Födelsedagsfredag

Fredag, igen! Känns som att det nästan bara är fredagar nu för tiden :)

Börjar jobba kl 13 & direkt efter jobbet så vankas det födelsedagsfirande hemma hos oss. John fyller år på söndag men eftersom vi båda jobbar hela helgen så passar det bäst med firandet idag. Ska bli mysigt att få träffa alla :)

Nu ska jag fixa det sista innan det är dags att bege sig mot bilen!


Så mycket kärlek

Med risk att låta som en riktig hundnörd nu.. Men jag kan faktiskt inte förstå hur det kan finnas så mycket kärlek till en hund!

Jag vet inte vad jag kommer göra den dagen inte nicco finns med oss längre. Han ger så mycket glädje & värme & jag saknar honom varje stund han inte är med! Han är den absolut bästa lilla hund jag träffat & jag är så glad att jag tog beslutet att skaffa mig en hund & att valet föll på just honom!

Min lilla glädjespridare ❤


Baka baka liten kaka

Ledig måndag idag & det tackar jag så hjärtligt för! Älskar måndagar nu för tiden & det beror på att jag är ledig, varje liten måndag. Aldrig någon söndagsångest som ligger & gnager!

Idag blev det en Snabbis på stan för att kolla in på indiska. Hade sett att dom fått in fina nyheter & eftersom jag bara tänker inredning & sånt så var jag tvungen att ta mig ett kik & självklart blev det två köp!

Sen har jag spenderat hela eftermiddagen med att baka! John fyller år i helgen & ska firas på fredag. Så idag har jag bakat 3 olika sorter av muffins! Det tog sin lilla tid men väldigt skönt att det är färdigt & infryst!
Tror kanske det kan bli en 4:e sort muffins imorgon .. 🙊


Lååångsamt

Alltså jag tror jag snart går av på mitten av längtan! Om jag längtar såhär mycket till att få flytta vill jag inte ens veta hur jag kommer vara den dagen jag väntar ett barn. Just nu så räknar jag varenda liten dag som går..164 dagar kvar idag, haha!

Jag har såå många idéer och planer för det här lilla huset att varenda liten vrå kommer vara möblerad i mitt huvud innan vi ens har flyttat in!

Igår tex så hittade vi vårt GOLV! båda fastnade för det & det kommer bli sååå jäkla fint!!



Rullar på

Är inne i en svacka igen. Är trött på det här vädret, är deppig, orkar & vill inte göra någonting. Ligger helst hemma i sängen eller soffan & sover bort min vakna tid.

Jag vet att det beror på min pengar-kris och det värsta är att det här bara är första månaden av 5månader till.

Det känns som att mitt humör & inställning kommer att förbli densamma fram tills allt blir som vanligt igen, i augusti....


Åt rätt håll


Påskrivet

Igår fick jag ta en paus i att var sjuk och bege mig till Swedbank med John för att skriva papper!

Nu är allt påskrivet & klart! Nu finns det ingen återvändo & nu står VI som köpare på huset!

Den 1augusti flyttar vi in 😍
Hipp hipp hurra till oss!


RSS 2.0