Vrid tillbaka tiden och stanna den där.

Har gått igenom alla mina mappar med bilder i min hårdisk och jag har en klump i magen.


Nu går allt på rutin, sova jobba äta. Några gånger i veckan hittar man på något med kompisar men är fortfarande för trött för att uppskatta det fullt ut. När man jobbar helg orkar man inte göra något mer än att jobba och när man har ledig helg orkar man inte gå ut på krogen för att man inte vill ligga bakfull på sin lediga helg. Den roligaste dagen på månaden är den 25:e och inte för att man kan spendera lönen som trillat in utan mer för att man får fylla på sitt kylskåp med mat, tanka bilen och sen lägga undan resten på ett sparkonto och se pengarna växa.


Jag vill inte bli för vuxen och bekväm. Jag vill ha den livsglädjen jag hade för 2-3 år sedan. Där kompisarna och helgerna var allt. När jobbet kändes lätt och jag älskade att leva!


När det inte vara några problem att ta sig en utlandsresa för att festa loss 7 dagars i streck..
När det inte var några problem att köra 3dagars..
När det inte var några problem att åkta till Gotland för att se vad sthlmsveckan hade att erbjuda..
När allt var spännande, nytt och lätt..


Fan, vrid tillbaka tiden och stanna den där. 





Leedig!

Äääntligen torsdag! En ledig dag är precis vad jag behöver idag, igår kväll kändes det både i fötter och rygg att jag jobbat 6 heldagar på rad.


Ska strax börja sortera upp tvätten och ner i tvättstugan. Medans tvätten blir ren kommer Pernilla och hör mig sällskap på en morgonpromenad! Sen blir det storstädning och visning av lägenheten innan stina kommer hit och får färgat hår. (Skulle behöva ta mig ner på stan någon gång idag också och stilla mitt shoppingbegär liite.)





Tisdag.

kreaktiv dag på jobbet! Vi har vunnit en tävling på jobbet som innebär ett par gratis skor på Ecco samt att vi är med i utlottnig av en resa. Så nu snurrar det i skallen om vad för skor man ska välja. Resan får vi hålla tummarna för, vi är fan värd det!


Efter jobbet tog jag röda faran och lilleman och brummade till Caroline där det bjöds på maaat och idol.
Nu inväntar jag johnpen innan sängen kallar.



mer än så blir det inte..





Jobb. Storhandling. Matlagning. Idol. Dusch. sängen.
Roligare än så blir det inte en måndag som denna..


Lugn skön och snabb.

Lugn, skön och snabb är min helg i tre ord.


I fredags efter jobbet möttes jag av Marina Caroline & stina som stod hemma i mitt kök och lagade mat. 3rätters och massor av spel stod på fredagens schema med mina bästa! :)


I lördags jobbade john sent så efter jobbet förflyttade jag mig från mitt hem till Mamma&pappas där jag blev bjuden på mat. Sen intog vi soffläge med en hyrd film.

Och igår var det vår tur att bjuda hem dom, mamma&pappa!


Nu är det tre heldagar som väntar innan jag får min lediga torsag. Välkommen måndag!

Nu är lilleman och jag ute i ruskvädret på...

dsc00570 (MMS)

Nu är lilleman och jag ute i ruskvädret på väg till mamma och pappa för en lugn lördagskväll med god mat och film.


Nu är lilleman och jag ute i ruskvädret på...

dsc00570 (MMS)

Nu är lilleman och jag ute i ruskvädret på väg till mamma och pappa för en lugn lördagskväll med god mat och film.


Upp&ner.

Upp, ner och en låång dag. Min kropp är verkligen inte van att klockan ringer 06.30. Men ska man infinna sig på djurkliniken 07.30 finns det inte så mycket val än att ta sig upp.

Pussade och lämnade lilleman och åkte hem till mina urdragna garderober. Nu har jag lyckats fyllt 2 stora blåa ikea kassar med kläder som inte används så flitigt av mig, har fortfarande inte bestäm om det ska kastas eller ej.

Sen har jag plockat, sorterat, städat, bytt gardiner, sängkläder varit på stan med stina och kollat på film. Hämtat hem Lillen och pysslat om honom. Varit en snabbis till hemtex för att köpa nytt lakan till sängen för att min väldigt smarta sambo haft bort det andra när han tvättat?! Det var väl där någonstans humöret vände och gick ner.


Hockeyn räddade faktiskt mig ikväll, då jag fick ha lägenheten för mig själv. Imorgon ska vi köra halv 8 hos mig tyyp och eftersom jag inte har något bättre för mig ikväll tänkte jag passa på att duka inför morgondagen.


Idag ångrar jag mig!

Igår kändes det bra, okej, fine, att säga "ja" till jobb idag på min lediga dag. -Det är bra, för jag behöver pengar snurrade det i huvudet medans jag glatt sa "jaaa".


Idag känns det förjävligt att behöva fixa sig, trä på sig jeans och ett brett leende för att stå i en butik, på min lediga dag! Fan fan fan.  -"Idag hade jag kunnat gjort såå mycket annat" snurrar det i huvudet idag!


Aja, jag har bara mig själv och skylla (och pengarna).


Har bestämt mig för att låtsas att det är min lediga dag iaf. Så imorse tog jag en morgonprommis i det fina och sköna vädret. Sen åt jag frukost i soffan framför tv:n, har klippt klorna på nico och snart ska han badas. Sen är det jag som ska fixas innan jobb för att sedan komma hem och fortsätta med det som jag skulle gjort, på min lediga dag.

Kolla vad det växt!



-Nej, riktigt så fort går det inte. Min älskade vän har lånat ut hennes löshår för att jag ska bli lycklig och känna mig som mig själv igen. Det har gått 2 år sedan jag fick den dumma idén att klippa page och varje dag önskar jag mitt långa hår tillbaka. Det här är jag, fyfan vad det här är jaag!


ZzzZZzZZzz

Varför är det alltid så att när man ställer klockan och måste gå upp, är då man alltid är som tröttast?!
Idag gick det knappt att ta sig upp och jag har fortfarande inte, efter en halvtimme vaknad till liv.

Idag har jag en jätte skön dag på jobbet, slutar kl 16. Så om det inte spöregnar ska det ut och promeneras och sen ska jag nog ta tag i lägenheten och storstäda den.




En ledig söndag







Idag har jag fått ut mycket trots en väldigt lång och skön sovmorgon! Har varit hundvakt idag åt Teddy. Så för att aktivera hundarna så tog john med oss ut, köpte fika och lät hundarna springa. Sen har jag lagat 5 matlådor tills i veckan så att jag slipper tänka på det när jag kommer hem från jobbet, röstat, tagit en promenad med stina och avslutat kvällen hemma hos Mamma och pappa med Ensam mamma söker på tv.

Det blir en tidig kväller så att jag förhoppningsvis vaknar upp pigg imorgon när jobbveckan drar igång!

Hon är hemma!

Igår hann vi med att städa ur hela förrådet. Nu är det bara 4 ynka flyttkartonger kvar där nere med saker i . Resten kastade vi och sen aaalla våra kläder och skor som fanns där nere lämnade vi till uff!

Kvällen avslutades som skrivet hos stina. Lagade mat och hade trevligt. Innan vi började kolla på filmen gick vi ner till buss/tågstationen och mötte upp bästaste pernillan som flyttat hem från Norge sen hem och gosade ner oss i soffan med gurka, morötter, dipp och filmen.







Det är de lilla som gör det stora.





Myshelg.





Gårdagen spenderades i stinas soffa med världens godaste burgare och klyftisar, efterrätten blev som ni ser på bild, kladdkaka med glass och hallon och till det idol, snack och mys med lilleman.


Idag är det städardag här hemma, vi ska ner i förrådet och rensa ut all skit som finns där nere så det är klart innan vi ska börja flyttpacka. Sen ikväll blir det sex and the city kväll med Stina&Line och till det hemmalagad pizza och mys. Ingenting slår mysiga hemmakvällar!


Fredag fredag freedag!

Idag är det äntligen fredag! Efter jobbet idag är jag hembjuden till stina på mat och mys till idol. Vi har slagit vad med varandra om att inte äta godis/chips/popcorn mm. fram till jul så får se vad vi hittar på och mummsar på efter maten :)


Igår hade jag heldag med Caroline. Shoppade lite smått till lägenheten och min 2:a höstjacka. Känns bra att jag har varit ute i god tid med det, brukar alltid vara ute i sista sekunden då ingenting finns kvar. Nu är jag mer än redo för den kalla och mysiga hösten.

Puss!

Ledig dag.

Japp, idag är det torsdag och som alla vet är det min lediga dag. Den ska spenderas med Caroline och Line. Vi ska brumma ut till valbo och kolla runt lite. Är grymt sugen på att köpa på mig massor till lägenheten MEN det känns väldigt onödigt då jag inte riktigt vet vad som kommer få plats eller inte.

Och på tal om lägenheten så kommer hon som bor där flytta ut till nästa helg så Vi får ta den då om vi vill. Såklart vi vill! Men då blir det en saftig hyra eftersom det blir dubbla. Nåja, vi får se hur det blir. - Jag vill flytta nu!

Igår hade jag och Stina myskväll hemma hos mig. La ansiktsmask, kollade idol och åt goda mackor i soffan.
Jag har sån tur, min syster är både min jobbarkompis och min bästa vän.


Nu ska jag springa in i sovrummet och dra upp mina 2 pojkar så vi kan äta en mysig frukost innan jag drar iväg på mitt och john till jobbet.


Puss!





I morgon kör vi igång! 20 % torsdag - sönd...

dsc00564 (MMS)

I morgon kör vi igång! 20 % torsdag - söndag på hela sortimentet även rea! Så välkommen in och handla loss i våra butiker :)


Guld-dag.

Igår var en sån där jätte jätte bra dag. Jag vaknade innan klockan ringde, jag hade energi från första stund när jag klev upp, hade en superduper bra dag på jobbet där allt gick så lätt så lätt att jag till och med ville jobba över, om jag fått. Hemma möttes jag av Marina och sen även Caroline. Vi åkte till Stina och hade en riktig tjejkväll innan det blev kväller och jag gick och la mig med ett leende på läpparna.

Denna härliga dag gjorde att jag även idag vaknade upp, med ett leende på läpparna ♥

hej och hå

Sitter här och fördriver tiden lite innan jag ska iväg till jobbet. Idag slutar jag klockan 16 vilket är en jäkla lyxtid! Ska hem och städa upp lite i lägenheten innan han som ska ta över vår lägenhet kommer och kollar en gång till.

Sen blir det tisdagsmys med bästa Marina. Var nästan 3 veckor sen sist vi sågs vilket är en jävla evighet! Mystisdag ♥


Full fart ikväll! Jag är lätt att övertala...

dsc00559 (MMS)

Full fart ikväll! Jag är lätt att övertala och inte säger jag nej till vin! Skål!


en bra dag!

Jobbdagen är över och den har gått jätte fort! Jag är på ovanligt bra humör idag vilket är en väldigt skön känsla! Är bara hemma en snabbis och ska hämta lite grejer här hemma sen bär det av igen.

Idag ska jag ta vara på min energi :)

Tillbaka efter lite ledighet.

Idag är det min tredje dag hemma i sverige och som vanligt känns det lite små tråkigt att vara tillbaka till vardagen. Ska snart iväg och jobba innan det blir en lugn fredagskväll med mitt hjärta.


Veckan i korfu var jätte bra. Vi hade lite otur med vädret då det regnade 2 dagar och lite motgångar med annat. Men i det stora hela och med sällskapet var det väldigt bra, ingen av oss ville åka hem och jag tror ingen hade haft nått emot att stanna en vecka till!

Igår hade jag och älskling mysdag hela dagen då vi båda 2 var lediga. Vi var runt och kollade på tapeter och nytt golv till den nya lägenheten. Gick runt på stan och i valbo och handlade på oss höstkläder! Sen på kvällen åkte vi hem till Stina som flyttat från sin lägenhet och ihop med hennes kille och kollade på film.


Jobbhelg framför mig så helgen blir väldigt lugn!




Idag skulle jag och john kolla tapeter och...

dsc00558 (MMS)

Idag skulle jag och john kolla tapeter och golv. Men det var lite roligare att kolla på annat. Ibland blir det inte som man tänkt sig!


RSS 2.0