om jag får..

Om jag får öppna mig lite här, vilket jag får då det är min blogg så vill jag bara säga att Apotekets personal kan köpa sig själva en feet solsemester i ca. 1 halvår, leva livet och sedan komma tillbaka med lite liv i deras gamla människokroppar. För som det är nu skulle jag kunna prata bättre med min vita vägg som är framför mig, den har till&med mer liv i sig än vad tantalurorna på apoteket har. Det är väl rätt så självklart att det inte kan vara sådär jätte roligt (sorry om det är någons dröm att bli personal på apoteket) att jobba där men måste dom visa det så tydligt!

När man kommer in där och ser mumie 1, 2 & 3 så blir hela rummet som något helt annat. Ett stort grått moln.
Bara för att mumie 1, 2 & 3 inte ens kan bjussa på ett liiiiiiitet smile.

MER GLÄDJE ÅT APOTEKETS PERSONAL.
(om jag får bestämma).

En upplevelse..


Black..


Den blå..


Två små fina..


goodbye.






Goodbye för ett tag. kanske tittar jag in någon gång, men förtillfället läggs det här ner.

Lite lägenhet..

Nog för att jag inte riktigt vet varför jag valde fondtapeterna när det fanns miljoner andra lite mer diskreta tapeter att välja mellan .. men här har ni väggarna igen, ser mer jobbigt ut på bilderna än i verkligeheten..








Mycket färg.. Men får jag som jag vill (brukar) så kommer allt bli vitt och barbordet kastas ut! :)





Och fredag den 13:onde kanske nog klassas som en jävligt bra dag endå. Kolla vad som gömde sig i det lilla hm brevet som kom ner dimpande i brevlådan! Gissa om jag blev glad : )




Fredagen den 13..

Och än så länge har jag inte haft någon otur. Precis hemkommen från Jobbet och går in på en ledig helg. Min Lediga helg ska bara bestå av massor av mys & kärlek.

Gårdagens ikea shopping vart 2 stora svarta ramar, klädhängare, och massor av ljuus.. Ramarna satt vi upp i hallen med våra tapeter i. Lite svårt att förklara så bild kommer.

Nu ska jag sätta på hög volym & en bra skiva, byta om till mjukisar & städa upp innan johnpis kommer hem från jobbet.

Ikea-dag..



Idag blir det IKEA shopping!


Idag är en bra dag..

Idag är jag glad!
Fick världens bästa samtal från världens bästa emilie i morse.
jag har saknat att prata med henne! ♥


Nu är det nästan bara halva tiden kvar tills hon kommer hem.
 Jag räknar varje dag. :)


Du gjorde min dag stumpan!



När jag har tråkigt..

När jag har tråkigt så brukar mitt visa kort ligga risigt till.. Är det inte mat, så är det kläder eller smink. Nu har jag tråkigt och det bästa som finns är att ligga och kolla på kläääder.. Så det blev ett hemklick idag, en svart klänning ("för ovanlighetens skull"). Men den här klänningen är det det första och sista plagget för denna månad. Jag har nämligen en vit månad på allt. Kolhydrater, sprit & kläder. Det känns faktiskt helt ok, än så länge :)

Nu ska jag släcka lampan & somna in, ensam..

Big no..

Neej, jag känner mig jätte hängig, nästintill sjuk.. Åhh... Jag har varken tid eller lust till att ligga inne i sjuksängen nu, speciellt inte nu när jag jobbar hela helgen. Det är en jädrans tur att jag börjar så pass sent som jag gör idag för nu blir det sängen fram tills jag ska åka. fan fan fan


Ingen rast, ingen vila..

Min lediga dag idag. Men alltid är det någonting som ska göras då man är ledig. Ska snart åka iväg och träna och efter träningen blir det storstädning, tvättning och inte nog med att man är ledig så måste man ta sig till jobbet pga. ett möte.

Jobbar helg den här veckan vilket inte heller känns sådär jätte roligt när alla andra är lediga..

idag är det ingen bra dag..

Imorgon är det 2 veckor sedan jag slutade med kolhydrater.. Minst sagt så tror jag att kroppen börjar känna av det nu. Huvudet gör ont & magen skriker efter något onyttigt! .. Jag vill ha glass, kladdkaka, choklad, sött/surt godis, coca cola. Men nej! Har jag klarat så här långt så ska jag banne mig inte ge efter för frestelserna!

Idag var jag äntligen och fixade till mina naglar, välbehövligt måste jag säga. För tillfället sitter jag & väntar på B1&B2 som är på väg hem från valbo med en dator sladd så vi kan kolla på fiiilm.

Det går fort..

Gud, vad dagarna går foort.. Nu är det redan söndag & imorgon börjar en ny arbetsvecka.. Har precis kommit hem från gymmet och ska snabbt fixa till mig för att sen bege mig hem till mamma&pappa och äta mat. Efter maten styr jag & john kosan hem till Johns pappa där det vankas kalas.

Mer än så blir det nog inte på den här söndagen. Hoppas ni haft en trevlig helg?

RSS 2.0