Sista dagen på detta år.

Det ska bli skönt att det här året är påväg mot sitt slut. En nystart är alltid bra :)


Men innan detta år är över så ska det firas med dunder och brak. Jag och johnpen är på väg ner på stan nu eftersom att han är sista-minuten-killen-med-allt. Efter det brummar vi ut till valbo där vi ska leka av oss i backen med ett härligt gäng. Sen avslutar vi kvällen med 3rätters och en jääävla massa alkohol och fyverkerier ♥


Gott nytt år fina vänner!

30dec.

Kom inte i säng igår förrän vid 01. Jag brukar alltid somna in för kvällen runt 23 men inte igår för bion var lååång.
Men det bästa av allt var att jag fick sovmorgon idag, gud vad skönt jag sovit!

Så nu är jag pigg och nästan klar för att inta willys med Line och storhandla inför imorgon! Jag som brukar vara i så god tid med allt har inte ens bestämt kläder tills i morgon.. Får hoppas att nått jag har hemma duger annars blir det lite problem och systemet får jag inte glömma!..



Lite snabbt!






Sådär, nu är jag tillbaka!

Nu drar vi det lite snabbt här..
Julveckan förra veckan var kanon. Julafton var jätte mysig och jag fick så himla fina paket. Vi tillbringade juldagens-dag hos mormor med hela släkten och på kvällen hade vi mysigt här hemma med Line&Erik. Annandagen spenderade vi hemma hos johns familj och sen i soffan hemma hos oss med en bra film och mys.


Dom här 3 arbetsdagarna har varit sega, men nu har jag tagit mig igenom dom och är ledig i 3dagar.
Innan jag ska iväg på bio 21.30 har jag tänt ljus och myst ner mig med filt och nico i soffan. Ska bläddra i några tidningar och försöka slappna av.




Julveckan!

Jaaa, nu är äntligen Julveckan häär! 3 arbetsdagar kvar sen 4dagars ledighet! Ska bli såå skönt att vara ledig speciellt när det är under julen och när alla mina nära är ledig. Jag ska ta det så lungt och njuta av familjens närhet och värme.

Men innan det vaknas jul så är det lite småpyssel kvar med julklapparna!

Vill börja nu!

Ååååh vad jag vill fixa i lägenheten! Jag vill köpa världens finaste lampor och jag vill fixa fint i varje fönster! Jag vill ta bort fondväggen i vardagsrummet och i sovrummet. Jag vill få in min vita byrå och byta färg på sängen. Jag vill måla en runt klaffbord vitt och hitta vita mysiga stolar till. Jag vill öka på min fotovägg!
Gud vad jag längtar till januari kommer så jag får starta!



All i need is you!


Men gud vilket bra humör jag vaknat på idag! Jag har så mycket energi efter 4dagars ledighet att jag inte vet vart jag ska göra av det! Jag sitter och myser i soffan och lyssnar på mysig&glad musik. Snart ska jag ta tag i mig själv och väcka prinsarna inne i sovrummet för att sen gå ner och kika lite på stan och möta upp mina älskade bästa super föräldrar!


Lite jul i vårat kypin!




Fredagen innan Fredagen.

Den här fredagen kan ha varit den seegaste av de segaste dagarna. Har varit vaken sen 07.30 och inte gjort mer än att legat och suttit. Men när läget är som det är så är det bäst att låta kropp&knopp vila.

Har avnjutit en väldigt god middag och haft låångt fredagsmys i soffan med mina två pojkar godis och cola! Jag tycker att jag vilat mig så pass bra idag att jag borde kunna hänga på Jobbarflickorna på julfest imorgon!
(jag som till&med vet vad jag ska ha på mig OCH känner för att lägga ner energi på smink och hår!)




En dålig dag.

En liten dålig dag i förra inlägget och ett förhastat beslut. Nu kör vi igen, för hur lite jag än skriver så är det faktiskt roigt att skriva ner det roliga som händer!


Hela den här veckan är väldigt snurrig och konstig. Jag har varit tvungen att ställas mot saker som jag helst av allt inte vill, men måste. Att samla på sig erfarenheter är bra, även dom dåliga. Så nu är jag en erfarenhet rikare!


Men efter regn kommer solsken och som vi alla vet är det jul om en vecka! Jag slog in lite julklappar igår och jag längtar verkligen tills jag ska få ge bort dom till alla som jag älskar!








Äntligen fredag.

Idag är det äntligen fredag. Nog för att den här veckan har gått väldigt fort i alla fall, Men man har en speciell känsla när det är fredag (och det bästa är att man får trycka i sig onyttigt). Har egentligen ledig helg men som vanligt tar jag åt mig extra, så även denna helg.



en vinterdag.

Idag har jag en ledig dag från jobb. känns även som att jag skulle behöva ta en ledig dag från allt. Idag är en konstig dag. Jag känner mig hängig och har ont i huvudet, helt orkeslös. 


Igår var Marina här och gjorde mig sällskap. Vi var iväg och köpte pepparkakshus och pysslade med det i någon timme. Sen satt vi bänkade framför tv:n och våra älsklingsprogram. Fick även tillfället att känna en liten spark innefrån magen ♥ 


Nu är det julmys med tjejerna. Line har st...

dsc00621 (MMS)

Nu är det julmys med tjejerna. Line har storbakat julgodis och julkakor så vi tjejer är i himmlen nu :)


Ledighet dag 2.

Igår hade jag min ledighet nr1. Hade bestämt mig för att bara ta det lungt och inte vara överallt och ingenstans. Så det blev gymmet på morgonen sen var vi bara hemma och städade upp tills kvällen kom och vi åkte ut till köpis en sväng.


Idag har jag varit vaken sen 07.30. Fått skjutsat john till jobbet fär att ena bilen inte startade och Sen suttit i långa bilköer på vägen hem. Nästan exakt 1h tog det från att åka till att komma hem..


Idag ska jag&caroline rulla bilen iväg till uppsala. Jag som kör vilket jag hatar, speciellt när det är snö och halt.
Men det ska nog gå bra!


Sen ikväll ska jag få träffa Veronika! Gud, tiden går så fort och senast vi träffades var i agusti när vi var och hälsade på!.. ska bli roligt :)


RSS 2.0