Jag vill, jag vill..

Åh, sitter varje dag och letar & letar efter den där Lägenheten som man bara måste ha. Den som har allt och som man skulle kunna ge allt för. Ho ho, vart är du?.. Antingen så är det för litet, för dåligt läge, för dålig planlösning, för dyr, eller utan balkong eller uteplats.  Båda vill ha radhus och det verkar bli lite knivigare att hitta ..  men vöntar man på något gott så....




Mina två älsklingar.


Det har varit underbart..

Min lediga helg har varit helt kanon. Igår var jag & johnpis ut till Valbo köpcentrum och kollade runt lite. Sen på kvällen mötte jag upp flickorna vid Interpool där vi åt & kollade på Fotbollen. Var tänkt att det bara skulle bli fotboll&mat och sen hemgång. Men efter fotbollen så blev det några glas vin, goya & max. Tror vi ramlade in vid 4 i morse.

Idag har det varit världens mysigaste dag. Vi 13 blev vi upphämtade av johns Mamma för att åka vidare på kalas. Där bjöds det på mat&fika i mängder. Efter vi kalasat klart & var hemma så började äntligen solen visa sig så vi passade på att ta oss en promenad ner till Gävle strand. Där det var helt vindstilla & varmt. Ikväll har vi hyrt film & ätit kex&ost. ♥


Idag känns allt så bra, Jag älskar mitt liv.

Äääääääntligen Fredag!..



Ja
ja ja jaa!  Idag är det Fredag och jag går av på LEIDG helg.
Jag ska bara njuta dom här 2 dagarna. Ingen fest & ingen utgång..


Ska snart ta mig iväg till jobbet och jobba några ynka timmar,
sen så ska jag & johnpis mysa ner oss här hemma med god mat & en bra film.

Ha en bra helg!






Det är konstigt..

Att det skulle regna just den här dagen var väl inte så konstigt. För just den här dagen är ju min lediga dag Och vad passar inte bättre än just regn!..

Tog mig motvilligt ner på stan idag eftersom det hängde en jeansjacka och väntade på att bli köpt. Jackan var inte riktigt vad jag tänkt mig men den fick följa med hem endå plus ett svart linne. - Det är konstigt det där, man köper kläder i tid&otid men vart tar dom vägen? För när man tittar in i garderoben så har man ju endå ingenting att sätta på sig?..

Beställde även en klänning igår från Nelly som jag hittade idag inne på Vila. Kunde inte låta bli att prova om jag beställt hem rätt storlek och NEJ det hade jag inte gjort. Så nu kommer den vara på tok för stor.

Och med min byta-eller-lämna-tillbaka fobi så blir det nog kära mamma som får sätta sig med symaskinen igen. Att jag alltid ska beställa fel storlekar!..

Nej medans gud pissar ska jag passa på att städa.
YAY!!





Hej hallå!..

Idag var det en lååång dag innan jag fick larma på & gå hem. Men dagen är nu avklarad och nu har jag en dag på stan med mina bästa att se fram emot imorgon.


Ikväll har jag & johnpis hälsat på solarieöarna och grillat. Om jag får gissa så tror jag den där grillen kommer gå varm enda fram till sensommaren. Inte mig emot alls :)


Idag har jag suttit och peppat mig själv, nu s k a jag börja jogga minst 2 grr i veckan... Jag ska, jag ska! John har lovat att bli arg på mig om jag inte gör det.

Så imorgonkväll blir det löpning vare sig vädret är fint eller ej. :)

Korpen..

Igår hade Bulldozers match. Fan Vad roligt det är att spela. Synd bara att man har fullt av energi men att man inte riktigt orkar spela ut allt. Nått som måste jobbas på för mig är min kondition!.. Hade tänkt tagit en runda idag efter jobbet men efter gårdagens match har jag gjort illa min stortå så den lär bli bra först..

Ska snart åka iväg och jobba heldag, IGEN. Hade längtat efter den här veckan för att den skulle bli slapp.. Men inte då, har fått jobbat extra både igår & idag. Så Torsdagen är mer än välkommen nu och ingen kan få mig att jobba den.

Nu lär jag gå ut med lill tussen innan jag beger mig mot mitt andra hem.


Helgen hade allt..

Idag har dagen bara flygit iväg.. Jag är på sånt bra humör och det har jag helgen att tacka för. Min helg hade allt, I fredags var det mys med John&Mamma.

I lördags Var det robinsson-final med flickorna, sen blev det berggrenska & Goya. Det bästa av allt den kvällen var att jag var nykter men hade minst lika roligt som alla andra. Äntligen har jag släppt på den spärren så nu ser jag faktikst fram emot fler nykter-fester. Klart det bästa utgången på väldigt väldigt länge!.. 

I går var det ju mammsens dag så direkt efter jobbet så cyklade jag dit, där åt vi thaimat, glass, spelade kubb & kollade på tv..


Idag har jag och johnpis invigt vår grill, MYCKET gott.


RSS 2.0