En liten liten uppdatering.. Vårat interne...

En liten liten uppdatering.. Vårat internet har vi sagt upp inför flytten. I helgen var jag i sthlm med tjejerna, shoppade loss och gick på ladies night. 3 dagar i storstaden satt sina spår så mina 2 lediga dagar den här veckan kom perfekt! Annars är det inte mycket som händer, började packa lite smått igår och det är väl typ det jag kommer pyssla med ett tag framöver!


Nu ligger jag och lillen i sovrummet medan...

dsc00587 (MMS)

Nu ligger jag och lillen i sovrummet medans det är fotboll i vardagsrummet. Ska snart gå och lägga mig för att i morgon upp och jobba min sista arbetsdag för den här veckan! Ska bli så skönt med lite ledighet och ledigheten ska ska spendera i vår älskade huvudstad!


Nu börjar världens bästa film och jag som ...

dsc00586 (MMS)

Nu börjar världens bästa film och jag som inte får äta godis gottar med en god fruktsallad istället! :)


Nu har jag fått njutit av en 45 min lång r...

dsc00584 (MMS)

Nu har jag fått njutit av en 45 min lång rygg massage. Så får hoppas ryggen håller sig bra ett tag nu! Sitter och inväntar ps i love you på tvn och sen blir det god natt!


naada

Idag har jag inte gjort många knop!


• Hittat golv som vi vill ha - vill flytta in så vi kan börja mäta och få fint.
• Ringt den nya hyresvärden och frågat om vi får kolla på lägenheten en gång till - Kan inte sluta tänka på flytten.
• Tagit fram kläder som jag skulle få ut på tradera - Dom ligger fortfarande i en hög brevid soffan.
• Kollat på the last song - Fy faan vilken film. Glad, jätte glad, ledsen, jätte ledsen, glad.
• Ätit 3 bullar - istället för lunch
• Nu - Iväg och äta hos johns mami



Ledig Torsdag

Idag blev det en lång sovmorgon så har precis kommit från frukostbordet. Idag är älskling också ledig så då ska vi passa på att åka runt och kolla golv till lägenheten och posta massor av brev.

Sen ska jag försöka ta tag i mina klädpåsar och kasta upp lite av det på tradera.







Gamla böcker blir som nya.

Har länge haft en vit hylla, stege (vad man nu ska kalla den) i vardagsrummet. Jag har inte riktigt haft nått att fylla ut den med då jag vill ha den rätt så stilrent men inte hittat nått som passar.

Så för några dagar sen kom jag på idén att jag skulle ha böcker. Böcker i sig tycker jag är rätt så fula, Men med lite fantasi och 2 tapetrullar så blev det faktikst bra!

Hittade alla böcker på Röda Korset, 10st 80kr. Och guud vad vi skrattade när vi hittade en bok som hette "10 små negerpojkar".






En ledig onsdag

Gud vad man hinner göra saker när man inte jobbar!


Tog mig en långpromenad i morse innan Älskade Marina kom och hämtade upp mig. Vi åkte ut till Owes, Ikea, Rusta, visade varandra våra nya bostäder vidare till Möbelhuset och sist Röda korset innan vi åkte hem till mig. Har legat och försökt höra ljud och rörelser ifrån Marinas mage ♥


Nu ska jag fortsätta pyssla lite till innan Stina kommer och gör mig sällskap!

Nu är böckerna inhandlade så nu ska det py...

dsc00579 (MMS)

Nu är böckerna inhandlade så nu ska det pysslas :)


En tisdag.

Tisdagar är så tråkiga. Alltid har det varit så, tråk tråk tråk.
Jobbet idag gick helt ok men inte var det mer än så. Rea rea REAA hela tiden. Hatar röda lappar och affären blir ful och stökig.


När jag kom hem kastade jag bara av mig kläderna och på med träningskläderna och tog en mandarin i farten. Sen blev det en promenad fram och tillbaka till Bomhus.


Nu ska jag kolla runt på olika inredningsidor och får roliga idéer. Imorgon när jag är ledig ska jag på jackt efter massor av böcker till billigt pris som ska göras om. Sen ska jag få träffa Marina :)

Imorgon firar jag 3veckor!

Imorgon firar jag och godislöftet 3 hela veckor. Det är nästan 1 hel månad och det är faa-an långt när man tänker på vilken jävulsk gottagris jag är och för att inte tala om choklaaaaaaad-älskare! Det roliga är att jag inte varit sådär superduper sugen som jag trodde jag skulle vara. Grattis till mig!!  nästa steg: Fikabröd!





Nu är det nära.

Nu är det bara 4 veckor kvar innan vi tar vårat hem och flyttar ner det till stan.
Igår gjorde vi adressändring och idag ska det fixas med el. Ska nog köpa flyttkartonger och sakta men säkert börja packa ner det som inte används så flitigt. Veckorna går ju lite för fort ibland och att packa ner vårat hem på en veckan tänker jag inte göra. Åh, det ska bli så roligt att få börja pyssla och göra fint!



bästabästa!

Godmorgon måndag! Efter en superduper bra helg så är det nu en ny vecka. Idag blev det sovmorgon och det blir nog en stund i soffan innan jag orkar ta tag i mig själv innan jobb.

Gårdagen var så mysig! Vaknade till vid 09.30 efter en kanonkväll och känningar av en bakfylla. Vägrade ligga inne i lägenheten och känna mig trött&sliten, Så jag väckte johnpen och lillen och så begav vi oss ut till sandbankarna för lite frisk luft och solsken. Hann även med att gå på stan och ta en långfika med tjejerna! BästaEmilie har varit hemma över helgen och igår fick jag äntligen träffa henne och kramas! Kvällen slutade hemma i soffan med ost&kex, tända ljus och film ♥






Nu blir det söndagsmys för fulla muggar :)

dsc00578 (MMS)

Nu blir det söndagsmys för fulla muggar :)


Sköna lediga söndag. Havsljud och solstrål...

dsc00576 (MMS)

Sköna lediga söndag. Havsljud och solstrålar som värmer.


helghelghelg.

Igår efter jobbet kom jag hem till mat&vin på bordet, en massa ljus i hela lägenheten och en fin pojkvän. Vi hade fredagsmys i soffan till idol innan vi slog igen våra blå.


Idag skulle jag varit ledig men pengarkåt som man är sa jag ja till jobb. Nu håller jag på och fixar mig inför ikväll då Fanny kommer hit och äter tacos och dricker vin med mig. Vid 22 rullar även stina in och gör oss sällskap! Vart det slutar vet man aldrig :) ..



En solig fredag

Äntligen fredag! Var uppe med tuppen imorse för ett personalmöte som började kl.08.00. Och som vanligt har världens godaste frukost. Så med frukost i magen och ett avslutat personalmöte avklarat så åkte jag och stina upp till hemlingbyspåret och tog oss en långpromenad. (Hoppas hoppas det är så här fint väder i helgen)


Nu är jag hemma och ska kasta mig in i duschen för att sen göra mig klar, gå ut med nicco och försöka hinna laga mat. Idag är det jobb 13-19 som gäller och sen ska jag ha Fredagsmys med min bästa pojkvän. SEN har jag ledig helg (lite extrajobb imorgon dock) men annars heelt ledig.


Igår blev det liite shopping så idag är jag lycklig. haha!
(Och ääntligen har jag hittat ett fint textsnitt till min tatuering som ska göras! Måste.boka.tid.)





Nya byssor och ett nytt älsklings-armband.


RSS 2.0