Ta i med hårdhanskar!

Hej hallåå!

Mitt humör håller i sig & vem är inte glad när det är fredag! Har jobb helg så fredagen känns väl lite mer som en vardag denna vecka. Men inte deppar jag för det, imorgon har vi styrt utgång & det ser jag fram emot! :)

Börjar jobba kl. 13 idag men ska ta mig ut till skruttbilen nu, för den har stått still sen i tisdags & hur mycket snö har det inte kommit sen i tisdags då? MYCKET! Så nu är det mössa & vantar som gäller när jag ska gräva fram skrutten. Får se om mitt humör är lika topp efter det, hah!

Ska hinna förbi posten också och skicka tillbaka hm kläder samt hämta ut lite annat. Posten lär tro att jag inte gör annat än internetshoppar.


Nu, skyynda!



help me..

Det började igår som nått som kom från posten. Kan ha och göra med att det är för mycket snö ute,  att jag inte rört på mig sen i tisdags, eller nått åt det hållet. Det jag vill komma fram till är att jag är så rastlös/flummig.. 

Jag skulle helst av allt vilja ha en ledig sommardag & bara flumma runt på, leka av mig som om jag vore ett litet barn igen! Men vad gör jag?!  Sitter inne i soffan och degar. Jag vill ut, skratta så jag får ont i magen, känna att jag lever, göra något impulsivt! 

Jag hoppas den här konstiga men bra känslan sitter kvar tills på lördag.. DÅ kan det bli roligt! 



Nu känns det bra!

Yääy! jag tog mig iväg och tränade och nu känns det såå skönt. Nu ska jag göra i ordning lite kvällsfika och gosa ner mig i soffan med lillen. Imorgon är jag leedig & då blir det en shoppingdag med sis! :)



pepp!

Den här veckan har startat så bra! Både igår och idag har jobbet gått fort & det har varit roligt att jobba. Vi börjar få in mer och mer vårnyheter och det finns mycket mer att göra vilket gör att tiden bara rinner iväg & dagarna går fort.

Håller på att peppa mig själv inför träningen ikväll. Jag vill verkligen inte röra mig från soffan nu. Skulle helst av allt vilja dra filten över mig och somna in några timmar. Men jag ska ta mig iväg för hur trött och tråkigt det känns nu så kommer jag må så bra när det är klart!



klick klick..

Alla kan väl hålla med om att det kliar liite extra i fingrarna eller att det brinner liite mer i plånboken när datumet faller på den 25, det gör det för mig iaf! Efter att ha varit fattig de 2 sista veckorna så skriker bokstavligen hela jag efter SHOPPING, kläder, skor, smink, lägenhetsprylar, smycken, ALLT!

Eftersom jag inte kommer kunna visa mig på stan innan onsdag så blev det lite klick klick hemmifrån..

Djurmönster tokig som jag är så passade väl denna lilla bikiniöverdel perfeekt! Så, nu har jag stillat mina shoppingbegär för ikväll!


Gooodmooorning.

Ja, det skulle kanske passa bättre med god förmiddag men börjar man kl. 13 och har haft ledig helg så kan det rätt så ofta bli så att man sover liite längre än vad man ska. Idag är jag pigg & glaad, gud vad jag älskar den (dock sällsynta)känslan!..

Städade ju som sagt ut alla skor i längeheten i helgen och igår när jag bar ner det till förrådet så förstod jag att jag måste jobba med att " kommer nått nytt in, måste nått gammalt ut!..  och det måste även gälla skor!



det går fort när man har roligt..

Att helgen alltid ska gå så fort förbi!

 I går storstädade jag alla garderbober, fyllde hela vår hall med massor av skor som legat intryckt i ena garderoben och städade ut 2 fulla ikeapåsar med kläder. Skönt att få bort saker som man inte anväder!  På kvällen blev det tjejmys med Pernilla, vi handlade pizza & godis och hyrde med oss en film som vi avnjöt här hemma!

Idag har det varit bra slappt, vill iväg och träna men har så fruktansvärt ont i knäna så vilar upp mig tills veckan istället!..



Sköna lediga dag!

Den här Torsdagen har varit väldigt lugn & skön men även väldigt effektiv. Var uppe med tuppen i morse för att åka till vetrinären med Nicco. Efter det åkte vi hem till Pappa där det bjöds på Pannkaks-lunch. Sen åkte vi hem & john bäddade ner sig i sängen pga. av feber och jag hängde på. Kom hem från fjärran för ett tag sen där jag varit & tränat med Pernilla samt tagit oss en långt & skönt bubbel. Nu väntas lite städning så det är fint inför helgen!..


Och en stor glädje denna dag var när lönepapperet kom, jag säger bara vääälkommen måndag!

Den har kommit!

Idag har boy and i varit effektiva! Trots att jag känner mig hängig så får det inte förstöra en ledig dag! Så vi har äntligen tagit tag i vårat förråd nere i källaren !! ..

Vi har;
•Rensat
•Städat
•Skrikit
•Tjaffsat
•Varit till återviningen
•Lämnat kläder till välbehövande.


Nu är det klart och vi kan äntligen öppna dörren in dit! YAAY. Ska svänga in på ikea någon dag och shoppa stora plast lådor som ska upp i alla hyllor där nere så man lätt hittar det som är kvar där nere.


Ikväll skulle vi 2 varit på Helt enkelt och firat Johns lilla syster men Johnpis fick åka dit själv pga att jag har så fruktansvärt ont i magen. Legat som en boll och åmat mig fram tills nu då iprenen äntligen tyckts värka.. skit trist!


Får sitta i soffan och vara glad över att vår puff kommit idag! ska också överväga om jag är värd lite... popcorn ( fast jag har godislöfte )...



Det kan gå så fort..

Förra torsdagen precis den här tiden var jag & älskling på väg ner på stan för ett bankärende efter det skulle vi shoppa lite kläder för att sedan åka vidare och köpa målarfärg & dess tillbehör för att börja måla i lägenheten.

Vi pussar nicco hejdå, går ut till bilen och börjar skrapa rutorna, blir sittandes i bilen 2-3 min för att bilen immade igen. Vi börjar köra ut och fram till kasernbron, innan vi hinner komma dit så stannar vi för rött och det är då jag kommer på mig att jag inte satt på mig bältet, det blir grönt & vi åker 5-10 meter & PANG!

Vi kommer på huvudled och den andra föraren från en liten väg. Han såg oss inte och antog att det var fritt fram så han gasar på och vi åker rakt in i honom. Från ingen stans kom han & vi hade inte en chans att styra undan..

Det finns så många tänk om när man börjar tänka efter som man blir helt snurrig i bollen av. TÄNK om nicco hade varit med, TÄNK om jag inte satt på mitt bältet, TÄNK om vi inte suttit 2-3 minuter utan 4-5 minuter i bilen.. osv osv.

Så torsdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss.

I skrivande stund är john och hämtar alla saker som är kvar i bilen för att den sedan ska bli skrot..

Hela framsidan av bilen är upptryckt samt ena sidan..



Min svaghet..

Min svaghet är siffror i alla dess former & speciellt olika datum.. som födelsedagar! Jag kan inte komma ihåg födelsedagar och vissa gånger har det blivit väldigt pinsamt.

Så för någon vecka sedan kom min mamma med räddaren i nöden. En liten vit bok. 


 

Jag hoppas den ska få mig att komma ihåg :)


Min lilla tuss!




Min lilla sötis har fått en liten böld på sin lilla läpp. Ringer & ringer till vetrinären men dom svarar inte..

Ut med det gammla, in me det nya!

Åh, vilken bra helg jag har haft!

I Fredagskväll gjorde jag & älskling brakmiddag som innehöll kroketter, lövbiff grekisk sallad & tzatsiki. Efter det degade vi i soffan framför Let´s dance.

I lördags var jag iväg till fjärran och simmade innan jag mötte upp Caroline för en heldag. Vi åkte ut till Valbo och strosade runt. Owes, ikea, divas, mio, jysk stod på schemat. Vi var på jakt efter saker till lägenheterna våra! :)

Efter det blev det fika & godaste kladdkakan sen hyrde vi med oss film & köpte mat som vi tog med oss upp till våra sportfånar till pojkvänner.

I går tog vi oss en skön sovmorgon. Åkte ner på stan och fick hjälp av caroline att hitta mig ett par jeans, taack! Sen for vi ut till strömsbro på lunch&mys och efter det hem till mamma&Pappa. Kvällen avslutade vi med en fika&bio ♥

Idag börjar jobbet kl 14 och jar har precis blivit klar med städningen. Julsakerna ligger i lådor och nu ska det bara in nytt & ljust!


Nyåret i rosa.

nyårsafton tilbringade vi kvällen med Caroline och Rickard hemma hos oss. Vi åt trerätters, spelade spel och umgicks. Ett bra slut på 09!


Kvällen i ära blev det rosa.. väldigt mycket rosa. :)



Upp&hoppa..

Första måndagen på 2010 och jag har tagit mig en skön sovmorgon. Ligger i soffan med täckte, kudde & mysigaste lillen. Börjar med en mjukstart på jobbet idag, 14-19 så här kan det slappas ett tag till!


Gott nytt!

Nytt år, nya möjligheter!
Jag ska ge bloggandet en chans till men först en ny kamera!

Alla vet ju att inlägg utan kort är det t r å k i g a s t e som finns.

Imorgon är det måndag och det är då det nya livet börjar för mig. Jag ska ( som alla tidigare år) ta upp träningen igen. Men det jag inte ska är att gå ut för hårt! Jag ska nöja mig med att träna 2 grr i veckan, till en början. Ska både gymma & simma så det inte blir så enformigt. Jag har också gett mig själv ett godislöfte, så får se hur länge jag klarar det!

Det här året har börjat bra, jag är glad&lycklig.

År 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Förlovade mig, var i gotland & en bröstförstoring.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Till en början, sen rann det ut i sanden som vanligt :P

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja.

4. Dog någon som stod dig nära?
nej!

5. Vilka länder besökte du?
Grekland.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Ett radhus

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
22/7 och 14/9

8. Vad var din största framgång 2009?
Svalde stoltheten och kröp till korset.

9. Största misstaget?
Att jag lyssnade mer på vad andra tyckte än på vad jag ville.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
en förkylning eller två men inte mer än så.

11. Bästa köpet?
haha, tuttarna.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Operationen.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När vi satt på stranden med solnedgången & älskling tog fram ringen ♥

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
  Rest & stressat mindre

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma hos Mamma&Pappa

19. Blev du kär i år?
Varit kär i 3 år & det håller fortfarande i sig!

20. Favoritprogram på TV?
Paradisehotel

21. Bästa boken du läste i år?
-

22. Största musikaliska upptäckten?
-

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Minnet sviker.. Brukar få det jag önskar mig :)

25. Något du önskade dig men inte fick?
En lott där jag vann miljoner. Den kommer nog iår :)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Mitt underbara tjejgäng hade fixat en överrasknings middag &
fest.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer resor & ledighet.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Väldigt bekväm, svart.

29. Vad fick dig att må bra?
Mina älsklingar till vänner & John

30. Vem saknade du?
Veronika!


31. De bästa nya människorna du träffade?
Tog upp kontakten med en gammal vän!


RSS 2.0