Allt i ett.

Hej Hopp!
Idag är det Torsdag och jag är ledig! Ska möta upp Marina på stan idag, var ett tag sen jag såg henne så det ska bli jätte mysigt! 


I Tisdags impuls köpte jag ett skrivbord som jag hämtade igår. Vet dock inte om jag tyckte det passade in så bra som jag hoppats, ska fundera lite till. Kom över det för en väldigt billig penning så om inte annat säljer jag iväg det!


 




Förra veckan köpte jag även en brudkista som var ekfärgad och en massa text på. Så det blev ett litet projekt att få all text att försvinna och även att få den vit & slipad. Men det gick och jag är nöjd och kistan fick bli vårat nya soffbord! 








 


En tisdag i april.

Hej mina vänner!


Visst är det underbart, underbart väder och all glädje man känner! I helgen som var gick jag barfota i gräset, låg och njöt på en filt, grillade, hörde fåglarna kvittra, solade och kände att det värmde! ♥


Jobbar kortpass idag och efter det ska jag direkt hem till mamma&pappa där jag har ett projekt som väntar! Sen är jag ledig både onsdag&torsdag och då ska jag passa på att njuta av solen och ledigheten!


Hoppas allt är bra med er och kul att ni hänger kvar trots kass uppdatering!
Puss!



SMS-inlägg

dsc00790 (MMS)


klart!

Jaaa! Nu har jag gjort mina 6 arbetsdagar och imorgon är jag ledig! Då ska jag passa på att tvätta och städa bilen inför besiktningen på fredag.

Älskar att jag fått mer energi och vill hitta på mer saker! I helgen ska jag & Stintan dricka vin och ha det gött! Har hört att det ska bli ruskigt fint väder! Sen rullar det på med massor av helger med roliga saker! Älskade bästa vår!






Vilken dag!

Åååh, nu har jag inte bara vårkänslor utan nästan sommarkänslor! Jäklar vilken fin dag det varit idag! Idag har jag jobbat öppning - stängning på jobbet! Har byggt om i butiken och jag har nog aldrig varit med om att en heldag kunde gå så fort! Passande till vädret så hade mitt H&m paket med massor av sommarkläder anlänt när jag kom hem!

Hoppas veckan fortsätter i samma spår som den började!

Min Torsdag.

Nu har mina 2 lediga dagar gått och imorgon börjar allvaret igen. Idag har jag äntligen målat över fondväggen så nu är det vitt & fint i hela vardagsrummet! Medans färgen torkade passade jag på att följa med Marina ut till owes, ikea & köpis. Efter den trippen har jag från & med idag köpstopp tills nästa söndag!



Nytt runt halsen.








Nu är det dags, äntligen ska den fula tape...

dsc00761 (MMS)

Nu är det dags, äntligen ska den fula tapeten bort!


Ledig onsdag!

Började dagen med ett besök hos frisören. Blev som vanligt missnöjd och håret är nu 5cm kortare. HUR SKA JAG GÖRA FÖR ATT MITT HÅR SKA VÄXA?

efter det tog vi oss ut till b-skogen för en avlsappnad promenad i solen och för att låta nico få se annat än asfalt och bilar! Han blev glad & vi blev glad! 


Nu har john åkt till jobbet och jag är ledig. Alla jobbar eller har annat planerat. Lägenheten är städad och fin, det finns ingen tvätt att tvätta och jag vill undvika stan. Det är skönt att vara ledig men ibland suger det när det inte finns någonting att göraaa.

Nu är lilla familjen ute i det fina vädret...

dsc00752 (MMS)

Nu är lilla familjen ute i det fina vädret och njuter!


Helgen som varit.

Helgen har varit fullspäckad med massor av roligt!


I lördags morgon tog jag och john en tripp till Uppsala för att ha en mysdag. Vi shoppade liite och åt god mat innan vi åkte hem till gävle igen! På kvällen mötte jag upp tjejerna för ett resturangbesök sen avslutades kvällen i soffan med tjejsnack, glass & en film.


Igår var det ett perfekt väder för en innemysdag! Så jag började morgonen med städning sen blev det bara mys hela dagen innan vi åkte hem till Mamma&Pappa för att fira Farmor&Farfar. Vi premiär grillade & gissa om det smakade gott!!


Nu är det ny vecka och tillbaka till verkligheten.. och inte nog med det så har min datorladdare (4:e) gått sönder så nu har jag ingen dator förrän jag köper mig en ny laddare, vilken kommer dröja!


Ha en bra dag!


En fredagskväll

Fredagskvällen tillbringade jag hos Marina. Jag och stina hade köpt med oss massor av mat som vi tillagade på plats. Sen gosade vi med småtjejerna, mummsade godis och bara var. En helt perfekt Fredagskväll med mina fina vänner! ♥





april månad.

Den här månaden hade verkligen inte kunnat börja sämre..

Humöret går upp och ner hela tiden. Ena stunden grinar jag oavbrytet för att sen vara glad och skratta. Jag får acceptera att det kommer göra ont i hjärtat och att det får ta den tid det tar med sorgen.

På grund av det som hänt så blev det en ledig dag idag. Jag behöver göra andra saker än att jobba nu och sen vill jag tillbringa så mycket tid som möjligt med min Mamma&Pappa. Idag ska jag Mamma & Mormor ta oss en tur till valbo.


Det är så sjukt hur allt bara kan förändras på en dag. Vi har verkligen ingenting att säga till om när kroppen säger stopp.

RSS 2.0