Phu..



Jobbhelg denna helg och jag mår inte bra,
Snorig ont i huvudet & ena ögat rinner..
 Låt denna helg gå fort, snälla!


En bra dag..

Igår var en bra dag & jag kände mig lite mer som mig själv. Caroline & jag spenderade 4h på stan. Sprang runt och letade inredning, gud vad det är roligare att leta fina saker till lägenheten än kläder!.. Vi passade även på att handla lite fina julklappar så nu har jag inte alls många kvar :)

Idag blir det en väldigt kort dag på jobbet, 15-19. Sen så ska jag tillbringa min fredagskväll med Emilie ♥



Ingen bra vecka..

Den här veckan har inte varit bra. Många olika faktorer som spelar in och gör mig irriterad & less.
Igår hade jag en liten ljusglimt i mörkret & det var att vara med syster Stina & idag blir det en till för idag ska jag vara med Caroline.

Senare ikväll ska jag & john ta svinisprutan, jag har faktiskt inte bestämt mig än om jag kommer göra den?..



Måndag..

Jag blir så trött&seg av det här vädret!.. Jag vill se sol eller snö!
Ska snart iväg till jobbet där det väntas heldag, just idag har jag noll motivation till någonting så sängen lockar mer än vanligt!




Sköna söndag..

Gårdagen var jätte bra! Storstädade och fixade i lägenheten fram till kvällen sen så bjöd vi hit Line&Erik. Så vid 20.00 bänkade vi oss i soffan med kex&ost och Robinson och efter det en Johan Falk film. Kanon bra kväll!



Idag tog jag en liten sovmorgon och har precis kommit in från en promenad. Ska slänga in Nico i duschen och göra han lite fin för i veckan ska jag lämna in honom för klippning.

Sen ska jag nog ta tag i mig själv med, noppa ögonbryn & färga.


Pyssel i vitt..

Gud så skönt att vara ledig. Vaknade till vid 08.30 imorse av ett sms av Mamma som undrade om jag ville följa med ut och plocka mossa. Vi tog bilen ut till sommarstugan & vilket väder vi fick. Vi stannade till vid bryggan våran och tittade ut över vattnet & såg hur solen speglade sig så fint.

Nu är jag hemma och i fullgång med pyssel. Har precis satt upp lampan som jag har gjort och ska snart börja med tavellisten & hyllan inne i köket. Funderar på om jag ska slänga upp julsakerna när jag endå håller på eftersom jag jobbar nästa helg.


Fredag!

Äntligen fredag! Ska snart iväg och jobba 11-17 sen har jag ledig helg! Ska bli så skönt & framförallt att inte gå ut utan bara vara ledig & ta det lungt. Vi var iväg till Ikea igår så ska passa på att fixa lite här hemma i helgen.


Har äntligen fått påbörjat min svart/vita tavelvägg. Vi har haft oturen med oss att det aldrig funnits tillräckligt med vita ramar när vi varit på ikea för att köpa. Men nu fanns det några så passade på att köpa dom så får jag fylla på allteftersom..





Även dom här jätte stora ljusen fick följa med hem.




En onsdagskväll..

Äntligen är jag hemma, maten är snart klar, alla ljus i hela lägenheten är tända, älsklingen slutar snart & vår myskväll kan börja! .. Det bli ungsstekt falukorv med mos sen blir det soffmys och en Johan Falk film.

Vi är lediga imorgon & det ska bli så jädrans skönt!!.

Meet me halfway.

Här är tvättning i full gång. John tog tag i tvätten igår men allt hann inte tvättas och jag som inte kan vara sämre tog tag i resterna idag.


Gårdagen blev bra trots att det var stendött på jobbet! Efter jobbet så hämtade jag upp Marina vi åkte och hyrde film ( dumpa han), köpte godis&glass. Filmen fick vi inget grepp om eftersom vi pratade så mycket så efter 2:a gången vi börjat om på den så stängde vi av. Vi har för mycket att prata om helt enkelt :) ..

Det är konstigt det där.. Vissa kommer man närmare på livet än andra. Fast man inte träffats på nästan 2år så känns det som om det var igår. Man kan prata om vad som helst och allt känns bara så rätt. Men det är väl det som kallas äkta vänskap & jag är så glad att jag tog tag i det innan det var försent. För riktigta vänner är väldigt sällsynta.




Tisdag.

Ska strax iväg och jobba 12-19 skulle ha jobbat 14-19 men jag var tvungen att hoppa in från 12, lite småsurt pga. saker jag planerat att göra idag blir uppskjutet. Efter jobbet blir det iaf en film, godis & mys med en vän som jag äntligen tagit upp kontakten med igen, Marina.


helghelghelg.

♥ Fredag - Tacoskväll hos Mamma&Pappa & självklart idol.

♥ Lördag - Tjejmys ute i valbo.

♥ Söndag - Hem till John Mamma&Tommy på god mat & födelsedagsfirande.


En luugn och mysig helg och pigg för att möta en grå och trist måndag.

You!





Jag har hittat rätt, så rätt.

Du är den som får mig att le, du är den som får mig att orka. Du är den första jag ser när jag vaknar och den sista jag ser när jag sluter mina blå. Du är den som får mitt hjärta att hoppa ett extra slag genom ditt leende & din snällhet. Du är den jag vill leva hela mitt liv med, växa upp & bilda familj med.



Du är den bästa, min bästa.
I wanna grow old with you <3


En kallare & gråare torsdag..


Men
med ett glatt besked lös den här dagen upp rejält!
 Vi fick lägenheten så det blir flytt i februari :)


En kall och grå onsdag..

Brrr! vad kallt det är ute! Höll ju på att frysa till en ispinne på vägen hem från jobbet. Dagen har varit rätt så seg med lite saker att göra.

Efter jobbet så kilade jag in på Hemtex för att leta nått fint till julen. Jag hittade ett sött hjärta & siffror som man sätter på ljusen.




Nu får det ta och bli snö på backen så man får den där mysiga känslan av jul!




Den här dagen ..

Har sovit skitkasst inatt! Jag har varit som en 5åring på julafton & allt pga. lägenheten. Hade ställt klockan på 09 i morse för att ringa fastigheten men gick upp strax efter 08. Nu väntar vi bara på att dom ska återkomma med ett besked om det blir vi som får den el. ej!

Eftersom att lägenheten bara snurrar i huvudet så har den här dagen gått väldigt segt. Har i princip inte gjort ett dugg förutom en promenad tidigare! Tänke ta tag i lillen och kasta ner honom i ett bad och efter det storstäda.


Jag är kär!!



Vi
har precis varit och kollat på en etagelägenget!
Vi är kär i den & mååste få den!! Imorgon får vi veta..
Behöver jag nämna att det känns som en evighet dit...


Det blev inte riktigt ..

Den här måndagen började inte riktigt som planerat. Efter jag stigit upp ur sängen och vaknat till så kom ett illamående framkrypandes. Likt en jätte bakfylla! Sådär så att man knappt kan röra sig ..

Så jag fick ringa & sjukanmäla mig och sen dess har jag legat som en strandad val i soffan. Har precis börjat piggna till och fått i mig lite mat så får hoppas på att det lilla får stanna i magen.

Tänkte att jag kunde passa på att visa er mitt senaste lilla projekt till lägenheten. Det är en vit lampa som ja gjort. Vet inte än om den ska få hänga i taket eller få vara kvar på golvet med en ljusslinga i..



Det har visst..

Den här bloggen har visst blivit en måndagsbolgg märker jag.. haha!

Jag har haft en helt underbar helg fylld av massor av skratt&kärlek!. I lördags åkte vi alla tjejer till sthlm för en shoppingdag. Kvällen avslutades hemma i gävle med god mat & en utgång! Jag har dom bästa ♥

Igår var det pappas dag!.. Så den tillbringade jag med Pappa, mamma, Stina,  mormor, farmor & farfar.

Mamma & pappa har vait utomlands i veckan så när jag kom dit fick jag lite paket. :)




En väska full med olika nitar, en vit klocka även den med nitar & en halsduk!



Lugn helg..

Idag har jag varit uppe med tuppen jag är klar & hundarna rastade.  Börjar klockan 11 idag så har god tid på mig att lalla runt här i lägenheten..

Idag tackar jag mig själv för att jag inte var ut på några festligheter i helgen. För nu är jag pigg! Helgen har istället bestått av familjemys. I fredags var vi hembjudna till Mamma&Pappa på mat. I lördags var vi utbjudna på mat med johns familj för hans mormor fyllde 65 år!..

Har även hunnit pysslat lite här hemma också, vardagsrummet är ju vårat projekt för tillfället. Allt ska bli vitt & mycket smått&gott ska köpas. I helgen tog jag tag i fönstrena, blommor&jag har aldrig gått ihop så nu fick dom lämna lägenheten för gott och istället satt jag i nått som inte kan vissna! :)


RSS 2.0