Happy day!

Jag känner mig som en helt ny människa efter joggingturen som för övrigt gick över förväntan. Har passat på att plocka ordning på alla kläder som finns nere i förrådet. Känns skönt att få kasta bort allt som endå inte kommer att användas..

Nu ska jag platta håret & sminka mig för att sedan bege mig iväg på en myslördag med tacos, prat & film. Lovley!

In i spåret..

Idag ska jag göra något om jag inte gjort sedan jag spelade fotboll, jag ska ut i spåret & springa.. Har hört att det inte är så svårt att få upp konditionen om man redan haft den en gång. Så idag ska första steget tas till en bättre kondition.

Antar att jag kommer att krypa hem sen.. hah

sådär..

Klicka nedanför..
www.Fujidirekt.se/gratis



Just ja!

Har ju tänkt att tipsa er om att Fujidirekt.se bjuder på 100st digitalbilder. 29:- för allt och det är för frakten. Så om ni är kort-tokiga som jag gå in där och beställ! Jag beställde mina förra veckan & det tog 2 ynka dagar innan jag fick dom. Johnpis beställde han också så nu har vi 200 bilder som ska in i album. :)




en låg dag..

Idag har jag varit riktigt låg. Dagen började bra med mycket energi men försvann lika snabbt. Huvudet och kroppen har kännts totalt färdig och humöret ska vi inte prata om. Varit små grinig från & till hela dagen.. Röjde snabbt undan tvätt & städing sen gick jag hem till mamma&pappa där jag tillbringat hela kvällen & är redan på bättre humör nu.

Imorgon ska jag hinna träna innan jag börjar jobba så jag får bort de sista av den dåliga energin sen blir det helg. Helg helg lediga helg!


Samma visa..

Vakna, träna, äta, jobba, äta, datorn, tv:n sova.
Tyvärr inte så mycket mer som händer&fötter.

Återkommer efter helgen, antar att det hänt något annat då.
Tjingeling!

Dagen kommer bli lång..

Känns som att hela dagen har gått och endå är den bara 12. Har både hunnit tränat, varit ute på en promenad, duschat, fönat & plattat håret, målat naglarna, gjort mig klar & det är 2 timmar kvar tills jag börjar. SKÖNT!

Jag & john sitter & fördriver tiden med Gh. Jag är bättre än honom & det är roligt : )

ååh..

Jag vill göra så mycket i lägenheten så att jag snart spricker. Vill göra om lite i vardagrummet & fixa till lite i hallen.  NU! Tror jag ska åka ut till Ikea i helgen & shoppa lite, har presentkort så varför inte. hih.

Idag när vi var och handlade slank det mer allt&inget. bland annat värmeljus, så nu är heela lägenheten upplyst av ljus.
bla bla bla.. Inget roligt som hänt så inget roligt som skrivs.

I morgon kommer något roligare.


jaaa..!

Äntligen äntligen äntligen, är helgen över. Det kan ha varit den segaste jävla helgen ever och det här ska föreställa en löningshelg. tss! Den här veckan kommer gå som en dans på rosor eftersom jag går mot ledig helg, lovley!

Nyss avnjutit kyckling&sallad. Har spenderat de närmsta timmarna med grabbarna, sport & Gh. JAG SAKNAR DIG EMILIE!..

Nu blir det tjejmys med mig själv, dusch, noppning av ögonbryn, målning av naglar sen den efterlängtande filmen.


Ibland kan det vara skönt..

Just idag är jag så glad att jag inte är bakfull. Att jag sitter här pigg, klar & redo för jobb. Tittar man in i sovrummet ser vi en john som är mindre klar, redo & det är en gåta om han ens är redo för den här dagen. Men det återstår att se.

Idag på schemat  gäller jobb, gym, tvättstuga & sen någon bra film!

Så var den dagen gjord..

Nu är det snart dags att mysa ner sig i sängen & slå på ett Oc-avsnitt (ja,jag är beroende). Dagen har varit lååång, konstigt med tanke på att jag vaknade sent. Har hunnit med att säga hejdå till Emilie&Frida, varit ute på en långpromenad, klippt till nico & tränat med mammas pilatesboll. jag kommer ha träningsvärk imorgon. Jäklar vad det brände till i magen då&då.

Imorgon är det fredag & jag har bytt till mig så att jag börjar tidigt & slutar tidigt, efter jobbet ska jag först ner på stan & köpa mig en egen pilatesboll sen till gymmet & efter det ha en hemmakväll med let´s dance & johnpis. ♥

Jag har också klarat av en hel dag utan en macka. Det är rekord.
Godnatt!




Tvivel..

Allteftersom betydelsefulla människor i min omgivning börjar leva livet och försvinner för en stund så har jag börjat fundera på vilka som är mina riktiga vänner, vilka jag har riktig vänskap med. För mig så ska det framförallt komma från bådas håll, som i vilket förhållande som helst. Vänskap tycker inte jag behövs grundas på att man kännt varandra i si&så många år, det viktigaste tycker jag är att man ställer upp för varandra, man ska kunna berätta & vara sig själv fullt ut.
 
Ska jag vara ärlig så blir jag lite snurrig i kolan av att fundera ut varför saker och ting har blivit och hur det kommer att bli. Vissa är för mig riktiga vänner som jag kommer ha med mig livet ut. Sen finns det vissa fall som kommer&går och som jag oturligt nog har träffat på allt för många gånger. Man ger allt och man tror man vet vart man har dom tills det en dag vänder & man står där som främligar och så småningom rinner allt det man hade ut i sanden..

Jag kan inte svara på om det är jag som gör fel eller om det är vi tillsammans. Men jag måste medge att det smärtar av att tänka tillbaka på hur många man har haft och trott att man ska ha livet ut och sen inse att de inte finns kvar. Jag är en person som ställer upp fullt ut, hjälper och försöker förstå. Att sen tvivla på att vissa inte skulle kunna göra samma sak tillbaka gör ont.

Är man riktiga vänner då finns man där, i svåra & lätta tider, dag som natt.

Sista dagen..

Idag åker emilie & idag börjar mitt nya liv. Kan det vara det 10 försöket på ungefär 1 år som jag försöker med ett nytt liv? - jo, jag tror det. Jag ska inte bara försöka den här gången, jag ska klara det! .. 

Dagens planer är att först & viktigaste av allt säga hejdå till Emilie&Frida innan de kör iväg mot Arlanda & på ett äventyr som jag gärna följt med på. Sen blir det långpromenad el. gym. Ikväll är det myskväll med Mamma&Pappa. Fast vi bor så nära så var det en evighet sen sist jag såg dom. Det ska bli mysigt!

ska jag krypa ner i sängen igen & invänta älskling..

isbiten..

Jag jag inte sluta frysa! Jag har huttrat sönder hela dagen på jobbet och det verkar inte som om det kommer ge med sig nu heller. Antar att ett varmt bad skulle göra susen men ska snart vara på jobbet igen på ett möte. #¤&¤""!"#.

och vad är det för ett jävla väder ute!?.. Snöblask snöblask snöblask...
Hur vore det om man kunde ha en varm&skön sommardag med lite mysdricka & gott sällskap.


Det var inte så roligt som jag trodde..

Efter en kanon helg som denna trodde jag att det skulle vara lätt som en plätt att börja måndagen med jobb. OJ, så fel jag hade. Kände redan när jag vaknade att jag var på dåligt humör och har varit det i princip hela dagen. Är tillbaka i trött-stadiet igen och soffan är min bästa vän för tillfället. 

John jobbar sent så för mig blir det lite tid för mig själv.. Lägenheten är i så fin som den kan vara, nico är rastad och maten uppäten.. Så finns inte så mycket mer att göra än att krypa ner under en filt & sätta på oc.. (som jag längtat).

Måndag idag & på Torsdag börjar allvaret.. Jag ska stå emot kolhydrater & mina kära mackor.. Jag ska lyckas, istället för att tänka att jag aldrig mer ska äta (som jag tidigare tänkt) ska jag tänka, "Tills emilie kommer hem". Klarar jag 2,5 månad så kommer nog suget efter mackor garanterat vara borta.


Bra helg!

Hej på er alla där ute, antar att hälften av er är bakfulla & trötta. Not me, not me. Jag är pigg som en lärka och ska snart börja söndagsstäda fast det inte är speciellt stökigt. Ska även hinna ner och försöka få en tvätttid idag, fast det kanske ligger högst 10 plagg i korgen. Varför, jo för att jag är pigg och det ska utnyttjas till fullo.


Min helg har varit en kanon helg. I fredags var det hejd-fest för emilie. Vi var i stan & drack oss rund om fötterna, spelade spel & vissa blev mer full än andra. Nämner dock inga namn. Runt 12 gled vi in på Slick. BRA FREDAG!





Lördagen hade jag redan förutspått. Jag skulle ligga i sängen eller soffan och kolla Oc-avsnitt & vara bakis. Men lördagen blev allt annat än så när jag vaknar upp kl. 10 och är även då pigg och drabbas av en kraftig rastlöshet. Drar med mig john på en morgonpromenad. Efter promenaden drar vi ihop lill-familjen. (Deltagare; Jag&john Emilie&Andreas). Vi köper på oss korv,bröd, festisar, kakor, läsk drar ut till en strand gör upp eld och äter korv. 

Hem till Andreas, hem till Emilie, till Ica maxi för att handla mer gott, Tacos. Hem till oss, laga mat, kolla, tv, fixa saker i lägenheten. Klockan 21 bar det av mot stan för en bio kväll, yesman. Skulle jag veta att det slutade som på filmen om man sa ja till allt skulle jag också börja med den grejen. Bra film, bra sällskap!

Efter bion hade vi fortfarande inte fått nog av varandra så vi drog hem hit och kollade på butterflyeffekt, för mig 7 gången. Vi 03.00 var det bara 2 vakna. Så Andreas släpade emilie till bilen & jag släpade john till sängen. BRA LÖRDAG!





så var det bara 1 kvar..

Igår åkte min närmaste & älsta vän till oslo och bosatt sig där. Idag ska vi festa för att ta förväl av Emilie som flyr jorden runt på torsdag. Känns jävligt surt att jag bli lämnad kvar här. Men det ska jag inte tänka på idag, för idag är det emilies dag och den ska bli något hon kan tänka tillbaka på när hon ligger i en solstol & har det "tråkigt".


Så ikväll höjer vi glasen och bringar en skål, för dom som tål!..

Härliga dag..

Torsdagar är bra. Jag älskar att vara ledig på torsdagar!.. Har sprungit runt på stan med Emilie och letat något att ha på mig imorgon samt köpt dricka.

Nu sitter jag & inväntar john så att vi kan ta oss ut till Ikea och köpa nya handtag till alla köksluckorna. nej, det tar aldrig slut med att köpa saker till lägenheten.. Finns alltid nått som behövs köpas.

Nu; en tupplur i soffan.


Ensam i stugan..

Här ligger jag med niccen som sällskap.. John spelar hockey och det är skit på tv. Funderar på att gosa ner mig i sängen och kolla på några avsnitt från oc.. Sis&mamma har gjort mig sällskap ikväll & det är aldrig fel :)

Har även varit duktig och lagat matlådor till mig&johnpis, han kommer få en chock minst sagt. Jag kan om jag bara vill och ska jag komma ifrån alla mackor som jag äter måste jag börja göra vanlig mat någon gång.. Tänk om inte mackor fanns, då skulle min mage vara fin. För är det någon som kan äta mackor så är det jag.. mackor till frukost, mackor till lunch mackor till kvällen. Om en vecka är det slut på mackfia. Då ska det bli riktig mat på menyn!

Nej, nu blir det sängen&Oc om jag ska orka jobba hela dagen imorgon.

Det behövdes..

Idag har jag haft sovmorgon plus att jag börjar kl. 14. Det behövde jag efter helgen & gårdagen. Helt underbart att få sova ut och vakna av sig själv. Innan jag börjar ska jag hinna träffa Veronikan kan hända att vi inte hinner ses nå mer innan hon åker. Vilket känns helt stört. Jag som alltid haft Veronika vid min sida, sen vi var barnsben.. Första flytten hon gör och då ända till Oslo.. Jag är glad för hennes skull, men det kommer kännas tomt som sagt..



Hand i hand genom livet.


En till..

Nu, idag så hittade jag äntligen ett par svarta stövlar som föll mig i smaken, som jag letat. Har aldrig varit något vidare fan av höga svarta stölvar då jag tycker att det måste stämma in så perfekt med kläder & allt vad man har till. Men med dessa kan jagköpa med gott samvete. Skulle dom inte bli använda har jag i varje fall något snyggt att titta på. hihi..



jag har hittat min plats!

Yes, jag har hittat min plats i vår nya soffa!  yääy. Den passade som handen i hansken i vardagsrummet och skulle tro att ingen är mer lättad än john. Nu har jag myst ner mig i mitt älsklingshörn medans jag inväntar mina babes.


Piffpiff..

Jobbhelgen är över och ingen är mer lycklig än jag! Efter jobbets slut passade jag på att fixa till lite i lägenheten när jag hade mamma till hands. Bytte svarta gardiner mot vita & oj vilken skillnad det blev och imorgon kommer vår nya SOFFAAA.. !! Har haft mys kväll med kära familjen, ibland saknar jag verkligen att bo hemma..



Annars idag har det varit depp.. om mindre än 1 vecka försvinner min Veronika och om 2 veckor Emilie.. Vad ska jag göra utan er?..




Det är vi, igen..

Ikväll är det jag & Emilie som umgås igen, min vapendragare. Vi ska för ovanlighetensskull kolla film & käka onyttigt. mohaha. Måste passa på att umgås innan hon flyger härifrån och lämnar mig ensam kvar här i lill gävle.

Som sagt, det nyttiga börjar när emilie är gone..



Hallå alla skoälskare..

Idag har det som tidigare nämnts varit julafton på jobbet.. Har hunnit med att packat upp 1½ pall med fin fina skor. Tänkte dela med mig av nyheterna  lite till er..



SNYGGA.




Moheda Toffeln är tillbaka i år igen.
De här kommer användas flitigt även denna vår/sommar.




Platå, kilklack.. Fanny din stl är undanlagd :)



Från fem till två..

Hej&hå!

Hade en liten tävling med mig själv imorse om hur snabbt jag kunde fixa mig, 20 min tog det. Så här sitter jag helt och hållet klar & inväntar att jag ska få åka och jobba. Det brukar kännas piss att jobba på helgerna bara för att det är så lungt och för att alla andra är lediga men idag känns det rätt så ok eftersom det ramlade in 800 nya par skor som vi ska packa upp & ut med i butiken. Känns lite som om det är julafton på nytt :) ..


Igår var det jag emelie & grönsaksstavarna. Från att vara 5 st som skulle vara med så blev det bara jag & emilie kvar. Så vi prackae på oss gurkor, morötter, dipp & loka mös ner oss framför lets dance och avslutade med Gh.




Jag är redo..

Efter att snön gjort sitt på marken så vet vi ju alla att den lämnar kvar blask, blask innebär blöta&kalla fötter. Blöta&kalla fötter är en pina och kan förstöra en hel dag om ni frågar mig. Så detta år tänkte jag vara beredd på skitvädret & kunna gå ramkt igenom blasket med ett leende på läpparna.



Det sa bara klick, sen var dom mina, mina gummisar.




Upp&hoppa.

Vem kan inte tycka att vädret är underbart. Man ser sol & det är ljust, underbart!.. Jag&John ska passa på att ta oss en lång & skön promenad alldeles strax. Ren luft har man inte blivit bortskämd med på sistonde så den här promenaden är behövligt för både oss & nico.


Ikväll är mys med alla älsklings flickor & lets dance!..



nu; röra på fläsket.

Ledig dag, igen.

Yes, idag är jag ledig igen. Får passa på att njuta till fullo idag för sen börjar jobbet på riktigt. Idag ska jag ner på stan med Wiwironkan, hon ska hitta något tills i helgen, jag ska bara vara smakråd. (antar att det inte kommer funka). Ska även passa på att slinka in och beställa tid till naglar & köpa hårfärg. Jag ska bli mörkbrun idag, igen.  Vel-fian hit & vel-fian dit men nu har jag bestämt mig mörkbrunt får det bli.



soppan&jag..

Börjar bli en riktigt hejjare på att äta soppa. Lätt att göra smakar gott & gör mig varm. Är nyss hemkommer från jobbet. John jobbar vilket innebär att jag har ensam tid för mig själv, inte alla gånger det händer. Jag ska slurpa upp min soppa & tugga i mig mina två leverpastejsmackor sen ska jag krypa ner i sängen & knäppa på OC-boxen. Där ska jag ligga tills vi ska iväg och fira födelsedagsbarnet.


Tjillevippen! /soppsofia

Jobbar dag..

Igår vid den här tiden hoppade jag upp ur sängen kände mig pigg & glad, jag var ledig. Idag när jag ställde klockan på samma tid som jag gick upp igår känns det som om jag varit vaken heela natten kanske till&med att det kan jämföras med en bakfylla.. Varför ska man alltid vara pigg när man är ledig & får sova medans man är skit trött och knappt kommer upp ur sängen när man ska jobba?..


Jobb idag som sagt, sen blir det kalas för mikael, stinas boyfriend som fyller 20 år. Hipp hipp hurra!

Bättre sent än aldrig..

Som ni säkert märkt har det varit dött med bilder en längre tid. Mycket beror på att det alltid ska krångla & det andra beror på att jag lessnat på min kamera och bara använder Emilies, hon i sin tur är den segaste personen i världen på att skicka dom till mig, haha..


Ladies in black, juldagen!



En liten sak..

Tänkte att jag kunde visa er vad jag pysslade ihop idag. Är det något som är det fulaste jag vet så är det kryddhyllan som vissa kök har ovanför spisen. I förra lägenheten var vi lyckligt lottad som slapp det men i vår nuvarande lägenhet finns den där, som ett grått moln över köket.

Så idag tog jag egna händer till att göra någonting åt det. Och visst blev det bättre än att se alla dessa kryddor.


Godmorgon..

Godmorgon
gott folk!


Här är man uppe med tuppen, nästan. Idag är jag ledig, igen. Känns som om man varit ledig i snart 2 veckors tid men det är skönt så jag klagar inte!..

Idag ska jag, mamma & stina ut till Ikea för nu sprätter det i mina fingrar och jag vill köpa grejor till lägenheten. Antar att det även blir köpis på samma gång. :)

Igår var det en mjukstart på jobbet, hela 5 h befann jag mig där innan jag fick sluta. Kvällen spenderades med emilie, stina & tända ljus. Vi hade en till flott dag med kex&ost och en bra film. Fram tills Emilie åker får det bli onyttigt sen så ska jag tävla med mig själv i de 2 månaderna hon är borta.

Nu blir det leverpastejs mackor & oboy!




nuu..

Nu äntligen är vi klar med både tvätt & städning. Julen är nu borta hos familjen Strandberg/Andersson. Det skiner och luktar såå rent. Tvätthögen är besegrad och vi har nyss avnjutit en stor måltid Tacos som belöning! ..

Ikväll ska jag hem och umgås med la Familja, mysa ner mig i en soffa och kolla på film. Imorgon är det ny vecka och nya tag.. Jag känner mig utvilad & redo!

Nu ska jag ta mig tid till att..

Tänkte ta mig lite tid att blogga, riktigt idag. Allt ifrån Julafton till i skrivande stund.


Julafton spenderade jag & john på varsitt håll. Julafton började hemma hos Mamma&Pappa med mormor, julfrukost, julklappsöppning, julspelet och en tripp till morfar på kyrkogården. I tid till Kalleanka ramlade vi in hos Farmor&Farfar där den övriga släkten var. Där bjöds det på julmat, julfika & julklappar. kvällen avslutades med att jag åkte till johns familj och sen hem. Ingen panik och ingen stress denna jul, vilket kändes väldigt skönt.

Juldagen börjades hemma hos födelse"barnet" mormor, där det bjöds på massor av mat, prat & skratt. På kvällen var det engeltofta som gällde och vi förgäddade här hemma för arr sedan dra dit.

Dagarna mellan jul&nyår har varit blandade med jobb, kärlek & vänner, dock inga springa-på-stan-dagar vilket känns jäävligt skönt i kassan & garderoben.

Nyåret firade vi hemma hos Emilie i valbo. Tror det kvällen innehöll allt som går och lite där till. Det var bubbel, cider, vin, världsklass på mat, spel, musik, Gh, kladd&spill, snus, tutor, pussar, skratt & lite därtill.

Helgen har varit min lediga helg, som jag längtat! God mat & gott sällskap i fredags. Igår var det kalas hos johns morfar samt bowling och film med flickorna och idag är det dagen då det ska städas, tvättas ut och röra på sig!..


Angående det förra året var det jävligt lugnt för min del..

Åkte till Uppsala och hämtade hem Nico.
Skrev på antsällningskontrakt på Din sko i valbo
I april sökte jag till Din sko Hemlingby och fick börja där.
Flyttade från 1:an till en 2:a
Tog ut 4 veckor obetald semester och åkte till Grekland med älskling.
Fyllde 20 år.
KAPADE av mitt hår.
Fixade prövotiden på körkortet utan en böteslapp.
Hittade en underbar vän ♥

Ja, det var väl de, lugnt år som sagt.
Året har nyss börjat vilken även tankarna har, det här året kommer bli året som jag kommer se tillbaka på när jag bli gammal, det är mitt nyårslöfte. 



 


Nytt år..

Nu lever vi i 2009.
Årets sista kväll blev lite speciell men överlag jävligt rolig!.. Med tanke på förra årets helvetes nyår var jag bara glad att det inte slutade som då.

Gårdagen spenderades i soffan, med pizzan och kompisarna. slocknade klockan 21.30 och idag har jag jobbat..
Nu har jag ledig helg och funderar på att ta en tripp till uppsala för en liten tömma-plånboken-dag.

Nu luktar det mumma i från köket, vi ska äta KÖTT och kroketter. M U M S.

Sen blir det kult filmen tretton och mys med Emilie :)

idag känns det tungt..

Nytt år och alla lämnar gävle.. Jag blir ensam kvar & det gör mig deppig..
Vill ha er hemma!!

RSS 2.0