Skärtorsdagen

Jahapp, nu är det påsk! 🐣

Skärtorsdag idag & jag ska strax iväg till jobbet, jobbar både idag & imorgon innan jag får lite ledighet.

I helgen följer jag med mamma & pappa upp till Järvsö till stugan. Var säkert tre år sedan jag var där sist, om inte mer!
Sen ska vi förbi farfars nya lägenhet som han håller på att flytta in i.

Det ska bli så mysigt att få vara med familjen & bara mysa!


Supermåndag

Vilken härlig dag jag haft!
Började dagen med att möta upp Madde & därefter åkte vi upp till hemlingbystugan där vi tog en lunch ute i solen, UTE! Helt underbart skönt var det!

Därefter åkte vi till blomsterlandet & rusta innan vi åkte hem.

Och nu har jag precis kommit hem från från middag med jobbisarna.

Himla bra dag!


Pirr i magen

Nu börjar det flyga runt fjärilar i magen ordentligt på mig! Varje vecka blir det ju närmare vår inflytt i huset.

Jag ligger & planerar & planerar så att jag knappt kan sova på nätterna.

Och inte nog med det så har jag börjat att planera min 25 års fest. Känner att jag vill vara ute i sån här god tid för att allt ska kunna bli så pass bra som det bara går!

Jag ska liksom få fira min STORA dag i VÅRT hus! Jag måste nypa mig i armen! ♡


Fina dagar som rullat förbi

Den här veckan har varit en bra vecka, Den har gått i raketfart och imorgon börjar sista veckan på marsmånad! Helt sjukt!

I torsdags efter jobbet kom Fanny förbi, hon hade med sig små söta blommor till mig & jag bjöd på banan, hallon, jordgubbar & självklart kesoplättar till middag :) sen babblade vi bort några timmar i soffan!

I fredags efter utbildningen i Sthlm hade jag turen att få hänga med Pernilla på ett fik i några timmar istället för att springa i affärer :)

Och igår fick jag mysa med marina & småtjejerna! Marina bjöd på lyxsnacks & vi mös i soffan till sent på kvällen!

Alltid roligt när man hinner med att träffa människor man annars inte träffar så ofta och att alla blev på en och samma vecka är ju rent lyx!






https://cdn2.cdnme.se/356181/7-3/pic_514eb3bcddf2b33bac79c109.jpg" class="image">


Mitt i natten

Klockan ringde 05.15 och det kändes som om jag steg upp mitt i natten! Sitter & väntar på tågstationen nu för att ta mig till Sthlm på en säljutbildning.

Jag dör vad trött jag är!

Efter utbildningen låter jag de andra tjejerna springa runt på stan och istället möter jag upp Pernilla & hänger med henne fram tills tåget går hem. Mys!


Mar. 20, 2013


Måndagsdejt

I måndags förmiddag fick jag finbesök från Sthlm av fina & efterlängtade Pernilla!

Jag bjöd på kesoplättar med grädde, hallon & banan till lunch & vi babblade bort några timmar innan det var dags för mig att gå iväg till frisören!

Älskar när jag får kvalitetstid med mina vänner ❤




Underbar helg!

Jag har haft en jäkligt bra och ledig helg! Har varit på språng mest hela tiden men vad gör det när man hunnit med att träffa så många fina människor!

I fredags lyxade jag & John med churtstreet & efter det tog vi oss till bowlingen & spelade en timme innan vi bäddade ner oss i soffan & kollade på film.

I lördags tog vi vara på den otroligt fina dagen genom att åka ut till brädviken och grilla korv! Det var så himla skönt & fint ute! På kvällen var vi bjudna till strömsbro på god middag!

På söndagen tog vi oss en prommis genom hälsans, åkte & tvättade min bil, åkte ut till mio & ikea där vi kikade in lite grejer till huset innan vi åkte till farfar & hälsade på. Kvällen avslutades på Brynäs med middag hos mamma & pappa.

Fullspäckad med otroligt BRA helg! ❤


Torsdagskväll

Började dagen med tre timmars tvättning innan jag stressade iväg till jobbet där jag tillbringade resten av dagen.

När jag kom hem bäddade jag ner mig i sängen med choklad & kollade på tv! Skönt och avslappnat avslut på den här dagen!

Imorgon säger vi upp lägenheten & sen är det bara att hålla tummarna att vi får flytta in april/maj! Annars blir det juni, Det har liksom blivit ändring & innan sommaren så bor vi i huset! 😄 helt overkligt & så jäääkla roligt!


Vaken med tuppen

Vaknade runt 06 idag.. Det märks att det blir ljusare & ljusare för varje dag vilket jag tackar oerhört mycket för!

Älskar att vakna av att det blir ljust istället för att väckarklockan börjar skrika.

Det snurrar så många olika tankar i mitt huvud att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av dom eller om jag ens ska försöka mig på att gå vidare med dom.

Jag saknar allt gammalt, och med gammalt menar jag innan jag blev den personen jag är idag.

Jag kan minnas mig så mycket gladare & roligare då. Saknar människor som jag tråkigt nog bara släppt taget om och låtit försvinna ur mitt liv.

En del av mitt liv skulle jag nästan bara vilja radera bort & en del skulle jag bara vilja spola tillbaka till & trycka på stopp så att jag kunde befinna mig där ett tag, med människor som stod mig nära då.


Att tro på sig själv!

Något som är bland det viktigaste här i livet är att tro på sig själv. För hur ska andra kunna tro på dig om du själv inte gör det?

Gå rakryggad och utmana dig själv så du utvecklas istället för att minimera dig och stå kvar på samma plats som tidigare. Det är du som gör ditt liv!

Jag gör ingenting av det här jag skrivit. Jag är verkligen en person som minimerar mig själv och tror att jag inte kan eller klarar av det jag verkligen vill. Jag låter min rädsla vinna över mig gång på gång.

Jag jobbar med det här varje dag, och en dag kommer jag känna mig så stark att jag tar klivet ut att tro på mig själv och min kapacitet att göra det jag vill och lyckas!


Heja heja

Fortfarande trött & sliten efter alla extratimmar jag tar åt mig men vem kan säga nej till mer pengar OCH faktiskt så finns det ett litet leende med också!

Ska jobba mig igenom den här heldagen på jobbet för då är jag halvvägs till måndag & min lediga dag!
Och imorgon så har jag äntligen en liten sovmorgon som jag ska utnyttja till max!

Och apropå imorgon, fredag igen! Jisses vad veckorna går fort!

Sol ute & jordgubbar inne, kan man få mer sommarkänsla! 🍓❤


En såndär dag

Idag är det en såndär dag som hela kroppen skriker "JAG VILL INTE TILL JOBBET" eller egentligen är det väl så att kroppen skriker "JAG ORKAR INTE MED DEN HÄR DAGEN ALLS"..

Och därför blir det så pass jobbigt att behöva ta sig iväg till jobbet OCKSÅ!

Jag vet inte vad det är, men jag har verkligen ingen livslust.. Jag orkar ingenting, vill ingenting & bryr mig inte om någonting.. Det är en skit jobbig känsla och kunde jag så skulle jag göra allt för att få bort den för det här är inte roligt!

Kroppen känns som cement som inte går att röra & glädjen är lika med noll.


RSS 2.0