Måla måla

Igår när vi väntade på att färgen på väggarna skulle torka så passade vi på att göra något åt den andra delen i uterummet!

Nu fick det äntligen bli lite svart! Nu ska jag bara hitta något att ha blommor & tidningar i samt svarta kuddar & en svart filt OCH lampan ska skruvas ner!



Nu sitter den där

När jag fyllde 25 fick jag en tatuering av Stina & Tony! Några dagar efter var vi ner & bokade tid & igår var det äntligen dags.

Min familj är mitt allt, jag är så stolt att få ha just dom i mitt liv! Jag känner sån oerhörd tacksamhet & glädje!
Så den här tatueringen är väldigt betydelsefull & den delar jag med Stina & snart även mamma! ♡



Rum två

Nu har vi äntligen börjat rusta i rum två! Alltså det näst viktigaste på rum-listan, min walk in closet!

Kommit halvvägs idag & fortsätter med resten imorgon! Förhoppningsvis kommer golvet in i helgen sen är det bara att åka & köpa GARDEROBER!

Längtar såå tills allt är på plats & jag får börja piffa & göra fint!

Här bjuder jag på en före bild :)


Somnar i mig egen säng

Ikväll kom vi hem från underbara dagar i stugan. Åkte tidigt i morse för att kunna göra ett stopp hos farfar och umgås med honom på dagen innan vi rullade bilen hemåt!

Vi har haft sån himla tur med vädret dom här dagarna! Alla dagar har vi kunnat legat på stranden intill stugan & solat varvat med bad!

Sen har vi hunnit med att gå på marknad, legat på bryggan & läst bok, varit ute & fiskat med båten & haft myskvällar i soffan med god mat!

Det här behövde vi verkligen! Få komma bort & bara umgås vi. Underbart!

Men nu kliar det i mina inredningsfingrar & i mitt huvud snurrar miljoner olika idéer som jag har & måste få pyssla fram! Så nu kör vi så det ryker! :)


En helg i gåsholma

Varje år åker vårt gäng med respektive grabbar ut till världens mysigaste & finaste sommarställe i Gåsholma!

Vi har det gott, leker lekar,dricker & äter, bubblar & badar, solar om det är fint eller ligger nerbäddad och kollar på film om det regnar!

Och precis allt ovanstående har vi gjort den här helgen plus en liten loppisrunda som hade anordnats av samtliga grannar :)

Kunde faktiskt inte börjat min semester på ett bättre sätt! :)




Födelsedagskalas

Igår efter jobbet åkte vi direkt till Lill-prinsens 4års-kalas! Det bjöds på massor av gofika! Vi blev kvar ett bra tag i på kvällen. grabbarna parkerade sig ute medan vi tjejer parkerade oss i soffan & pratade hus & inredning :)




Idag är det kortisdag på jobbet & efter det väntar grillkväll på Brynäs :)


Snart så

Nu är det nedräkning som gäller! På fredag går jag äntligen på semester.

Längtar tills nästa vecka då vi packar in oss i bilen & åker till Stugan, bara vi tre! Fick jag bestämma skulle vi stanna där hela semestern, med bara skog & vattnet som granne. Ingen telefon, inga tjafs & ingen kontakt med omvärlden.
Underbart skönt skulle det vara!

ska köpa mig en bra bok att fördriva tiden med ute på bryggan i gassande sol eller i soffan vid öppna spisen med regnet smattrande utanför. Jag vill dit nu, jag behöver komma dit nu!




Bubblar i kroppen

Idag har det varit en riktig bra dag, både på jobbet & med humöret! Livet känns så lätt just idag & jag är så tacksam för det jag har, just här & nu!

Jag sitter i soffan, sippar på en cider & känner vindpustar utifrån som kommer in genom altandörren medan härlig sommarmusik dunkar ut genom högtalaren! Jag bara älskar det här!


Mysig kväll

Igår när både jag & John lyckligtvis prickade in att sluta tidigt båda två så tog vi äntligen tag i storhandlingen som inte hade blivit gjord sen vi fick lön, helt sjukt!

Efter vi proppat i allt i kyl & frys gjorde vi i ordning picknick & åkte iväg till vårt smultronställe. Solen värmde & maten smakade ljuvligt!

Så underbart att få vara med min lilla familj! 💞


Mindre än tio

Idag är det mindre än tio dagar kvar innan min semester! Längtar som tusan då min kropp verkligen behöver de här lediga veckorna!

Men samtidigt får jag lite små-ångest för samma dag som jag går på semester, samma dag slutar jag jobba i Valbo. Jag trivs så himla bra så det är väldigt tråkigt att behöva sluta där! Hade mer än gärna stannat!




Solig dag

Idag har det varit en riktigt lång & bra dag! Tog mig en låång sovmorgon, städade upp det sista efter festen & sen har jag legat ute & plaskat i vattnet!

& på eftermiddagen kom Viktoria & Elias & höll mig sällskap! :)

Bra dag!


Planering, fix & stress

Äntligen är jag ledig! Har redan hunnit med storstädning här hemma. Och för tillfället är jag lite överallt & småpillar.

Oftast när det blir för mycket på en & samma gång så tar det stopp för mig.
Vet inte riktigt vart jag ska börja fastän jag har miljoner saker att göra!

Förtillfället håller jag på med dukningen tills imorgon då släkten kommer hit. Ska bli så himla mysigt att för första gången samla släkten hemma hos oss, i vårt nya hem :)

Nytt hem & fortfarande mycket av de gräsliga tapeterna kvar. Tänk om man bara kunde knäppa fingrarna & allt var vitt & fint! ;)


Välkommen JULI!

Äntligen är juli här, jag fyller 25 på lördag och går på semester om tre veckor! Den här månaden kan bara bli bra!

Full rulle hela dagen idag!
Har nyss kommit hem från solarieöarna (ja vad gör man när solen vägrar att visa sig på mina lediga dagar) och nu håller jag på att plocka undan alla rustsaker som ligger precis överallt tillsammans med miljoner andra saker!

Imorgon börjar min jobbvecka & på onsdag slutar den! Så sköönt! En till liten minisemester är jag allt värd! :p


Bra avslut

Efter jag slutat jobbet idag åkte jag snabbt hem, bytte om & kastade i mig lite mat innan Emilie plingade på dörren & vi fortsatte mot vårvik!

Vi dukade upp kex & ost mös in oss i filtar & babblade bort några timmar. Underbart avslut på helgen!




RSS 2.0