Vad gör jag här?

Okej, det här händer nästan jämt!
Jag har varit vaken sen 09 och hunnit bakat kaka med stina. Klockan är snart 14 och jag har hunnit med EN grej av tjugo typ. Klockan 17 så ska vi infinna oss på willys för storshopping sen bär det av till världens bästa ställe för en vild kräftskiva!

Duscha
sminka
föna håret
platta håret
packa
kläder
system
handla
tagga

måste. börja. nu!

Vill ni veta?


Vill ni veta vad jag haft för mig dom dagar som varit dåliga?..



En grå tisdag

Tisdagsmys hela dagen! Ska snart ta mig till Marina, antingen blir vi bara hemma eller så åker vi ut på köpis och strosar. Jag har några presentkort som vill bli använda där. Sen ikväll ska vi hem till johns Familj för syster Britta har kommit hem från jobb i Spanien!..


 (kängor, jag vill ha kängor på mig!)



White, white baby.

Min första tavla har fått sällskap av en till. Älskar tavlor med text! Dom här 2 pryder sovrummet vårat.



Ingen återvändo.

I onsdags förra veckan så kom den sista saken på plats i vår lägenhet, det som vi väntar på nu är det nya köksmöblera sen är allt klart! .. -"Gud, vad skönt att allt är klart, nu börjar jag verkligen att trivas" var det sista jag sa till Mamma innan hon gick.


På kvällen fick vi ett samtal, dagen därpå var vi och kollade, idag sa vi upp vår lägenhet, Med blandade känlsor såklart. Om 3 månader är det vi som tar flyttlasset ner till stan och börjar om på ruta ett igen.



Det känns bra!




Dagarna rullar förbi

Idag är jag inne på min sista semestervecka! Känns tungt att veta att det bara är en vecka kvar och sen tillbaka till allt de gamla vanliga. MEN den tanken slog mig nu och ska inte få vara kvar, för jag har trots allt ledigt och jobbet ska inte finnas med i tankarna då.


Idag är det dåligt väder och vi är hundvakt, så får se vad vi hittar på!

Jag ser det regnar, jag ser det regnar

Idag regnar det! kan tänkas att jag slog i huvudet igår, men jag tycker faktiskt att det är skönt att det regnar!
Jag slipper känna stress för att sola och vara ute. Idag passade regnet skitbra! Jag ligger bakis i soffan och john är och flottar pizza med b1 (antar att det är fifa inräknad också).


Jag ska ta tag i hemmet, har hänt lite nytt så ska pyssla vidare med det!





Slitentjej.nu

Okej, nu är det dags!

Jahapp! Då var man hemma, igen. Borta bra med hemma bäst brukar man säga men i detta fall lyder det "hemma bra men borta bäst".. Jag kan inte hitta ord eller meningar som ska kunna fylla ut hur bra vi haft det.
Det största problemet vi hade var väl vilken solstol vi skulle ligga och sola i hela dagen, eller vilken mat vi skulle äta, resturang vi skulle äta på, vilken bikini vi skulle ha osv. Jag älskar Grekland över hela mitt hjärta och jag älskar den här resan lika mycket!

Nu har jag varit hemma 2 dagar och hunnit landat. Lagt engelskan och euron bakom mig och satt mig in i det svenska livet med svensk semester.

Igår åkte jag och john ut till ett riktigt litet smultronställe. Vi la oss på bryggan och lapade sol medans nicco fick springa runt och skälla på vågor och lukta på stenar. När rastlösheten kom krypandes så tog vi fram håv och hink.
(Det fick mig att minnas morfar och mina sommrar vid sommarstugan. Vi låg alltid på bryggan med en grön stor håv som vi lagt på botten medans vi stilla låg och spanade på alla fiskar som cirkulerade nyfiket ovanför..)





1 2 3 4 5 6 7..

Vilket bra humör man kan vakna upp på! Idag kan ingen få mig på dåligt humör ♥


Om 7 ynka timmar är det jag som sitter på cykeln påväg hem, då kommer jag ha 3 veckor ledigt. Jag kommer kunna åka och hälsa på Veronika och ser hur hon bor, jag kommer kunna springa runt i gräsmattan barfota, bada i sommarnätter, bli brun, åka till grekland och njuta, åka upp till sommarstugan och andas riktigt luft, åka till världens bästa ställe och fira kräftskiva med hela gänget. Och allt det här med ett lugn i kropp och själ! Faa-aan vad jävla skönt!

Ikväll ska det firas! Det blir rosé och fina flickor på min balkong. Har bestämt mig för att inte traska ner på krogen, men hey vem hindrar mig om jag vill? - ingen, för jag har semester!



Svart?

Idag har jag shoppat big time och det blir lite extra roligt att shoppa när det inte minskar på kortet, halleluja för presentkort!


Håller på att packar för fullt, det slog mig i morse att om jag inte klämmer in packningen idag så blir det inte föränn på lördageftermiddag! .. Bestämde mig rätt så snabbt för att det måste bli gjort, IDAG.


Jag är fan stolt över mig själv! För ser ni det jag ser?!






Jag har bara massor av flickeflick färger och det mesta i rosa!
Vad har hänt? har jag ramlat och slagit huvudet? Eller kan det vara så enkelt att jag lagt svart åt sidan?
Endast 2 plagg svart nerpackat och jag är ärligt talat impad av mig själv, haha!


Den som säger..

Hej hallå, nu har jag lämnat depp fia bakom mig! Nu ska det bara skrivas glada rader här!
För det är så att imorgon åker jag och jobbar min sista dag på 3 veckor!! (Igår smygstartade jag min semester).


Efter jobbet igår så kom Marina hit och vi smaskade tårta och låg ute i gräset medans Nicko fick springa av sig. Vid sju kom stina hit och vi öppnade en flaska rosé (Tack marina ;) och la kycklingen på grillen. Sen blev det balkongmys fram till midnatt.




Idag blir det uteservering med mina snyggingar till vänner och god maat! Nu har äntligen min sommar kickat igång! ♥

Inte långt kvar!

Dagarna rullar på snabbt men endå sakta. Tur att jag har lyx vecka på jobbet denna vecka!


Igår fyllde jag år, så på kvällen var det massa godsaker, paket och släkt som var i fokus.
Idag lägger jag min fokus på att jobbdagen ska gå fort för sen ska jag träffa Saknade Marina!


Och nu är det inte långt kvar tills jag får semester!! Efter idag så har jag bara fredagen kvar att jobba, sen så får jag släppa allt och leeva!





Lördag!






Jobb, fix, tjejmys, fest, sova





Solisol.

Fiiint väder idag. Jag får ta del av det innefrån mitt jobb. Jag får fan i mig hoppas att det här vädret håller i sig till min semester. Här är vi ju inte bortskämda med fint hela sommaren så jag väntar bara på att få se i tidningen att "Till V.28 håller det fina vädret i sig sen kan vi vänta oss oväder"

Men jag försöker vara glá endå, jag har ju bara 1 vecka kvar tills min lediga dag! haha, 1 vecka.
Nu. hänger. jag. mig.


Eftersom det är så fint idag så slår vi på stort och går på bio! Vi skippar vädret helt och kollar på vampyrer i stället, det kommer bli myys!


Ändrade planer..

Blev inte så att jag ska ner på stan så plånkan får hålla på sig några dagar till! Rastlös som jag är drog jag ut alla kläder från ena byrån. När väl det var utrivet så ångrade jag mig lite när jag såg hur mycket som gömde sig där.

Men nu är det bara att ta tjuren i hornen och sätta fart!






Vi myser!





Afterwork!

Igår efter jobbet mötte jag upp veronika & madde för lite mys på uteservering! Vi hade en hel del att ta igen så vi blev sittandes där till 12 innan vi cyklade hem i sommarnatten. Det kändes som att vi hade dragit tillbaka klockan 5år om man bortser från att vi kanske inte riktigt beter oss som vi gjorde då. haha!


Idag är det fult väder, för att jag är ledig. Men idag gör det inget, känner för en inne dag idag. Ska pyssla lite här hemma och sen ska jag ner på stan och göra min plånbok lite mindre!


RSS 2.0