Sköna Fredag

Som jag skrev i förra inlägget det går för foort..
i går var det en vecka sen det  var takida
idag är det en vecka sen jag jobbade och spydde på jobbet 
i morgon är det en vecka sen vi fick in sängen i lägenheten
på söndag är det eeen vecka sen vi flyttade in.

Idag, fredag så är jag ledig! Har jobbat både onsdag och torsdag så det är skönt :)
Har suttit nu i snart två timmar och klurat ut ett bra cv som jag ska lämna in på tusen möjliga ställen.
och nu har jag verkligen lagt ner tid.. så nu måste det bli bra!

igår var vi på Ikea och köpte krukor och gardinstång.. så nu ser det hemtrevigt ut.
lär väl städa upp lite idag, för nu när det inte finns nån mamma eller pappa som tar undan allt så ser det ut som det gör. diskas och damsugas så blir det nog mycket bättre!

ikväll ska vi träffa Marina :) så får se om det bli bowling eller en filmas.
en film låter bättre för mig men jag är öppen för förslag.

Ha en trevlig helg, för det ska jag ha! :)


Rullar på

Hej hej heej.

Dagarna bara rullar på, fortare än vad man egentligen vill.


Igår fixade jag och pappa till vinställen i lägenheten och det blev väldigt fint. Efter det åkte jag hem till Madde och gick ner på stan, kikade runt på saker-som-måste-köpas. På hemtex köpte jag en toa matta och en mugg att ha våra tandborstar i. Tittade runt lite på kläder med men hittade ingenting som föll mig i smaken. Efter vi trippat runt på stan så kom vi på idén att åka till Ikea och titta runt.. och där blev det ennu mer saker. (bara saker som man måste ha). :) Så det var en trevlig och givande dag!

Veronika kikade förbi senare på kvällen och höll mig sällskap till alla tv-ptogram! :)
efter hon gått hem skulle jag bara "vila ögona" så det blev en tidig kväll!

Idag var det menat att vi skulle fixa med hyllor och få in det sista i Lägenheten! men det dök upp jobb, så jag börjar vid 14.30 till 20.00 och antar att jag inte kommer orka pyssla med någon form av hyll uppsättning när jag kommer hem.. så det får vi fixa imorgon eller så!

vart finns alla söta katter... letar och letar efter någon-som-ska-passa.. men icke sa nicke

Snaart är det första advent och hej vad tiden går fort.. längtar till den 26 dec så man får komma bort ett tag. men det står väl inte på förrän det datumet är!

nej, nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig.
puss&hej!


Första natten

idag är jag ledig och det känns riktigt skönt. Efter tre dagars jobb.. haha!  Ska inte göra någonting speciellt på heela dagen förutom att gå lite på stan med Stina och kolla klappisar! sen i kväll hjälpa john med alla kläder till lägenheten och kolla prison! :)

Igår var första natten i Lägenheten, och det känns bra! :) skönt att vi fått ordning på allt nu, bara lite smått kvar!
så idag blir det storhandling så att vi kan leva där! Farmor&Farfar var förbi idag och gav oss en inflyttningspresent och jaaag som älskar rostade mackor passade en brödrost perfekt, plus mackor och marmelad!

nu blev det tomt i skallen.. så bye bye


kom sömn

Har jobbat hela dagen och idag var det mycket roligare och framförallt lättare att jobba.. Gick fruktansvärt fort lär jag säga! Kanske beror på att det fanns saker att göra hela tiden eftersom att det byggs om så mycket just nu!

Efter jag jobbat klart åkte jag hem väntade på att mamma skulle komma och sen gick vi till lägenheten, nu är allt klart det enda som behövs nu är mat. sen så! :) känns lite konstigt, att bara flytta ifrån mammsen och pappsen.
men det ska nog gå bra!

Efter jag varit i lägenheten så har jag bara blivigt liggande uppe i soffan och glott på film, tröttheten efter jobbet kommer efter .. så jag är trött i kroppen meen inte i ögona, fast jag borde vara det. illa mår jag också.

nej, nu ska jag försöka krypa ner så att jag orkar upp och jobba imorgon..



varsegutt och nut, för det gör jag när jag ser den här bilden...
image12

Takida, jobb, lördag

Ja i torsdags var det som sagt Takida. Det var väldigt lyckat. Fixade i lägenheten på dagen och sen mot kvällen åkte vi alla 10 flicks till Madde och hade det mysigt sen bar det av till Takida! väldigt lyckad kväll :)

Igår var det mindre lyckat.. Börja jobba kl. 15.00 och trodde att jag tiden innan tre skulle hinna bli pigg meeen så fel jag hade.. Spydde 3 grr på jobbet. Så nu är det så säkert det kan bli. JAG SKA ALDRIG MER DRICKA dagen innan jag ska jobba. aldrig aldig aldrig! John hämtade mig vid 20 och då åkte vi hem till mig och tittade på idol och åt pizza :)

idag är det jobb på listan som gäller!

pusshejstrevlighelg.

kläder hit och kläder dit

mitt rum är längre inte ett rum för tillfället ser det ut som gävles soptipp.. Både mina och johns kläder överallt..
Har börjat lite sakta men säkert att packa ner kläder-jag-vet-att-jag-inte-kommer-behöva-till-helgen i flyttkartonger.
Men antar att allt måste hängas upp i lägenheten snarast för kommer väl ändra mig tusen gånger om vad jag vill ha imorgon osv.. Ska väl hinna packa alla kläder innan maddisen kommer förbi så att jag har det gjort..

så nu lär jag kila in och fortsätta med det roliga klädpackandet!
och imorgon förresten är det Takida och det skaa bli väldigt roligt. och jag skiter i att jag jobbar på fredag, får hoppas på att det blir lungt då för jag kommer inte vara den piggaste!

men har jag överlevt 10 timmars jobb bakfull och jävlig lär jag väl endå klara av 5 timmar! Men som sagt det som lever får se! jag ska dricka för er alla  :) hej hej heej

soon baby, soon

Jaa, snart är det dags att lämna lilla jarlavägen :) Har hållt på och flyttat massor av saker i två dagar nu och nu börjar det ge lite resultat. Satt upp barbordet idag och har varit på Ikea och tittat ut soffbort, tvbord och hylla. Så imorgon ska vi åka ut och handla det, sen är det väl bara sängen och lite gardiner som ska på plats så är våran lilla lägenhet så gott som klar! :)


Hejdå!

Det här inlägget kommer jag alltid minnas och då menar jag alltid!
För idag är dagen då det är den 17 november, idag är dagen med stort D.
Dagen då jag lilla sofia har fått besked om att vi ska flytta. Vi fick lägenheten som jag ringde på igår!

var där idag och kollade, allt var perfekt!
superduperbra säger jag och bestämmer mig för den, ringer och berättar det för han som hade den.
och vips! Imorgon ska vi dit och skriva på allt. Så redan imorgon får vi nykeln och då är det som sagt bara börja packa ihop för att sen packa upp i våran lilla lägenhet :)

Ett STORT plus för den här lägenheten är att den redan är svart&vit
snyggt kök och skit snygg toa. kan inte bli bättre än såhär.


ett stort jävla fucking halleluljamoment!

Frukost på sängen

Ja, det var precis vad jag fick idag.. av mamma min :) Väldigt gulligt gjort!

´Wohoo, har ringt på en lägenhet idag, soom faller i smaken (ialla fall beskrivningen på den).
han svarade inte, så jag lämnade ett meddelande och hoppas på att han ringer upp!
snälla gode gud, låt oss ha turen på våran sida?

Igår, jobbade jag som sagt.. Pengar kommer in med är det värt det? okej, jag klagar jag veet. men att stå där själv, heelt själv, och har INGENTING att göra förutom att stå. jag kan knappast hjälpa kunder eftersom att det inte finns några kunder som vill in i den där butiken. Stå, stå, stå. jo, det är nog värt det. pengar måste jag ju ha!

Efter jobbet hämtade john mig och vi åkte hem till honom och åt. Tommy fyllde år! hipp hipp hurra.

Idag ska jag iväg till Ikea med mamma & handla lite :) sen in en sväng på Din sko och hämta mina tider fram till januari! så jag vet när jag jobbar och inte.. seen är det fredags mys. Fast jag är ledig så mycket på veckorna s¨å måste jag säga att helg är helg. så ikväll blir det idol tittande och mys med en hårt arbetande john.


Tänker på dig idag.. Det kommer vara jätte jobbigt men fint! Du får tänka på att han har det bättre där uppe än här. det kommer vara jobbigt ett tag.. Men efter regn kommer solsken. Jag finns alltid här och det vet du och  jag vet precis hur du känner dig, det var inte så länge sen min familj satt där en fredag..


Morfars begravning 21 september  -07..
image11

svagt minne..

Efter top modell igår tror jag att jag somnade?.. Vaknade iallafall av att john kom vid 12,1? ja jag vet inte.. känns bara som att jag drömt alltihop. haha! måste kanske ha gått i sömnen eller iallafall varit rejält trött.
vaknade inte ens när han åkte i morse. (slut människa). Vaknade vid 10 av mobilen/meddelande. och här sitter jag nu, börjar jobba kl. 2.. 1000 kr på att det är därför jag är irriterad och grinig. JAG HATAR ATT JOBBA DÄR!
ingen att prata med förutom kunderna, och hur roliga är dom. sura tanter & gubbar. och antar att jag inte kommer stöta på någon jag känner..

så jag lääängtar tills klockan blir 19.01 för då får jag äntligen stänga ...

Fotoalmanacka..

Har väl inte hunnit allt som skulle göras idag men mer än ingenting i alla fall :)
Färgade håret på Stina, blev ljusare & fint! Varit ute och gått med teddan i 30 min (duktigt).

..och till er som känner mig, jag har lagat mat åt min familj, korv med stuvade makaroner.

haha! jag är värdelös på allt som har med mat att göra, tror vi gjorde om vårat kök för 3 år sedan och jag vet fortfarande inte vart alla saker ligger. Så om jag får säga det själv så var det vääldigt duktigt av mig att laga mat!
okej, Stina hjälpte till men jag gjorde dom stuvade makaronerna.. och bara det är duktigt gjort!
 
Sen har jag beställt en fotoalmanacka till mammsen&pappsen i julklapp. fixat och trixat med alla tusen bilder så att det ska bli bra och jag tror faktikst att det blev bra, så nu ska jag vänta ungefär 5 arbetsdagar sen får jag se hur den blev! :)  http://www.extrafilm.se

Den här veckan har gått så jäklarns fort, imorgon är det torsdag igen.. och jag ska jobb inne i stan!
nu ska jag kila upp & få massage av mamma min (hon håller på att utbilda sig till massör) så nu ska hon träna på oss i familjen & det  är ingenting man säger nej till! :)

tjingtjang


Sugen

Inte kännt sånt här sug på länge, men just idag en onsdag då känner jag det det det..
skit sugen på att festaa! Men den här helgen får bli lugn, har inte så mycket pengar plus att jag ska tagga sönder mig själv tills nästa Torsdag! :)

Igår var jag med Madde, vi gjorde som alla andra dagar ingenitng speciellt! haha.. betällde lite kläder från h&m katalogen & tittade på gamla bilder, från studentkryssningen, studenten & andra fester.. (längtar tillbaka till den tiden lite) Eller tiden och tiden, just de tillfällerna!  Sen så var jag med veronika på kvällen, kikade tv & i den nya skolkatalogen :)

Idag ska jag gå ut och gå, jag skaa! och innan det blir för mörkt. (sola?)
sen så ska jag färga håret på syster min så verkar ha lite svårt med att bestämma vilken hårfäg hon vill ha på sitt lilla huvud! Ska även försöka lämna in cv på 3 ställen idag & ringa 2 st privata hyresvärdar! :)



inte lika depp

Nej, absolut inte. Idag är jag glad, eller aa inte lika depp som förra inlägget, hah!
Helgen har varit & lugn. Trök fredagen gjorde jag ingenting speciellt på..
Men i lördags jobbade jag och sen åkte jag direkt till Madde & träffa flicksen.
Roligt & skönt att få träffa er alla samtidigt och få prata av sig om allt möjligt! :)

söndag jobbade jag också, sen hem och firade pappa eftersom att det var fars dag,
syster & ja lagade mat och gjorde fint! :) Sen blev det film & mys med johnpa.

Igår var jag med marina och gjorde våran vanliga sväng på stan. Letade kläder tills nyår åt marina. haha..
Nu när vi inte gör så mycket på dagarna kan vi lika gärna vara ute i god tid med nyår! :)

och idag kommer maddisen hit :)

den här veckan..

Ja, jag brukar aaaldrig klaga på att få vara ledig och få göra vad precis som faller en in, aldrig aldrig aldrig!
MEN den här veckan har för mig varit det tråkigaste och seeegaste veckan i hela mitt liv. Förstår inte ens hur jag kunnat få dagarna att gå utan att inte göra någonting alls.. Alla i hela världen jobbar, verkligen alla! .. utom jag

*Måndag var den enda dagen som gick rätt så fort. Åkte upp till Marina och tittade på film, sen GICK jag hem :)
sen dåå? tisdag, onsdag, torsdag & idag fredag.. Jag hatar alla extrajobb. det ända man få är att jobba på helgernaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. (förtillfället). Jag vill jobba och skaffa pengar, nu nu nu!

jag kan varenda tvprogram på tv, kan varenda reklam. ryggen gör ont för att jag inte gör ett skit. kläder behöver jag för tillfället inte alls eftersom att jag bor i min morgonrock. Jag ska stå ut utan jobb tills januari. Har det inte hänt någonting alls innan dess. så tar jag det enda jobb jag möjligtvis kommer kunna få utan speciell utbildning.

kan det hända någonting någongång i skitstaden gävle?!

En positiv sak denna förjäkligt tråkiga dag är att nyår är fixat och klart.
en stuga med massor av folk, ja tack ta mig dit nu!

Har den här veckan börjat läsa en bok
(sofia andersson ligger på sin fritid och läser en bok, vart är allt påväg)?!
men den är bra, så jag klagar faktiskt inte läser  Magdalena Graafs bok  "Det ska bli en sant nöje att döda dig"
skit bra bok..

neej, nu ska jag gå och göra något tråkigt och meningslöst .. kul va?

Godmorgon

Inte skrivigt sen i onsdags så det är väl bara att börja..

Torsdag blev ialla fall en kanon kväll! Började dagen med att åka ner på stan med Hanna och köpa present åt jennifer och handla lite kläder till kvällen. Hem fixa, trixa, dona. Sen åkte vi till Jennifer, förfest där sen vidare till slick! För taggad som man för på att dricka blev det liite för mycket..

Så på fredagen vaknade jag kl 14.00 och var inte alls för pigg.. så bestämde mig för att ligga kvar i sängen tills jag kände mig lite bättre för att kunna gå upp.. Meeen. det blir aldrig bättre, får lite halvpanik för att jag hade lovat Madde att vi skulle festa och att jag skulle komma till henne vid 6.. Gick upp och tvingade i mig en banan och coca cola och efter det kom allt upp, inte bara en gång utan fyra. Kvällen slutade i alla fall med att jag tar mig till madde där alla är, har det jätte mysigt och trevligt!

I lördags var det första riktiga gången vi var upp och hälsade på morfar, på graven..
åkte dit med familjen och la blommor och tände ljus!
Det känns så konstigt att inte ha honom vid liv.
Aldrig att jag trodde att våran lilla morfar skulle försvinna så tidigt, så fort. Vi saknar dig..

söndags var det slapp dag för hela slanten, sängen sängen sängen.
En sväng på stan med Stina & micke..
sen vidare till Madde&Martin och tittade på aaalla program som finns på en söndag, haha!

Måndags så kilade jag ner på stan med Marina, kollade runt på lite julkalppar. Sen iväg och lämnade in ett cv, så får hoppas att turen är på min sida och att jag får det! :) 
sen hem och hipp hipp hurraa till pappsen som fyllde 45 år!

idag? det återstår att se..


RSS 2.0