Brrrrrrrrr..

Nu är det fan i mig kallt ute! Skulle behöva mig en rånarluva så att bara ögonen kunde se. Ansiktet blir ju så stelt av det kalla vädret! och för att inte tala om hur torr man blir!


Nu är jag precis hemkommen från jobbet. Trodde jag skulle mötas av mina bästa killar när jag kom hem. Men där hade jag fel, dom myser på borta i strömsbro.  Jag själv ska samla lite kraft för att sen möta upp Carro för träning och roligare än så blir det inte denna tisdag. Imorgon är det sista arbetsdagen innan jag är ledig 2 och som jag längtar!


Jag har tröttnat.

I helgen var det vin och utgång som gällde. Jag har gett krogen ett antal chanser och även denna helg. Det har blivit långt mellan gångerna och jag saknar inte ens grejen med att gå ut längre. Jag trodde inte att jag skulle säga det, men jag har tröttnat. Tröttnat så mycket att gå ut! För mig, just nu, suger det hårt. Det suger så hårt att jag inte ens är sugen på att dricka på juldagen el. nyår. DÅ har man tröttnat rejält!

Men jag är faktiskt glad att jag inte vill längre, på riktigt. :)


Efter en vecka i hus.

Godmorgon på er alla! ..


Förra veckan var vi husägare. Mamma&Pappa var smarta nog att fly landet när det vankades snöstorm. Så vi har haft fullt upp med allt vad det innebär. Jag har trivts som fisken i vattnet och ingenting känns mer hemma som där!


Nu är vi tillbaka i vanliga rutiner, åka kall och snöig bil till jobbet igen. För nu har vi inte turen att få ställa den i ett varmt garage om källarna.


Igår var vi på första-adventsmys hos Caroline&Rickard där det bjöds på glögg, peppisar & skumtomtar :)
Idag ska jag ta tag i vårat lilla hem, kastade bara upp allt julpynt igår så idag ska jag ta hand om städningen.
- Men först jobb!


Nov. 18

Idag har det varit fullt upp, igen. Jag längtar och längtar tills jag ska få vara ledig och när jag är det så kan jag inte koppla av och måste ha saker att göra hela tiden.

Efter träningen så gick jag hem och möttes av en vaken john, vi fixade till oss lite snabbt sen for vi till k-rauta och vidare ut på valbo. Sen har vi fixat och donat här hemma. Har satt upp spegeln i hallen och en tavla.

Sen var jag iväg och hjälpte mamma med att välja brillor.

Hela dagen idag har jag känt mig hängig och jag tror att det är på väg att bryta ut på riktigt nu. Har ont i hela kroppen och fryser. Har precis värmt mig lite glögg medans jag ligger under filten och fryser. Ikväll är det mycket bra på tv så ska bara ligga här i soffan och försöka att inte bli värre.



sängen lockar.

Korta och tråkiga inlägg är allt det bjuds på här, men bättre det är inget. kanske.


klockan ringde 08.30 och jag vill inget hellre än att krypa ner i den varma sängen igen. Men nu kallar gymmet. Får intala mig att det kommer vara skön när det är gjort. Men nu känns det vääldigt segt och väldigt lätt att strunta i det.


Ännu en ledig dag och den ska jag tillbringa med john! ♥


en ledig dag mitt i veckan.

Ombytt och klar till träningskläder och ska snart möta upp caroline för att träna. Efter det så är det julklappshopping som gäller och kvällen avslutas hemma hos Stina för att få färgat hår av mamma och umgås med dom ♥

Finns det något bättre än att vara ledig och få lägga upp sin dag på sitt sätt!?


Jag ser det snöar..

Igår var det trökslakt och idag är det världens finaste vinterdag med blå himmel och sol.  Här på skomakar kommer tydligen plogbilen mitt i natten, närmare bestämt 04. Jag som har väldigt lätt att vakna har legat vaken en bra stund medans dom röjde hela innergården på snö innan jag somnade om igen.


Idag blir det jobb och efter det träning med Caroline. Beroende på när vi tränat klart så blir det kanske en bio med min älskling ikväll också!

En ny måndag, igen.

Måndag igen då. Det känns som att det är måndag & fredag jämt. Dagarna där emellan hinner man nästan inte reflektera över. Ska strax åka iväg till jobbet och börja bygga om för en ny kampanj, vinter!


Den här jobbveckan kommer att vara välig skön. Jobbar kortdag imorgon och sen ledig onsdag och torsdag. Då ska jag passa på att handla klart mina julklappar. Ja, ni läste rätt. Jag är snart klar med alla! Jag älskar att ha saker och ting fixade i tid annars blir jag lätt uppstressad och då skiter sig allt.

Så när december kommer kan jag passa på och njuta istället för att känna julklappsstress! :)

Nu har jag tänt alla ljus i lägenheten och...

dsc00605 (MMS)

Nu har jag tänt alla ljus i lägenheten och sitter och smuttar på lite vin medans jag inväntar tjejerna :)


Fortfarande ingen..

Lördag idag, den här helgen är det tänkt att jag ska vara ledig från jobbet. Men när det finns lediga tider så är det svårt att inte ta dom, speciellt när det är på en helg. Så med det skrivet så har jag bara idag att vara ledig på.

Så på min lediga lördag ska jag och min hjärtevän ta oss ut till valbo. Vi ska kolla in saker till lägenheten så att den blir klar någongång och sen ikväll blir det lite festligheter med tjejerna!

Kameran är forfarande inte i lägenheten därav inga bilder.


Ny vecka, nya tag!

Måndag igen! Har gjort mig klar och precis ätit upp frukosten. Ska strax ta mig ut på en promenad med lillen sen möta upp Pappa på stan innan jag åker iväg till jobbet. Hoppas verkligen att det finns saker att göra idag och att klockan inte går lika sakta som igår.

När jag kommer hem ska jag ta tag i hemmet. Det har stannat av lite här hemma och ingenting har kommit upp på väggar och flyttkartonger står kvar i köket och skräpar!




en lugn helg.

Har precis kommit hem från kyrkogården där jag och stina har vait och tänt ljus hos älskade morfar.
Innan det jobbade vi och det kan ha varit den seeegaste jävla dagen på väldigt länge!


Igår efter jobbet var vi tjejer ut och käkade sen tillbringade vi resten av kvällen i min soffa med massor av prat och gotta.

Snart kommer Caroline hit och söndagmyser med mig medans våra killar är och kollar på fotboll och den tvprogamsnörd jag är så jar jag läängtat tills ikväll och det som visas på tv! :)

Vilket underbart väder!! Nu är jag på väg ...

dsc00601 (MMS)

Vilket underbart väder!! Nu är jag på väg och ska hämta bilen för att åka till jobbet!


Grattis världens bästa pappa!

Idag är det Pappas dag så vi ska dit ikväll efter jobbet och ge honom fina presenter och ha myskväll.
Hela helgen är det jobb som står på schemat, känns väldigt segt men jobbar man inom handels så gör man!


och vilket fint väder det är ute! Ska ta med lillen ut på en lite längre promenad innan jag kastar i mig frukost och åker till jobbet.


Ha en trevlig fredag!

när kameran är borta.

Bilder lyser med sin frånvaro här men så får det vara. Har fortfarande massor av flyttkartonger som inte är uppackade och någonstans ska nog kameran ligga.


Idag har vi äntligen fått upp vår säng och fått målat toatak. Mötte upp stina på stan och shoppade lite presenter till världens bästa pappa som fyller år imorgon.

Ikväll har jag haft tjejerna här en stund. John är på hockey (och antar att det även blir petter) så ikväll blir det godnatt själv, är så trött att det svider i ögonen redan.


måla måla målaaaa.

Ledig idag men har inte varit utanför dörren mer än när vi var och storhandlade i morse. Har precis målat klart hallen 2:a gången så får hoppas att det räcker.

Har precis satt mig ner i soffan med mackor och oboy och inväntar paradise. Efter det ska jag ta ut allt från badrummet för imorgon kommer en målare 07.00 (!!) för att fixa till taket.


ååh, jag vill att allt ska vara klart nu nu nu nuuu så att jag kan börja leva mitt vanliga liv, Träffa vänner och inte känna stress!



Tillbaka!

Äntligen börjar vi få lite ordning på saker och ting i den nya lägenheten! Det har varit kaos sedan i Torsdags med flytt av saker, till målning av nya lägenheten. Vi är klar med vardagsrummet och köket och imorgon börjar jag med hallen.


Kort upd. men är för trött för att skriva mer!

RSS 2.0