nerräkning..

Nu är det bara 3 timmar kvar innan vi sätter oss i bilen till Arlanda.. Jag har inte fattat det än, jag går omkring här som om ingenting kommer att hända, jag plockar & städar, stryker och sitter vid datorn..?! Jag kommer nog fatta att vi ska iväg när vi sätter oss på flygplanet!

John har gått & lagt sig för att han ska vara en säkert förare och inte somna bakom ratten, jag däremot har packat med mig täcke & kudde som jag så fint ska linda in mig i när vi börjar åka. (hihi).

Kameran sitter på laddning, lägenheten är städat & räkningarna är betalda. Ska snart ta mig in i köket och göra 2 feta mackor med potatisallad,rotsbiff,gurka & paprika. (MUMS) som vi ska äta på vägen..

Har varit hos mamma&pappa i ikväll, de bjöd på en härlig grekisk sallad, tsatziki och bröd. Så att vi får in känslan lite :) heh.. Har även lämnat av lill-pluppen där. Nu är det helt tomt här, ingen som ligger & värmer mig. Det skrämmer mig att en sån liten krabat kan ta sån stor plats!

Nu ska jag göra mackorna sen blir det nog till att lägga sig & vila ett tag för mig med.
Ha det så bra här heeemma och lycka oss till att komma rätt :) Jag&john är kanske inte de bästa huvudet ihop, haha.

En solig dag..

God morgon! ja, för mig är det morgon otroligtvis. Fick en mindre chock när jag tittade på klockan och såg att hon var 11.30. Var ett bra tag sen jag kunde sova så pass länge.. Faktikst var det bra att jag sov så länge så att jag kan hålla mig vaken inatt när vi åker. ( om precis 24 h är vi i Kreta).

Har faktiskt ingenting jag ska göra nu på dagen så jag tänkte ta tag i att städa. För hur många gånger har man bara låtit det se ut som skit hemma när man åker iväg? - allt för många gånger och varje gång man kommer hem ångrar man sig att man inte städade innan man åkte.


Så idag blir det ös med både dammvippan & dammsugaren!


Min jonhyboy.



My boy johnyboy. jag är kär kär kär kär.
Hand i hand genom livet

Hejdå tuttarna..

Nu har jag precis tryckt i mig korv&makaroner samt en galss som jag och Linnea gick & köpte.Har även passat på att sagt hejdå till Linneas tuttar som kommer att försvinna nästa onsdag. Ja, ni såg rätt.. Hon ska göra en bröstförminskning. Lycka till tuttfia!

Jag får hoppas på att hon blir nöjd, för blir hon nöjd så bokar jag in en tid inom snar farmtid och gör en bröstförstoring. Så att jag också blir nöjd! (som jag längtar).


Resväskan är packad & klar. Nu har jag tagit semester!
(Kan dock erkänna att det känns jävligt konstigt att jag inte ska till Bulgarien i sommar)



Packning för hela slanten..


Åkte ner till colorama för at hämta mina tapeter men
konstigt nog hade de glömt skicka efter dom?! ..
Precis vad jag behövde! Barbordet är iaf inhandlat
och packningen påbörjad..

Jag har slagit vad med mig själv att bara ta med mig
ett plagg per dag & endast 3 par skor. Får se hur det
slutar sen när jag packat klart allt. Nu ska jag till at börja
stryka allt som ska med.








Buebue

bryter ihop..

Nu är det bara klaga-fia som lever för tillfället.. Jag är på väg att bryta ihop, jag har en väldigt känslig mage och antar att det är den som börjar göra sig påmind .. Jag skulle vilja lägga mig i min säng, dra täcket över huvudet och grina som en liten unge..

Idag ställde vi klockan och for iväg till colorama för att inhandla tapeter.. Jag trodde att det skulle bli en lätt match men så fel jag hade.. Blev dock en beställning på tapeter & john stod för valet då jag har förjävligt svårt att bestämma mig.

Vidare till hemtex och ica maxi där vi köpte utomhus möbler till balkongen och sittdynor. Hem och fixade till ute på balkongen bytte om, haffade nico och tog en promenad ner till Forex där vi växlade in våra pengar.

Hem & invigde balkongen med en romantisk middag som bestod av pyttipanna.. haha!

Sen begav vi oss till mamma för att hämta resväska & moppen.. Vidare till Fitt-ettan för att ta tag i städningen. Har gjort ett avbryt för att john skulle klippa sig mitt i allt. Så nu ska jag lugna mina nerver innan vi fortsätter..

Imorgon blir det förhoppningsvis bara att inhandla tapeter & barbordet, tvätta det sista & packa allt som ska med.
Sen ska jag gå på semester på riktigt, det är jag värd..  john också.





idag är det söndag..

Ja, som ni ser har jag skrivigt att det är måndag idag. Önsketänkande kanke, kanske inte. Förtillfället yrar jag mest runt & vet varken ut eller in.

Imorgon är det måndag och jag fick bort min tid. Så imorgon ska vi växla in pengar, köpa solkräm & allt vad som tillhör, hitta en fondtapet och fortsätta med städningen i fitt ettan.

Har hållt på att städa ettan i 5 timmar. EN LITEN SKIT ETTA och vi är fortfarande inte klara.. Jag hatar att städa och nästa gång vi flyttar så kan ni ger er fan på att jag inte kommer att städa. Jag betalar en städfirma, absolut! .. Aldrig har jag varit så här sur någon gång. Att torka fett, damm & i toan betalar jag gärna någon annan att göra..

Idag är det jag som har makten framför tv. Jag ska sitta & nuta även fast jag inte tycker att filmen är bra. Jag blev så glad när sverige åkte ur eftersom jag trodde att det inte skulle bli nå mer fotbolls-tittande. Men så fel jag hade.. Nu tvingas jag se utlänska lag slåss om en bra placering ?! .. fyfan för sport.

Heejdå

Godmorgon..

Vädret är fint, jag har semester meen inte idag för jag har tagit åt mig jobb. (?) Så idag är jag uppe med tuppen för att åka iväg och jobba mina timmar. Med tankte på lönebeskedet som jag fick igår känns det bara roligt att jobba faktikst.
Det ger resultat i penningkassan när man jobbar extra, bra skit!

Idag är det måndag vilket betyder att jag & min johnyboy åker till Grekland om 2 dagar. Det ska bli en grymt skönt att få komma iväg & få lite (mycket) sol på sig! Packningen måste nog hinnas med imorgon. Jobbar dock hela dagen men ska försöka göra någon extraperonal glad & ge bort min 9.30 - 19 tid.

Här bjuder jag på lite bilder (igen) på inte allt för söta nico sen gårdagens bad!







Midsommarafton!

Det var musik på högsta volym, alkoholintag i mängder, grillat, snappsvisor, nubbe, jordgubbstårta, kubb, kareoke, en solig kväll och ett förjäkla bra gäng att dela midsommaren med!



Idag för det bli lite text & desto mer bilder. (För en gångs skull)



en ego fia..



Dagen går men jag blir sittande i soffan.. All ork efter gårdagens måleri är som bortblåst.Linnea kommer förbi & håller mig sällskap ett tag tills jag fått upp okren ett snäpp!

Affärerna stänger väl vanligt idag?

Sköna daag..

Var tänkt att vi skulle ställa klockan i morse och åka iväg och inhandla tapeter. Men när klockan ringde och vi slog upp ögona så bestämde vi oss för att ta det en annan dag. Vi somnade om och tog oss en härlig sovmorgon.

Vi donade i vardagsrummet & tog en lugn och god frukost innan john åkte iväg och jobba.Idag ska jag unna mig själv en riktigt skön dag.

Jag ska snart hoppa ner i ett varmt bad där jag förhoppningsvis kan slumra till ett tag. Efter det ska fötter & händer fixas. Brynen ska plockas och ett ligg i solariumet ska också hinnas med.

Därefter ska jag åka och handla lite krukor, blommor & gardiner som jag så fint ska pryda vardagsrummet med.



Imorgon är det Midsommarafton. Jag har tagit åt mig att jobba snäll som jag är (ibland). Sen blir det festligheter hemma på jarla. Det blir vin, det blir lekar & det blir en helmysig kväll som vi sent kommer glömma.



det ser ut som att..

Hela vardagsrummet är färdigmålat 3 gånger om. JA!! Äntligen får jag hålla på och pyssla med saker i lägenheten som jag tycker om att göra inte gegga ner sig med målarfärg.

Sen har jag även slagit på stort i kväll. Medans färgen höll på och torka sin 2:a gång så passade jag på och gå hem till mor&far och titta på fotboll (?). Tänkte att jag kunde ställa upp för sverige, men till min förvåning (inte) så sög både sverige och matchen. Så med det sagt blir det inget mer fotbollstittande för mig!

Nu strejkar både mina fingrar, rygg & knän så nu blir det sängen för mig. Det bästa av allt är att jag kan ta sovmorgon imorgon utan att känna stress!.. Kan det bli bättre?.


Jag ser bara vitt..

Imorse så ställde vi klockan på 9 och hoppade upp ur sängen. Hann måla halva rummet innan john var tvungen att åka & jobba och färgen tog slut. Jag tog bilen och handalde mer färg. Nu har jag målan ena halvan 2 grr och andra halvan 1 gång. Ser ut som att jag blir tvungen att måla allt 3 gånger vilket känns as jobbigt & tråkigt. Jag vill ha klart nu!

Der drygaste måste nog vara att vänta tills färgen har torkat innan man kan börja och måla igen..
Nu har jg en väntetid på 2 timmar och då ska jag passa på att gå en långpromenad med nico & bara slappa här framför datorn, måste samla kraft för idag ska allt vara klart om det så är att jag måste stå och måla tills 3 inatt.

Imorgon blir det shopping av fondvägg och barbord!



(Fula sovrummet ska göras om det med. Men måste förs inhandla en stor & finsäng samt hitta tid till att fixa&dona).

Hello..


H
ello redhead..


Bye bye..





B
ye bye blackhead!

Färgadelinser..

Jag kan väl inte säga att jag är en storköpare av saker&ting på internet. Blir väl oftast från hm, ellos och de vanliga kedjorna. När jag gick i 9:an var jag besatt av at få bruna ögon. Jag gjorde allt för att få det!

Hittade då på fargadelinser.se som jag även idag är en trogen beställare ifrån. Nu ska jag komma till saken, det har en sån fruktansvärt snabb leverans. Jag beställde mina linser i onsdagsnatt & fick dom på fredagmorgon. Jag älskar när det går fort & sidan är väldigt bra!

En gång så fick jag hem et svart jätte bra nagellack som tack för att jag beställde mycket av dom. (Bara en sån grej gör att man känner sig lite mer än bara en vanlig kund.)

Den här gången fick man med ett smink-kit som innehöll allt man behöver för en bra sminkning,
Fick även med ett bonuskort, när man har köpt 5 st linser så får man de 6:e på köpet.

Alla har sina knep för att få sälja, jag tycker sånna här knep är bra, Fargadelinser är bra.

huvudet yrar..

Jag är både yr & illamående av all färg som jag målat på väggarna.. Och vi ska inte tala om mina fingrar, de känns som att jag har sockerdricka i dom hela tiden..

Nu är äntligen målningen av det andra lagret klart. Så nu ska allt upp på väggarna :)

(jag ser ett sluut!).

ssssemesteeerrr!

Känslan är otroligt skön. Jag har semester och får planera all min tid på ett dygn själv!.. Jag slipper kolla på klockan & känna mig stressad. ( en känsla så underbar att det är svårt att förklara).

Att jag har semester betyder dock inte att jag kan sova hur länge som helst, ligga på stranden & sola (om det är fint), vara uppe sent på nätterna. Big no!

Redan nu ikväll har vi påbörjat med att måla hallen. Imorgon bitti ska jag inhandla mer färg & lägga på ett till lager. Sen ska alla garderober ut, speglar upp, klädhängare ska inhandlas. (listan kan göras lång).

När hallen är klar ska vi ta oss till 1:an och städa ur den..

Efter 1:an så ska vi påbörja varadgsrummet.

Och allt detta måste hinnas med innan den 25:e.

För sen åker vi till grrrekland & steker.

Kommer hem den 4:e juli och den 5:e juli blir det 20års fest & inflyttningsfest så då lär allt vara klart.

(semestern är behövlig).

Det slutade i tårar..

Dagen med stort D var det igår för alla vackra studenter. För oss som stod och tittade på vetande att vi aldrig mer kommer att få uppleva studentdagen var det dagen-som-gud-hade-kunnat-glömma.

Nog om bitterhet.. Det var fint&roligt att se studentdagen från en annan vinkel även fast tårarna rann nerför kinderna för både mig&scherling då vi stod där bland folkmassan och såg hur studenterna kastades ut lyckliga och... arbetslösa? :) hihi..

Vidare hem till grannen, wiwi, veronka,veronika och åt mat & tårta i mängder! Hade i mitt bakhuvud hela dagen att ta mig ut på krogen, men med lite närmare eftertanke tog jag mitt pick&pack hem till lägenheten&john parkerade mig i soffan & somnade innan 12. "Man ska ha kul så länge man lever" ..

Imorgon är det sista dagen innan jag går på semester!
wehoou



Idag firas det..

I
dag blir det till att fira hela dagen..
Först ska jag hem och fira lill-syrran som gått ut skolan med fika. Sen vid tre ska vi ner & kolla på Veronika samt alla andra som går ut. Efter utsparken hem till henne, fika & drömma sig tillbaka när vi själv tog studenten..

Är det något jag är glad över så är det att jag vaknade upp med över 200 bilder från studentdagen..





Upp & iväg..

Upp i det blå och ner i Grekland.
Idag hittade vi en äntligen en resa till Grekland/Kreta. Om jag ser fram emot det.. Sol&bad hela dagarna.
Soldyrakre som vi är kommer vi steka sönder på stranden, inte mig emot.

Nära till strand, supermarket & city. jag vill dit nu nu nu.



Från det ena till det andra. Jag har hittat min klännig som jag ska ha på mig när jag fyller år & det känns också jävligt bra. vet dock inte när jag får tillbaka pengarna från min andra klänning som jag beställde & som vägrade komma då klännigen var felsydd?.. Det som lever få se.


Imorgon är det Veronikas student. Guuud vad jag längtar tillbakaa! Jag vill ha studentveckan om & om igeen, hela tiden.
Kan ha varit det bästa veckan i hela mitt liv. ( om man tar bort bulgarien-resorna).


Det närmar sig med stormsteg..

Ledig ledig ledig var min tanke igår om idag. Men så fel jag hade!  Min ledighet tar jag vara på nu på förmiddagen genom att åka ut till valbo & kolla runt samt boka tid hos frissan igen, nu ska jag bli ljusare. Senare ska jag hoppa in och jobba i stan, mot mig vilja. Men vad gör man inte för att vara snäll?.. Snart går jag på semester och då passar de extra slantarna bra i fickan!

Gårdagen på jobbet var kaos. Stod inte still en sekund och tog 5 min lunch för att hinna med allt vi skulle. Men vi hann klart allt och idag börjar Rean. Hoppas att den går bra!

Tjingeling!


Skoälskare?..

Har precis kommit hem från ett underbart ligg i solariumet. Det riktigt brändes sådär skönt utan att det är jobbigt. Jag blundade och drömde mig bort till de vita fina stränderna som jag&jonhpa förhoppningsvis ska besöka i sommar!

Och nu till dagens rubrik. På torsdag drar Din sko igång med sommarrean. För er som inte hittat dojjorna för sommaren kan ju ta en titt in och köpa sig ett  (2,3,4) par. Jag har minst 2-3 st som jag vill köpa :)

Känner att jag vill göra något idag men vet inte riktigt vad. Har en tanke på om jag ska börja måla i hallen.. Men det tåls att tänka lite till på då jag vet hur jag är. ( tröttnar snabbt). Ska nog bege mig ut på en promenad medans det är uppehåll.




Vet inte..

Har varken lust eller ork till att skriva.. Känns som att det enda jag skriver om är jobb & lägenheten.. Skriver mern när det händer mer.. Sista veckan innan jag går på semester.. Kan hända att jag skriver mer då!

På återseende!

Grattis mamma..


I
dag är ingen vanig dag för det är mammas födelsedag hurra hurra hurra!
Dagen i 3 ord; sola, äta sova.


Tillsammans är vi bäst..

Tillsammans är vi bäst på att göra av med pengar.. Åkte ut till valbo en snabbis för att john skulle köpa en tröja till sin pappa. Vi kommer hem med betydligt mycket mer!..

Nu snart blir det tacos för hela slanten och vad sitter inte bra i en tom mage om inte tacos! Idag är jag sugen på att dricka&gå ut men ingen annan så får spara mig tills imorgon i stället :)

Tillbaka till grönsakerna!


Fäärdigt..

Har nyss satt upp blommorna i köket. Blommorna som alla verkligen har  ( från ikea) men jag älskar dom. Nu är det bara gardiner, lampa & blommor som saknas. Målningen är färdig och det känns skönt!

Har varit hos mamma&pappa hela kvällen. Givit studentpaket och ätit mat & jordgubbar. John&jag gick hem när de börjades sjunga kareoke. Har aldrig tyckt det varit roligt & kommer nog aldrig att göra det. Att göra färdig i köket lockade mer..

Imorgon är det 1 månad kvar tills jag fyller år ,då blir det 20-års fest plus inflyttningsfest. Förhoppningsvis ska hela lägenheten vara klar och precis som vi vill ha den. Så i helgen tror jag att vi minsann ska ta tag i hallen, ju snabbare desto bättre!

Imorgon är det jobb på listan, jag klagar inte då vi får 100% OB. Det sitter aldrig fel med lite pengar..

Från och med idag så är indiska min favorit affär. Sprang runt som en toka för att hitta en lykta till mamma. Ingen affär hade eller så var det slut. Tills jag fick idén att springa in på Indiska i hopp om att det skulle finnas där. JA!
Köpte med mig ett blockljus och snäckor som jag pyntade lyktan med. Mamma blev glad = jag blir glad.





Ibland är det bara skrattretande..

Ledighet..

Den här dagen skulle inte kunna komma mer lägligt, har mycket som jag ska hinna med!..
Igår tog jag tag i köket, nu är det vitt & fint. Ska måla det en gång till idag sen så är det klart. Sen är bara problemet vilken fondvägg vi ska ha, vill hitta någon färgglad och snygg som man inte kommer tröttna på efter en vecka, heh!

Ska strax gå ut med Nico, fixa till mig för att sen cykla ner på stan & lämna tillbaka ett par byxor jag köpt samt  hitta en studentpresent till mamma som tar studenten idag. Får se vad jag hittar på för roligt present..

Måste hinna med att sola också eftersom jag aldrig hinner se solen mer än genom fönsterrutan och på väg till & från jobbet!..

Ha en bra dag!

Att leva med kartonger..

Igår skedde flytten, smärtfritt. Vi började med de få kartonger vi fått ihop sen fick det bli de stora svarta sopsäckarna. Det tog oss 3 timmar att flytta över allt och nu bor vi med alla kartonger..

Nu får jag äntligen göra som jag vill och Känslan är uunderbar. Att bo i dubbelt så stort ka vara det bästa som hänt mig för tillfället. På torsdag blir det till att måla om i köket! sen hallen, sen vardags rummet. Allt ska bli vitt & ljust med grymt snygga fondväggar till. :)

Ett stort "minus" på det hela är att soffan inte får plats där vi tänkt ha den.. Så nu blir det titt på en ny soffa (YES).
..jag är trött & måste packa upp saker så¨här har jag inte tid att sitta!



Jag&mitt nya ruffs..

RSS 2.0