Det närmar sig..

Tjolahopp mina trogna läsare! Kul att se att ni hänger er kvar fast uppdateringen inte är på topp!

Här hemma i stugan är det julkänsla & julpyssel för fulla muggar. Nu är det bara 2 ynka dagar kvar tills det är julafton en VIT sådan också. Julafton ska jag tillbringa med min Familj plus mormor. Ingen stor släkt här inte, men desto mer kärlek!

I år har jag slagit på stort och gjort julklappsrimm till alla julklappar, fick till några riktigt bra så måste nästan erkänna att jag är lite stolt över mig själv. hah!




Jag hade turlotten att få sluta tidigt idag medans älskling fick nitlotten att sluta 22. Men inte deppar jag för det, små pysslar lite här hemma med Erik Grönvall i högtalarna och ljus tända precis överallt.


Antar att jag inte kommer kika in innan självaste julafton så får väl passa på att skriva GOD JUL till er alla ♥





Söndagsbio.

Äntligen är helgen över (har haft jobbhelg) och det firar jag med att åka ner och ta en fika & en bio med bästaste tjejerna i stan.

Annars i helgen har det varit väldigt lungt, Idolfinal med älskling i fredags & Mammamys & johan Falk film igår.


Biobio.

Åh, vad mina ögon svider av trötthet. Har precis kommit hem från jobbet och ska sntrax iväg igen. Ikväll ska det bli biomys med Caroline&Rickard så nu måste jag se till att bli pigg! Ska värma lite glögg & fixa till mig innan John hämtar upp mig!..


Home..




RSS 2.0