Från blogg till wordpress..

..Nu är det såhär att det kommer att ske en lite förändring.
Jag kommer att hoppa över till Wordpress och blogga där och det som blir skillnaden med den här bloggen och bloggen på wordpress är att jag inte kommer att blogga själv för med mig har jag 7 stycken till! 

Jag har inte bestämt mig än om jag kommer lägga den här på is ett tag eller fortsätta samtidigt som den andra. Det återstår att se! 

Jag hoppas ni alla trogna läsare följer med mig till Endelavoss.com
Vi ses där!
 


Nytt till ansiktet

Idag har jag införskaffat mig två nya produkter från Dermalogica serien. Jag är som tidigare skrivet beroende av Tvålen, ansiktskrämen och en kräm för plitor.

Idag köpte jag med mig ansiktsvatten och en ansiktsmask.

Ansiktsvattnet: Är fuktbevarande och som man ska använda efter rengöring. Kan även användas över smink.

Ansiktsmasken: Innehåller både aha och bha syra som tar bort döda hudceller och lämnar efter sig en len och fräsch hy. Ska bara sitta i 10 minuter och sen sköljas bort!

Längar tills ikväll när jag ska testa!




En kväll i augusti

Jeansen är utbytta mot onepiece, håret är slarvigt uppkastat i en boll på huvudet, leverpastejsmackorna är färdiggjorda och bygglov rullar på i bakgrunden, ikväll är det bara jag.


(och på tal om bygglov, har ni några bra tips på bra och inspirerande inredningsbloggar?)

Underbara dagar

I slutet av vår semester så packade vi in lillfamiljen i bilen och åkte upp till stugan. Där tillbringade vi 4 härliga dagar tillsammans, med en utsikt mot vattnet, ingen telefon, god mat, spel, mysiga kvällar och härliga promenader.

Att få åka upp dit och koppa av i lugn och ro gör så mycket, jag älskar att vara där ♥




Droppen.

Jag som är så beroende av väder har faktikst inte gnällt på hela sommaren på hur vädret har varit, kan bero på att jag har levt på spanienresan ett bra tag! Men idag blev det droppen även för mig. Att komma in på jobbet lika blöt som om jag hoppat i ån, är inte roligt, att man inte ska kunna ta cykeln till jobbet för att det regnar varje dag är katastrof.

Min lilla regnresa till jobbet gjorde att jag fick gå genomfryssen hela dagen och det ända jag kunde tänka på var en varm dusch för att få tillbaka kroppstemperaturen.  

Jag hoppas verkligen vi får en fin höst med sol och frisk härlig luft!
om inte så har jag ju faktiskt en till resa som kan rädda mig från regn och rusk..



En söndagskväll

och helgen lider mot sitt slut.. Den här helgen är den andra helgen på hela sommaren som inte är fartfylld med alkohol och kroppen tackar mig för det!

Igårkväll var vi hembjudna till mamma&pappa på mat, det bjöds på trerätters och massor av mys! Idag har min söndag innefattat jobb och storstädning, nu skiner hemmet inför den kommande veckan! 

och på tal och kommande vecka.. Jag går in på min 4:e arbetsvecka, hur kan tiden gå så fort?.. Jaja, klockan har slagit 21 och det är dags för söndagsfilm. 

Hoppas ni haft en bra helg! 



En ledig dag

Idag är jag ledig och det regnar. Passar mig perfekt då jag hade tänkt att bara vara hemma och småpyssla med lite projekt som jag kommit på. Ligger fortfarande nerbäddad och tittar på Eva&Adam, vad jag älskade den serien när jag var liten!

Senare ikväll är vi ett gäng som åker ut till Forsbacka och kör bilbingo. Får hoppas att jag har turen på min sida och vinner!

En helg i sthlm

På semestern firade jag och john 3 år som förlovade. Han överraskade med en hotellnatt i sthlm och massor av mys. Vi småshoppade lite, åt massor av god mat, gick runt i gamla stan och bara njöt av varandras sällskap! En underbar helg med den bästa och finaste jag har ♥



RSS 2.0