Den här kistan fick följa med mig hem idag...

dsc00877 (MMS)

Den här kistan fick följa med mig hem idag. Ska slipa till den och måla sen ska jag prova mig på att sälja den. Hoppas jag går med vinst iaf :)


Torsdag

Torsdag IGEN! Är det någon mer än jag som tycker att veckorna går liite för fort fram?.. Dagen bjuder på superfint väder så jag ska hoppa upp på cykeln och fara i väg till brynäs. Skulle behöva fixa i lägenheten och besöka både Rödakorset & erikshjälpen men det får bli en annan dag när vädret tillåter hemmapyssel.


I helgen är jag ledig! Då ska jag åka till Sthlm med Älskade mamma&syster sen blir det utgång på kvällen hemma i gävle.



Puss!


Idag kände jag för att vara lite extra snäll!

dsc00873 (MMS)

Idag kände jag för att vara lite extra snäll!


Njuter av eftermiddagsolen :)..

dsc00868 (MMS)

Njuter av eftermiddagsolen :)..


Att vakna på rätt sida!

Har legat och dragit mig i sängen från en timme tillbaka. Idag har jag vaknat på underbart humör och dunkar hög och bra musik medans jag fixar mig inför jobbdagen som väntar!


Och för att inte tala om det fantastiska vädret som är ute! Passa på att njut ni som är ledig! :)
Ha en jätte bra söndag mina vänner ♥


Lördag!

Jobbhelg hela helgen men med mina 2 lediga dagar som jag haft nu är jag ganska nöjd. Efter lite för mycket sol på min kropp så behöver den faktiskt vila 1 eller 2 dagar. Igår fick jag äntligen sommarkänsla på riktigt och till kvällen bjöds det på grillat som pricken över i:et.


Nu ska jag strax ta mig till jobbet och efter det så väntas Lördagsmys med Caroline!
Vilken härlig vecka jag haft den här veckan, nästan hunnit med att träffa alla mina fina vänner!





Nu är jag redo för en dag i solstolen! Fan...

dsc00847 (MMS)

Nu är jag redo för en dag i solstolen! Fan vad jag njuter att det är fint väder :)


Att vrida tillbaka tiden några år.

Idag har jag spenderat min lediga dag på brynäs. Tog cykeln dit tidigt i morse för att ligga redo i solstolen klockan 10. När jag pausade och cyklade iväg för att köpa glass var det som att dra tillbaka tiden några år.

Det kändes som om jag gick på Steneberg och när jag kom in på lilla tempo var jag bara tvungen att ta ett litet varv runt bara för att se om allt såg ut som förr, sen cyklade jag hem på samma gamla gata där vi alltid höll till! 

 

Kyckling och sparris. Det blir inte godare...

dsc00827 (MMS)

Kyckling och sparris. Det blir inte godare än så.. Jag har bestämt mig att inte stå i vassen i sommar så här ska det försvinna kilon! Inne på 3 veckan nu och än går det bra! :)


Fuck you.

Tack gud för att du just denna dag som jag är ledig och vill få färg på min bleka kropp väljer att ta bort solen! Varför har jag alltid sån otur när det gäller väder? Kan inte ens minnas att jag har haft semester här i sverige och haft fint!?..


Eftersom det inte blir någon sol idag så får jag passa på att gå ner på stan och uträtta små ärenden.
Jag längtar till helgen och håller mina tummar att det ska vara fint!

Värdelöst inlägg, jag vet.

Kärt återseende!

Denna Lördagskväll ska jag spendera med min fina vän Veronika som är på besök "hemma" i Gävle över helgen!
Vi ska äta god mat ute och prataaa! Jag ska suga åt mig veronika-energi så jag klarar mig ett tag! Ska strax ta tag i mig själv sen cykla och möta henne :)


Idag har jag och nico tagit vår första cyk...

dsc00820 (MMS)

Idag har jag och nico tagit vår första cykeltur :)


Bebisgos!

Igår tillbringade jag dagen med Marina hennes små sessor & Caroline. Vi tog oss en promenad i B-skogen innan vi landade här hemma och frossade i olika exotiska frukter & hade bebisgos!




Sista dagen.

Varföööör går alltid dom lediga dagarna så fort?! Sista lediga dagen för mig idag sen blir det en veckas jobb innan jag får nästa lediga dag! 

Idag är det tänkt att jag ska ta mig till hälsocentralen. Hatar att sitta och vänta på dropin tider. Men det måste göras så det är väl lika bra att ta tag i saken!

Annars är dagen helt oplanerad så det återstår att se hur den slutar.




Vardagslyx!

Den här veckan har jag turen att få det lite lyxigt på jobbfronten. Är ledig både tisdag, onsdag & torsdag. Det bästa av allt är att jag inte har några måsten alls! Alldeles strax ska jag på ansiktsbehandling sen ska jag umgås med mina fina vänner och bara ta det lungt!


RSS 2.0