Den här helgen har det varit helg, på riktigt.

Om 7 timmar är det måndag igen. Men för ovanlighetens skull så är det inte vilken måndag som helst utan Emilie-måndag! Som jag väntat och saknat henne i hela 2,5 månad och imorgon är hon heeemmaa!..

Nu till helgens bravader; I fredags var jag glad, riktigt glad. Efter jobbet gick mamma pappa stina & jag ut och åt. FETA GOD mat, vi drack vin och skrattade. Om det är något jag har så är det en väldigt speciell familj, på ett bra sätt dock. <3 Efter att maten var uppäten och drickan slut så fortsatt jag och stina festligheterna.

Igår hoppade jag in och jobbade i 3 ynka timmar. För mig finns det 3 st bakfyllor, överskottsenergi, illamående eller död. Igår hade jag sån där överskottsenergi, efter jag jobbat så blev det storstädning! Och på kvällen blev det tjejkväll med godis, ostkrokar, loka & film.

Idag har jag bara slappat, gick upp ur sängen efter 15 och tog mig ut på en låång och skön promenad. Nu är det pizzabak sen blir det en bra film på de´t!..


Ibland är helger sådär skit bra!
(PS. ursäkta stavningen, mina naglar är på tok för långa DS.)

jahapp..

Nyss kommit hem från Frissan.. Håret är.. kortare...igen.... Men nu är det iaf klippt så jag får väl vara nöjd med det..

Jag har den bästa..

Den bästa är min wiwironika, var på väldigt lågt humör igår.. Men som en räddande liten ängel kom min lilla stjärna.Tråkigt bara att hon är såå långt borta..



mahaaa...inte gott!

Hur långt..

Hur långt kan man falla innan man når botten?..

Idag har jag jobbat heldag och haft mycket att stå i precis hela tiden, tiden har gått fort och ingen är gladare än jag. Hade min jobbarhelg i helgen men med "turen" som jag har blev jag sjuk och hemma hela helgen. Jag som hade extrajobbat så mycket de här 2 veckorna och så går jag och blir sjuk när helgen kommer.. surt som fan.

Ny vecka och nya möjligheter. Denna vecka ska jag ääntligen gå och klippa till håret, har ju växt som ogräs den senaste tiden och det behöver verkligen få bli lite tillfixad. agusti senast?!..

mer än såhär har jag inte att bjuda på. Är nere i djupet av tankar men tyärr inget som kan delas med. Ni få nöja er med det ytliga & tråkiga.

Puss!

Happy day..

Idag är en sån där dag som allt är bra. Det har pirrat i kroppen hela dagen och jag har mått fruktansvärt jävla bra. Att få tillbringa lite jobbtid med Fanny gjorde susen det med! : )

Nu har jag avnjutit baconröra och till efterrätt GLASS i stora lass.. (Med våren kommer även glass begäret). Men imorgon ska jag upp innan jag börjar jobba och jogga så glass är jag värd idag, Speciellt när min hjärtevän inte nöjde sig med mig vid sin sida av hockeytittandet och drog till de andra hockeynörarna och lämnade mig själv.

Glad som jag är idag gjorde det ingenting alls.. Faktiskt.


Idag har det varit en blå dag.

Det snurrar..

Det snurrar i mitt huvud och för tillfället vet jag varken ut eller in.. Men som man säger, Tiden lär utvisa.. 
Annars har jag varit sympati sjuk idag efter jobbet, ätit glass & myst i soffan. Låssas sjuk är roligt att vara : ) hih..

Nu blir det natt för imorgon är det jobb 09.20-22-00..




Idag är det fredag!..

Idag är det fredag & jag är på strålande humör. Har varit vaken sen 07.30 och hunnit med jätte mycket redan. Ska snart skutta iväg till bilen och brumma till iväg jobbet.

Jag har nästintill lyckorus i kroppen, som om det vore vår och solen steker mot ansiktet.. Men idag, med mitt humör spelar det faktikst ingen roll vad det är för väder utanför fönstret för ingenting ska kunna förstöra mitt topp humör denna underbara dag.

Hoppas ni alla där ute också mår lika bra? : )




Soffipropp idag..


ingen vanlig dag..




Idag har jag gjort någonting roligt!
Men mest spännande..

jag är inte bitter..

En sak har jag att säga denna dag. DRA ÅT HELVETE JÄVLA SEPE VÄDER. STICK TILL NÅGOT ANNAT LAND OCH SLUTA GÖR LIVET SURT FÖR OSS SOM VILL HA VÅR, VAD HAR VI GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA SNÖÖOVÄDER, DÖ DÖ DÖ.


Det finns dock en solstråle som lyser igenom det dystra.. MIN veronika kommer hem idag! Hipp hipp hurra för mig som får umgås med dig.. Hihi lite rimm såhär på kvällskvisten.


En annan sak är att jag gått och blivit en sådär svårt-att-bestämma-mig-person. Ner på stan, köpte skjortan, bytte storlek på skortan, lämnade tillbaka skortan kom hem med en jacka. Jackan ska lämnas tillbaka imorgon.. plus minus noll.

Godnatt.

upp&ner..

Nu är det ner ner ner.. Känns som att jag är en liten liten sten som bara faller längre & längre ner och att det aldrig tar slut. Jag blir bara mindre och mer orklös och humöret ska vi inte tala om..

Jag behöver mina närmatse vänner nu.. För är det något jag blir glad av är att vara i er närhet. ♥
Hjälp mig upp igen..


4 helger i rad..

Vi har slagit på stort 4 helger i rad jag&johnpis. 1 veckan var vi ut & åt, 2 veckan var vi på melodifestivalen, 3 veckan i sthlm, och idag efter jag slutat ska vi ut & äta. Heja, heja vardagslyx!..


som en bubbla..

Helgen som var tillbringade vi i sthlm, jag&john.

Det som är så roligt när man går i sthlm är att man unnar sig så innihelvete mycket saker som man annars aldrig skulle  göra. Man slänger fram kortet i tid&otid utan en närmare eftertanke. Man är som i en liten bubbla, där man har en tävling med sig själv, "shoppa allt du ser".

Hittar man ingenting hänger man läpp tills man fått med sig något ( som man köpt bara för "att komma hem med något".) Inte nog med att man köpte kläder som man egentligen inte behöver så åt vi så att vi höll på att spricka, jag bokstavligen rullade fram på söndagen..

Om man bortser från min ångest av alla inköp som kom krypandes när jag kom hem så hade jag det förjävla skönt, Vi shoppade, åt mat, gick på bio & bara mös. ♥




RSS 2.0