Fötterna dunkar..

Full rulle även idag, men det gillas! Idag har vi nog varit överallt; på stan och i alla affärer minst 2 grr om, apoteket, tatueraren, tågstationen, george, sjukhuset, valbo & konsum.

Nu har jag precis kastat ner mig i soffan där jag tänker tillbringa kvällen. Har slagit på stort vad det gäller maten och fixat fram en tallrik jordgubbskräm med mjölk samt 2 st tunnbröd med messmör! hah godare fredagsmiddag än så blir det inte idag!

Imorgon är det jobb som gäller på dagen sen blir det inflyttningsfest och klackarna i taket på kvällen!



Coola sandfigurer i spanien :)


kakor kakor kakor.

Ett sort "minus" när man har kalas är att man allt för ofta köper/gör för mycket av det goda och att det alltid blir kvar. I detta fall är det miljoner småkakor kvar sen igår. Jag är en sucker för småkakor. Kann knappt ha det hemma för att jag inte kan hålla mig och nu ligger det dessutom framme på kakfatet! .. Om jag inte slänger dom så finns det en stor risk att jag kommer äta mig mätt och både skippa lunch & middag. :)



Fullt upp!

ohoj, vad vi haft fullt upp på vår lediga dag! Började dagen på stan för att uträtta små men behövliga ärenden. storstädat, handlat & solat. Vid 18 kom släkten på födelsedagsfirande och gick vid 21. Nu är jag så trött att jag kommer somna sittande så för att slippa det ska jag krypa ner och göra kväller!

Imorgon är det äntligen fredag & jag är ledig, ska spendera lediga dagen med Caroline :)


Idag har det varit en bra dag.

Idag har det varit en sån där jätte bra dag. Då allt känns så lätt & man har ett speciellt pirr i magen! Har jobbat hela dagen och till&med det har gått lekande lätt.  Idag är jag glad, glad, glaad!

Idag har vi ett födelsebarn i lill-familjen och det är ingen mindre än johnpis, så imorgon blir det födelsedagskalas och onyttigheter.






Om ett dygn var 48h.

Nu har jag jobbt 2 dagar och det känns knappt som om jag haft ledighet, allt går på rutin igen.
Ville hinna med att träna idag men det finns ingen tid, är ingen morgonmänniska som kan stiga upp hur tidigt som helst då min kropp börjar fungera efter 10. När jag slutar 19 så hinner jag inte heller plus att min kropp skriker efter vila & maaat. Dygnet borde ha mer timmar eller så måste jag fundera på ett nytt gym där dom har öppet längre..

Ikväll har vi ätit våfflor med glass & sen traskade vi iväg och solade. Mer än så har det inte hunnits med denna måndag!




Från sommarland till vinterland.

Hej hallå!

Förra lördagen åkte jag, john mamma & pappa till varmare breddgrader. Vi har haft en kanon vecka trots blandat väder. Vi har åkt på utflykter, badat, solat, ätit gott & shoppat!..

Skönt att slippa verkligheten för en stund och bara leva & njuta.

När vi inte hade vädret på vår sida passade mamma&jag på att gå i det stora, stora köpcentret som låg i närheten av våran lägenhet och shoppa loss!





Idag har jag jobbat och nu rullar allt på i samma tempo som innan vi åkte, ikväll blir det söndagsmys med Caroline & Rickard innan jobbveckan drar igång på riktigt!





Glad söndag!

Jobbhelgen har gått fort och ingen är gladare än jag att det är söndagskväll. Igår när jag låg i sängen och skulle sova så kom jag på att jag ville försöka få vår toa ett lyft! Så idag när jag slutat åkte vi och köpte svart kakeldekor som jag satt upp. Nog för att vår toa inte är fin, men ett lyft fick den allt!





Nu gör jag kväller..

Har precis kommit innanför dörren. Har varit & tillbringat min fredagskväll hos caroline i hennes nya snygga lägenhet. det tåls att skriva igen;.. I hennes nya snygga lägenhet!!  Vi har smaskat kebabtallrik&godis samt kollat let´s dance & solsidan.

Imorgon ska jag jobba, inte jobbat sen i söndags och sovit tills jag vaknat alla dagar i veckan. Så imorgon kan jag räkna med en seg morgon & tidig kväller! Hoppas på mycket folk så att tiden går foort!




Natti Natti!


Piggelin!

Hej hallå!

Idag är jag vaken med tuppen & frisk! Tror dom 3 sjukdagarna har gjort sitt & att jag öppnar mina blå vid kl. 08.00 säger jag bara tack till!

Ska alldeles strax ta tag i städningen här hemma, sedan ta mig ner på stan för ett byta en tröja samt träffa upp Caroline.


Igår hade jag & Johnpis shopping & besöks dag. Vi började dagen ute i Valbo där jag nästan köpte allt som kom i min väg. Sen lunschade vi på Ikea, åkte ner på stan en snabbis, hem till Farmor&Farfar & vidare till Mamma&Pappa. Hann tvätta också!


Moorning




God morgon!
har nyss klivit upp och ätit lite fukost. Natten har väldigt speciell, tror jag haft feber i natt med tanke på hur konstiga drömmar jag haft?..

Igår var det PH final, jag vet inte vad jag tyckte om de som vann. Alla som jag hejjade på hade ju åkt uut så spelade väl inte så stor roll vem som vann! Frågan nu är bara; vad ska man nu kolla på?! Intrigälskare som jag är var PH helt i min smak, hoppas på att det kommer en till säsong av det!!



oh my!


Vad finns det att göra?

Nu har jag snurrat runt på facebook om & om igen, läst alla bloggar som går att läsa, bra som dåliga bara för att få tiden att gå, jag har kollat på dom konstigaste filmerna på canalplus, kollat sex and the city, top model, sovigt, ätit massor av skit.. Jag är för sjuk för att göra nått men blir ändå rastlös.

Ni vet förra veckan när jag skrev att jag skulle gå ut & skotta fram bilen?.. Jag gav den 60 min och det märktes knappt att jag varit där och försökt få fram den, kom försent till jobbet big time & tappade mitt humör. Sen blev det helg så jag hann inte med den då & nu ligger jag sjuk.. Bilen har alltså stått orörd sen förra tisdagen.

Jag är i stort behov av en bil nu, jag måste köpa mig en bra bok, en jätte jätte bra bok som får mina sjukdagar att gå..


Idag skulle jag vilja vara nicco, han bara sover, snarkar, blir kliad & njuter. Jag är så nära inpå att klättra på väggarna nu så att jag inte riktigt vet vart jag ska ta mig till?!..

det rycker i benen..

Ååh, vilket fint och underbart väder!.. Hade jag inte varit tvungen att legat i soffan pga. sjukan så hade jag klätt på mig varma & sköna kläder och antingen tagit en låång och skön promenad el. tagit mig till en backe och åkt pulka/snowboard!.. Jag får pirr i magen & glädjen sprider sig i hela kroppen av att solen visar sig!..




Igår så var jag ju och hämtade ut paketet som låg och väntade på posten Och i det låg min bikini och dom här ljusbollarna. Ser ut som snöbollar! :)





Det är farligt..

Jag vet inte vad det är, men jag är så shoppingsugen hela tiden & det hjälps inte att jag shoppar heller.. jag vill bara ha mer, mer mer..

Så vad har hänt idag? Jag har legat i soffan hela dagen, försökt sovit bort dagen i hopp om att sjukan ska släppa. Och, stillat mina shoppingnerver en aning genom internetshoppiiing!

Snart kommer älskling hem & eftersom jag är sjuk så får jag bestämma maträtt (sånna är reglerna) självklart ville jag ha tacos! Hoppas bara på att det smakar lika bra idag som alla andra dagar & att min hals pallar med chipsen.



Oh no..

Kände att det var påväg redan igår men kunde då inte avgöra om det var bakiskroppen som talade eller om jag verkligen började blir sjuk.. Efter natten kan jag tala om att det inte var bakiskroppen utan att jag gått och blivit sjuuuk. Jag har verkligen inte tid med det & absoluut inte råd!

Var tvungen att ta mig iväg till posten och hämta ut paketen som jag skulle hämtat ut förra veckan men inte hann.. Det mina vänner, var en prövning i sig. Jag har ingen ork och är helt utslagen.

Så nu ska jag bädda ner mig i soffan och sova mig frisk!
fan fan fan.

RSS 2.0