Länge sedan..

Nu var det hundra år sen jag skrev känns det som..
Julen kom & gick lika fort..

Julafon blev bara bra och rolig! Spelade det där spelet som jag försökte förklara tidigare och det var skit roligt!
fick jätte mycket fint till lägenheten! :)

På juldagen firade vi mormor som fyllde hela 73 år. och efter det så åkte vi hem & stor städade i länegheten innan alla droppade in. En trevlig juldag med trevligt sällskap!

Dagen efter så åkte jag john, mamma, pappa, stina & micke till Sthlm. Var där i 3 dagar & shoppade järnet :)
jag tror att ja kom upp i 10 tröjor, 1 väska och 1 klocka! :) så sthlm var mycket givande även fast det var 10000 folk där som tröck & böka.

och imorgon är det redan nyår. Blir ett nytt år och ny möjligheter..
Får se hur dagen blir imorgon! kläder är fixat så ska bara ner en snabbis på stan och handla lite smått!

Gott nytt år på er!

God jul..

Hej hej hej god jul på er alla!
Här sitter jag trött som ett get..

Nyss kommit hem från kyrkogården, varit & hälsat på lilla morfar där.. la fina röda rosor och en tanke till honom.. Den här julafton är olik alla andra eftersom att just morfar saknas, han som alltid var den som var piggast och gladast på julen och som alltid tjatade om en liten "stänkare" hit & dit.. Jag ska skåla och tänka på dig!

Annars så har vi faktikst hunnit med mycket idag, förutom att morfar saknas så har vi "gjort om" våran julafton.
Först och främst sov jag ju inte hemma, så ställde kl. på 09.00 och gick hit till 10. Åt med familjen sen sp öppnade vi våra alla julkappar! ( vi brukar alltid öppna klapparna efter kalle anka & maten) men inte i år. Vi har lagat ihop all mat så allt är klart, nu ska vi bara umgås till mormor kommer då blir det väl antagligen tv tittande och mat. seeen spela ett spel om de julkappar som är kvar. ja ni såg rätt.. vi ska spela spel om klapparna..
eller rättare sagt slå tärning.. så får se hur det går!

och soffan är på plats nu.. Stor, mjuk & fin!
bye byee

Den är här..

Jaa, våran efterlängtande soffa är hemma i lägenheten nu, dock inte upp-packad men det hinns väl med någon dag här?!.. Efter 7 dagars jobb är jag äntligen ledig.. Imorgon är det redan julafton helt sjukt fort tiden går.. Tyckte nyss att det var jul&nyår.. Men nu är vi här igen!

Jag är trött & har väl inte så mycket att säga mer än God jul på er alla! :)

Det kunde varit vi..

Jaa, det kunde ha varit vi.. Det har brunnit i porten brevid våran lägenhet.. Det brann så mycket så att dom över lägenheten som brann fick stanna kvar där dom var eftersom det inte gick att ta sig ut plus att den kom ut en likpåse.. Tror att jag hörde att det var en gamal tant som gick bort.. 2 dagar innan jul.. fy helvete vad tragiskt!
Kommer nog lukta grymt med rök i alla trapphus där nu.. Och allt kommer säkerligen stå i tidningarna imorgon så läs vidare där..



och att ett sms kan göra en så glad trodde jag nog aldrig i min livligaste fantasi.. Men det lilla sms:et gjorde min dag helt klart mycket bättre! Tack så hemskt mycket..

det går fort..

Ja, verkligen.. Hur kroppen kan vänja sig med andra tider och skit..
Förra veckan när jag var ledig ja, jävlar vad man sov, sov sov sov. veckan gick väl i princip ut på att ligga i sängen och inte orka någonting alls, tröttare än john fast han jobba dubbelt ..

.. Men så fort man börjar göra saker så händer det grejer. Gått upp kl. 9 varje dag och nu helt plötslig slår ögona upp prick nio utan någon jäkla klocka som ringer. Jag ville och försökte somna om men nej nej nej. Nu är jag pigg, kroppen är pigg och jag är rastlös som en tok. jag vill kunna njuta av min haaaalv lediga dag nu. inte sitta här rastlös som en ko.




blond eller brunett det är frågaan..


kroppen gör ont..

Ja, det är väl ingen nyhet att jag håller på och kämpar för att inte bli sjuk. Har mer eller mindre gått med någon halv sjuk kropp snart en månad. Ont överallt enda dagen, feber andra, förkyld tredje.. Men nu är sjukligheten nog på väg att spricka ut helt tror jag. ( eller bara allmänt trött? ) Tryckt i mig 2 alvedon så får hoppas att det blir bättre inna jag ska iväg och jobba. 1000 kr på att jag ligger döds sjuk på mellandagarna bara för att vi ska till sthlm och bara ha det sköönt.

Igår fick vi tv:n, skönt att slippa sitta & glo på en mini tv längre.
för övrigt har jag väl ingenting att säga, händer inte så mycket nu..

Jo, linnea ska komma ut idag och heja på mig & då ska jag minsann visa att vi har fina & sköna skor! :)


Hej hej heej.

Plötsligt händer det..

Ja, här går man omkring i mörkret, muttrar varje dag över att man är som en slav, aldrig får jobba och när man väl får jobba då är det sketna tider som ingen annan vill ta dig ann.. stressar ihjäl sig för att komma i tid för att det inte passat att ringa 1 dag eller 1 timme innan. nej här ringer man precis innan. Mutterfia som jag förtillället har varit har tillOCHmed planerat mitt nya år med att bröja på någon städ firma för att få pengarna att rulla in efter vad man sett för schema på Din sko.  och nej, det såg inte lovande ut alls..

..men plötsligt händer det. JAG, precis JAAG. har fått jobb. Lottapotta kom igår och berättade att dom hade en plats ledig på Din sko och undrade om jag var intresserad?!.. hm, låt mig tänka. skulle jag vilja jobba på Din sko, jag har ju bara jobbat där ett år som extraarbetare och slavat omkring i tid & otid...
.. klart som faaan att jag vill det, så nu har jag jobb på Din sko  från och med 2008..

Det  verkligen händer, mitt liv bara glider på ett banan skal. Rakt igenom allt..
Jag sa till mig själv att jag skulle ha flyttat innan jul, mycket riktigt.. bott där i en månad nu.
Lallat omkring hit & dit. Utan att ens tänkt tanken på att jobba på Ecco så ringer dom helt plötligt, frågar om jag vill börja jobba extra där, Berglövs efter det och nu Din sko. När kommer bakslaget? Året kan iaf inte börja bättre.. :)

men nu tillbaka till verkligheten..
I söndags var jag på Julbord med Din sko som sagt, gott & mysigt. Efter det hem till Madde&Martin och tittade tv och flottade godis. I går var det jobb på listan, 10-20 och mitt huvud och fötter värkte skapligt så det blev en tidig kväller! Idag har jag jobbat från 10-18 och efter det blev jobbet bjudna på en grekisk resturang, vin & god mat! :)
men kroppen värker.. för er som missat så har vi gjort om hela butiken och har nyöppning på torsdag så kika förbi och säg hej! Ska lägga mig snart, håller på och somnar framför datorn..

Imorgon äntligen får vi en ny tv och soffan verkar inte komma så lång efter den heller, kommer antagligen den här veckan eller nästa! Då blir lägenheten tipptopp!

Tack & heej en mycket trött tjej..
( förlåt att jag inte hör av mig, men den här veckan är fullspäckad på jobb, ringer så fort jag har tiden och orken).

En skön lördag..

Gårdagen vart bra! Började dagen med att ta mig en promenix till Ica & dollar. På dollar köpte jag lite smått & gott och på ica köpte jag mat till kvällen( tacos). Tog mig hem i kylan och väl hemma städade jag hela lägenheten plus damsög OCH bäddade sängen. Efter det så slog jag in paket, många paket och nu äntligen är alla julklappar köpta och ligger under granen! :)  Gjorde i ordning maten tills på kvällen så att vi slapp börja med den när John kom hem!

Äääntligen fick vi mysa till det lite, tacos, ljus överallt, vin och min hjärtevän. Kan inte bli bättre. Efter maten och en flaska vin tog jag 7 bussen ner till stan och mötte upp Madde & Marina som nyss slutat jobba.. Gick hem till madde och fortsatt ha det mysigt! Kvällen blev bra och flummig, precis som de ska vara! ( Madde du ska få en ny hand av mig). ;) Tror vi kom ner till slick vi 01? .. bilder kommer..

och idag har vi bara slappat. Gick och köpte oss 2 flaskor läsk, bäddade ner oss i sängen med 1000 tals kuddar & en bra film, grymt bra! ( På andra sidan hette den om jag minns rätt?!) Åkte och grattade min lilla kusin som fyllde 11 år. Sen iväg till teatern och tittade på john lilla syster som hade dansuppvisning. sen har det bara blivit slappet.. Är slut som människa just för tillfället, ögona stängs snart ofrivilligt..

och idag blev det sagt, den där korta lilla meningen som betyder mer än allt på denna jord. Ni vet nog vilka små ord jag pratar om.. Jag älskar dig. nu är det sagt & det kändes bra, eller bra kanske inte är rätta ordet, perfekt passar nog bättre. Ett perfekt ord på en perfekt pojkvän! Du känns rätt, vi känns rätt.

Nu ska jag kila och sleepa, julbord imorgon så lär väl spara in krafter tills det.. haha..

( och ett tack till Linnea, nilea, gibbsan som så snällt hjälpte mig att förklara hur man ändrar i bloggen)
tack tack tack tack, nöjd lill-skit?



 


Huvudet värker och jag är trött..

Har inte gjort någonting alls idag. Jag vill men kroppen säger sitt.. Ingen bil finns hemma heller så måste vänta tills john kommer hem. Kroppen skriker att det gör ont. Huvudet värker så jag får ont i ögona, det rinner i näsan och kliar i halsen.. seg torsdag helt enkelt..

idag ska jag iaf färga håret, blev inget av det förra gången eftersom att dom ringde från Din sko och ville att jag skulle jobba och vad ska man säga.. " nej jag kan inte för jag hade tänkt färga mitt hår med feta utväxten". så det var bara för mig att åka dit ut & jobba..

Så nu äntligen idag, ska jag ta mig tid till att göra det. Fast jag helst av allt skulle vilja ligga ner bäddad i sängen med en sjukt bra film och massa godis! Får se om det blir det efter jag färgat håret, har lånat en film av Stina. Som jag just för tillfället glömt bort vad den heter. verkar bra iaf så måste hinna se den innan lördag & då måste det bli idag! :)

Druckit glögg & käkat pepparkakor idag, så man får lite stämmning.. Är ju trots alls Lucia idag, Fast jag inte alls bryr mig om det egentligen. Förstår inte vad det är för speciellt alls med lucia. Men glögg och peppakakor sitter aldrig fel! :)

MADELENEE, hoppas det går bra att jobba idag! Jag ringer dig efter sju & kollar om du är sugen och kolla film med oss! ;)

En väldigt gammal bil på mig & johnyboy..


Tänker tillbaka..

image22

Heej

Hej hej heej. Idag är det torsdag, lucia och imorgon fredag :)
Jobbade hela dagen igår, gjorde om hela affären, bytte plats på alla hyllor och alla skor.
och det känns idag. Fyfan vad jag har ont i ryggen och benen!

Ledig tills på måndag så nu ska jag njuta! haha..
Igår var vi bara hemma och gud vad s k ö n t det var. låg bara i soffan och kollade på tv och blev dessutom en tidig kväller vilket var ennu skönare! så idag är man utvilad även fast jag håller på och blir sjuk. Huvudet värker och halsen gör ont.

Skrev i förra inlägget att vi skulle iväg och leta soffa och det gjorde vi. Men hittade ingen annan en den fösta som vi har tittat på! så nu får det bli den, den är stor svart & sköön! :) ska köpa den början på nästa vecka.

Och idag ska jag hinna med att köpa lita julklappar så det blir lite fler under våran fina gran! :)
tjillivippen

önskelista

Min jätte realistiska önskelista..
* Tv
*Soffa
*Hund
*big boobs
*1 000000

och min riktigta önskelista
?
?
?
?

Nada saker som jag vet att jag vill ha?!



Idag är jag seg, riktigt seg.. Tänkt städa hela lägenheten men ingenting har blivigt gjort. ser förjäävligt ut.
nu har jag någonting att se fram emot, jag sk ut på fredag & jag jobbar inte på lördag så nu får jag dricka utan att behöva tänka på jobb dagen efter och det känns skönt, riktigt skönt!

idag ska vi åka omkring och kolla på en soffa som förhoppningsvis kommer passa i lägenheten!
så får hoppas på att vi hittar en snygg & lika bekväm.



Jag tänker & vrider och vänder på allt.
Den person man trodde man skulle ha livet ut, den person man trodde man avskydde, den  person man trodde alltid skulle finnas där, den person man lätt trodde att man skulle klara sig utan visar sig alltid förändras med tiden. jag vet ingenting längre och det stör mig, verkligen. Att allt kan förändras så otroligt fort och ingen orkar bry sig det gör mig rädd..




Min framtida vovvsing..


Nu blir det mycket..

Hej hopp,  Godmorgon för mig, God middag för dig?
 Ska försöka sumera alla dagarna jag inte skrivigt! :)´

I Fredags var idolfinal fredag. Den spenderade jag med madde och jätte god mat.
Innan finalen visste jag faktikst inte vilken av Marie eller Amanda jag tyckte var en värdig vinnare..
men efter man hört alla 3 låtar dom sjöng så tyckte jag att Marie blev en värdig vinnare! :)

I Lördags jobbade jag ute på Din sko. Jobbade bara 4 timmar så det var faktikst skönt! Sen kom john ut och vi gick runt och kollade lite grann. HIttade en gran och en present till Martin! Marina och Linnea kom & gjorde mig sällskap på kvällen/natten! trevligt att träffas. händer inte allt för ofta nu..

Igår så öppnade jag på Ecco, jobbade hela dagen så tog hand om stägningen också.. tro det eller ej.. Tiden gick FORT! bestämde mig för att inte bara stå och inte göra någonting alls.. så jag städade, torkade av varenda liten hylla och sko, putsade speglarna och sopade golvet. :) Efter jag slutat kom john och hämtade mig vi åkte hem till mamma och pappa och hejade, sen vidare till johns mamma och hejade seen hem till Madde&Martin, flottade Max, gav martin sin 20års present och tittade på film. :)

idag, har jag sovigt ut :) varit förbi jysk och köpt ett svart duschdraperi. är hemma hos mamma nu, så ska kila upp & äta med henne sen så ska jag åka ut till Ikea och köpa julpynt till våran fina gran OCH sen jobba!

det var min helg det, hoppas eran varit lika bra! :)
puss&hej






Idolfredag

ja, idag har det blivigt god mat och gott sällskap, Idolfredag-final är det inte varje fredag! :)

Jobbat idag har jag också gjort vilket inte är sådär jätte intressant.. 5 timmar känns fortfarande som 10 timmar..
jobba hela helgen ska ja också göra, imorgon på din sko & på söndag på dö-stället..

skriver mer imöörrn,ska tillbaka till tv:n nu :) hejs-svejs

växer som ogräs..

jo, det är väl inget nytt att mitt hår växer snabbt.. men nu verkar det ha tagit fart på riktigt, vad kan det vara 2, 3 veckor sedan jag färgade det senast OCH nu har jag en feeet utväxt. Så ikväll blir det till att färga den, måste bara orka mig till affären och köpa färg..

Vaknade till idag av att john kikade in på sin lunch och gjorde mig sällskap en stund, alltid trevligt att vakna av att någon är hemma.. Väldigt tomt att vakna själv hela tiden.

idag ska jag fortsätta städa, stökade bara till igår när jag skulle börja röja undan massor av skit. Hittade som sagt alla utlandskort och sysselsatt mig med det i stället.

Tjillivillilippen

fotoalbum..

Ja, nu har jag äntligen tagit mig tiden att fixa med mitt  "Utlands-fotoalbum".
Så nu har jag klistrat och donat in alla bulgarien bilderna både från 06 & 07! :)
.. nu måste jag bara framkalla alla bilderna jag har på datorn också!



 



 


klumpen är borta

haha, ja den stora klumpen från mitt lilla hjärta är borta.

Ska jobba på ecco på söndag, ja jag har jobbat där förr kan nog räkna på 2 händer iaf.. Meen jag har aldrig öppnat. Man jobbar ju själv.. Har bara jobbat eftermiddagar där förr men nu på söndag ska jag jobba hela dagen och korkad som jag är säger jag ja, utan att tänka mig för..
..Det slår mig senare att jag, sofia ska öppna butiken, räkna kassan, och krångla med datorn?! så då blev det mycket, myycket tråkigare att jobba. Men nuu ringer det & jag ska få hjälp eftersom att det är första gången! :)
så nu slipper jag få sömn problem på lördagskvällen..

Vaknade vid 12.30 idag. Så nu kan jag inte klaga på att jag inte har fått sovigt ut! :)
ikväll står jag för maten så får se hur det blir :)


tanken kom upp..

alla kan ändra sig och jag tänker göra det..


idol-dag

Igår var det en pissmåndag som sagt.. iaf vädret! tog mig sakta men säkert ner med buss till stan och mötte upp maddisen, köpte på mig massor av smink och en tjocktröja och bytte en julklapp! :)
så nu har jag uppladdat smink ett tag framöver!

sprang runt på stan och efter det så blev det en god och efterlängtad fika! just dåå, på den där efterlängtande fikan så ringer jobbet och frågar vart jag äär?!  pissmåndagen blev ennu värre, JAG MISSADE MIN JOBBTID! 500 jävla kronor..

Efter jag insett att jag missat tiden som jag själv satt upp mig på så fortsatt vi gå på stan en stund till jag fick springa till bussen i regnet för att inte missa den.. hann precis och det var ett strot plus för dagen.

Hem och städade upp och in alla kläder i garderoben, seg som jag är har jag inte fått upp kläderna ur flyttkartongerna förrän igår. Gick fortare än jag trott, men nu är det gjort.. :)

John kom hem och vi åkte och åt hemma hos honom, riktigt maat.. god maat! :)
satt in pengar på olika konton hit & dit.. och betalade mamma & pappas julklapp! Tittade på andra avenyn..
Åkte till madde&martin och tittade på prison break....

och idaag tog John ledigt för att ligga och mysa med mig och det är precis vad vi gjort.. Det var tydligen Idol maraton på 4:an idag! så vi har legat i soffat och glott på det heeela dagen! skönt att han honom hemma för en gångs skull..


i förra inlägget så skrev jag att vi kollat på nya beck men madde rättade mig och sa att det var nya wallander!
nöjd? :) haha!

nu ska jag kila iväg, ska färga håret på stina, igen.
puss hej trevlig vecka!


hela helgen

Idag är det en piss-måndag.  Regnet öser ner och jag blir irriterad eftersom att man först blir blöt börjar frysa och håret krullar upp sig. det hade man sluppit om man skulle vara inne.. meen just idag ska jag ner på stan. så då måste man ut i skiten och illa som det är måste jag ta bussen också.

hela helgen har gått. I Fredags blev det idol med tacos och mys. sen åkte vi och hälsade på Martin & Madde när idol slutat. Tittade på nya beck filmen :)

I lördags var jag med madde&marina. kökade donken och slöade. Vid 01.00 fick jag & madde äntligen igång tv-spelet och spelade det till ungefär 03.00 .. haha!

I går var mamma, pappa och mormor och hälsade på i lägenheten.. Fick inflyttningspresenter :)
en micro, 8 vin som ska in i vinstället, underlägg, bunkar att baka i, ljus och trisslotter. vi vann, 50 kr haha..
sen kom madde och martin och det blev 4 pizzor och tv:n på högvarv!

lugn och skön helg! nu ska jag kila iväg och sätta på mig 5 strumor 7 tjocktröjor 4 byxor, dubbla mössor och väntar. för nu ska jag ut i skitvädret.. hej heej

RSS 2.0