Nerklubbad

Fick åka hem från jobbet igår, stod ut tills det var 1.5h kvar för då sa kroppen stopp.

Har sedan igår vid 15 legat i sängen & gör det fortfarande med ett litet undantag från imorse (berättar mer om det senare)

Har nog allt man kan ha känns det som.
Illamående, huvudvärk, feber, hosta, nysningar, ont i halsen, svårt att andas & så jävla mycket snor att jag faktiskt bli förvånad, hur mycket äckel kan en kropp producera?!

Går på Alvedon och har feberdrömmar konstant. Konstiga, osammanhängande drömmar som gör mig rädd. Och knaprar starka halstabletter så jag mår illa. Ni hör ju vad synd det är om mig ;)

Nu ska jag sluta gnälla och återgå till att torka snor & hosta så att jag får ännu mer träningsvärk i magen!


Oh no

Fan fan fan.
Jag håller på & bli sjuk, eller jag är nog redan det! Kliar & är tjock i halsen, ont bakom ögonen, tjock näsa & huvud!!

Faaaaan jag har verkligen INTE råd att vara sjuk nu!

Åker till jobbet & proppar i mig Alvedon & halstabletter så får vi se om jag klarar av dagen eller inte! Helvete!


Det där lilla extra

Helgen har varit så himla lugn & mysig! Förutom tjejmyset med Pernilla i fredags så har jag & älsklingen spenderat all vår lediga tid tillsammans.

Och som pricken över i:et så hade vi även en ledig måndag tillsammans. Det spenderade vi i sängen fram till 12 sen var vi ut på en långpromenad innan vi parkerade oss hemma och donade på med lite allt möjligt.

Och kolla vad hjärtat överraskar med igår eftermiddag, en fulltank! Vet ni vad det betyder?! Att jag får några fler hundralappar den här månaden!

Det gjorde min dag! Det är de där lilla extra som har sån stor betydelse! ❤



Full fart!

Fy i helvete vilket drag det var på jobbet idag! Har sprungit som en jojjo framåt & tillbaka hela dagen! SKIT ROLIGT!

Nu ligger jag nyduschad i mjukiskläder i soffan under värmefilten & har blivit beordrad att inte komma ut till köket för där lagas det nu en överraskning till mat. Ja, John lagar mat, igen. Han är bäst!

Ikväll blir vi bara hemma vi två, vi ska spela spel & titta på film. ❤


Lördag

Alltså Fyfan vilken natt det blev. Magsmärtorna gav med sig efter 04 någon gång!

Igårkväll (innan mardrömmen) så kom jag hem till en kock som stod i köket & lagade ihop fredagsmiddagen. Kött, pommes, tzatsiki, chilibea, vitlöksbaugette & en stor sallad!

Pernilla trillade in lagom till maten & sen blev det tjejhäng i soffan till crossroads & godis. Mysig kväll!

Nu är jag färdigfixad & ska strax ta mig ut till bilen för att åka till jobbet. Japp, i helgen är det helgjobb som gäller!


Att komma ihåg

OM man ska äta jätte mega nyttigt på veckorna så är det inte att rekommendera att lyxa till det med kolhydrater till fredagsmiddag OCH choklad till efterrätt.

Smärtan jag har i min mage nu kan inte liknas vid något annat i hela världen & toabesöken jag behövt göra de senaste två timmarna är rent ut sagt vidriga.
(Förlåt att ni fick läsa det där) ...

Aldrig mer att jag lyxar till det på de här viset. Lyx är inte värd denna enorma smärta!

AaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAJ!!


Torsdagskvällen

Redan fredag! Vart tar dagarna vägen egentligen?! ..

Igår eftermiddag/kväll efter jag slutat jobbet så mötte jag upp Stina & marina för en myskväll. Dom hade handlat på sig lite smått & gott & på tv:n rullade Magic Mike medan vi babblade bort några timmar i soffan. Härlig torsdagskväll :)

Löning idag, jag hoppas att folket vaknat till liv & känner shoppingsug igen efter en fattig januarimånad, så det finns lite att göra på jobbet idag!


Pengar

Äntligen är det lön imorgon! Jag har 2 kr kvar på kortet så den här lönen är riktigt efterlängtad!

Imorgon när pengarna trillar in så börjar även vårt sparande. Jag kommer alltså lägga undan nästan alla pengar jag får över förutom 2000kr som jag får leva för månaden ut.

Och eftersom jag går till frisören & försöker bli blond var tredje månad så innebär det att jag måste lägga undan 500kr i månaden för att ha råd med det besöket.

Så det totala beloppet jag har att leva på är alltså 1500. 375:- i veckan med andra ord! Jaja.. Det här kommer jag att fixa!

Heja heja!


Slut som människa

Jag brukar ha väldigt lätt att gå upp på morgonen, klockan hinner knappt ringa innan jag är ur sängen.

Men i morse tog det emot så fruktansvärt mycket Och aldrig lyckades jag vakna till riktigt under dagen heller. Tur att det fanns mycket att göra på jobbet så jag höll mig sysselsatt ända fram tills jag slutade.

Ikväll har det bara blivit en hemmakväll. Kollat på mästerkocken & Mia på grötö.

Nu ligger jag nerbäddad & redo för natten!


Första & sista

Vilken skillnad det är att sluta 20 istället för 19. Skönt att jag bara har ett pass i veckan där jag slutar så sent!

Var hemma runt 20.30 och hur mycket jag än ville slänga mig i soffan så gick jag direkt till köket & lagade ihop 3 matlådor så det finns till imorgon & gjorde kesoplättar till kvällsmat.

Hoppade därefter in i duschen för att tina upp min stackarn lilla kropp. (jag är inte menad för att bo i ett kallt land) ..

Och nu ligger jag i sängen. Imorgon blir det en långkörare på jobbet så måste sluta mina blå så att jag är pigg & alert imorgon!


Lugn morgon

Dom här tisdagarna är jäkligt sköna!
Börjar alltid kl. 14 och oftast har jag gjort allt på måndagen när jag är ledig. eftersom jag inte är ledig så känner jag heller ingen stress till att jag måste hitta på något (vilket jag oftast gör när jag är ledig.)

Så på tisdagar brukar jag aldrig ställa klockan, jag ligger & drar mig lääääänge i sängen tills magen börjar kurra & det är dags för frukost.




Oslättfors

Idag har jag tagit mig en tur ut till oslättfors och hem till Fannys fina & jätte mysiga hus! Vilket område & lugn det var där ute! Jätte kul att äntligen få komma ut dit & se hur dom har det.

Vi hade som vanligt mycket att prata om och med tanke på att vi är vana med att jobba med varandra och inte längre gör det så fanns det desto mer att ta igen nu :)

Nu inväntar jag John som snart slutar jobbet & eftersom vi hoppade bion i helgen så börjar vi denna vecka med ett litet biobesök istället :)







Ledig söndag

Idag vaknade jag av en kurrande mage så jag hoppade upp och tassade ut till köket. Gjorde mina älsklingsplättar och dukade fram lite allt möjligt innan jag väckte John för frukost.

Sen åkte vi hem till farfar för att umgås med honom samt hitta en tid för oss och mäklaren att skriva på papper.

Passade även på att visa John runt i kvarteret innan vi åkte hemåt.

Här hemma har vi tagit det lugnt. Jag har passat på att städat & strax är det dags för tvätten att bli ren.



Lördagseftermiddag

Ledig helg i helgen & den började med extra jobb på jobbet, skönt att det trillar in lite extra slantar!

Efter jobbet så mötte jag upp Stina på Java för en liten fika. Nu ligger jag i soffan under värmefilten och blundar medan John ha påbörjat maten ute i köket. Ikväll serveras det fetaostfylld kycklingfilé, blandsallad & tzatsiki 👌

Det var tänkt att vi skulle ha en liten biodate ikväll men ingen av oss känner sig sugen på att gå ut i den här kylan så vi myser ner oss i soffan här hemma istället med ljus & en bra film!


Det är sant

Det gick bra i torsdags hos banken. Så bra att vi faktiskt kommer att bli husägare!

Jag kan fortfarande inte fatta det?! Vi två ska få flytta till ett radhus det här året, vi kommer att ha en gård att kunna gå ut på, fler rum att kunna fylla ut & det bästa av allt, vi kommer kunna rusta hur vi vill & äntligen kunna få det precis som VI vill ha det!

Jag älskar det här & jag är så redo för det!

Det kommer att bli tuffa månader framför oss innan vi flyttat in. Vi kommer att behöva spara & vända på varenda krona & allt för att vi vill lägga in så mycket som det bara går i lånet.

Men det är såå värt allt slit som komma skall, för vi ska få det vi så länge önskat!! ❤


Äntligen

Det är med skräckblandad förtjusning som jag längtar till imorgon. Äntligen ska vi få veta om det blir köp eller inte!

Jag hoppas av allt i världen att vi landar på en human månadskostnad när allt är ihopräknat & klart. Det mååste bara fungera!!

Snälla snälla snälla snälla snälla snällaaaa! ..


Tisdagsmorgon

Tisdagsmorgon och jag ligger i soffan och tittar på Nyhetsmorgon.

Börjar inte förrän kl 14 idag så jag har all tid i världen att skrota omkring här hemma innan det är dags att göra sig klar.

Igår på min lediga dag hade jag bästa mamma här på fika på dagen & sen kom Madeleine hit på kvällen & höll mig sällskap :)

Ikväll är det dags för mig & John att sätta oss och räkna på alla våra utgifter så att vi är på det klara när det är dags på torsdag att möta bankmannen.

Imorgon ska jag iväg och hämta papper på driftkostnaden på radhuset samt få veta vad det är värderat till!

Iiih! Allt är så spännande!


Tvådelad

För tillfället är jag tvådelad.

Ena delen är besviken, orolig, matt, trött & lite paranoid.

Och den andra delen är så otroligt glad, tacksam & lycklig.

Den sista delen bubblar i min mage nu som massor av fjärilar som flyger omkring. Vi har så mycket framför oss nu att jag har svårt att förstå att det faktiskt kommer kunna bli verklighet av det. På torsdag är det möte med banken och efter det vet vi om vi kommer kunna ta ett stort steg framåt med vår, gemensamma framtid.


Fredag igen

Fredag igen och inne på 4:e jobbdag av 6. Snart en ledig dag med andra ord!

Den här helgen är jag så sugen på att vara ledig! Skulle vara så skönt att få ligga & dra sig länge i sängen innan man tassar upp, tänder ljus och äter sig en god frukost i soffan under en filt med en mysig film på tv.

Får göra den här jobbhelgen till det bästa och med den här farten som dagarna rusar på i så är det ju faktiskt inte långt kvar till min lediga helg!





Det här året

Det här året kanske inte blir så tråkigt som jag skrev för några inlägg sedan.

Det här året har börjat riktigt bra & om allt går som planerat blir det äntligen lite nytt som händer.

Men först inväntar vi nästa vecka :)


Kesoplättar

Gick upp lite tidigare idag för att kunna ta det lugnt! Sitter i soffan och har precis ätit frukost, kesoplättar med varma hallon och ett kallt glas mjölk.

Jag som älskar allt som har med plättar, pannkakor & våfflor är så glad att jag nu har hittat ett mycket nyttigare alternativ.

Smakar minst lika gott & mättar otroligt mycket mer än vanliga plättar.


Ha en bra dag :)



Ledig måndag

Att börja en ny vecka med ledig dag är en riktig bra början!

Tog en liten sovmorgon innan jag gjorde mig klar till att äntligen få fixa mitt hår hos frisören. Äntligen är min utväxt borta & håret har en jämnare färg än innan!

Och ikväll blev det myskväll med popcorn, soffan & Line. Bra måndag!

Puss & godnatt!


Söndagseftermiddag

Den här helgen har varit en riktig familjehelg! I fredags var vi hembjudna till mamma & pappa på middag & sen blev vi kvar där hela kvällen i soffan framför en film.

Igår var det hejdå-middag ute i strömsbro för Johns syster som flyttar till USA ett år!

Och idag har vi varit i kyrkan för ett sista förväl av farmor & sen blev det fika hos farfar.

Här hemma har vi precis ätit god mat & nu ska vi bara göra det sista rycket av städningen innan vi slår oss ner för söndagsmys i soffan.

Äntligen en lugn och mysig helg!


Glad

Två dagar har gått på "nya" jobbet ute i Valbo och jag kunde inte ha gjort ett bättre val än att förflyttat mig dit!

Jag trivs som fisken i vattnet, känner att jag behövs & ha fått arbetsgnistan tillbaka.

Att få krypa ner i sängen och känna att man är trött för att man jobbat hårt är en underbar känsla.

Att så lite kan göra så mycket!


Varm

Att veta att man har hittat en vän som kommer finnas med hela livet och som alltid finns där oavsett vad som sker, är en väldigt fin gåva. En gåva som jag aldrig kommer att släppa taget om!

Love you!


Gammalt blir nytt

Första arbetsdagen på det nya året och Idag blir det inte att bilen kör mot hemlingby. Nej, för idag är jag tillbaka där jag för första gången började jobba, det vill säga i Valbo.

Ska verkligen bli skönt med omväxling & att äntligen igen få jobba i ett köpcentrum!

Kram






Underbart

Gårdagen kunde inte ha varit mer fantastiskt & underbar!

Vi slog på stort & körde 10-rätters med ett uppehåll vid 12 slaget då vi skålade och tände tomtebloss ute på gården.

Vid 03 åt vi vår sista måltid och vid 05 la vi oss mätta belåtna och lyckliga.

Ett lugnt och mysigt nyår och att få vakna upp tillsammans med hela gänget idag var så mysigt!

Idag har vi ätit rester, tagit oss en promenad och myst i soffan framför olika filmer! Underbart!


RSS 2.0