Solen skiner och det är Fredag!

Eftersom jag slutade tidigt idag och det var ett så himla fint väder passade jag på att fördriva min lediga tid med att umgås med mina fina föräldrar! Hundarna busade och jag passade på att lapa sol, underbart!








Gult!

Idag fortsätter jag i temat gult! Kortisdag på jobbet idag vilket passar mig perfekt!


Vackert!






Dagens shopping!



Gult Gult Gult!

Äntligen torsdag!

Äntligen ledig! Efter 6 dagars jobb var den här dagen efterlängtad!
Idag har jag planerat att inte göra någonting. Ska lägga mig i soffan och gå igenom alla Idolavsnitt på play. Har inte sett ett enda program av det så det passar bra idag!


Imorse var jag iväg på mitt 3:e Bailine besök och idag har jag även börjat med fortsättningen av kostprogramet. Alltså, utrensningen är klar! Kan dock erkänna att jag inte är ett dugg motiverad att fortsätta. Anledningen till det är att jag saknar träningen! Men det lilla som jag fått äta så har jag hoppat över träningen eftersom att jag inte tror att kroppen kommer klara av så lite mat plus träning.

Jag ska köra hela veckan ut och sen får jag se hur jag gör!
Ska testa träna nästa vecka samtidigt som jag går in i kostschemats andra fas.
Går det bra så fortsätter jag!

3 dagars utrensning gav resultat och vågen visar 2kilo lättare!
5 kilo till sen har jag nått mitt mål!

(kostschemat för de övriga dagarna som är kvar på veckan kommer upp lite senare).

Hur går det?

Mycket snack om kostschemat, i know. Men nu är det så att det typ är det enda jag tänker på 90% av min vakna tid. Eftersom att jag bara är van att äta max 3 mål om dagen om ens det och nu ska få i mig 5 mål så behövs det fokus och planering.


Hur går det då?
skitbra! Jag är inte alls hungrig! Allt har gått smärtfritt och imorgon är det sista dagen av utrensningsdagarna sen börjar den vita kosten! Och nu är jag inte längre orolig om jag kommer klara dom andra veckorna, för om jag har lyckats hålla mig mätt på 1 ägg, 1 satsumas, 1 morot, 1 banan 3dl grönsaksjuice och 2 dl soppa på en hel dag så klarar jag absolut de andra veckorna som innehåller mer mat!



Då var jag igång!



Första målet: Frukost
Nu väntar en banan & fruktjuice till Lunch.


Första betalningen gjord!

I Februari åker vi till Thailand! Jag har aldrig varit där så det ska bli så sjukt roligt att komma dit! Det bästa med hela resan är nog att jag slipper det kalla tråkiga vädret här hemma och får sommar mitt i vintern!

Igår gjorde vi den första betalningen! Så nu känns det lite mer verkligt!


 

Känslan!

IDAG kan ha varit den bästa JOBBdagen på flera år! Det var så galet roligt att vi till&med jobbade över för att få in dom sista pengarna och slå budgeten! Jag trodde aldrig någonsin i min livligaste fantasi att jag skulle få upp en sån här jobbglöd i situationen som är nu! Hallelulja!

Annars har helgen bara bestått av träning och massor av mys!
Imorgon  börjar första dagen på mitt kostschema! Spännande!


Vilken fantastisk dag! Solen riktigt värme...

img_1074 (MMS)

Vilken fantastisk dag! Solen riktigt värmer. Jag och lilleman har tagit oss en runda i b-skogen! Nu inväntar jag Madde! Det blir stan en Snabbis och sen väntar milen i hemlingby!


Fredagsmorgon!



God morgon!
Här hemma är det full fart! Ska strax ut med lillen på en promenix och efter det så ska jag på min andra behandling. Efter behandlingen ska jag ta en skön promenad i det fina vädret hem till Mamma&Pappa för att sen avsluta Fredagen med min vän Madde!


Bailine.



Förra veckan när jag var där så fick jag väga mig, mätas i cm och i fett.
Jag fick själv berätta vart på kroppen jag ville bli mindre och ut efter det lägger dom upp en behandling som ska passa just mig. Igår var jag där och påbörjade min egna behandling. Plattorna som läggs på de utvalda punkterna jobbar så himla mycket med musklerna att det är som 2 arobicspass! - Jag lovar det känns!!

5 gånger kostar 2000 :-
Behandlingen tar ca. 30 min.


Nu på måndag ska jag sätta igång med Första veckans kostplan. (Det är 6 veckor)

De första 3 dagarna är ett rensningsprogram.


- När du stiger upp drick ett stort glas varmt vatten och tillsätt lite lime el. citronjuice.
(drick alltid ett stort glas vatten före maten för att det mättar och ett stort glas vatten efter maten för att få maten att svälla i magen).


-Frukost

1 glas apelsin el. grapefruktjuice.

En apelsin

koffeinfritt kaffe el te.


-Mellanmål

1 ½ dl grönsaksjuice

ett äpple, banan eller päron. (bara ett val).


-Lunch

En rå morot, en stor tomat, eller en gurka.
Endast en kopp koffeinfritt kaffe eller te.


-Mellanmål

1½ dl grönsaksjuice


-Middag

Grönsakssoppa


Efter utrensningsprogrammet kommer: Vit kost (bort alla kolhydrater)


Min Dag!

Älskar Torsdagar! Alltid ledig och helgen är inte långt borta då! Den här veckan har jag lyxen att vara ledig både Torsdag&Fredag vilket känns väldigt skönt, så att jag kan vila från allt negativt på jobbet.


Idag struntar jag i min förkylning och går på spinning på förmiddagen för att sedan träffa Pernilla på kvällningen!






Kom in och passa på att   Handla på er mas...

img_7869 (MMS)

Kom in och passa på att   Handla på er massor av fina höstnyheter! Erbjudandet gäller onsdag-söndag!


Fullspäckad dag!

Hej & hå vad den här dagen har gått fort!
Uppe redan klockan 08 för att befinna mig hos Mamma 09. 10.00 började jobbet och slutade 18. 18.30 befann jag mig på spinningen och NU är jag hemma! Ääntligen hemma!

Imorgon är det kortdag och sen ska jag iväg på Bailaine. Har tänkt berätta mer om den "träningsformen"efter morgondagen! Ska även börja med ett 4-veckors kostschema som Bailaine har och det ska ni också få hänga med på! (för då finns det ingen utväg).

Jägarna!

Jägarna var så bra! Så pass spännande att jag glömde andas några gånger! En film precis i min smak, svensk&skitbra!





Måndag morgon och det öser ner! Väldigt mysigt att vakna till. Börjar inte jobbet förrän klockan 12 idag. Skulle ha tränat nu på morgonen men jag har haft en förkylning som suttit i ett tag och efter inatt så har jag både ont i halsen och huvudet så lika bra att ta det lite lugnare så att det inte bryter ut helt!

Höstigsöndag!

Den här dagen har varit bra! Började med en sovmorgon innan vi tog oss en hurtig promenad i det sköna höstvädret till brynäs och hälsade på Mamma&Pappa och världens sötaste sally! Så liten och såå söt! Imorgon ska Nicco & Sally få träffas för första gången och jag håller alla mina tummar att det kommer gå vägen!


Har nyss kommit hem från en jobbigt spinningspass och senare ikväll blir det jägarna 2 på bio!
Mycket bra dag!






LedigaLördag!

Vilken härlig dag! Mesta dels för att jag är ledig! Hade ett spinningspass inbokat imorse men med det fina höstvädret som visade sig ute så avbokade jag det och tog istället en hurtig promenad med Madde!

Nu ska vi snart brumma ut till valbo och köpa en liten present sen återstår det att se vad dagen bjuder på!

Mycket mycket fint! 399 för alla tre från ...

img_4385 (MMS)

Mycket mycket fint! 399 för alla tre från vänster och 499 för kängan längst till höger! Mums!


Idag har jag vaknat på ett strålande humör...

Idag har jag vaknat på ett strålande humör! Jobbar 09.30 - 18 sen ska jag ut och äta med Madde! Och hela helgen är jag ledig då ska det tränas, mysa och sist men inte minst få träffa nya familjemedlemen! :)


En Godmorgon!

Nej, jag vet faktiskt inte om mitt dåliga humör har släppt, än. Ska snart börja fixa till mig för att sedan 11.30 göra något jag aldrig har gjort tidigare, bailine.

Bailine:

Bailine är ett avancerat system för figurformning och viktreduktion. Det är elektroniska impulser som aktiverar mina muskler och tränar bort överflödigt fett. Man kan själv välja var på kroppen man vill bli slankare och jag får en individuell vägledning av aktivitetsökning, kostvägleding och motivation.



Självklart tror jag mer på att man formar sin kropp på bästa sätt genom vanliga tallriksmodellen och aktiv motion. Men jag ar läst på om Bailine och av det jag läst funkar det.

Så med min regelbundna träning + Bailine så måste ju något hända!
Nu återstår det att se!





En dag att glömma.

Det började redan inatt av att jag blev irriterad av att jag vaknade, somnade, vaknade, det var för varmt, det var för kallt & att jag inte fick någon plats! Så imorse var humöret redan nere på botten och det blev inte alls bättre av att komma till jobbet. Hur många förändringar ska man behöva få vara med om på ett jobb?

Skulle ha tränat idag efter jobbet men det blev raka vägen hem istället. Känns piss att välja soffan framför träningen speciellt när jag vet att jag skulle må bättre av att träna bort lite dålig energi.

Imorgon är det min lediga dag så förhoppningsvis sitter inte det dåliga humöret i sig tills dess!



Ääntligen ska jag få hugga in på min fruko...

img_9345 (MMS)

Ääntligen ska jag få hugga in på min frukost!   Idag tog jag en lång och skön sovmorgon och ska snart mysa ner mig i soffan och kolla på gårdagens avsnitt av Robinson!


06

Idag har det varit en bra dag! jag har jobbat extra, Tränat och ikväll har jag bara slappat framför tv:n som den serietorsk jag är! Imorgon väntar en kortisdag sen en dejt med pernilla på stan. Måste inhandla mer träningskläder!





Äntligen fredag!

Smiknet är avtvättat dom åtsittande kläderna är utbytta mot mjukisar och ljusen är tända! Nu saknas bara älsklingen innan Fredagskvällen är fulländad! Idag har det varit en bra dag, morgonprommis & en bra dag på jobbet!..


Kanske, kanske inte.

Min sommar har varit den bästa sommaren på flera flera åår. Kan faktikst inte minnas en sommar som jag gjort såå mycket roliga saker på!..

Nu närmar hösten sig med stormsteg och det blir lite lugnare, rutinerna bildas och faktiskt ska det bli skönt.
Känner lite småsug att kanske börja skriva av mig lite igen.. Så kanske att det blir så! :)




RSS 2.0