Tacotisdag

Julklappsletandet gick bra och nu kan jag bocka av två stycken till! Känns skönt!

Kvällen har jag tillbringat hos bästa syster som bjöd på favoritmaten, tacos och desperata på tv:n.


Tisdagsmorgon.

Tisdagmorgon och jag ligger och drar mig i sängen till Lalehs fantastiska tolkning av Here i go again. När jag var mindre var jag ett riktigt fan av E-type och min älsklingslåt var just here i go again.


Ledig tisdag och jag njuter av lugnet och att få vakna av mig själv. Idag ska jag ta mig en runda på stan för att köpa lite julklappar. Så fort som veckorna rullar på nu är det ju snart julafton och efter att tittat in mitt jobbschema igår så är det nog dags att sätta fart med klapparna för att slippa stå tomhänt på julafton.

Då kör vi

Måndag och ny vecka, igen!

Den här veckan tänkte jag köra utrensningsprogrammet och dag 1 börjar idag! Nu hoppas jag på lika fina resultat som förra gången!




Första advent

Idag efter jobbet så mötte jag upp min fina mamma för lite skyltsöndag men eftersom vädret inte var på vår sida så blev vi inte långvariga. Vi köpte med och lussebullar och gick hem till mig och värmde oss med glögg!

Efter igår när jag satt upp stjärnor i alla fönster och pimpade lägenheten med massor av ljus så har jag också fått lite Julkänsla nu!


Timmarna innan helg

Nu är det bara några timmar kvar innan det äntligen blir helg!

Visserligen jobbar jag hela helgen så får tyvärr inte njuta av någon ledighet.

idag har jag en sån där härlig fredagskänsla som man hade när man gick i skolan och det började närma sig helg. Kan bero på att lönen trillade in idag och jag kan börja lyxa igen!

Min fredagskväll ska jag tillbringa med Madde och det ska bli himla mysigt!



Leverpastejmackor, tända ljus och ny serie.

Idag har det varit en riktigt bra dag!
Började min lediga dag med en härlig sovmorgon innan jag mötte upp Caroline för att ta oss till marina och gulligull tjejerna!

Sen har det blivit en 3h powernap , storstädning och mammamys!

Nu blir det leverpastejsmackor och en ny serie på play som jag fått rekommenderat av mamma!


Världens finaste tjejer!


Julhysteri

Alla pratar verkligen om julen nu! Om julklappar, om snön, om maten, om julgodis, om hur och när man ska börja julpynta.


Jag är inne i någon liten bubbla känner jag. Det här året kvittar julen för mig, jag hade lika gärna kunnat tagit mig en utomlandsresa och fått ligga på stranden med bikini och en drink i handen..

.. Och här i veckan funderade jag till och med om jag skulle strunta i att julpynta. Jag tycker det är för mycket hysteri kring den här årstiden,alla är så stressade och köper massor av julklappar nästan bara för köpandes skull.


jag älskar högtider och jag älskar när man har alla sina nära samlade. Men det är allt runt omkring som jag tycker har blivit för mycket!





Grå dag

Idag har det varit en riktigt grå dag ute, Kallt och ruggigt väder som gör att man bara vill krypa ner under täcket, tända ljus och kolla på en bra film.

Idag har det varit fullt upp från tidig morgon till sen kväll. Började dagen med ett träningspass sen bar det av till jobbet för inventering som jag precis kommit hem ifrån. Nu gör jag kväller för att orka upp till gymmet tidigt imorgonbitti.

Godnatt!



Måndagsvåffla

Ikväll har jag umgåtts med min fina lillasyster. vi har mumsat på våfflor med vaniljglass och kollat på ensam mamma söker finalen!

Nu är nästan alla mina serier slut och oj vad tid jag kommer få över till annat. Serietorsk som man är!



Bästa dagen

Dom senaste veckorna så har jag börjat älska söndagar!

Jag och john gör det extra mysigt och äter extra gott just då, sen har det nog mycket att göra med att jag jobbar hela helgerna nu och att man kan bocka ännu en Jobbhelg av alla.


Efter jobbet idag åkte jag hem till Stina och hjälpte henne att fixa lite i köket. Passade bra då jag är så sugen på att fixa och dona i min egen lägenhet!


Jobbelijobb

Lördag och Jobbhelg!
Barnbidraget har trillat in till alla föräldrar och vi passar på att ha 20% på hela butiken, det kan bara sluta med en fullspäckad jobbdag!


Nu kör vi!


En bra dag!

Den här fredagen har varit jätte bra!

Började morgonen med ett svettigt gympass så att benen var som spagetti när jag var klar!

Fortsatte till jobbet som rullade på utan problem! Efter jobbet stod det tacos serverat hos mamma och pappa och nu blir det idol och mys här på Brynäs!


sista behandlingen.

15:e och sista behandlingen av Bailiane idag. Nu har jag tagit ett längre uppehåll fram till Mars så får vi se om jag fortsätter då eller om jag tycker det räcker med bara gymmet. Det ska bli skönt att få träna mer på gymmet och bara fokusera på det.

Jag är, som tidigare skrivit nöjd med mina resultat. -20 cm och -3kg. Nu återstår -2kg till fram till jul och jag har uppnått mitt första mål. Sen kommer nya i januari (som gärna ska vara klar till februari)!




Min dag.

Redan torsdag och snart helg, igen!

Började min morgon med frukost i soffan till nyheterna på tv, efter en stund kom även nico och därefter john. Vi alla tre bäddade ner oss i soffan fram tills john var tvungen att åka iväg till jobbet. 

Jag har precis ätit lunch och fixat till mig. Om en timme ska jag iväg på min sista Bailine behandling och därefter ska jag till hälsocentralen och vaccinera mig inför resan.  

Ikväll myser jag ner mig på ett fik tillsammans med Madde.


ha en fortsatt bra dag!





Bio

Äntligen var det dags för den efterlängtade breaking dawn premiären! Helt klart sevärd men inte ens i närheten av de andra filmerna..



Fyra månader

Idag har jag konstigt nog ett partysug slagit till och det var då det slog mig att jag snart klarat mitt "vad".


När jag slutade min semester och Line hade sin vilda avskedsfest så slog jag vad med mig själv på bakisdagen att nästa gång jag skulle dricka och bli full var vid jul.

jag har ärligt talat inte varit sugen på varken utgång eller vin förrän idag. Fast tänker jag till så är det inte vinet som jag är sugen på och heller inte en utgång utan att få fixa sig och få skratta med ett gäng härliga tjejer!


Och med tanke på att jag jobbar alla helger fram till julafton så säger jag grattis till mig själv! (antar att kroppen också säger tack för att den sluppit vin, cigg och bakismat i fyra månader)




Tidig morgon

Trots min lilla sovmorgon så släpade jag mig upp tidigt för en timmes slit på gymmet. Ibland skulle det vara så mycket roligare och lättare att träna och peppa tillsammans med någon vän!


Om fem minuter är det dags att gå ut i butiken för att börja arbetsdagen. Efter jobbet ska jag äntligen få gå på bio, som jag längtat!!



Första dagen på veckan

Måndagen lider mot sitt slut. Jag har varit ledig idag med och jag har haft det så skönt! Jag har bara varit hemma och inte gjort speciellt mycket, har varit allmänt seg och det känns som en liten förkyling eller liknande ligger ocgh trycker.


På kvällen tog jag tag i mig själv och gick till gymmet och vips så kändes det som att jag gjort något nyttigt av den här dagen med.


Nu ska jag packa matlådor med mad som vi lagat sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv innan jag stänger mina blå.

Pappas dag

Igår när det var farsdag så passade jag och Stina på att bjuda hem pappa och mamma på middag. Vi kan väl säga att inspirationen kom från vår favorit restaurang och med facit i handen så blev det en succé!



Ledig

Jag njuter av att få vara ledig en helg tillsammans med min lilla familj!

Igår tog vi det bara lugnt och på kvällen mötte vi upp Stina och Tony för mat och myskväll hemma till så mycket bättre!

En välbehövlig ledig helg!


pengar!

Den som säger att man inte blir lyckligare av pengar ljuger! Den här månaden suger för jag har inga pengar och utan pengar kan man inte göra någinting!

Jag skulle vilja åka till sthlm och shoppa loss.
Jag skulle vilja gå ut och äta jätte god mat.
jag skulle vilja gå på bio.
jag skulle vilja köpa saker till lägenheten.
jag skulle vilja unna mig något fint.

Men allt jag måste göra med mina pengar är att spara, spara & spara!
Mitt sparkonto ska vara jäkligt glad.

Cm

Idag, äntligen var det dags för att mäta och väga sig på Bailine!

När jag började gå på bailine så hade jag inte så stora förhoppningar på hur det skulle funka! Nu har jag ju både tränat och gjort Bailine behandlingar..

Men vilket som så har det gett resultat! 20cm fett allt som allt är nu borta! Jag hade tappat 4 cm på midjan, 3cm på fettet på sidorna, 2 cm på rumpan osv!

Jag är jätte glad då jag trodde det var betydligt mindre jag tappat!



Ny vecka

Ny vecka och nya tag!

Den här veckan kommer gå som en dans på rosor för i helgen är det JAG som är ledig!! Efter två månader av helgjobb så är det äntligen dags för mig att få ha sovmorgon och en massa helgmys och som pricken över i:et så är jag ledig på måndagen med.
Som jag längtat!


Jul

Igårkväll när vi var och handlade passade jag på att inhandla julpapper och ivrig som jag är passade jag på och slå in dom klapparna jag köpt när jag kom hem! Nu måste jag bara hitta något fins presentsnöre att pryda paketen med!



Pappas dag

Igårkväll var det födelsedagsfirande för bästa pappa! Hela kvällen tillbringades hemma på Brynäs med god mat och underbart sällskap!



Morfar

Idag har vi hälsat på morfar. Så fint med massor av fina ljus som lyser upp mörkret! Jag hoppas och tror att han har det bra där han är!



Höstkängor

mysiga höstkängor, 799:-



Bra start

Idag har jag börjat med den bästa starten man kan få på morgonen, träning!

Det var så himla roligt idag, körde slut på mina armar så imorgon förväntar jag mig rejäl träningsvärk!



Insprationsbilder!

Sitter och kollar runt på google på alla fina vita hem som finns! jag kan inte få nog av vitt, det är ju så fint!!




 






Nytt halsband

Idag hämtade jag ut mina halsband som låg och väntade på posten.

Tror hm tyckte att jag skulle bygga ihop mitt halsband själv eller nått i den stilen ! Tur jag beställde två..


Tjejonsdag

Har spenderat min onsdagskväll med fina vänner, tjejsnack, mumsat på paj och haft det mysigt! Älskar när jag får bra energi av dom jag umgås med!




Morgonmys

Eftersom John började sent och jag är ledig så passade jag på att duka fram frukost på sängen, det är inte ofta vi får tillfälle att äta frukost tillsammans och att äta i sängen är mysigt!






Vuxentisdag

Idag har det varit full fart sedan 11 imorse! Efter jobbet var det städning av lägenheten och tvättstugan som gällde för familjen strandberg/Andersson.

Imorgon är jag ledig och det ska bli såå Skönt, jag ska lyxa med sovmorgon och ett efterlängtat träningspass!


RSS 2.0