svart blir till vitt..

Nu är det snart kväller hos Andresson/strandberg om man ska orka upp imorgon bitti. Är inne på min 4:e arbetsvecka efter semestern men har inte riktigt kommit in i tempot än.

Efter jobbet idag har vi bara myst ner oss i soffan. John har glott på fotboll som han gjort sen i lördags och jag har gett upp hoppet om tv:n för länge sedan.

och äntligen börjar det hända lite saker i vårt lilla boende här på brynäs. Har varit väldigt lungt på den fronten ett tag. Men nu har vi satt igång. I lördags bytte vi ut vår svarta byrå & vårat svarta soffbord till vitt. Nu är det bara tv-bänken som ska bytas, vit hylla & vita ramar som ska köpas och fondväggen ska BORT bli vit & få ett fint väggord på sig istället. Vitt vitt vitt!



Ny vecka, nya tag!

Måndag igen! Dagarna bara rullar iväg och snart sitter man här med snö på backen. Faktiskt tycker jag att det ska bli mysigt med hösten som börjar visa sig allt mer. Då får man krypa ner i soffan tända ljus och sätta på en bra film.

Men idag är det sol & jag ska ut och gå innan jobbet.



Grekland i mitt hjärta.

Ingen kan undå att Grekland får mitt hjärta att slå ett litet extra slag. Därför fanns det inget tvek om vart jag&john skulle åka och tillbringa vår utlandssemester.

Vi flög till Zakhyntos och vilket ställe! Inte ett moln på hela veckan, världens finaste blåa vatten, god mat, stranden, utflykterna, kärleken, brännan & inte minst... Förlovningen.

På stranden vid solnedgången gör min prins det, han tar fram ett rosa litet paket med världens finaste ringar. Känslan kan inte jämföras med något annat jag varit med om. Värmen, lyckan & kärleken går inte att förklara. Jag är lyckligt lottad.



RSS 2.0