Nya tag!

Älskar dessa soliga dagar! Hinner tyvärr inte vara ute och avnjuta det mer än till&från bilen. Igår fick jag till och med vårkänslor. Jag hoppas hoppas att snön är påväg att försvinna!


Den här veckan har jag så skönt jobbschema! Imorgon åker Jag, Stina & Fanny iväg till sthlm för att få oss en liten utbildning om skor och efter det blir det lite småshopping! :) Sen jobbar jag bara onsdag för att sen ha 3dagars ledighet! Väldigt lyxigt & väldig skönt!


Jobbhelg!

Yes, nu är mina lediga dagar över och jobbhelg väntar! Igår kväll hade jag och mitt hjärta en lugn och mysig Fredagskväll med kex&ost och Filmen "När mörkret faller". Ska strax brumma iväg till Jobbet för att sen stressa ihjäl mig innan jag sjunker ner i Stinas soffa med tjejerna runt omkring mig och ett glas vin i handen!


Ha en bra Lördag!

Armband.

Jag har länge varit ute efter ett stort och brett armband. Hittade ett på indiska för säkert 1år sedan men hann aldrig köpa det innan det vart slutsålt. Men igår när jag var på stan så hittade jag ett! Inte precis lika brett som jag vill ha det men det funkar lika bra med det här!





Jaa jaa jaa!

Äntligen är det Torsdag och äntliiiigen kommer min andra halva hem! För det är precis vad han är, min andra havla. Allt har varit så tomt utan honom, jag har inte varit hel. Men ikväll är han hemma♥


Har precis kommit hem från gymmet och ätit lite frukost. Har egentligen inte alls tid att sitta här eftersom jag ska vara borta kl 13. Så det är nog dags att snabba på lite nu!


När jag kommer hem igen ska jag nog passa på att gå en promenad i B-skogen och andas in lite frisk luft och samla på mig solens strålar. Sen ska jag städa lte här hemma för att sen sitta och räkna minuter innan min prins kommer innanför dörren!


Puss!

En ledig onsdag.

Ledig idag vilket känns helt underbart! Var och tränade på morgonen och efter det har jag bara betalat räkningar och tagit det lungt! Har ingenting som behövs göras här hemma så efter jag fixat mig själv tror jag att jag ska bege mig ner på stan och kolla lite på kläder. Jag skulle behöva kasta ur allt jag har här hemma och bara köpa nytt & fint!


Ikväll blir det Onsdagsmys hemma hos Caroline! ♥

Lönedagen.

Har nyss kommit hem från Valbo med min kära Mamma. Struntade i att shoppa loss på ikea och la pengarna på nya träningskor. Lite småsur är jag över att behöva köpa skor att träna i men jag behöver verkligen nya så det var väl inte mer än rätt! Så nu får jag hålla tummarna att det var ett bra köp jag gjorde!



899:- på Stadium. Sen fick jag en 20%lapp av snälla Mami♥


Måndagskväll.

Snart har jag klarat av 4 nätter själv. Mer än halva tiden och snart är han hemma, min Kärlek! Ikväll har jag bara varit hemma. Fixat till lite i en av garderoberna som jag inte använder, än. Imorgon efter jobbet ska jag ut till Ikea och handla på mig massor av galgar och lär försöka hitta på 2 stänger som ska upp i garderoben sen ska alla klänningar & festkläder hängas upp!

Nu ska jag ta lillklillen på en kvällspromenad sen bädda ner oss!
Godnatt♥

När det är grått..

När allt känns grått och tråkigt ute och längtan efter vår är väldigt stor så tyckte jag att det passade utmärkt att klicka hem sommriga och färglada klänningar!




Eftersom beslutångesten kom in och jag inte kunde bestämma mig om vilken som var finast så fick det bli båda två.


Den som spar han har.



Snart ska jag boka in en tid för ansiktsbehandling, ska skaffa mig nya ansiktskrämer och när jag ändå håller på införskaffa mig nytt smink. Med 3 presentkort kommer jag en bit på väg!


Slappdag.

Idag har det varit en riktigt slappdag för mig. Har precis hoppat ut ur morgonrocken och i mjukiskläder. Legat på soffan eller i sängen hela dagen med datorn eller tvn, nu håller jag på och kollar på en thriller och efter den ska jag ta mig en promenad hem till Mamma&Pappa för en myskväll där.


Gårdagskvällen var jätte mysig. Vi åt god mat drack vin och pladdrade bort många timmar. Fler sånna här kvällar tack!


Fan fan och åter fan.

Att det aldrig bara kan få vara bra! Började lite svagt i onsdags och i natt/tidigt i morse fick jag springa på toa heela tiden och det sved på jävligt bra! Så när klockan ringde för att stiga upp och åka till jobb fick jag ringa och sjukanmäla mig.

-Hela morgonen har jag tillbringat på hälsocentralen och hem kom jag med Pencilin så nu hoppas jag att den här jäkla urinvägsinfektionen försvinner fort!


Känns ju jävligt passande när vi ska vara ett tjejgäng hos mig ikväll och mysa till det med vin, spel & god mat.
och inte nog med att jag fått det jag fått så åkte john iväg i morse och lämnade mig ensam i en vecka.


Den här fredagen hade kunnat börjat bättre.
Alltid ska det vara någonting.

Vilken härlig känsla!

Den här känslan vill jag behålla inom mig jämt! Fyfan vad skönt det var med spinningpasset. Nersläckt & hög-pepp-musik! Dom gångerna jag inte orkar och tycker det känns skönare att ligga hemma på soffan med datorn på magen ska jag plocka fram den här känslan. Helt underbart!

En solig Torsdag!

Nu sitter jag här i soffan äten och klar. Ska strax förbi ungdomsmotagningen en snabbis och efter det ska jag träna med Caroline. Idag står det spinning på schemat! Ikväll ska jag äntligen få träffa mina fina föräldrar. Var ett tag sen nu ♥

Sen ikväll ska jag pussa sönder min andra halva. Han ska lämna mig för en vecka i Norge-Dubai-Thailand.
Jag som avskyr att vara själv har redan börjat deppa!..

Snart så!



I Februari ryker denna fondtapet och istället ska det upp vit träpandel. Snart snart snart är det klart här hemma!


En fullspäckad dag!

Idag har det varit full rulle hela dagen! Började med morgonträning och fortsatte iväg till jobbet. Efter jobbet hann jag bara hem och byta skor innan jag och kärleken gick ner på stan för mat & bio. Nu är vi precis hemkommen och ska bädda ner oss för natten. ♥


Imorgon väntas träning jobb och tjejmys!

Äntligen!

Efter jobbet idag ska jag hem och invänta solsidan! Äntligen är säsång 2 här!



En lugn Lördagskväll.

Har faktiskt varit rätt så pigg för att sovit ynka 4h i natt. Efter jobbet handlade jag på mig allt jag var sugen på. Tacos, cola & godis. Fick ett ryck att städa när jag kom hem så nu luktar hela lägenheten rent! Hela lägenheten är upplyst av ljus och jag sitter inlindad i en filt med godisskålen och inväntar Avatar.



Här är en del av sovrummet.
Sängen ska bli vit, ny lampa i fönster och tak ska inhandlas och även massor av vita kuddar i olika storlekar och modeller ska dit!


Ingen bra start.

Det här är ingen bra lördag. Började redan i natt då vår granne skulle spela massor av musik, väldigt högt. Avtog vid 01, hann sova 1.30 sen ville tydligen grannen ha efterfest till jävligt tidigt på morgonen. Jag som beöver sjukligt mycket sömn är helt förstörd efter mina ynka små timmar. Irriterad, trött och släng på nedstämd så har ni mig idag!


Så ikväll blir jag bara hemma, har för många jobbiga tankar som snurrar och för lite sömn i bagaget.

Godkväll fredag!

Jobbelijobb hela dagen lång. Slutade klockan sex och skyndade mig hem för att kasta ihop en pizza medans ugnen blev varm, när pizzan var klar var ugnen klar och när pizzan var heelt klar så kom stina. Mitt i prick, på sekunden! Sen har vi degat i soffan med ostkrokar och lets dance. -Vart är alla bra program på helgerna?

Nu blir det sängen för i helgen är det jobb som gäller!
Godnatt

En ledig torsdag.

Idag har jag varit ledig! Började dagen med tvätta. Varje gång det ska tvättas blir jag på så dåligt humör, vi väntar alltid in i det sista med att tvätta så att tiden vi har på oss knappt räcker. Varje gång lovar vi också varandra att det ska bli bättring, vilket det inte blir.


Sen rullade dagen på med träning, ut till valbo för att shoppa, träningskläder, tjocktröjor, handväska, klänning och nya sängkläder. När allt var klart brummade vi hem till Marina och höll henne sällskap!


Nu blir det sängen så jag är pigg för en heldag på jobbet imorgon!

Födelsedagskalas.

Hela kvällen har jag spenderat hos min fina vän och födelsedagsbarn Caroline. Vi har fikat på massor av goda kakor, pratat & peppat varandra till träning. Nu blir det kväller för att imorgon upp och tvätta, träna, shoppa & träffa Marina :)

Första passet gjort.

Idag var jag på gymmet 08.30 och svettades med Caroline. Första passet för i år och det känns att man varit borta från träningen i en månad! Men nu är jag tillbaka och ska ge järnet i den mån det går!

Nu ska jag fixa det sista och sen åka iväg och jobba!
Ha en bra dag :)

Måndagsgöra - Tapetsering

Eftersom vi belv klar med målningen igår så ska det tapetseras idag! Äntligen ska jag få sätta upp min fina tapet! Hittade den nästan för 1år sedan och när vi skulle göra om sovrummet så var det ingen tvekan om vilken tapet som skulle upp bakom sängen!



En bra söndag!

Efter en heldag med målning av både bord och sovrum så avslutade jag kvällen med en fika nere på stan med tjejligan därefter traskade jag och stintan hem hit och kollade på film.


Innan jag mötte upp tjejerna så hann jag med att fixa till det sista med bordet i köket. Så nu äntligen har vi en vitt & fint köksbord.







Ett vitt projekt!



Det här bordet hämtade jag & Mamma hem igår och det har varit ett av mina vita projekt i helgen. Nu står det bara på torkning sen så är det klart!






Och i den lilla påsen..

Fanns denna underbara lampa!



Pyssel pyssel!

Idag är jag ledig så idag ska det fixas och göras fint i hemmet vårat ♥




Äntligen fredag!

Äntligen Fredag & äntligen ledig helg! Ska strax åka iväg till jobbet för att arbeta av några ynka timmar sen blir det hemmalagad pizza med älsklingen innan jag avslutar fredagskvällen med Tjejligan & en film.

Appropå tjejer fick jag äntligen träffa min efterlängtande Caroline igår♥  Vi möttes upp på stan och tog oss en fika sen avslutade vi kvällen i min soffa och smed planer om vår utlandsresa!


Ha en bra fredag!

Det där med att tänka positivt!

Det där med att börja tänka positivt mer än negativt började verkligen inte bra detta år! Igår när jag kom fram till bilen som jag skulle ta till jobbet så sitter en fin lite lapp på runtan och 500kr fattigare blev jag.

Började bli lite irriterad men när jag sen ser anledningen blev jag arg! Dom har gjort så att hela jävla gatan har parkeringsförbud. Jag behöver den där jävla gatan för den är gratis och eftersom jag är ledig på veckor och ibland börjar sent på vardagar så var det jätte bra!

Så nu blev allt mycket mycket drygare att just bo i stan!..


Som alla andra.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja.. Hade hoppats på att aldrig få uppleva det. Men det blev första och sista gången
och sen en krock i bröjan av året 10.


Har du några nyårslöften?
Nej det har jag inte. Men jag ska försöka bättra mig på att se på saker och ting från den ljusa sidan. Ta vara på dagarna även fast jag jobbar, lägga ner mer tid på mig själv!



Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, men fick veta att bästa vännen ska få 2 små liv ♥


Vilka länder besökte du?
Spanien med mamma,pappa&john, Grekland#2. Först parsemester med Caroline&Rickard sen tjejsemester med Tjejerna.


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
18 dec.


Vad var din största framgång 2010?
Att jag märkt att jag faktiskt är väldigt stark och klarar mer än jag själv tror.


Största misstaget?
Att jag har varit för bekväm. Inte orkat tagit tag i saker eller gjort spontana grejer.


Bästa köpet?
Hmm.. Greklandsresan :)


Vad spenderade du mest pengar på?
Helt klart mina 3 utlandsresor och saker till hemmet!
Hade velat svara kläder men det får de bli ändring på det här året!



Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina underbara resor, klubbkräfta & mina fantastiska vänner&Familj!


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Love the way you lie, skaka rumpa, waka waka, down.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var nog.. Absolut inte gladare men kanske inte ledsnare heller. Men det gick mer neråt än uppåt!


Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på dagarna mer! Njutit av allt det där lilla extra som gör vardagen lättare!


Favoritprogram på TV
Ensam mamma söker, Paradise, Våra vänners liv, Robinsson. Haha, skulle nog kunna skriva "allt som går på tv"


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Min födelsedag tillbringade jag med släkt plus Caroline&Rickard!


Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Booring! Måste rycka upp mig på klädesfronten.


Den bästa nya personen du träffade?
Jag har nog inte träffat någon ny?..


Nyåret!

Nyåret tillbringade vi som tidigare skrivet i valbo! Vi började dagen med pulkaåk oboy&mintu och vi alla blev som barn på nytt! Efter vi nött klart i backen så begav vi oss hem till Line&Erik för att fixa till oss och maten. Med ett härligt gäng, god mat & mycket dricka blev kvällen lika bra som jag trott!





Eftersom det alltid ska strula med bilder när jag lägger upp så blir det inte mer än såhär. Antingen vill det sig inte eller så blir det stort när jag vill ha det litet som ovan.

Nystart!

Hej på er! Var länge sedan, hela 1år! haha..
Mitt år började inte alls som jag hoppats på. Så har varit väldigt nere dom här första dagarna. Men nu har jag valt att inte gräva ner mig helt och livet fortsätter ju alltid!


Tillbaka på jobbet och verkligheten. Full fart med nedsättningar och rea. Men bland all rea kommer också vårens nyheter smygandes vilket känns väldigt bra! -Det är fina grejer & mycket kilklack!



Ska berätta om mitt nyår i ett annat inlägg. Har inte lagt in bilderna, än!


RSS 2.0