Några timmar kvar

Sista dagen på detta år och om några timmar börjar ett nytt! Jag hoppas det här året bjuder på massor av nytt!

Har varit väldigt tomt här på senaste. Har inte mått toppen och har inte känt att jag vill dela med mig av nått till nån.

Har mest bara varit hemma och sovit bort tiden. Tänker, spekulerar och dragit streck. Jag har visst gått & blivit en riktig grubblare.

Återkommer om min jul och om den här kvällen i ett senare inlägg, nu är det dags att göra snittar & pynta efterrätten.

✨Gott nytt år! ✨


Pepp pepp

Det här året började såå bra! Jag var så jävla duktig med träningen & kosten och nådde personligt rekord på vågen (viktigt för mig) innan sommaren kom...

Efter den här lyxsommaren vad det gäller fest, mat & slöseri med pengar. (Allt var värt varenda krona &... kilo) så gick det åt skogen sen. Tränat en gång sedan maj & äter värre än vad jag någonsin gjort. Kan.inte.sluta.

År 2013 kommer bli ett rätt så tråkigt år. Det här året kommer prioriteras lite annorlunda än de tidigare åren. Men det kommer löna sig & jag kommer tacka mig & John för det sen! För det här ska vi göra tillsammans!

Och när jag ändå håller på, 2013 måste bli ett hälsosammare år, hela året. Ska minsann ha godisförbud som nyårslöften, för vem mår bra av godis egentligen?



Mat-tisdag

Igårkväll hade vi på jobbet en riktig mysig tisdag. Vi möttes upp hemma hos mig, åt Kinamat, godis, chips, gurk/morotsstavar, kex & ost. Tittade på film & hade det sådär avslappnat & bra!

Restaurang & julgalan kan slänga sig i väggen, det här var bra mycket bättre än det :)


En bild säger mer än 1000 ord

Jag längtar tillbaka till sommaren så otroligt mycket! Det här var den bästa sommaren som jag någonsin varit med om! ❤


Tisdagsmorgon

Ligger i sängen tätt intill lilla Nico, han måste verkligen vara världens mysigaste & snällaste hund.

Ledig tisdag & den börjar jag med att ligga & dra mig länge i sängen. Inga måsten & inget planerat på dagen, skönt!

Godmorgon på er!


Julgala

I lördags vankades det julgala med jobb-brudarna. Vi samlades hos Stina först för lite fördrinkar innan vi tog oss till Sandviken. Där bjöds det på julbordsbuffe och bra underhållning.
En lyckad kväll!


Livet

Det rullar på, det gör ju det, livet.
Ingenting stoppas bara för att det händer något tragiskt.

Jag har varit som i en liten bubbla och i mina egna tankar sedan det hände. Mest legat i soffan & sysselsatt mig med filmer efter filmer.

Igår när John kom hem så överraskade han med en blomma, kex & ost för att muntra upp mig, han är så snäll & fin.
Och Idag fick jag ett blombud av gulliga Ida.

Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen och sen kommer allt fortsätta i vanlig ordning med allt vad det innebär.




Inte vi

Julen närmar sig med stormsteg och det är allt ifrån julbak till julkappsshopping. Och nedräkningen till julafton och nyår har börjat.

Men inte vi.
Vi har fått sett farfars fru, pappas mamma & min farmor kämpa mot cancer. 4 månader har hon kämpat utan mat och mot en cancer som tagit hela hennes kropp.

Istället för att planera in allt mysigt som händer runt jul sitter vi och planerar in begravning, kista och vilka låtar som ska spelas.

Igårkväll somnade våran kämpe in och det gör så innihelvete ONT med vetskapen om att aldrig mer få se henne , aldrig med få höra henne..

Sprid samma glädje där uppe som du gjorde här nere hos oss ❤


Äntligen fredag!

Fredagen är här och som jag har längtat efter att få helg, har till&med en ledig helg!

Igårkväll var det våffeltorsdag hos Madde med en del av tjejerna, sen mös vi i soffan hela kvällen med tjejsnack & tv! Välbehövlig torsdagskväll :)

Puss & kram!




Tidig morgon

Vaknade till av Johns klocka som ringde klockan 08, istället för att somna om så bestämde jag mig för att gå upp. Tog mig snabbt ut och borstade av bilen samtidigt som jag vaknade till av den bitande kylan.

Väl inne har jag plockat undan i lägenheten, slagit in julklappar och ätit en god frukost under en filt i soffan till tända ljus.

Nu ska jag börja fixa mig och kila ner på stan en snabbis innan jobbet kallar.

Ha en underbar måndag!



Vilken vecka!

Igår efter jobbet skyndade vi oss hem för att infinna oss på kalas kl 17. Vid 20 brummade jag ner på stan igen för att möta upp Emilie, Ida & Frida på churtstreet (jaa, det verkar ha blivit mitt andra hem) vi babblade bort några timmar innan vi gick över till brända och fortsatte där!

Kl. 24 bestämde sig jag & Ida för en spontanare och 25 min senare var vi fixade och inne på all stars!

Hela kvällen var grym! Och spontanare är och kommer alltid vara bäst!

Idag vaknade jag pigg och jävligt glad så även denna dag har varit bra!

Hela den här veckan har bjudit på massor av fina stunder så det värmer lite extra i hjärtat ikväll när jag ligger och sammanfattar alla bra dagar ❤
Måste samla på mig glädje och värme så jag orkar med det mindre roliga som ligger och gnager i mig..

Godnatt och tack, tack till er som finns i mitt liv och gör mina dagar till minnesvärda stunder, ni är otroligt viktiga för mig! ❤


Mysig dag

Igår hade jag en riktig super dag! Jag var ledig och likaså John så vi passade på att ta en lång sovmorgon innan vi dukade fram lyxfrukost.

Efter frukosten var det dags för julpynt, julmusik, glögg & pepparkakor. Vi höll på och pyssla i flera timmar så nu är det väldigt mysigt och hemtrevligt här hemma.

På kvällen mötte jag upp Caroline och vi tog oss en Snabbis på stan innan vi slog oss ner på churtstreet för god mat och häng.

BRA DAG!


RSS 2.0