Är hemma hos mamma och pappa. Jag och mamm...

dsc00731 (MMS)

Är hemma hos mamma och pappa. Jag och mamma har myst ner oss i sängen med tända ljus och tv! Igår hände något som vi alla är väldigt ledsen över så det är väldigt låg stämmning här hemma..


Jag och tussen min sitter på rast. Nu är d...

dsc00725 (MMS)

Jag och tussen min sitter på rast. Nu är det bara 2 timmar kvar tills vi får sluta! :)


En härlig dag!





God morgon! Solen lyser och jag är på bra humör! Vaknade innan klockan ringde i morse och har varit klar sendan länge. Nu sitter jag och inväntar tiden så jag kan brumma iväg till jobbet! Efter jobbet ska jag till mina kära föräldrar!  Ha en toppen dag!

Sista dagen

Jobbdagarna börjar lida mot sitt slut och ingen är mer glad än jag! Har varit långa 5dagar och imorgon jobbar jag mitt längsta pass men även mitt sista innan jag får en dag ledigt!

Idag efter jobbet har jag bara tagit det lungt hemma och småpysslat lite i vardagsrummet. Lite rosa har fått flyttat in nu, men allt är inte riktigt klar än!


Från och med imorgon händer det saker varje dag fram tills på söndag så en lugn kväll var precis vad jag behövde! Nu är det dags att göra sängen sällskap!


Puss ♥





klick klick.




Shoppingbegäret är lite för stort nu och väldigt mycket onödigt klickas hem.
Här är 4 st plagg som jag absolut inte behöver men som jag absolut var tvungen att klicka hem! 
..Men när jag tänker till har jag inga vardagsklänningar, Kan man få för många klänningar?


Bakom stängda dörrar.

Jag är långt ifrån en bokmal. Jag kan nog räkna på fingrarna hur många böcker jag läst i mitt liv. Men när jag väl börjar läsa så har jag väldigt svårt att sluta! Den här boken läste jag ut på tre dagar och den berörde mig verkligen. En sann historia om en tjej som har allt annat än en fin och bra uppväxt. Läs den, om ni inte redan gjort det!





Ni har väl kikat in?

Ni har väl inte missat Din sko´s fina sommar-sortiment? Om ni har, så får ni lite smakprov på 9 stycken favoriter hos mig. Men det är ju självklart bara en liiten del av vad som faktiskt finns i butik just nu!



9 Guldkorn!








Måndag 28:e mars.

Måndag och ny vecka. Den här veckan går vi in i April och det känns helt sjukt att det nu gått 3 hela månader på det nya året! Nu är det bara fina vårmånader som väntar innan det är sommar!


I April blir det dock väldigt mycket jobb för mig. Har tagit åt mig extra tider & extra helger! Så denna helg som kommer är den enda jag är ledig på och den ska utnyttjas till fullo!




Det kliar i fingrarna!

På en gång det trillar in pengar på kortet börjar shoppingbegäret sättas igång. Nu är jag sååå sugen på att shoppa saker till både lägenheten och mig själv att jag knappt kan vänta tills på torsdag!


Den här månaden ska det shoppas färg till vardagsrummet. Lite små detajer ska få vara rosa som tex. kuddar, ljus & kanske någon pläd. Är också väldigt sugen på att ta bort fondväggen bakom tvn. Det kan nog bli så att jag målar den väggen vit i väntan på att träpanelen kommer upp!




Det här fina hjärtat fyndade jag i fredags!


Äntligen slut.

Äntligen lider den här veckan mot sitt slut. Dom senaste dagarna har jag bara varit helt upp&ner. Ena stunden jätte glad, andra stunden skit grinig.


Den här dagen tog nog priset då jag ställde klockan för att hinna ut och lägga i pengar i bilen. Nyvaken och Stressad med nico i ena armen och pengarna & bilnyckeln i andra kom jag på lite väl sent att det är söndag - Fri parkering. Sen har skitdagen bara fortsatt.  

Nu är jag hemma och ska försöka lugna ner mig med storstädning och skön musik!



Hoppas ni haft en bra helg och dag!

5 minuter kvar, sen får jag äntligen sluta...

dsc00714 (MMS)

5 minuter kvar, sen får jag äntligen sluta och åka hem. Den här dagen har varit hemsk!..


5 minuter kvar, sen får jag äntligen sluta...

dsc00714 (MMS)

5 minuter kvar, sen får jag äntligen sluta och åka hem. Den här dagen har varit hemsk!..


Någon som är trött efter att ha betalat rä...

dsc00712 (MMS)

Någon som är trött efter att ha betalat räkningar :)


Äntligen fredag!

Äntligen är det fredag! Började min morgon i helmlingbyspåret med Caroline, kan ha varit den kallaste morgonen jag har varit med om. Solen lurade mig och såg varmare ut än vad den var. Fyfan vad jag fryser & fyfan hur jag ser ut, hela jag är röd och iskall trots att jag duschat kokhett! Blir jag inte sjuk nu är det ett under!


Efter jag tinat upp ska jag försöka fixa mig och sen iväg till jobbet. Känns jobbigt att åka iväg och börja jobba då jag vet att min lediga dag är en vecka bort. - Alltså jobb hela helgen + 3 dagar.


Efter jobbet ska Jag&John möta upp Caroline&Rickard. Vi ska äta god mat på Helt Enkelt sen ska vi gå på bio!
Väldigt mysig fredagskväll!


Torsdag

Lediga dagen går mot sitt slut.. Efter min sovpause i morse så gick jag upp på söder & hem till Marina och småsessorna. Jag fick hjälpa till att bada, mysa, trösta,skratta & mata dom små. Jag skulle okryddat kunna sitta en hel dag och bara kolla på dom små, helt fantastiska är dom!

Igår fixade johnpen Big Brother 24/7 till mig.. och, jaa jag är helt fast nu.


Nu är jag hos marina och badar små tjejern...

dsc00701 (MMS)

Nu är jag hos marina och badar små tjejerna :)


En tidig morgon.

Godmooooorning! Den här dagen kommer bli lååång. Imorse blev det tidig då vi hade morgonmöte på jobbet 08.30, men med god frukost så gick det helt ok fast det var min lediga dag. Idag jobbar alla och tvättstugan var upptagen så jag har ingenting att göra och klockan är bara 11.


Men ledighet är ledighet och jag ska inte klaga!


snabbis.

Dagen idag har gått så fort! Började morgonen med träning följt av jobb. Efter jobbet gick jag över några timmar till Caroline. Nu har jag tänt ljus och kvällen till ära ska jag försöka mig på att dricka te! Fick jätte fina temuggar & te av Caroline&Rickard i inflyttingspresent. Så nu är det dags att lära sig att tycka om, iaf 1 varm dryck.

Medans jag inväntar tvprogrammen jag vill se ska jag passa på att kolla igenom H&m´s sommarkatalog som hade kommit idag! H&m har verkligen lyckas denna sommar! Jag vill ha allt, typ!




andra dagen av sju.

Vilket strålande väder vi har haft idag! Jag&Caroline tog vara på finvädret och drog oss iväg till Hemlingbyspåret där vi avverkade 6km, efter det gjorde vi ett stopp på brynäs hos Mamma&Pappa innan vi for hem!

Nu håller jag på och fixar till mig lite innan jag ska möta upp mamma på stan för en fika!
sen blir det en lugn kväll framför mycket bra på tvn!


Åh, jag är så pysselsugen!! Sitter och spånar på vad ska skulle kunna sätta igång med!





Efter helgen..

Godmorgon! Är fortfarande inte helt återställd sen helgens festligheter. Jag är fortfarande väldigt seg & trött!
I Lördags hade jag&john en sen inflyttningsfest för våra närmaste vänner! Jätte roligt att så många kunde komma & kvällen blev jätte lyckad (förutom lite för mycket dricka).

I Söndags hade jag&john en heldag med Caroline&Rickard. Vi tvingade oss ner på stan för frukost sen vart det slappar & ätar dag hela söndagen.

Nu är det ny vecka och nya tag som gäller!




Fick jätte fina presenter i lördag, taack!


Nu är det sommar på din sko.. :)

dsc00690 (MMS)

Nu är det sommar på din sko.. :)


Mysmorgon.

Det här med att jag blivit morgonpigg var något som bara höll i sig förra veckan, tråkigt nog. Idag ringde klockan 07.30 och det kändes som att jag var tvungen att gå upp mitt i natten. 08.30 befann jag & tjejerna oss på Absint för lite lyxig frukost på våran lediga dag! Sen har vi bara strosat runt på stan och köpt lite för mycket av det fina.

Nu kommer tröttheten ikapp mig så jag ska faktiskt ta mig en powernap! Måste vara piggelin när johnpen kommer hem, för då väntar storstädning och handling inför lördag!





Vårkänslorna speglar av sig i några plagg som fått följa med mig hem!


Tisdag.

Hej&hå! På veckorna hinns det inte med mycket annat är träning, jobb & sova. Gymmade imorse sen var det direkt iväg till jobbet. Efter jobbet möttes jag av fantastiskt god mat när jag kom hem! Nu är jag så trött att jag funderar på att gå och lägga mig.. Snart är det torsdag och då är det tjejmys! <3

Måndag och ny vecka väntar!

Godmorgon nya vecka! Måndag igen och jag har turen att få vara ledig! Har haf jobbhelg hela helgen och mellan jobbtimmarna har jag hunnit träffat Caroline&Stina på fredagen, Pernilla&Stina på lördagen och även hunnit förbi Mamma&Pappa på mat igår. Extremt lugn helg!


Ska strax börja göra mig i ordning för att sen gå ner på stan och förhoppningsvis shoppa lite! Efter shoppingen ska jag iväg till Hemlingbyspåret med Caroline och ta oss ett varv där, hoppas solen håller i sig!


Soligafredag!

Jag tror jag gått och blivit morgonmänniska! Har hela veckan vaknat kl 08 och idag redan vid 07.30, pigg. Ingen är gladare än jag av att vakna tidigt. Älskar att kunna ta det lungt på morgonen och får saker och ting gjort innan jobbet börjar!

Ska strax åka väg för att jobba ett 6h pass och efter det väntas det en lugn hemmakväll hos Syster med mat&film!





Äntligen!


Yes! Äntligen gjorde jag det, ansiktsbehandlingen. Jag är en jäkel på att dra på saker och ting väldigt länge, men nu höll presentkortet på att gå mot sitt slut så då var det bara att ta tjuren vid hornen och boka en tid.

Eftersom att jag är väldigt obekväm vid att visa mig osminkad pga. mina komplex så har jag gått och varit nervös i snart en veckas tid. Men det gick vägen och var inte alls så farligt som jag målat upp det!


Jag har varit väldigt dålig med att använda rengöring & ansiktskräm till ansiktet i fleera månader och har istället använt tvål!! (vilket har satt sina spår). Så nu ska den här Ansiktsbehandlingen ge mig en ny start, så jag passade på att köpa mig lite nya produkter och en ny ansiktsbehandling är redan bokad!



God morgon!

Slog upp mina 2blå vid 08 tiden idag! Istället för att försöka somna om bestämde jag mig för att gå upp. Brukar bara bli mer seg när jag vaknar en andra gång. Så nu har jag hunnit med Frukost, småplock i lägenheten och pussat älskling hejdå!

Idag på dagen ska jag träffa Marina&Caroline, vi ska göra våffel-lunch och gulla med de små! Sen vid 15 ska jag äntligen iväg på ansiktsbehandling!


Ha en bra Torsdag mina vänner!

En ledig dag.

Mitten på veckan och jag har turen att få vara ledig! Har bara tagit det jätte lungt hela dagen. Hade planerat en långpromenad men vädret såg finare ut innefrån för när jag väl kom ut så var det kallt & blåsigt. Tog istället bilen hem och hälsade på Pappa och en sväng förbi rödakorset för att köpa mer böcker att klä om! ..

Snart ska jag hoppa i träningskläderna för att besöka gymmet! pepp pepp!


Före;





Efter;



Effektiv dag!




Gymmat, promenad, myst med Marina, Stina & småttingarna, ätit semla, Jobbat & hälsat på mamma!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen för att invänta BigBrother sen är det gonatt!



En härlig start!

Godmorgon!

Idag startade jag morgonen med gymmet och nu är jag äten och fixad. Börjar inte jobba förrän vid 14 idag så jag ska passa på att träffa Marina & Stina innan jag börjar jobba! En härlig start på dagen!





Vilken helg!

Söndag kväll och helgen börjar lida mot sitt slut! Efter att ha haft 4 dagars ledighet och en fantastisk helg så är jag redo för veckan som kommer!


John har varit borta över helgen så då tyckte jag att det passade perfekt att ha en riktigt tjejhelg med Line&Pernilla! Och vilken tjejhelg det blev! Vi handlade hem massor av gotta och mat från Helt enkelt som vi dukade upp med gott vin här hemma, sen blev det melodifestivalen, film, godis, ostkrokar, kex, ost och massor av prat till sena natten.

Imorse dukade vi upp en dunderfrukost följt av en solig och skön promenad i B-skogen, för att sen mysa resten av dagen inne! ♥



Nu är det fruktsallad och vatten som gäller medans jag inväntar solsidan!
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag! :)







Food!

Fan vad tråkigt det är att laga & äta mat själv. Jag hoppar gärna över det och stoppar i mig något i farten istället för att stilla hungern! Men igår kväll sa magen ifrån efter att bara fått frukost och kvällsmat 2 dagar i rad. Den var tom hur mycket jag än åt och efter jag lyckats fyllt upp fick jag ont istället! Så idag har jag varit duktig, Har redan hunnit med frukost, banan & lunch! Och ikväll är det inga tvivel på att jag inte kommer få i mig nått då det vankas myskväll här hemma!





Jag och john gick crazy inne på willys i förrgår!



Men vilket väder!

Vilket fint väder jag har fått vaknat till idag! 11+ och klockan är bara 09.40! Hade tänkt svettats bort någon timme på gymmet idag men när det är såhär fint byter jag ut det mot en långpromenad istället! Så dags att sätta igång!


Fredag!

Här håller det på och tvättas för fullt! Efter tvätten var det tänkt att jag skulle ta en härlig långpromenad i det fina vädret men det ser ut som om solen har försvunnit. Stina kommer istället hit och hämtar upp mig så far vi ut till Madame nyberg för förhoppningsvis lite småshopping! :)

Sen ikväll ska jag hem till Mamma&Pappa och få håret färgat samt ha en myskväll!





Ha en bra fredag alla!


Helt underbart!

Det var helt underbart att träffa Marina och hennes två små idag! Kan fortfarande inte fatta att hon är mamma, att min bästa vän är tvåbarnsmamma! Jag ville inte åka hem och skulle mer än gärna flytta in där så jag alltid kan vara till hjälp och få mysa med sessorna! åh, vad mysigt vi hade det ♥




Det är blommor i min hall..

Före







En speciell dag!

Idag är det äntligen Torsdag! Jag har gått och längtat efter den här dagen i en veckas tid. Klockan 12 ska jag hem till min fina & bästa vän Marina. Det är 4 veckor sedan vi sågs sist och idag när jag kommer innanför hennes dörr ska jag för första gången få se hennes små flickor som kommit till världen! Åh, jag är så glad ♥


Bästa bästa Torsdag!



Lite strunt

10 saker ni kanske inte visste om mig



• 
Jag har aldrig varit på en jobbintervju

• Jag har spelat piano i 3år

• Jag skulle inte ha något emot att bo i ett kollektiv

• Jag dricker ingenting varmt

• Jag har Astma, Pälsdjurallergi & Nötallergi

• Jag har nästan inget lukt eller smaksinne

• Jag har fobi att äta saker med klumpar i

• Jag tycker det är väldigt jobbigt att öppna presenter framför folk

• Jag har spelat fotboll halva mitt liv

• Jag klarade inte av att vara i vita rum som liten


Galgar var det jaa..

För någon dag sedan tog jag tag i saken och åkte ut till Ikea för att köpa på mig massor av nya galgar! Tror jag råkade pricka in precis den dagen då alla var där. Men hem kom jag och med prick 64 nya galgar! Så nu, äntligen är alla mina klänningar & en hel del annat som bara legat ihoptryckt upphängt! Kul att äntligen se vad man har!






RSS 2.0