Idag, äntligen!

Har varit vaken sen kl. 06.30. Legat i ett långt bad & skrubbat mig från topp till tå. Målat naglar, plattat hår och packat det sista. Nu är det bara sminket som ska på och lite frukost i magen sen är jag redo! Vid tio ska jag ner och växla in mina pengar sen ska jag ääntligen få träffa bästa syster som kom hem inatt från cypern. Vi har mycket att prata om eftersom vi i vanliga fall ses varje dag på jobbet, hemma eller hos mamma&Pappa.

12.30 går vår bil mot arlanda och en veckas värme väntar!



Gissa vem som är lyckligast i världen nu? ...

dsc00556 (MMS)

Gissa vem som är lyckligast i världen nu? :)..


Söndagsmys på bästa stället.

Efter jobbet så åkte jag hem till Älsklings mami&papi. Vi har ätit god mat, färgat mitt hår, mamma har hjälpt mig lite med saker till resan och sen har vi bara gosat ner oss i soffan vi tre och hundarna. Jag äälskar mitt hem, spelar ingen roll vart & hur jag bor, mamma&pappas hus kommer alltid att vara mitt hem och min största önskan är att det någon gång i framtiden kommer bli mitt. ♥

Idag har det inte varit en bra dag, tankar har snurrat och stört, så att få tillbringa kvällen med mina fantastiska förebilder och älskade föräldrar gjorde allt bättre!.


Nu ska jag krypa ner i sängen och invänta värlens bästa älskling!


skönt med en lugn helg.

Gud vad jag behövde en lugn helg känner jag nu. Jag vaknade innan klockan ringde i morse och har varit pigg hela dagen. Jobbet idag gick jätte bra & fort. Kvällen har jag tillbringat på ett fik som sedan avslutades med bio och nu är jag färdig för sängen. Gud vad skönt det ska bli att vakna upp imorgon, pigg & inte sliten (vet en annan som kommer vara det).


Godnatt folk!

Fredag, som vilken annan dag..

Redan fredag, men jag har jobbhelg så den här fredagen är som vilken annan dag i veckan som helst.
ska snart iväg och handla lite frukost sen börja fixa till mig innan jobb 12-19 väntar. Ikväll ska vi träffa Caroline&Rickard så får se vad vi hittar på :) ..

Vitt vitt vitt.



Här är mitt efterlängtade fina köksbord&stolar.

Bordet kommer från jysk! Det var nog vårat första och sista köpt där tråkigt nog. Först sa dom att bordet fanns när vi skulle köpa det, vilket det inte gjorde. Sen sa dom att det högst skulle ta 2 veckor, det tog 2 månader.  Vi fick det för mindre än 2 veckor sedan och nu i veckan ser vi att dom har kampanjpris på det! så klart.


Godmorgon Torsdag!

Uppe i god tid idag med! Har legat och degat i sängen hela lillfamiljen. Passat på att busa rejält med Nicco eftersom han blir själv mitt på dagen. När john har åkt till jobbet så ska jag traska ut på en promenad, min kropp är i ett väldigt stort behov av lite rörelse! Har ont i rygg och ben och känner mig allmänt slut så med en promenix så blir man nog människa igen!


Sen ska jag träffa upp Line, Pernilla & Emilie på stan. växla lite pengar, köpa solskyddsfaktor och allt som hör till!


Nu har jag och älskling precis varit och f...

dsc00554 (MMS)

Nu har jag och älskling precis varit och fikat. Nu blir det bio :)


Nu har jag stillat..

Har precis kommit hem från valbo där jag stillat mitt shoppingbegär lite! Tanken var att jag skulle köpa på mig höstiga tjocktröjor och mysiga halsdukar. Men hem kom jag med 2 fina klänningar som istället kommer åka rakt ner i resväskan och invigas i härliga Grekland. Onödigt? svar ja. Kunde jag motstå? svar nej.



(Veronika, det var den till höger som skrek ditt
namn och den finns även i svart ;))






Det gick!

Testade att mobilblogga och ser nu att det funkade, förhoppningsvis kan det bli lite mer bilder då :)



Ledig idag som skrivet, tänkte ta mig en rejäl sovmorgon men det ville sig inte. Så nu har jag suttit och fördrivit tiden här ett bra tag. Ingenting planerat idag och alla jobbar så funderar på att åka ut till köpis och owes och kolla lite sen ikväll blir det mys med kärleken. Ja, så får det bli!


Test test test test!

dsc00550 (MMS)

Test test test test!


En vecka kvar!

Om precis en vecka och nästan precis på timmen så lyfter planet till ett varmare land! Jag kan knappt vänta längre så idag ska jag börja småpacka lite, kolla vad jag ska ha med mig och se vad som ska tvättas och inte. Sen har jag turen att vara ledig både imorgon och på torsdag, så då ska jag passa på att handla allt smått som behövs samt växla in pengar för sen är det jobb tills på måndagkväll som gäller!

Idag har jag jobbat till 15 och det är så underbart skönt att komma hem tidigt! Annars är det bara kvällsmat & tvn innan man blir för trött och går och lägger sig.






Underbart!

Min helg har varit så bra så bra! Vi har tillbringat den Hemma hos Veronika och johan i Linköping. Vi har varit på stan, myst hemma, skrattat, sett linköpingsnattliv, ätit på uteservering, pizzeria, burgerking, åkt svart taxi och sovit. Gud vad jag älskar att komma bort ett tag och tillbringa det med underbara människor!


Veronika gav mig så mycket energi, goda råd och pepp att allt nu känns så lätt och enkelt!







Det är väl ingen hemlighet..

Det är väl ingen hemlighet att jag verkligen älskar underbara Grekland. Besökte som tidigare skrivet det i somras! Såå varför inte åka dit igen?


Närmare bestämt 31 aug! Ett klokrent avslut på denna sommar och jag är så lycklig att jag ska få se sol, strand och dricka drinkar om mindre än 2 veckor!!


Äääälskar impulsiva saker!



regnet det bara öser ner..

Ligger nerbäddad i sängen efter 2h fika med Line. Har en skräckfilm på tv:n och mina älsklingskillar i soffan, Jag är lugn av att veta att jag har en ledighet som varar i 4 dagar och en liten rolig sak som ska fixas imorgon.


Ikväll mår jag bra!





Är hösten här på allvar?

Det ser ut som att hösten är här på riktigt nu, men faktiskt så gör det mig ingenting. Då kan man passa på att att mysa runt i tjocka tröjor och massor av levande ljus hemma. Man kan ligga inne en hel dag och kolla på massor av bra filmer och slippa känna sig dum för att det är fint väder ute!


Idag är jag uppe tidigare än behövligt men ska iväg på en grej innan jag börjar jobbet kl. 12. Idag är det min sista dag för denna vecka och det ska jag fira med en fika på stan med Line! ..♥



Gråtisdag.

Igår kväll var det mys hemma hos Stina! Hon hade lagat god mat tills jag kom dit och sen mös vi ner oss i soffan med både kladdkaka&daimtårta och kollade på ett X antal true blood avsnitt!


Idag är det en väldigt grå tisdag, svårt att ta mig upp ur sängen och jobbar öppning - stängning! Jag gissar på att jag kommer vara slut när jag kommer hem ikväll!..


Jag längtar ihjäl mig efter vår nya lägenhet. Vill bara flytta in och börja fixa och göra fint! Nu har vi fixat flyttstädningn också så vi slipper tänka och planera för det!..


Nu ska jag kila ut med lilleman och sedan ta mig till jobbet!..

Vilken helg!

Inne på min 3:e arbetsvecka, det är sjukt vad tiden går fort!

Helgen har varit super! Kräftskivan i lördags var jätte bra planerad med kräftor i mängder, lekar, frågesport, dricka och för att inte glömma ett härligt gäng!

Och ingen var lyckligare än jag för att jag tog ledigt igår! Vi hade världens mysigaste söndag på väldigt länge! Efter kräftskivan sov vi över hos Johns Mamma. Så hela soliga dagen tillbringade vi ute i solen och på en filt på gräsmattan med grillat och alla på en och samma plats!


Inga bilder blev det i helgen då jag hade glömt laddat batterierna!
NU peppar jag för 3 dagars jobb innan jag får 4 dagars ledighet! ♥


En lördag..

Jag vet att jag inte ska klaga, har varit ledig 2 dagar och tagit ledigt imorgon. MEN fan vad jobbit det känns att åka till jobbet, jag är trött och seg och sängen ropar lite väl mycket just idag!

Får se till att ha saker att göra hela tiden idag så att tiden går fort. Efter jobbet är det snabba puckar som gäller för ikväll vankas det kräftskiva! Hoppas vädret ger med sig och är på vår sida ikväll, det skulle jag behöva med mitt klädval dagen till ära!



hej och håå..

Jag är ledig idag och hunnit med en hel del för att vaknat så sent som jag gjorde, älskar när man slipper vakna av väckarklockan! Har varit ute i valbo och panikletat kläder inför imorgon, hem till Mamma&Pappa hämtat cykeln, ner på stan och lämnat tillbaka de kläder jag köpte igår, tillbaka till Mamma&Pappa och lämnat cykeln och hämtat Teddy. Nu är jag hemma och har precis städat upp ska snart hoppa in i bilen och åka till ica. bla bla bla bla...

Ikväll kommer Caroline&Rickard hit och det är jag och johnpen som ska kirra mat och jag lär börja utan john för han slutar sent. Får hålla tummarna att jag inte klantar mig! (kan vara duktig på det).

Men det återstår att se! :)



Varje dag längtar jag tillbaka!


konstig natt..

Inatt har jag drömt så vidriga drömmar att jag först inte visste om det var sanning eller ej när jag vaknade. Men allt var i sin ordning och tacka gud för att det bara var konstiga drömmar.. Måste kolla upp i min dröm bok vad det kan betyda!


Nu har jag skruvat ihop den 4:e stolen och har bara 2 st kvar. Det går sakta men säkert det här, 1 stol poer dag typ! Nu håller jag på och värmer mat och efter det ska jag ner på stan med Pernilla och slöösa! Har ett riktigt shoppingbegär nu och man ska ju lyssna på kropp och hjärta har jag hört. haha!


Byebye!


Fy satan för vuxendagar.

Det har varit full fart här hemma sedan jag kom innanför dörren! Älskling var duktigt och fixade så vi fick 1h extra tvätt-tid så nu 4h senare och 3 stolar ihopsatta så har vi satt oss ner i soffan. Ingen mat och ingen vila när det vankas vuxendagar hemma hos familjen. Filmen idag var ju bara att feting glömma, hade ju glömt att det var Fotboll på tv!

nu kurrar magen rejält så lär väl stoppa i mig något innan jag blir för trött!


Nu är allt ordning och reda på jobbet också, så nu är det bara att tuta&köra med allt nytt & fint!




vuxenonsdag

Matchen igår gick som förväntat, skit, och benet idag är inte att leka med. Hoppas vi blir klar med ombyggnaden på jobbet fort idag så benet får vila lite sen.


Idag blir det en vuxen onsdag. Jobba, tvätta och bygga ihop köksmöblerna. Kökstolarna är helt jävla omöjliga att bygga ihop och vi har redan lyckats haft sönder en?!..

Nej, måste lyxa med en solning OCH en bra hyrfilm ikväll för att den här onsdagen ska kännas bättre plus att jag firar ledighet i 2 dagar!




Vill tillbaka till denna underbara helg!


Spela lite boll

Kom hem från jobbet för ett tag sedan och precis ätit mig mätt, ska strax åka och hämta stina för att sedan bege oss till nynäs där det väntas fotbollsmatch! Har ont i ett ben sen förra matchen så får hålla tummarna att det inte blir värre. Efter matchen så följer jag med stina hem och (förhoppningsvis) kollar på de nya avsnitten av true blood!


Vårat nya bord samt stolar att kommit nu, john har börjat men inte avslutat. Kaos med ett annat ord!



Måndag!

Ny vecka, nya tag och denna vecka är en riktig lyx vecka! Ikväll har det varit en kille här och kollat på våran lägenhet, hoppas att han tar den så vi slipper ha massor av fler som springer här.

Idag har vi haft ombyggnad på jobbet, så det har varit full fart hela dagen. Känns skönt att man börjar komma in i rutinerna när det gäller jobbet. Förra veckan gick inte allt som det skulle, kroppen var fortfarande på semester.

I lördags firade vi stina som har fyllt 20! Jag låter bilderna tala :)



Det här är faa-aan inte okej.

Alltså nu är det stopp! feting jävla stopp! I veckan ska det köpas gymkort sen ska jag vara där 3 gånger minst, minst! Jag fattar inte att jag samtidigt som jag trycker och frossar i mig skit sitter och klagar för att vågen visar mer än vanligt. Jävla helvete sommar känner jag. Jag släpper allt och skiter i hur mycket jag äter och för att inte tala om dricker! (okej, det är inte sommarens fel det mitt mitt och mitt eget.

Seriöst så kommer jag spy på mig själv vilken dag som helst. fy fan för mig själv.
Imorgon ska jag dricka och äta skit en sista gång, imorgon är ett undantag för att Stina ska firas som 20. På måndag ska min kropp få börja må bra igen, på riktigt, på allvar.


jag kommer hinna spy på mig själv innan måndag.

RSS 2.0