Allt kommer på en och samma gång.

Nu tänker jag vara negativ, jag är sjuk och då får man vara det. Den här månaden kan stoppa upp sig. Först dog mitt bakomatkort plötslig. Antar att det hände någon gång mellan 24.00-03.00 en lördagsnatt, sen började datorsladden krångla.


Efter en vecka med ett krångligt bankomatkort beställde jag ett nytt & väntade i 2 veckor.. Ungefär samma vecka slutade datrosaldden att krångla, istället slutade den att helt att fungera och på det blev jag sjuk. Att vara sjuk utan dator är seegt kan jag tala om..


Veckorna gick och inget bankomatkort i syne. Inte heller Deklarationen. Ringde då upp Nordea och tog det muntligt för att jag själv inte skulle kunna göra nått fel, la allt i killens händer. Bankomatkort nr 2 blev då skickat...Ringde även skatteverket när jag ändå var på krigsstigen och hörde om min deklaration, som självklart var utskickat men borttappat?!..


När jag väl fick låna en datorsladd så vägrade datorn i sig att starta. 4:e och sista gången den går sönder. Vill aldrig mer se den och det ska bli ett rent nöje att kasta iväg den och köpa mig en ny. Och i måndags gick min bil sönder..



Nu ligger jag här i skrivande stund och är sjuk, igen, på en och samma månad! Har precis ringt och frågat vart mitt 2:a bankomatkort tagit vägen. Killen kunde inte skicka ett nytt kort eftersom jag redan gjort beställning 2 gånger på en och samma månad. Så han var tvungen att spärra mitt kort, idag. Så nästa vecka, förhoppningsvis så får jag mig ett nytt kort!! Tack som fan cp nordea.



Ibland leker livet.


Det yrar i min skalle

Jag har alltid varit driven och trott på mig själv, iallfall vad jag intalat mig och själv trott på. Men vad jag nu kommit fram till är att jag i själva verket är så långt i från driven och självkänslan & självförtroendet är i botten.

Jag är nöjd med hur mitt liv har format sig hur jag lever och hur jag jobbar. Men när jag ser på folk som flyttar till en ny stan, nytt land eller tar livet en nivå högre så vill jag också, för en stund innan jag kryper tillbaka till mitt lilla skal där jag vet, vet att allt är bra & där jag inte kan misslyckas.

Jag har en miljon olika saker jag vill göra, miljoner olika platser jag vill se,  jag vet precis vad jag vill jobba med & vad jag vill utbilda mig till. jag vet allt, in i minsta detalj. Men rädslan för att misslyckas har tagit över och den som hindrar mig för mitt eget liv är.. jag.





Härliga känsla..

Idag har jag sovmorgon! Det är skönt att ha sovmorgon, fast jag vaknar samma tid som jag skulle gjort om jag inte haft sovmorgon, men bara känslan att få ta det lugn och slippa all stress är guld värt! Så här sitter jag och har inte en tanke på att fixa till mig än.


Igår var jag helt pirrig i hela magen, det flög runt massor av fjärillar när jag låg i sängen. För igårkväll så bokade vi resa till härliga Grekland! Ett jätte fint hotell vid stranden. Guud vad jag behövde det här, boka en resa och ha något inplanerat så det finns nått att längta till. Ca 2 månader kvar sen ligger vi där i hettan och njuter jag, John, Caroline & Rickard!

Snart är den här veckan slut, jag är ledig imorgon & i helgen. Så imorgon ska jag & Caroline till Klas, hon ska gadda sig för första gången och jag ska beställa tid. iiih, vad roligt!

och i helgen ska vi damer ta en tripp till uppsala och bränna lite stålar och på kvällen vaknas det utgång. Söndagen ska jag tillbringa med sis på ikea och alla möjliga inredningsbutiker för lillan ska äntligen flytta hemmifrån & jag ska få äran och hjälpa till med allt :)



När solen visar sig blir livet lättare att leva..

Fortfarande ingen laddare till datorn så får passa på när tillfället ges hos någon annan. 
Så vad händer?.. Jobb, mys med vänner, letar desperat efter lägenhet i alla dess former & storlekar, gett mig in på riktigt i ett hälsosammare liv och njuter av att solen.

min nya fina tavla!


Shoppiiiing!

Det är konstigt det där med att vara sjuk. Ena dagen är man så sjuk att man gärna kunde gräva sin egen grav och krypa ner i den & så vaknar man upp dagen efter och känner sig frisk och kry som om man aldrig varit sjuk! Till&med min datorsladd har vaknat till liv, så mycket skit, slag, ryck & skriik den fick häromdagen är det ett under att den uppstod!


Idag rycker det i shoppingnerverna! Så jag&caroline (hoppas på marina med) ska åka ut till vårat favorit ställe & spendera lite lappar!


Men först ska jag njuta av lite musik på kära spotify & leta lägenheter! :)


När kroppen säger stopp..

Jaa, kroppen sa stopp och jag har legat sjuk i 2 dagar.. Datornladdaren har pajjat så datorn fungerar inte. Ligger i soffan hela dagarna, kollar sorliga filmer, fäller tårar, blir serverad mat & sover. Mer än så blir det inte.


Rastlösheten börjar krypa fram nu så kanske, kaanske blir det en ikea tripp imorgon.

Äntligen..

Den här påsken har mist sagt varit fartfylld! I torsdags var jag ut med Tjejerna, i fredags hade hela tjocka släkten överrraskningsfest för Farfar i Lördags var jag&johnpen iväg på påskmiddag hos caroline&Rickad och igår var vi hem till Mamma&Pappa. Mellan allt roligt har det varit jobb, jobb & jobb. Nu är jag less på denna lååånga helg och idag är det näst sista dagen jag jobbar sen är jag ledig 2 dagar, 2 dagar som jag ska ligga i sängen eller i soffan och vara soova & slöa!


RSS 2.0