Lördag som en söndag.

Idag är det lördag men för mig känns det som en söndag. Var ut i Torsdags och igår började jag kl. 15 så hade Filmmaraton åt chips, pizza & drack cola, precis som en lördag. Så därför känns det för mig som om det är Söndag idag. Vilket det nästan är också eftersom det är röd dag och jag börja 1 timme senare. Hoppas ni hängde med på vad som skrevs. hah!

Ska som skrivet snart iväg och jobba. Har vaknat flera gånger inatt och trott att jag skulle vara ledig idag. Så det känns faktikst lite surt att behöva åka iväg och jobba speciellt när den andra i hemmet ligger och sover djupt.

Jaja, Jag har något mysigt att se fram emot ikväll iaf. Johns mormor fyller 65 och det ska firas. Vi ska ut och äta gott med hela familjen! ♥

Dagarna som..

Helgen bara sprang förbi.

♥ I fredags blev det tjejmys ute i valbo.

♥ I lördags blev det först jobb och gud vilken fart det var, skitroligt!Sen blev det Parmiddag & film med Stina&Andreas.

♥ Igår var hade jag & mamma en mor&dotter dag på stan där jag köpte lite julklappar och saker till hemmet. Sen blev det middag i gammelhuset innan jag gick hem till mig. Kröp ner i soffan med hjärtat sen blev det top-model & ensam mamma söker.



Härliga fredag!



Äntligen
fredag!
Jag är full av energi och redo att åka iväg & jobba.
Känner på mig att den här fredagen kommer bli bra, väldigt bra.

Efter jobbets slut så ska vi hem till Farmor&Farfar en stund sen blir det flickmys hela kvällen.






09, ett stort sparande..

Igår trillade det ner ett h&m brev i brevlådan. I det låg det som vanligt den där lilla 50kr kupongen och det var då det slog mig! Förra året vid den här tiden fick jag också ett sånt här brev men då var det inte någon 50kr kupong som låg i utan jag fick Guldbonusen på 750 kr, jag hade alltså handlat för ca.13 000, på bara HM.

Igår när jag kollade vad jag hade handlat för så låg det på 4000.. Det var då det slog mig, hela det här året har vara ett enda stort sparande. Jag har verkligen vänt&vridigt på min ekonomi för att kunna spara till det, som enligt mig var viktigt.

Det är nu bara några månader kvar på det här året och än så har jag lite kvar innan jag är färdig. Så år 2010 ska bli minst sagt skönt! Jag ska leva! ..

Idag blev även tv-bänken köpt vilket innebär en sak mindre på att-köpa-till-lägenheten-listan!


Jag är tillbaka!

Yes! Äntligen är jag tillbaka. Jag tappade bort mig själv ett tag och visste inte alls vad jag kände eller hur jag  skulle gå till väga. Började ifrågasätta mig själv om jag verkligen gjorde rätt.. Men nu har jag hittat jobbarglöden igen! Har jobbat heladagar både igår&idag och har även tagit på mig en imorgon. Jag älskar att jobba heldagar, man får mer energi till att göra om saker&ting och tro det eller ej så går tiden mycket fortare.

Sitter & inväntar maten i ugnen innan jag ska åka iväg och hämta Hjärtat på jobbet. Sen blir det nog en tidig kväller, ska infinna mig i ockelbo kl. 08.45 vilket innebär en väldigt tidig morgon!


RegnFredag..

Igår var det en bra dag. Jag och älskling tog det lungt hela dagen, gjorde Pannkakor och mös. På eftremiddagen mötte jag upp Line&Emilie på stan. Vi avslutade dagen med ett Spinningspass!

Idag blir det också en bra dag.
Lill-familjen har myst hela förmiddagen i soffan med en supergod frukost från bageriet samt en film och ljus i regnvädret.

Börjar jobba kl. 15 idag så har fortfarande lång tid kvar tills jobbet kallar. Sen blir det Idolmys med Emilie :)

Passar på..

Nu när Stina är i Sundsvall i ett par dagar så passar jag på att låna hennes dator. Måste ju uppdatera mig lite om vad som händer runt om i internetvärlden.

Idag är det Onsdag, mitten på veckan. Jag är riktigt glad idag, sådär glad när man inte riktigt vet vart man ska göra av glädjen.. Jag är nyss hemkommen från jobbet så nu ska jag laga mat & sen ta med mig lillen på en långpromenad. Ikväll är det skräckfilmskväll med mina damer, som jag längtar!..

Och det där samtalet som vi fick senast gick inget vidare. Men det är ingenting att hänga läpp för eftersom det säkerligen kommer fler chanser!




Höst-torsdag!

Nu har jag snart jobbat en vecka sedan mina 2 veckors ledighet. Det går sakta att komma in i jobbet igen, men sakta är säkert och snart känns det nog som om jag inte gjort annat än att jobbat.

Idag har familjen Andersson/Strandberg varit lediga, vi tog oss i kragen och åkte iväg och storhandlade, BIG TIME. Nu har vi mat för hela brynäs! Vi har även varit förbi möbelhuset och checkat av vad vi ska ha därifrån. Vi hittade en jätte fin lampa, bänk till hallen & en "pall-kudde" till soffan.

Vi fick ett samtal idag som vi väntat länge på, så imorgon kanske det blir lite förändringar.

 


RSS 2.0