Booring..

Jag höll det jag lovade mig själv, att vara ensam & ha tråkigt ikväll. 2-3 gånger tänkte jag ta med mig lillen & gå förbi mamma&pappa men tog tag i städningen istället och kokat upp ett 50 tal potatisar.

Nu ska jag sitta i min soffa & kolla på efterlyst själv. Det här lär bli en engångsgrej för det här var då inte roligt..



Nått som är roligt är att vi ska ut på galej imorgon! Jag, Marina, Caroline & stina ska slå klackarna i taket!
Men först ska vi mysa runt på stan! Härliga torsdag!


Helt slut..

Jaa, det börjar visa sig tydligt nu att jag måste ta mig en lugn dag, med lugn menar jag att inte vara med någon alls, bara sitta & vara uttråkad.


Gud, när jag räknar efter så har jag nog inte bara suttit ner eller bara varit hemma och skrotat i lägenheten på minst 2 veckor. Droppen kom nog igår på jobbet, hela jobbdagen var ett helvete & jag var väldigt nära på att bryta ihop & bara skrika.


Den lugna dagen får bli idag. Efter jobbet ska jag bara hem! Älskling ska på fotboll eller var det hockey? Så det passar perfekt. För efter idag blir det full rulle med Torsdagsutgång, Överraskningsfest, Påskmiddag, jobb hela helgen & hela veckan för att sedan gå på en till jobbhelg.


Jag har sagt det förr & jag säger det igen, varför kan inte ett dygn vara mer än 24 timmar..




Helghelghelg.

Snö ute igen! När ska det bli riktig vår & när ska vi få slippa snön för detta år?! ..



Gud vilken kanon helg jag haft! I Fredags blev det lets dace final, vin & spelkväll med Caroline&Rickard. I Lördags åkte jag & Johnpen ner på stan och och myste. Sen på kvällen kom Valbo flickorna hit på middag som sen avslutades med en rolig utgång! Och igår, söndag så träffades vi på stan för bakisfika som sedan ledde till film&popcorn. På kvällen kom Caroline&Rickard hit & gjorde oss sällskap till johan falk!


Och nu börjar allvaret igen, skulle bara ha jobbat mellan 12-15 idag men hoppar in & jobbar till 18. Känns lite jobbigt nu men kommer kännas skönt sen! (vad gör man inte för liite extra slantar)..





Äntligen Fredag!

Äntligen fredag, äntligen freedag! Ska strax åka iväg till jobbet för att jobba min sista heldag för denna vecka sen går jag mot ledig helg och det firas med spel&vin kväll hos Caroline&Rickard!



Hej hallå lediga dag!

Torsdagsledighet och den sitter fint! Har tagit mig upp i god tid idag fast jag hade kunnat legat inne med snarkeman & sussat.


Har precis betalat alla räkningar och ska snart börja fixa hår & ögonbryn. Torsdagen ska spenderas med Marina&Caroline. Jag&Caroline ska hjälpa Marina att fixa hennes kök! Skit kul ju eftersom att jag älskar inredning & att få det fint.


Appropå fint så ska vi kolla på en Lägenhet idag, den är fin! Superduper fin! Men har även sett en annan jävligt bra, planlösningen är kanon men med den innebär rust. Icke rust eller rust? Den fina har ingen balkong, den andra har en stoor.. help!

Tidsfördriv..

7 saker ni inte visste om mig:


1: Min dröm är att få bada med Delfiner
2: Jag var en riktig liten skolkare i höstadiet
3: Jag har aldrig varit på någon jobbintervju
4: Jag har bestämt vilken låt jag ska ha på min begravning
5: Jag har spelat piano i 3 år
6: Jag har sjukligt beteende när det gäller beslutångest
7: Jag har varit med i en weet tshirt tävling

Full fart!

Här är det full fart från morgon till kväll! Har jobbat öppning till stängning i snart 2 veckors tid, plus att man vill hinna med massor av annat efter jobbets slut, dygnet borde verkligen ha mer än 24 h!

Nu ha iaf älskling kommit hem från England & ingen är lyckligare än jag. Så det firade vi med hemma mys och tacos igår kväll!


Ska snart bege mig till jobbet & för omväxlings skull slutar jag kl. 18 så med den extra lediga timmen efter jobbet, blir det gymmet! Nu gör inte halsen lika ont så nu är det dags att börja!


Nu frukost sen jobbet!


Fredagens slut..

Har precis kommit hem Från Caroline&Rickard där vi haft Fredagsmys! Jobbhelg även denna helg så ska snart hoppa ner i sängen så att jag orkar upp imorgonbitti.


Johnpis har åkt iväg till England för att kolla på Fotboll. Det är tomt här hemma, väldigt tomt.





Godmorgon Fredag!



Vad gör man på en Torsdags kväll när man har tråkigt?




Svar; Man äter Våfflor med Marina






klick klick!


Oh no.

Det gick att leva på lycka & kärlek till kl. 14 idag sen skrek min kropp efter vila, alvedon & halstabletter. Så då tog jag mitt pick och pack och åkte hem. Får vara glad att jag klarade av måndagen och tisdagen eftersom jag tagit åt mig dom 2 dagarna som extra!

Har legat och degat i soffan fram tills för någon timme sedan då jag tog mig en rejäl och lång dusch. Nu sitter jag återigen nerbäddad i soffan i morgonrock & ansiktsmask. Tänk vad en stor kopp te skulle göra gott för min hals, kanske dags att lära sig tycka om?..

Ikväll blir det en tidig kväller, ska infinna mig i Ockelbo kl. 09 imorgon bitti. Får hoppas att vilan idag gjort sitt för mer än såhär hinner jag inte vila upp mig!

Men nu då..

Prosit, host, snörvel, stånk & stön! Idag är jag riktigt seg pga av någon form av kraftig förkylning som vägrar släppa. Ska försöka leva på lyckan idag igen för kl. 18 när jag får gå hem då ska jag hem och kurera mig riktigt ordentligt, så behöver jag säga mer än att min lediga Torsdag kommer väldigt lämpligt?


Bubblar av kärlek!

Godmorgon! Halsen gör ont, huvudet spränger & örat värker men vet ni, jag är glad endå. I vanliga fall skulle jag nog ha grävt ner mig i sängen och sjukanmält mig. Men på nått sätt har jag hittat en styrka & glädje inom mig som har tagit över, jag är så Glad & lycklig!  


Det bubblar kärlek i mig & jag vill bara skrika ut hur mycket ni i min närhet betyder, det är ni som gör mig glad, det är ni som gör mig hel, jag har hittat hem. ♥




En solig lördag!

Hej och välkommen våår! Snön försvinner med en jäkla fart & igår invigde jag mina vita tygskor på jobbet!
Idag har jag vaknat på rätt sida, jag är glad & pigg! Dagen ska spenderas på jobbet med Fanny & vet ni, det känns faktiskt inte jobbigt att jobba idag!


Efter jobbet ska det bakas kaka & ha lördagsmys med Caroline&Marina. Som gamla goda tider :)



Nu lär jag borsta gaddarna innan jag tar röda pärlan och drar till jobbet!
Ha en bra & solig lördag!

När hittar man den rätte?

Gah! Den här veckan har det snurrat både i mitt & johnpis huvud.


Det är inte så lätt att leva med mig & jag måste ge john beröm för att han står ut vissa gånger, som den här veckan! Jag är väldigt upp ena dagen & ner den andra. Ena veckan kan jag älska vår lägenhet och i nästa sekund hata den. I Tisdags var vi och kollade på en superfin lägenhet! Vardagsrummet var perfekt med öppen spis & gammal charm & låg precis där vi vill bo men toaletten var liiten och köket helt ok men inte mer än det plus att det skulle bli 3 dubbla hyror! Svaret blev nej. Jag hade ont i magen efter lämnat beskedet men john tog ner mig på jorden..

Det jag vill komma fram till är, vaart finns den där lägenheten/radhuset som man dör av, som man bara mååste ha! Jag vill hitta den nu, jag vill flytta till mitt&johns lilla ställe där vi ska bo och bygga en framtid i! Ho ho, vart finns du?!

Hårbollarna!

Idag har jag 2 st hårbollar som gör mig sällskap. Teddy är på besök & han gillar det inte. Han är väldigt Mammig & ska ha rutin på sina dagar. Alltså; Mamma går ut på morgonpromenad, när hon åker till jobbet lägger sig Teddy vid dörren och ligger där tills hon kommer hem & deppar.


Så idag blir det lite fel i Teddys "händelserika" liv när han får vara hemma hos mig som poppar musik så man knappt kan tänka och får tillbringa en hel dag med speedade nicco. En prövning, minst sagt :)



I full gång!




Har
varit i full gång sen klockan 08.
Håller på med mitt lilla projekt som just för tillfället inte ens är i närheten av klart,
Ser mer ut som ett litet kaos!


En dag att minnas.

Idag har vi haft full upp! Vid 12 rullade vi ut mot ikea och till min glädje var det öppet. Vi hade glada miner hela vägen in i mål (kassan) och snabbt gick det! Shoppade på oss en ny hallbänk, ljus i massor, ny mjuk filt & nya sängkläder. Efter ikea tog vi oss en tripp till Owes och inhandlade vita korgar & en vit stor kruka.


Jämt när jag och johnpis ska till att bygga ihop ikeasaker startar ett krig mellan oss. Vi surar, skriker & blir osams. Vi kan helt enkelt inte bygga Ikea saker tillsammans. MEN idag hände något riktigt roligt, vi klarade det galant! Jag läste lugnt manualen och Johnpis byggde duktigt ihop. Vi var ett team!


så hela dagen har gått åt att små pillat här hemma! Har precis kommit hem från ica maxi och köpt saker till mitt projekt imorgon :)





Lediga tisdagen!

Godmorgon!


Här är jag i full gång, har precis kommit ur duschen och ska snart börja duka fram frukost. För sen bär det ut till Ikea :)



Igår kväll mös jag & Marina ner oss i soffan med fruktsallad (för vissa mer uppskattat än andra) ;)
.. och Hollywoodfruarna. Dom är bra rolig dom där! 
 

Efter helgen som var så bestämde jag mig för att jag ska vara nyttig hela veckan och på så vis komma in i det och sluta upp med all skitmat! Så igår blev det en kycklingsallad, soppa & fruktsallad!




Tomatsoppa!

Idag är jag på riktigt pysselhumör! Skulle vilja ha massor av pengar att bara lägga på olika småsaker till lägenheten! Så imorgon när johnpis är ledig ska vi ta oss ut och ge ikea ett tredje försök. Visst är det öppet nu?

Har precis fått i mig tomatsoppa och ska snart ta mig ut till bilen för att hämta upp Marina för lite Måndagsmys!
Men först ska jag fortsätta busa med Nicco ♥


Vilken härlig helg!

Den här helgen har varit precis som jag vill ha den! Mycket mys, en lyckad utgång och massor av gottesaker!
Lördagen vart kanon bra, blev sån där utekväll när allt bara är så himla bra! Kan varit bland den galnaste förfesten jag varit på, på väldigt länge!






Nu ska jag städa upp här hemma lite sen kommer pappa & hjälper mig men vår nya hissgardin. Efter det ska jag kila ner på stan och möta upp Emilie. Älskar ledig dagar!


Sol sool!

Man kan inte annat än bli glaad av att solen visar sig allt mer.
Allt som har kännts så jobbigt & tråkigt känns nu så lätt!


Vaknade 07.30 idag och bestämde mig för att gå upp! Har legat och degat i soffan fram till nu. Johnpen har vaknat till liv nu också så tänkte börja städa upp lite i lägenheten tills ikväll. Sen ska vi ta oss en skön promenad ner på stan & kika runt lite. Sen blir det festligheter!





MmmMm!

Hej & godmorgon härliga fredag! Idag jobbar jag mellan 12-19 sen är jag ledig i 6 hela dagar, ledig ledig leeedig! Så idag är humöret på topp!

Gårdagen på Kalles var super! Första gången jag var där och absolut inte sista! Vi började med en stor plocktallrik med massor av gott & sangaria. Sen blev det oxfilé&potatisgratäng & sist chokladbrownie till efterrätt! Jag bokstavligen rullade hem!

Och samma visa blir det idag! Efter jag slutat så ska jag&johnpis möta upp våra vapendragare Carolie&Rickard på helt enkelt för god mat! :) Fira lite att vi har ledig helg!

Trevlig helg på er! ♥

Lediga dagen!

Torsdag idag vilket innebär att jag är leedig! Började dagen med ett frisörbesök, efter 1 års hår-sparande kändes det mer än rätt att gå och klippa mig dock blev det inte riktigt som jag tänkt mig! Jag&Caroline hade bestämt att ta vår Ikea-dag idag eftersom det var stängt i tisdags, till vår förvåning så var det fortfarande stängt. Så istället tog vi oss ut till owes där jag handlade söta krukor, divas där jag handlade ett väggord & sen vidare för att hämta Carolines nya mobil! :)






Nu är jag hemma en snabbis och ska fixa till mig lite och gå en sväng med lillen. Vid 19 ska jag vidare till Kalles där jobb-brudarna väntar för foood! :)

Hockey hockey.

Här hemma är det hockeymatch i full gång på johns nya ps3.....
Så om jag känner honom rätt (vilket jag gör) så kommer det snackas, svettas & levas hockey de senaste dagarna. Allt tack vare Ps3.


Jag kan bara undra, när kommer jag få min vilja igenom och få de fina vita stora köksbordet?

Soliga onsdag!

Godmorgon!

Lite roligt är det, att när jag får sova tills jag vaknar av mig själv, så blir det av någon konstig anledning alltid tidigt. Idag har jag dessutom vaknat på städ-humör inte så ofta det händer så idag ska jag passa på att röjja här hemma innan jag börjar.

I lördags var det ju som sagt inflyttningsfest! Den vart super lyckad & jag hade det jätte roligt. Vissa stunder på krogen kunde jag har sluppit men i det stora hela en kanon kväll!





Igår skulle jag & Caroline ut till ikea för storshopping. Men tråkigt nog så var det stängt pga takrisk. så det blev köpis och telefonjakt!


RSS 2.0