, Göra pannkakor, tvätta Nico, hämta Teddy.


Ikväll blir det film&mys med flickorna ♥


Shopping-galen!

Jag behöver n y a kläder nu. gaah! Jag vill ha mina galna shoppingdagar där jag kommer in i shoppig-bubblan och ingenting kan stoppa mig. När man hittar allt man tänkt sig och allt sitter perfekt! .. Var så länge sedan jag hade en sån dag att jag inte ens kan minnas den.

Kontot tillåter inte mycket förtillfället men suget efter något nytt fick mig att klicka hem en klänning iallafall, får tacka min hjärtevän för det. Svart/vit zebra klänning, klart jag inte kunde motstå!

En seg dag..

Idag var det väldig lungt på jobbet och tiden gick L å n g s a m t .. Fanns inte så mycket att göra så energin tog jag med mig hem efter jobbet så nu är det undanplockat i alla rum, disken är borta och tvättkorgen överfull. Imorgon är vi båda lediga så då tar vi tag i dammsugaren, skurhinken & tvättmaskinen.

Nu sitter jag & inväntar Idol samt Stina.




Sommarens bästa helg ♥


Veckan går segt..

Har haft ovanligt mycket energi på jobbet den här veckan, har hunnit med att göra om nästintill hela butiken. Tänk om jag kunde ha lika mycket energi här hemma också. Jag skulle vilja vara morgonpigg så man hann med att göra mycket saker innan jobbet. Får hålla på och fixa med sånt nu när jag blir ledig ett tag istället. (för de stora tvättberget kommer att ta sin lilla tid).

Det närmar sig med stormsteg. Igår var jag förbi apoteket och gjorde även betalningen. Så nu är det bara att invänta Måndagen!

Nu ska jag ut på en promenad innan frukosten & jobbet väntar!

Helgen som varit..

Den här helgen har bara rusat förbi. I Fredags var det vår sista fotbollsmatch, vi vann & hamnade på en 3:e plats. Efter matchen så åkte Jag,john,Andreas & stina hem hit och lagade mat & kollade på film, Boy A.

I lördags var det jobb som gällde fram till 16 sen blev det fika & bio på kvällen med brudarna.
Igår Jobb, sen hem till Mamma&Pappa där det bjöds på mat. Sen blev det soffläge hela kvällen med Ensam mamma söker & den utvalde.

Nu är det ny vecka & ny tag som gäller!

En lugn morgon..

Jobbar bara mellan 15-19 idag. Så passade på att ta mig en skön sovmorgon idag med. Hade Bestämt med syster att vi skulle ta oss en Långpromenad men det blev ändrade planer. Så nu har jag precis gjort i ordnig mig en lätt frukost och precis börjat kollat på en Thriller på canalplus.

Efter jobbet idag blir det Fotbollsmatch. Sista Matchen dessutom! Jag med min vinnarskalle hoppas självklart på att vi vinner :) ..



Min torsdag blev en lördag..

Eftersom jag har jobbhelg denna helg och är ledig idag så har jag passat på att haft det som helg idag. Sov ut rejält i morse sen åkte jag&john ner på stan och uträttade lite ärenden. Efter stan mötte jag upp Stina, Emilie & Ida för att spela Tennis!

Åkte hem till Mamma&Pappa efter Tennisen, åt mat & färgade mitt hår. Eftersom det är "helg" för mig idag så blir även onyttigheterna idag. Jag & Stina har myst ner oss i soffan med Ostkrokar&glass. Vi ska avnjuta det framför en bra film!








Köpte en fin lite lampa för någon dag sen.
Passar perfekt!


RSS 2.0