jag skulle..

Jag skulle behöva ta ledigt en hel dag & bara stå vid spisen & laga mat, laga mat för 2 veckor fram över.. För är det något som vi inte hinner i det här hemmet så är det att laga mat.. Vart tar tiden vägen & när ska vi hinna laga mat.. Jag känner mig så onyttig när det enda jag äter är snabba grejor. Jag vill göra vanlig hederlig husmanskost & ha kvar så att det blir matback. Good luck..


Idag har jag & veronikan tagit oss ut på promenad. Det gick jäkligt bra må jag säga, så bra att det till&med blev lite jogging mitt i allt. Sen blev det idol & Dh.


Nu sitter jag här och inväntar min jobbande johnyboy. Det är tråkigt att han slutar så sent..







Det är så skönt..

Har sovit skit dåligt inatt, vaknat av att nico snarkat & vaknat av att john snarkat, tusen gånger om.. Men där ligger dom nu i sängen helt ostörda, nico på rygg & john insvepandes i täcket.. och här sitter jag lite smått irriterad och jävligt trött.

Igår efter jag slutat så hade jag den där "städar-känslan" i kroppen.. Så när jag kom hem tog jag tag i allt. Städade upp, damsög, skurade golven & vattnade blommorna. Känns skönt att kliva upp på morgonen och inte se den orörda disken, klädhögarna samlade runt sängen, frukostskålar vid soffbordet.. Nu är allt tipp topp!

På tordsdag ska vi kakla om i köket!!.. (och jag ska ta min första tur i joggingspåret)
As-syggt!

att inte tro..

Jag har alltid haft svårt att tro att det jag gör är bra. Jag är aldrig njöd med vad jag gör och hur resultatet blir. Det finns alltid saker jag kunnat göra bättre, i mina ögon. Jag kämpar & vill nå mina mål.. Nu står jag här och har två olika vägar att välja..Ska jag följa hjärtat eller ett trappsteg upp i mina mål..?

En kväll att minnas..

Tjaba tjena hallå!

Måste medge att jag är usel på att hålla er uppdaterde om vad jag sysslar med.. Här kommer fredagens sysslor fram tills idag..

I Fredags var det tävling på hög nivå. Det var jag & Emelie mot John & Andreas.. Kloten svingades hit & dit. spärr efter strike tog vi ledningen i bowlingen. Tappra som vi är höll vi ledningen fram till slutet. Och ut ur bowlinghallen gick vi ut med ett leende på läpparna, vi var det vinnande teamet!..  Ut från den andra dörren och in genom den andra, hemmakväll. Vi fick med oss glass & filmen varg. (filmen sög hårt & länge). Det är konstaterat att vi 4 inte ska hyra filmer tillsammans då det alltid slutar med dåliga filmer.

I går ringde klockan på 08.30.. Vi drog oss upp & åkte in till stan för att hämta gustav&kicki Efter det styrde vi oss mot uppsala där det blev en heldag med shopping & god mat. På kvällen vankades det festligheter och alkohol i stora intga.. Vi fick lära oss vad en "björn 20 kr" var, att man ska hålla sig borta vissa krogar på lördagar, Det snoddes pengar för att kunna få mcdonalds, den regnade räksallad & mycket mycket mer.. hah!

Idag har det tittats på alla idol avsnitt, vi har varit ute på en lång & skön höst promenad & senare ska jag dra mig ner på stan för att avnjuta en taco kväll med Madde & emelie samt kolla på film.

Hur har eran helg varit? :)


Att vara..

Att vara sjuk innebär rastlöshet.. När rastlösheten kommer krypandes och man fortfarande inte är på topp att orka ta tag i några större saker blir jag oftast liggandes i sängen/soffan i hopp om att det finns något bra på tv.. Alla vet väl att det bara är strunt på tv mellan 10-16.. typ. Och vad jag nu vill komma fram till är varför VÅRA BÄSTA ÅR får gå på tv fortfarande..

Sist jag såg det var nog före sommaren och dom har fortfarande inte kommit någon vart i serien.. Jag avskyr att deom jämt pratar med sig själv genom att tänka högt. Haha, dom gör det hela tiden..
Hur länge har den där stört sega serien hållt på?!..

Det var som jag trodde..

Ligger hemma och är sjuk.. Och kan inte säga mer än helvetets jävla skit. Inte nu, inte idag, inte imorgon! Jag har inte tid med det här.. Har en dunkandes jävla huvuvärk, skulle kunna liknas med att en elefant stod på mitt huvud, näsan rinner som en forss & halsen gör ont som om jag sväljer taggtråd..

Och inte nog med allt det så går jag och bär på en riktigt stor klump i magen.. Att inte veta hur det kommer att blir och vad som kommer hända i framtiden är skrämmande.. Jag bli rädd..


Jag har blivit utmanad..

Den här utmaningen hade trillat in av stina bland mina kommentarer. Så dags att svara på lite frågor :)

Först reglerna:
Svara på alla frågor, Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


1. Vilken mat äter du ofta?
Haha, det här blir lätt. Tacos i stora lass. Brukar bli så pass mycket kvar att det kan bli tacos både dagen efter & dagen efter det. Så ett snitt på 2 grr i veckan typ. :)


2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller hjälper du till att duka av?
Kalas.. hm. Är inte så ofta det inträffar kalas.Men jag kan nog både hjälpa till och sitta.. Beror helt på vem/vilka man är hos.


3. Var sitter du helst när du bloggar?
Det är lite olika.. Oftast blir det soffan, men det kan lika gärna vara sängen eller vid köksbordet.
(haha, någon som tänker på något annat.) ?..

4. Köper du ofta Triss?
Oj.. Det kanske händer en gång per år att jag köper..Och då köper jag för att ge bort eller någo liknande..
Har aldrig haft tur i spel & heller aldrigi triss.. "men plötsligt händer det" ?..


5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Tror att alla ni som läser min blogg vet vad jag kommer att svara?.. Bulgarien!  Världens bästa ställe, jag har varit där 2 gånger tidigare och planerar att åka dit i sommar igen. Hade jag möjlighet skulle jag bosätta mig där hela sommrarna, bara leva för stunden & njuta av all värme.


6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?
oj.. Brukar inte kolla så ofta, har den mest bara som "sällskap". Men det måste nog bli 3 & 5:an.. Nu när jag tänker efter så vet jag inte ens vad jag kollar på.. Den enda jag kommer på är roomservice så det får bli 5:an. :)

Jag utmanar:

Veronika
Syrran
Caroline
Linnea

(Länken spelade mig ett spratt, så det fick bli såhär.)

Dagen belv inte bättre..

Innan jobbet kändes dagen skit. Den förbättades inte under dagen.. Jag har varit arg som ett bi & bara längtat hem.. Hade jag varit på det humöret hemma hade något i stil med en tallrik eller två kunnat åka i backen.

Väl hemma kom förkylningen påkrypandes... Så här sitter jag med morgonrock & med täcket insvepandes om mig.. Snörvlar & hostar.. Ska tvätta av mig sminket nu & krypa ner i sängen. Jag känner mig helt slut.


Idag är en ..

Idag är en sån där dag som allt känns fel.. Sminket blir fult, kläderna sitter inte som dom ska, håret ser förjävligt ut och inte nog med allt det så är pricken över i:et att man är blek blekare blekast...Jag vill kasta mig in i ett solarium, färga håret & känna mig fin. Men för det behövs pengar & det existerar inte för tillfället..Så vad som skulle passa bra nu är att gå tillbaka till sängen & dra täcket över huvudet och vakna upp på torsdag när man fått lön.

Jag ljög..

Ja, jag skrev i tidigare inlägg att jag var utvilad..Jag tar tillbaka det big time.
Det känns i kroppen att jag jobbat allt för mycket de sista veckora. Och att jobba på min lediga dag förra veckan var ett litet misstag så här i efterhand. Bra att veta till nästa gång iallafall :)

Johns nya jobb gör så att vi aldrig ses... När han slutar tidigt slutar jag sent & tvärtom. I morse började han sex & slutade kl. två.. Jag började halv elva och slutade klockan sju. Han började sin träning klockan nio jag ko hem från mötet klockan nio... Intressant fakta huh..


Och en annan "intressant" lite punkt i mitt liv är att jag har världens fetaste utväxt... jag vet inte vad jag vill ha för färg.. Hjälp mig.





Och för er som missat... JAG VILL HA TILLBAKA MITT FUCKING JÄVLA HÅÅR.

Utkast: Godmorgon! För ...

Godmorgon!

För ovanlighetensskull sitter jag här med gott samvete pga att jag har tid till att sitta här. Vaknade till vid 08.00 och bestämde mig för att gå upp då istället för att ligga och dra mig till 9 då väckar klockan var satt. Så här sitter jag & lyssnar på när makaronerna kokar för fullt.

Helgen har mesta dels bestått av jobb. Utöver det har jag&mamma hunnit tapetsera sovrummets fondvägg (bilder kommer). Så nu behövs bara småplock som ljus, mysiga kuddar & ett överkast innan sovrummet är klart.

Igår var det städ & tvätt-dag samt myssöndag med chips, läsk & bra sällskap.

Helgen är slut & jag är utvilad!
Nu ska jag ta bort makakaronerna från spisen så att dom inte blir överkokta, knapra i mig frukost, ta mig ut på en promenad med lillen & sen hoppa upp på cykeln och cykla till jobbet..

party party..

Jag har slutat, det är torsdag, vinet & ciderna ligger på kylning, cascada dunkar ur mina högtalare,jag är på bra humör och vädret är dåligt meen det struntar jag i. för idag ska vi ha kulikulkul..

Ska snart börja fixa till mig för att sen ta bussen ner på stan & inhandla lite mer drickbart till kvällen.


..Jag vet att du bli avundsjuk Fanny :)






Idag är det dags..

Har haft full rulle de två sista dagarna. Igår var jag och hälsade på min egna madelene som äntligen har blivigt stadsbo. Vi gluffsade mc donalds & kollade på idol.

Idag skulle det varit min lediga dag. men har tackat ja till jobb. (vilket jag ångrar lite nu). Rätt så kort dag så det ska nog gå. Där efter hade jag tänkt cykla ner på stan & handla min ring som har kommit sen hitta något fint att ha på mig ikväll.
För ikväll är det vi flickor som ska ut & göra stan mindre säker.

Nu ska jag springa in i sovrummet & väcka john innan jag beger mig till mitt andra hem, jobbet.

Dagen som varit..

Dagen har varit låång och nu för första gången sätter jag mig ner för att pusta ut en snabbis innan jag ska börja laga mat tills imorgon. Har precis kommit hem från en promenix med veronikan. Jag börjar faktiskt gilla att gå ut & gå. man får frisk luft samtidigt som man får rensa skallen från saker&ting som stör.

Idag var samtalsämnet, Barcelona. Jag&veronika har bestämt oss för att vi ska dra dit & leva livet på fyra dagar.
Kan bli intressant! :)

Annars händer det inte mycket.. Pengarkåt som jag är har jag tagit åt mig jobb på torsdag så ledigheten är väldigt långt borta (10 dagar för att vara exakt) Men jag kommer ha dollarögon när lönen kommer så det tar jag. 

 Nu ska jag vara den snälla flickvän jag kan vara om jag vill & ställa mig i köket och laga mat åt johnpis som kommer hem från jobbet snart.




 

Söndagar är ikeadagar..

Dagen har varit minst lika skön som gårdagen. Vi har myspyst hemma i lägenheten med god frukost och tv-tittande, vi har precis kommit hem fårn ikea där det bara handlats nödvändigheter till lägenheten, var även in en sväng på köpis men ingenting föll i vår smak så vi gick ut lika fort som vi kom in.

Ska snart bege oss till mamma&pappa för att äta food. Efter det väntas en långpromenad innan vi ennu en gång myser ner oss i soffan.


Hur snyggt..

Hur underbart snygg är inte den här då..(?) Hade jag klart för mig hur jag ville att min skulle se ut så skulle jag inte tveka en sekund på att göra precis sådär..




mytche mytche fin!

Patrik 1.5

Patrik 1,5 var grymt bra.. Vilken film! Verkligen en film att gå och se på många olika sätt..
Väl hemma blev vi smått sugna på lite smått&gott.. Vin&öl placerades rätt så snabbt på bordet i vardagsrummet. Så här sitter jag&john med en film på 3:an och små smuttar på en del godsaker.. Sista ciggen blir nu tagen innan john blund kommer och fångar oss inför en natts sömn..

Dagen har varit skön och avslappnad, precis vad man behöver ibland..
Imorgon är en ny dag men nya möjligheter.. Vi får se vad vi hittar på, antagligen blir den lika lugn som denna lördag..

På måndag är jag redo för en ny arbetsvecka vilket känns skönt.. utvilad till hundra får vi hoppas på :)


En lugn lördag..

Det var ett tag sen det var såhär lungt på en lördag. Efter Gavlegårds-insidenten har vi äntligen påbärjat målningen i sovrummet, i väntan på att det ska torka så har vi tagit en hurtig promenad, john har fått glott på fotboll, jag filosoferat med dumburken & nu vaknas det food. Kött, kött kött.

Ska skjutsa iväg mamma vid 5. Pappa jobbar & då pasar hon på att dränka sig i vin med sina vänninor som det så fint heter på vuxenspråket.  Sen blir det raka spåret hem för att kleta upp det 2:a lagret med färg väggarna. Sen är det klaart & det enda som fattas är tapeten som vi inte beställt än.

Både jag & john har hållt vårat löfte om en lugn helg så redan igår planerades det om bio ikväll. Sagt & gjort, ikväll blir det Patrikc 1.5 med Emelie & Andreas. Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet & efter den här filmen tror jag att jag kommer kunna leva bra många år till..

Den som lever får se!

Man blir irriterad..

Vaknade dagen med att öppna ett kuvert från Gavlegårdarna där det står att någon granne klagat på för hög musik & att vi låtit bilen så stående utanför porten, ett flertal gånger (?!) ..

Vi har allt som allt haft 3 "stora" fester inom loppen på 4 månader.. Vi spelar nästintill aldrig musik på vardagarna och om vi gör det så är det på laptopen ( vilket inte låter högt).

Bilen har vi ställt där om vi endast ska hämta något fort & sen åka iväg igen.. Enligt papperet står vi där ett flertal timmar om dagen..

cp grannar, cp grannar, cp grannar.


tre röda..

Här sitter jag ensam på en fredag.. Det får man ta när man har en hockeyb*g till pojkvän som spelar i ett pucko lag som har träning på en fredag kväll.. Men har är förlåten för jag har fått en bukett rosor idag. Kärlek till honom.

Efter jobbet tog både jag & veronika oss i kragen och tog den där behövliga promenaden som vi skjutit upp i hela en vecka?.. Nu äntligen har vi hittat den perfekta rundan så fler promenader till oss, yay!

Nått bra på tv, va va va.. Jag har tråkigt och är hungrig. Ingen john hemma, ingen mat.. Det finns inget tråkigare än att laga & äta maten själv.. Så det hoppar jag över, igen..




Överflödet..

Idag har det varit full rulle hela dagen. (som alltid när man är ledig). Vi tog en tripp till kakeldesign för en titt på kakel, vidare och köpte penslar & en hink vit målarfärg. Efter det åkte vi ner på stan & kollade runt. John beställde en ny klocka till mig, och jag beställde hem en ring som jag aldrig lyckas pricka in när den finns i butik.

Mötte upp Linnean och gick och fikade :)

Efter det har det varit storstädning på hög nivå. Idag fick vi äntligen upp tavlan som jag fick för 3 månader sedan.. hah!
sen har vi fixat och donat i sovrummet tills vi ska måla i helgen. Tanken var att jag & veronikan skulle hinna gå ut & röra på det ovälkomliga överflödet men tiden räckte inte till. Så det måste bli imorgon.

Tjippa tjoppa..


Den rycker i benen..



I helgen är det bestämt från både min & johns sida att det bara blir lungt för oss båda, vi ska spendera hela helgen med varandra & bara ta det lungt. Meen det rycker i mina ben & det skulle inte sitta fel med ett vinglas i högra handen & en tripp in på krogen...

Att komma på saker att göra..

Har jag tråkigt så snurrar mina ideér om nya grejer till just lägenheten.. Så imorgon när både jag & john är ledig ska vi åka och köpa svarta kakelplattor som ska sitta i köket. Sen även passa på att köpa färg till sovrummet som vi ska måla i helgen samt tapet till fondväggen.

Vid fyra ska jag ner på stan & ta en fika med Linnea som jag inte träffat sen hon kom hem från Usa. För dåligt av båda oss..Imorgon blir det av, bättre sent än aldrig :)


Kul att du hittade hit..

Ser att det bara ökar med besökare & det är alltid trevligt.. :)

Igår kom veronikan hem till mig & vi gosade ner oss i soffan med goda mackor, oboy, soppa, tända ljus och top model.
Ett skönt avslut på en rätt så jobbig arbetsdag.. Appropå arbetsdag måste jag gratulera min johnpa till sitt nya jobb. Emelie nu blir ni arbetskamrater :)

Längtar forfarande efter mitt långa håår.. Det som är bra med denna fripp är att allt går så himla mycket fortare, duscha, föna & platta på 30 min. Det har aldrig hänt någon gång tidigare. Förr fick jag planera hela min dag för att få tid till fixat hår, vilket jag aldrig orkade eftersom det tog såån lång tid.

Nu ska jag trycka i mig några mackor och dricka ett stort glas oboy!..
MMMmm.



Här kommer ett skepp..

..Ett skepp lastat med bilder..

Emelie & Madde var här och visade sina fina ansikten ett tag. Emelie hade med sig kameran från Kräftskivan. Så nu kan jag bjuda på härliga bilder här i bloggen framöver :)

Jag har kommit fram till att jag ska spara ut håret, jag saknar det så otroligt mycket....
Jag känner mig inte som en tjej i "kort" hår.. Om jag inte hade klippt mig så hade jag inte vetat att jag ville ha långt. Så tack mig själv för att jag klippte mig så jag kan längta tills det växer ut igen...




Mina gummor.


 


Vad är det för feel..

Har länge gått och irriterat mig på 2 st av våra närboende. Dom har en varsin katt och varje gång jag är ute med min hund så är dom ute min sin katt, i koppel. Den ena har katten som en hund, katten går i koppel, får följa med när dom åker bil osv osv.. Är det en innekatt låt kattjäkeln vara inne eller tvärtom.. störda människor.

Har nyss avnjutit en god middag med min kära. Ska kommer Emelie & Madde förbi och gör mig sällskap.
.. nu dör batteriet på datorn. hejdååå



Ny vecka, nya tag.

Helgen har gått för fort (som alltid). I Fredags hade vi taco kväll här hemma vilket resulterade i rosé vin och ett besök  in krogen. Hade det jätte trevlig & mer par-mys vill jag ha!

På lördagen spenderade jag kvällen med mina älsklingar, gobitar & ladys. Caroline&Veronika. Om det inte blir krogen för oss finns det inget annat allternativ äään soffan, godis & snack om vårat kära hemmland, bulgarien. Jag trivs med er, som fisken gör i vattnet.  Det kommer fler uppsala helgen & då ska jag också hänga med er.


Idag är det måndag vilket innebär ny vecka & nya tag. Den här veckan kommer gå som en dans på rosor eftersom jag har en ledig helg att se fram emot.. På återseende gott folk.


Just ja... Jag är lycklig.





Jag & min stjärna!



jag är..



Jag är kär kär kär kär kär.. för kär för att sitta här!
Jag kan inte slita mig, jag kan inte sluta pussas & jag vill bara känns hans närhet.

Min john.

Taco-kväll..

Idag är det fredag, mysiga fredag. Börjar jobbet kl. 15. Så det blir en kortisdag för mig. Sen ska vi direkt hem till Gustav & kicki för en tacokväll. Underbart att bara ta det lungt med god mat & bra sällskap och ingen alkohol.

Imorgon är det helg igen. Veckorna går så himla fort att jag knappt hinner ta vara på dom på ett bra sätt. Pappa ringde nyss och berättade att vi ska ta en tripp till sthlm och bo i lägenheten en hel helg. Så det får bli köpstopp till dess!

Nu ska jag upp & fixa mig sen ut på en promenad, jag kan ju inte förlora vadet jag & johnpis har. haha..




Klubb kräfta. (Emelies stuga).

Klippt & klart..

Har nyss tryckt i mig en godis påse samt kollat på Idol. Påsen ska jag gå bort imorgon hade jag tänkt.. (för att lindra ångesten lite). Jag har fått ett ögongodis i idol & jag ser fram emot att följa honom, mhm mmm.. 1 gissning på vem jag menar mina vänner? :)


Kapade ju håret idag som sagt, jag övervann min rädsla och gjorde det! Jag är stolt över mig själv.Var även duktigt på att ta en före & efter bild och det hör inte till det vanliga.

Titta, skratta eller gråt. Jag gillar´t.



Från mig till dig..




Från mig till dig, veronika :)
Haha...

Det är skönt..

Ligger i sängen och småtittar på tv. Idag är min lediga dag och jag ska njuta till fullo. Om 1 timme behöver jag gå upp ur sängen och jag tänker ligga & sega här till dess. Sen bär det av till frisören som jag nämnt tidigare.

Lite små nervös är jag. Innan jag ens kommit in genom dörren har jag säkert ångrat mig 2-3 gånger. Men nu har jag bestämt mig och min feghet ska inte få förstöra. Det växer ut...

Efter det ska jag raka vägen hem. Har bestämt mig för att inte handla något mer denna månad då jag vill kunna lägga undan så mycket som möjligt. Så skippar att ens springa in på hm idag. (det finns alltid något fint som ropar på mig).

Ska ta tummen ur röven och sätta upp tavlan som stått undangömd sedan min födelsedag.. Handla massor av tacos till imorgon och i hopp om att tid finns kvar, börja måla sovrummet.

Det bästa av allt är att johnyboy är hemma och sällskapar mig hela dagen :)




jag är världens ...

Jag skäms, skäms och åter skäms... Jag glömde en födelsedag och inte vilken födelsedag som helst utan Maddes 20 år dag... Jag går och skjuter mig nu, på en gång.

Jag skäms och vill krypa under jorden.
Jag säger ju att jag blivit senil.....


det går ..

Nyss  hemkommen från en skön och snabb promenad. Det lär blir bra många till promenader denna månad då vågen visade 1 kg plus igår. (?!)

Det är rätt så roligt att se hur kunderna beter sig när de prövar skor.

Det kvinnliga könet: Sätter oftast på sig skorna lugnt och försiktigt medans det fixar till byxbenet. Efter det ställer dom sig rakt farmför spegeln, putar lite med munnen ruffsar sig lite i håret & sneglar ned på foten där dom vrider och vänder på foten medans dom sedan byter ställdning. Dom sätter dig oftast ner eller håller upp skon för att riktigt syna den så att det inte är någon liiten skråma. Efter det brukar det oftast bli ett köp, eller så fortsätter dom sitt letande.

Det manliga könet: Kommer innanför dörren, roffar åt sig första bästa sko, Släpper den oftast rakt ner på golvet där dom rättar till skon med foten, Stoppar in foten och går 1, 2 steg. Tar av sig skon och kommer till kassan.

Vad är det som gör att vi flickor oftast har svårt att bestämma oss & varför ta det sån tid?..

Bokat & klart..

torsdag sitter jag åter igen i frisörstolen. Men till skillnad från förra gången ska det bli skillnad på ruffset. Stor skillnad.
Den som lever får se hur resultatet blir. Man får skratta eller gråta. Hey, det växer ut.

Nu är det dags..

Nu var det ett tag sen jag skrev. Förra veckan var minst sagt fullt upp.
Så vad har jag gjort..?

I onsdags var jag ut och åt med flickorna från jobbet. För varje dag jag jobbar och lär känna mina arbetskompisar så älskar jag mitt jobb mer och mer. Det finns inget annat jobb jag skulle kunna tänka mig än vad jag har. Jag trivs som fisken i vattnet. Idag är den där veckan kommer också. Då vi har haft provanställning i 6 månader. Denna vecka sker beslutet om vi bli kvar eller inte. Så jag kan bara hålla tummarna för att alla vi blir kvar och får fortsätta med det vi älskar.

I fredags åkte vi ut till valbo för att handla lite småplock från klädfronten. Nu har jag bestämt mig för att inte handla något mer den här månaden. Efter valbo åkte vi och hyrde film, ps. i love you som vi mös ner oss i soffan med. Kan bara säga att det var den bästa filmen jag sett på länge.

I lördags fick jag hoppa in och jobba pga för lite folk.. Det var roligt att vara tillbaka och jobba i valbo. Allt går så mycket fortare där ute. Efter det var det raka vägen ut till Emelies stuga. (som för övrigt var den finaste stugan jag sett). Vi sjöng, vi drack snaps, vi åt kräftor, vissa badade, vi bastade, vi åt pizza, vi njöt. En kanon kväll helt enkelt.
(Bilder kommer)

Tack för helgen!


RSS 2.0