Ny vecka..

Håller inte alls reda på dagarna känn det som. Har precis kommit på att det är måndag & inte söndag. Ska snart ta mig till jobbet, får hoppas på att det är mycket folk idag så att tiden går fort.

Efter jobbet så ska jag upp till hemlingbyspåret. Det har blivit lite för mycket av det goda i påsk. Skulle nog inte ens kunna uppskatta på ett ungefär hur mycket godis jag stoppat i mig. Såå den här veckan blir det enbart sallad & så ska jag försöka hälsa på spåret 4 gånger iaf.

Imorgon ska vi förhoppningsvis åka och kolla på en Lägenhet, har dock inte ringt om tidsbokning än och antar att man inte kan göra det idag pga att det är röd dag?.. Får ringa tidigt imorgon bitti och hoppas på att vi kan komma.

På onsdag ska jag & emilie ut på lite äventyr. Emilie ska vara mitt moraliska stöd vilket känns kanonkul!..


En torsdag..

Håller på att storstädar för fullt inför ikväll då det blir utgång med nära&kära. Synd bara att jag känner mig febrig och har ont i halsen. Men så är det ju för det mesta när man har sett fram emot någonting ett tag, att man känner sig sjuk. Så idag ska jag bara koppla bort sjukan som håller på att komma och bara ha roligt. Har suttit bänkad framför en film nyss som handlade om poker så hade tänkt leta på pokersättet så att det kan användas ikväll :)


Min lediga dag igår spenderades med Emilie på stan. Fixade naglarna, åt lunch och gick i affärer, myys!.. senare på kvällen färgade jag ääntligen bort min urtvättade färg & utväxt!..


Nu; fortsätta städa..




sista dagen..

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, är inne på min 14:e dag idag om jag räknat rätt och imorgon, äntligen, får jag vara ledig!.. Då ska jag bara vara.. Ska gå och fixa naglarna & bara umgås.  Jobbar egentligen imorgon men tog ledigt för att jag och darling skulle åka och kolla på en lägenhetsvisning på söder. Men den är inte fullt så perkeft som vi vill ha den. Så då blev jag ledig hela dagen i stället och för en gångs skull klagar jag inte!..

Nu ska jag fixa till det sista sen iväg. Jag säger bara, ge mig styrka.

Fredag!..

Det är fredaag baby!
Bytte tid så att jag fick börja tidigt och även där med sluta tidigt. Hur varmt var det inte idag då?!.. Jag som alltid fryser höll på att dö idag på jobbet av värmeslag, ser du Fanny, jag tyckte det var vaaaarmt..

Efter jobbet kom mina pinglor och hämtade upp mig och vi tog oss en tur i hemlingbyspåret. Att svettas, se solen och känna lukter var ljuvligt!.. Nu väntas det storstädning sen blir det hemmalagad pizza & soffmys med mina 2 pojkar!..




hey hello!..

Kul att se att ni hänger er kvar fast min kassa uppdatering!..

Den här veckan kan beskrivas med ett ord, underbar!.. Solen har börjat visa sig allt mer och nu kan man nästan våga sig på att säga att det är vår. Med våren kommer en härlig känsla, en pirr i magen känsla och livet känns bara så enkelt!..
I tisdags var jag iväg med Mamma&stina♥ på bio och efter bion blev det fika med Emilie&pernilla ♥!.. Igår efter jobbet blev det megamys med Emilie, pernilla, Frida, Line film, gott & tända ljus!..

Idag är det min lediga dag men jag ska snart iväg och jobba heldag. Fick hoppa in extra och ingen är gladare än jag.. Har fått jobbat heldagar hela veckan lång vilket känns helt underbart jävla bra!..





*2 veckor kvar..





RSS 2.0