jävla skit..

Efter några tankar hit & några tankar dit så bestämde jag mig för att bli lite lite mörkare i håret.. Det slutade bajs. Nu är jag nästan tillbaka i samma färg som innan avfärgningen! jävla skithål.

Jag skulle ha lagt i ljusa slingor.........

Morsning..

Idag är vädret fint, igen. Jag jobbar, igen. Måste medge att jag är grymt avundsjuk på alla ni som är lediga och kan ta vara på den här värmen.. Jag får nöja mig med att stå & kolla ut genom fönstret & drömma mig bort i stället!

Igår tog vi jobbarnissar vara på solen lite iaf.. Efter jag slutat åkte vi ut till Trödje-gropen och med oss hade vi kex&ost.. Tanken var den att vi skulle försöka ta oss vårat första dopp för sommaren men vi övervägde att tugga på kex & titta på de andra som badade! Sen tog vi bilen till valbo för att sen krypa ner i sängen & kolla på film!

Idag ska jag jobba sen skynda mig ner på stan för att möta upp de andra. Vi ska kolla på när gibbon uppträder, äta sallad & försöka hitta något fint tills på lördag!

Imorgon är jag leedig.

 

Nu blir det..

Nu blir det nybakat från ohlssons bageri, sen ska kläderna sättas på & fejjan sminkas.. Sen bär det av till jobbet tyvärr.. Har fått in Stina på Din sko också. Vi jobbade hela dagen tillsammans igår & ska även göra det idag med!

Nu kom brödet :)

Början på en..

När vi satt här i soffan och kom på att det är långt kvar tills kl slår 01 och att vi egentligen inte kommer hålla oss vaken till dess om vi inter har något att pyssla med.. Kom idén upp om storstädning. - Sagt & gjort. Nu är varje liten pinal undan städad i både vardagsrum, kök & toalett. Goda grannar som vi är väntar vi med damsugaren tills imorgon då det nog inte skulle uppskattas att det damsögs så här pass sent.

Ska snart ta en tripp ut med nico innan vi slår oss ner & inväntar klockan & serien som vi följer men missade i måndags pga ovädret! ..


Tummen upp..

Har varken haft tid eller ork till att sitta vid datorn när det är sånt här underbart fint väder!..
Gårdagen var en kanon dag. Satt och mösdrack här hemma ute på balkongen tog oss ner till brända och avslutade på Hangloose.. Släng dig i väggen sun & spräng dig i bitar goya. Avslutades som alltid på vårt älskade donken..

Var lite orolig för hur jag skulle må idag när jag skulle upp & jobba.. Men jag har inte varit bakfull på hela dagen, pigg som en lärka har jag varit och det kan bero på att kvällen igår var så inihelvete lyckad, tror jag nästan träffade på alla inom min vänskapskrets, gamla som nya!

Jag vill ha mer roliga kvällar!


Jag kan inte låta ...

Jag kan inte låta bli att vara sugen på utgång.. Vädret är fint & jag har fått färg på mig idag.. Sitter & inväntar Madde&Emelie. Det ska slinka ner några cider här hemma innan vi beger oss ner till stan. Vi har lämnat det där med krogen öppet, så vi får se om kvällen slutar skapligt tidigt eller om det blir krogen!

.. Jag hoppas på det sist nämda :)



Mysdag..

Kvällen har tillbringats nere på stan. Där vi ätit Kycklingsallad, sprungit i alla affärerna samtidigt som vi halvlyssnat på uppträdandena nere på stan.

Idag har jag gjort ett jävla kap. Köpte 1 t.shirt, 1 linne & en kofta. Det bästa av allt var att jag hittade mina älsklingskor från vagabond ( ni vet dom där blommiga?) som jag tänkt köpa gång på gång men aldrig blivigt av. Idag köpte jag hem dom för ynka 175 kr. Taack!

imorgon vankas det utgång! Jag är supersugen & jag hoppas fan i mig att det är bra drag på krogas.. Vilket man inte kan hoppas eftersom det är sista dagarna innan lön..

Nu blir det film för imorgon är det jag som är ledig!


Ja!

Har precis kommit innanför dörren efter en jätte trevlig kväll med god mat hos johns mamma och det bästa av allt är att vi satt ute fram tills nu. Vad man uppskattar maten mer nu när man bor själv.. Allt man äter smakar så fantastiskt gott om man jämför med vår egen mat som för det mesta brukar bli de gamla vanliga; spagetti&köttförsås, lasange, köttbullar&makaroner..

Annars har dagen varit en pina.. Illamåendet gav med sig vid 2 tiden. Dagen har gått så segt & jag har varit nere på botten.. ingenitng har varit roligt tills jag slutade och fick känna på det sköna vädret! .. Jag hoppas att det håller i sig nu!

Nu ska sminket bort & jag i säng.. Medans john den jävlen är ledig idag & nyss satt på en svenne-rulle...

Jag ska göra något med mitt hår.. Ska jag bli blondare eller mörkare?!

 


Det kommer komma upp..

När jag vaknade i morse var det som att vakna upp från en hejdundrande fest dagen före.. Jag känner mig bakfull & har varit påväg in på toa 2 gånger den närmaste timmen.. Tanken på fukost gör mig bara mer illamående och jag får lite smått panik över att det är jag som ska räkna kassan & även stänga idag.

Jag kan inte gå hem från jobbet och får därför jobba såhär.. Det jag mest av allt skulle vilja nu är att krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet & ligga där tills illamåendet & yrseln försvunnit...

Hjälp.

kurr..

Nu börjar jag bli less.. Varför kan inte vädret hålla i sig och vara fint i en dag åtminstonde? En halv dag, max, är det fint sen ska det regna & åska. Det är tänkt att det ska vara sommar nu & vad jag vet så brukar det sammanfatta sol&bad.
Jag har ärligt talat inte varit i närheten av en strand hemma i sketna Gävle på hela sommaren (?)..

Jag vill kunna planera att efter man slutat jobba kunna ta med sig lite mat, åka ut på något fint ställe vid vattnet och njuta av kvällsolen.. Spela kubb, minigolf eller vad som helst.. Inte som det är nu.. tv:n, soffan & lägenheten..

Förtillfället sitter jag här med skorna på mig medans jag väntar in tiden på att få åka och hämta johnyboy, det kurrar rejält i magen så efter vi kommit hem så blir det till att laga mat i mängder! ..



Ps. BRA SERIE PÅ 4:AN KL.21!

Söndagsmys..

Gårdagen bjöd på god mat, fint sällskap & dricka i mängder. Tack för det girls!

Dagen till ära har det bara blivigt till att slappa. Vi vaknade till vid 12 med låg kvar i sängen fram till kl. 2, tröck i oss lite frukost & begav oss hem till Mamma&Pappa för att dega i soffan och morssa på Stina&Micke som kom hem från Turkiet igår.

Har nyss kollat på en film och känner faktikst för att gå & lägga mig nu. Vill för en gångs skull känna mig utvilad inför en ny jobbvecka. Fick lönebeskedet idag & blir som alltid jämt glatt överraskad! Så denna månad blir det inköp av säng, tv & byrå :)

Nu ska jag borsta gaddarna & kila ut en sväng med lillen!


Vinet i handen..

Nu sitter jag här med vinet som mitt sällskap! Väntar in Linnea så att jag får sällskap innan vi drar ner till Helt enkelt. Vädret är inte på topp men det är jag. Jag skiter i att det är mulet, jag skiter i att det börjar regna för idag är det jag som är glaad..

Nu har jag inte tid att sitta här för vinglaset ska fyllas upp & drickas ur..
Ses i ikväll ni som ska ut & snurra! :)



Lady in black..


Bag in the box..

Det är fint väder, det är varmt, jag är uppe, jag är på bra humör, jag är sugen på vin..

Har nyss kommit hem från mamma & pappa där jag övernattade då john jobbade natt. Idag blir det mat & utgång med flickorna. Och som ni såg på den översta raden är jag minst sagt laddad inför kvällen! ..

Nu ska jag slänga mig i sängen & väcka en trött john, sen ska jag fixa till mig lite. Staaan kallar eftersom kläderna jag kom hem med för någon dag sen satt som kasspiss. Jag måste hitta något att ha på mig..

Ska även inviga glasbanken idag! hihi




Det svider..

Blev en ganska så sen kväll igår då både jag&john fastnade vid tvn och det straffas man självklart för idag. Mina ögon svider & fastän jag varit vaken i snart 1 timme så har jag kanppt vaknat till än.. Heldag idag på jobbet sen har jag min efterlängtande helg!

Nu lär lite smink på & sen blir det promenix med nico innan jobbet kallar!
Tjingeling

Nu börjar..

Nu börjar jag blir skapligt rastlös.. Jag har städat undan all disk & kläder samt solat. Promenaden väntar jag med tills det slutat regnat.. Tv:n visar inga bra program och magen är påväg att bli rejält hungig.. Jag har inga grönsaker hemma så att jag kan slänga ihop en sallad. Måste vänta tills Johnpa slutat jobbet kl.9 vilket känns som en evighet då jag absolut inte har någonting alls att göra..

Det är inte roligt att vara ledig själv!
När jag höll på att städa köket så kastade jag ett öga på högen gjord av räkningar och påmindes snabbt om hur jävla mycket pengar man gör av med bara genom att bo...sen ska maten till, kläder ska köpas, bilen ska tankas osv..

Nu kom jag på en sak jag glömt.. att vattna blommorna, yeey

Om det kunde vara lördag..

Jag vill ha Lördag nu!  Jag vill sätta mig ner ute på balkongen med ett glas vitt & känna solen steka!! (ja, jag vet att det ska vara fult väder med endå). Jag vill glida ner & äta, dricka mig rejält pratglad & ha den roligaste kvällen i mitt liv.

Efter förra helgens katafuckingstrof helg ute på krogen så måste denna bli bättre. Jag vet att det kommer bli rouuligt!





Nu blir det solaiumet!

Tänk pengar..

Jag måste nog säga att "tänk pengar" är mitt motto..  Varjegång jobbet eller de andra butikerna ringer in och frågar om man kan jobba så är tanken inte "gud,vad jobbigt eller jag som hade bestämt" Då ploppar "tänk pengar" upp i hjärnan och det blir ett glatt ja! ( Med närmare eftertanke kan det nog vara därför jag aldrig säger nej).

Idag har jag tänkt "tänk pengar" hela dagen. Skulle ha varit ledig idag men jobbet behövde folk så jag tackade ja och fick mer pengar i kassan. Vilket jag kan behöva så mycket som jag ska spara ihop till!

I vilket fall som helst är jag hemma nu och ska snart bege mig ut på en långpromenad med nico &mig själv.
Sen ska jag ta tag i disken och det översvämade sovrummet med kläder.



Nu har jag börjat... igen

Nu har jag sakta med säkert försökt att få till mina matvanor & inte gå runt & småäta.. Jag tror minsann att det börjat ge resultat. - Idag har jag inte varit sugen på någonting alls och jag har bara ätit det jag ska äta.

Idag gjorde vi klart det sista inför rean som börjar imorgon.. ( ja, ni såg rätt, de blir meer rea) Upp till hela 70% på utvalda varor. Efter jobbet cyklade jag hem & möttes upp av en glad hund, världens bästa pojkvän & den godaste kyckligsalladen genom tiderna. Efter salladen åkte vi ner på stan, jag mötte upp madde & john sina kompisar.

Jag & madde tittade på världens bästa Linnea som skulle ha vunnit (!) sen sprang i affärer i hopp om att hitta något som jag behöver. Sen åkte vi hem & tog oss ut på en promenad!

Nu blir det teeeveeen!


Ta mig tillbaka.

Jag blir tokig...

När jag bestämt mig för att inte äta onyttigt eller springa runt att småäta. - Det är då suget kommer..
Det enda jag tänker på är en fet chokladkaka eller riktigt sura godisar som gör att hela mungipan dras åt..

När jag är törstig är det bara ett stort iskallt cocacola glas med is i som jag tänker på..


Jag som inte ens känner sug egentligeeen?!
Vad är det här.

Hjäälp!

Idag när jag vaknade fick jag en chock!!.. Igår kväll när jag skulle gå & lägga mig började det svida lite på ögonlocket och när jag då gick och kollade i spegeln såg jag att det var lite uppsvällt. Jag hämtade lite is i en påse la det på ögat & somnade..

IDAG, ser det ut som om jag fått en smäll på ögat.. Ögonlocket är jätte uppsvällt och det är allmänt jobbigt att hålla ögat uppe.. Kul att jobba såhäär då!

kyckling liiiiis and curry..

Nu har vi precis kommit hem från solarieöarna och håller på att tillagar kyckling&ris.. Sen ska vi slå oss till ro i soffan & titta på en serie på kanal 4 som börjar nu klockan 9.

Nu är semestern som bortblåst.. Otroligt nog kan jag faktikst säga att jag saknat att jobba. Skönt att komma in i rutiner igen!.. och få känna på att man lever..

Nu är maten klllaarr!


Bryter mot mina regler..

Idag blir det grillmys hemma hos Veronika. Jag bryter mot mina regler om att inte dricka när man jobbar helg. Då jag tycker att det både är respektlöst mot peronal & kunder. Men idag blir det bara några enstaka cider. (förhoppningsvis).

Första dagen på jobbet efter smestern kan jag sammanfatta med några få utvalda ord. Jag är helt borta. Det kändes som om jag var en extrajobbare som inte hade koll på någonting alls.. ?! När jag skulle låsa upp i morse kom jag knappt ihåg koden in. Jag behöver verkligen jobba på mitt minne..

Nej, nu kallar garderoben & sminket.



Minus för brända..

Gårdagen var mysig & vädret höll i sig skapligt otur nog fick vi platserna inne.. Blev dock väldigt besviken på maten på brända.. 2 fick inte färdig mat & 1 ligger förtillfället hemma med magsjuka. Så det stället bojkottar jag när det gäller mat!

Idag är det min sista lediga dag på semestern.. Har tagit åt mig jobb i helgen. (IGEN). Ska snart ut på en promenad sen säga hejdå till Stina som åker utomlands imorgon. Ska även förbi hemma hos john & hälsa på..

Jag livsnjuter..

Har precis kommit hem från solariumet! -Jag vet att det är asfint väder ute & att man lika gärna kan ta på sig bikini & ta vara på den riktiga solen. Men det har inte jag riktigt tid med fast jag skulle vilja.. Ha lovat att ta hand om disken (som jag skrev om i förrgår) sen ska jag hoppa in i duschen, fixa naglarna, benen & håret.

För ikväll är det Brända med alla 3 Dinsko butiker som gäller. Äntligen fint väder & en uteservering! Idag är det sommar på riktigt och vad fanken ska jag ha på mig!?..

För övrigt mår nico dåligt, går & kläcker ur sig vätska lite här&var så han ska jag också passa på och pyssla om!

Nu luktar jag förjäkla mycket stekt-fläsk så ska hoppa in i duschen så jag kommer igåmg med allt annat sen!




African queen..




Världens härligaste låt.. Spelades om & om förr!

Att ha semester..

Att ha semester utan något som helst som bör göras är en otrolig skön känsla. Idag har jag bara njutit (om man tänker bort min magvärk). Jag & syster har suttit av tiden i min & hennes soffa.. Här hemma lekte vi med våra egna ansikten på datorn sen gick vi hem till mamma&pappa, la oss till rätta & glodde på film.

Tanken var att vi skulle tagit en hurtig promenad, men pga min mage & det dåliga vädret låg inte promenaden som pio 1, som ni kanske förstår?

Nu ska jag börja fixa till mig lite för jag & john ska köra kosan ner på stan för att titta på jippot som börjar där kl.. 9?
Antar att det var då det blrjade eftersom jag fick order att vara klar till dess : )

Idag mår jag bra. Har inte varit irriterad på hela dagen & jag känner att livet är värt att leva, trots alla måsten..Det hör till & det är bara för mig att acceptera!

Nu ser jag fram emot Grillning på lördag, den 19 juli, Stinas 18 årsfest & sist men inte mins Larssa!






Haha, här är resultatet. Överpeppad bimbo!

Rubrik..

Städning på g i familjen Andersson/Strandbergs lägenhet.. Ingen av oss vill men vem vill inte ha det städat och snyggt! Har tagit tag i vårat fula sovrum som nu ser lite bättre, toan & vardagrummet är klart & nu väntar bara en timmes lång diskning i köket..

John har tagit paus för att handla lite sallad & frukost medans jag tog en paus och satt mig här.. Om det finns någon där ute som hittar något tråkigare än att diska, kasta då in en kommentar.. För är det något som jag tycker är tråkigt och den mest irriterande göran så är det just att diska...

För övrigt så kom jag sist på minigolfen, men det var väl ingen överraskning...


Ledsen i ögat..

Nu blev jag lite deppig.. Var in & läste carolines blogg om bulgarien.. För er alla där ute förstår jag att ni inte kan förstå hur vi fortfarande, 1 år senare, kan prata om den resan som om det var något så stort.

Resan var underbart jävla rolig. Men det var nog inte resan i sig som var det bästa. Det var hela sommaren & alla vi som delade den sommaren. Vi var sammansvätsade i vårt&torrt.

♦Festerna; Vin, otskrokar & samma låtar.
♦Degkvällarna; ostkrokarna, fantan & en film.
♦Stan (vilket vi var mer än ofta på), skrattanfallen.

Om jag hade haft betald semester & inte haft så mycket med Lägenheten så hade jag tagit med mig Veronika & Caroline på en 3:e bulgarien resa för mig & 2:e för dom. Vi hade haft det så jävla roligt. Jag vågar till&med säga att jag tror vi haft det roligare. Med tankte på alla som vi lärde känna där nere. Vi hade parkerat våra stjärtar på contan & haft en hejdundrans vecka, en vecka som bara vi kan ha..The ladys.

Dagen till ära..

Dagen till ära så är John ledig från sitt jobb & tillbringar den med mig. ( Nåja, sitter & spelar tv-spel med krusse). Men huvusaken är att jag inte sitter här själv på min semester efterom att alla jobbar just den här veckan...

Idag när jag vaknade passade jag på att lägga mig i ett kokande badkar med en massa skum, gjorde ett tappert försök att försöka skrubba bort allt på min kropp som flagnar. Efter det väckte jag john & vi tog oss en promenad till bruno för ett ligg i solariumet. ( om man inte ville tillbak till grekland innan så vill man absolut det nu!!)

Sen gick vi hem & la oss ute i parken så att nico fick springa av sig medans vi låg & halvsov. Nu har vi precis tryck i oss en varsin sallad & snart bege oss till minigolfbanan där jag (förhoppningsvis) vinner! 

På återseende gott folk! 


Childhood..


T
änkte ta mig i kragen lite & hjälpa de utsatt liiite..(alltid en början).
Jag ska just för tillfället skicka efter childhood-armband
för att stödja de utsatta barnen som finns runt om i världen..






Gör det du med!

I mitt andra liv ska jag vara grek.

Det var en tanke som slog mig när jag var i grekland.. Om jag skulle få leva om mitt liv efter döden så skulle jag fan kunna tänka mig vara en tjock & härlig grek. Som sitter där i sitt vita gulliga hus med en kortlek i handen och lyssnar på grekisk musik sent in på småtimmarna..

Och om jag inte skulle bli en grek skulle jag vilja bli en miljonär så att jag har råd att köpa mig ett sånt där gulligt litet vitt hus i grekland som jag kan åka till sommar efter sommar & bara njuta av värmen & maten!


20 friska år.

Hallå heej tjena tja!

Nu sitter det inte längre en tonåring bakom datorn och skriver. Oh no! Nu är jag hela 20 år och är på god väg längre in i vuxenlivet.. bra eller dåligt, det återstår att se!

Helgen har varit fullspäckad! I Lördags hade vi vår inflyttningsfest + 20 års fest. Jag tog hit alla girls på kex&ost medans john tog med sig alla boys till fotbollsplanen. Sen sammanstrålade vi alla här längre in på kvällen. Jag får tacka för alla fina presenter och för en rolig kväll!

Jag tackar mig & Emelie som tog tag i städningen (& soffan) efter krogbesöket för igår när jag vaknade var den första tanken hur jag skulle klara att gå upp med en sån fruktansvärd-dunkande-huvudvärk. Med tonvis sprite & 2 alvedon samt tacos hos mamma&pappa blev jag ett snäpp bättre.

Vid 6 rullade släkten in. Det bjöds på många fina & behövliga presenter. Med tanke på ljusnivån som ägde rum så kommer jag inte välja att ha mitt firande dagen efter.

Efter att alla hade åkt hem, tog jag, john & stina bilen ner och mötte upp emelie & andreas. Köpte på oss godis, läsk, hyrde en film & mös ner här framör tv:n.

Tack för helgen alla som var med!



Nu är allt som vanligt..

Hemma efter en väldigt mysig & välbehövd vecka som medfört mer lugn i både kropp & själ. Alla borde unna sig en sån här vecka. Sova, äta, sola, bada, leva livet fullt ut & bara må bra, jävligt bra!

Väl hemma kommer verkligheten tillbaka. John&jag har flängt runt hela dagen & inhandlat saker tills imorgon, satt upp både tavlor, vinställ & klädhängare..Nu hinns det inte med något mer, imorgon blir det endast städning sen inväntan av allt folk! :)

Måste bara slänga in att jag har den bästa och underbaraste familjen i hela världen & jag ska sträva varje dag för att bli minst lika bra som dom. Inatt när vi kom hem hade pappa tapetserat vår fondvägg samt fixat barbordet, gjort fint med glas & johns ölmaskin & handlat frukost som vi skulle ha tills i morse. Mamma hade fixat med fönstren, fixat blommor till krukorna, fixat ljus i ljusstakarna och gjort det allmänt hemtrevligt. PLUS tagit hand om nico och friserat honom. Även idag har alla 3 varit en hjälpande hand i allt som vi fixat i lägenheten. Jag är evigt tacksam & de är guld värda!




RSS 2.0