kom igen!

Veckan rullar på men det känns som att den står still. Idag är det heldag på jobbet som gäller sen ska jag ner på stan och möta upp Veronika.

Idag är ingen bra dag, jag gick och la mig arg och har vaknat upp arg. Skulle jag få välja skulle jag ligga nerbäddad hela dagen och vara arg. !

Nej, nu ska jag gå ut med lilleman sen fara till jobbet.
PUSS

Kär!

Det finns vissa fördelar med att jobba på en skobutik.. Fördelen just nu är att man kan gå runt och dreggla på dessa snyggingar! Nu kan man ju näästan gå med på att det kan bli höst så man kan mysa runt i snyggaste skorna!





Även dom här coolingarna väntar på att få invigas!


Tjejveckan!

Gud vad jag älskar sommaren. Kan det inte bara få vara sommar året om!

Igår kom min älskade&saknade veronika hem till gävle och jag var inte sen på att träffa henne. Att allt kan kännas precis som vanligt fast man inte träffats på så många månader, uunderbart. Vi bestämde att jag&johnpen ska ta oss en tripp och hälsa på efter Grekland, MYS!

Jag har precis kommit hem från Elin där vi tjejer grillat gott och umgåts! Sitter och inväntar fotbollsmänniskan i hemmet sen blir det sängen!


Nudå, ge mig semester!!



En ledig helg!

Min lediga helg kom väldigt lägligt!

Midosmmar var perfekt, fint väder, härligt gäng på världens mysigaste ställe. Gårdagen spenderade vi på gräsmattan vid vattnet. Vi grillade, solade och njöt av det fina vädret. Kvällen avslutades på stan och god mat!


Nu är jag uppe och färdig för att åka iväg och sola med Pernilla!
Älskar att vara ledig & älskar att det är sol!



Långt till kort.

Har nyss kommit hem från frissan. När jag äääntligen hade fått ut en längd som jag halvt trivdes med så var ju håret tvungen att bli så innihelvete slitet att det inte fanns någon annan utväg än saxen. 5-7 cm blev det och det känns som att jag får börja om på ruta ett, igen.


Nu känner jag mig som en liten barnunge igen!


Ska strax promenera till Dollar för att möta upp Tjejerna där. Sen blir det storshopping och ut till Hedesunda och pyssla inför imorgon! :)


Och vem har fått turen att jobba på Midsommar då? Gissa en gång?
JAG.




Mitt korta hååår!



Det här har nog aldrig hänt!

Om det är någon som missat det så är det lön imorgon! L Ö N. Och det bästa är att jag ikväll kan sitta och föra över pengarna som är kvar till mitt sparkonto. Jag upprepar; Pengarna som är kvar!

Fy tusan vad skönt det känns! Brukar brinna rätt så bra i plånkan dagarna innan lön. Känns som att det är okej att göra slut på allt eftersom man får nya. Men den här månaden har spara varit framme. Eller ska vi säga Tradera?

Det kurrar i min mage så att det nästan gör ont. Men har man slagit vad så får man offra sig..





Idag ska jag bli med..

Lika seg och trött idag, måste vara allergin som spökar och som grädde på mosen har jag fått problem med min svank, big time! Värker och stör hela tiden. Måste inhandla ipren&alvedon samt få massage av mamma och hoppas på att det blir bättre!

Så promenaden idag får jag hoppa över om jag ska lyssna på vad mamaa säger.

Idag ska jag bli med Kamera, en ny fin liten sötsak!.. Sitter och väntar in johnpen så vi kan ta oss ut till valbo sen ska vi avrunda det med en solning. Vi som jobbar får nöja oss med 13 minuter i ett stekhett solarium!..


Plutten och jag just nuuu..




Små små saker..

Idag har det minst sagt varit en seg dag. Känns som att jag i princip tagit semester redan och det är hela 3 veckor kvar! Antar att alla kunder också gått på semester, för i butiken är dom inte.

Snabbade mig hem efter jobbet och fort ut på en promenad innan jag hann känna efter om jag orkade eller inte.
Sen mötte jag upp Mamma&Pappa som kom hit för att hjälpa mig upp med spegeln och jag mamma med hennes hår. Håret blev bra, spegeln blev mindre bra då vi inte fått med några hängare till den så måste ta mig ut till valbo imorgon och fixa´t!..

Nu ska jag fixa traderapketen sen ska jag nog gå och sussa!

En solig tisdag!

Godmooorgon! Faa-aan vad seg man kan vara vissa dagar. Ställden klockan på mycket tidigare för att ta mig ut på en morgonpromenad men det ville sig inte rikitgt så får nöja mig med en ikväll istället!


Kuul att det är så fint väder ute, kuul att man måste jobba heldag på jobbet! Får hålla mina tummar att det håller i sig till min gyllene Torsdag så även jag kan få lite färg!


Nej, nu måste jag skynda på lite så att jag kommer i tid till jobbet!





Promenixenjavisst!

Sitter och rullar tummarna medans Karln min grillar. Så kvällens middag består av grillat & sallad! Efter maten ska vi bege oss ut i spåren i hemlingby eller så tar vi en långrunda här på B-näs och ska även hinna med en solning på det.

Dagen på jobbet har gått helt ok. Vi kör ju sis-power på jobbet nu när det andra 2 jobbisarna har lämnat oss för sina semesterveckor!


Idag har jag energi!
(Ps. min kamera ha dött)


3 dagar, kom igen!

Nu är det 3 veckor kvar tills jag får kalla mig själv semesterfirare! Det är 3 dagar & 3 timmar kvar tills jag har en härlig helg att se fram emot. Men först 3 heldagar på jobbet!

Sitter och väntar in tiden för att kunna åka iväg till jobbet. Jag ska irra runt som en galning idag och städa så att tiden förhoppningsvis går fort!

3 veckor kvar som sagt och jag har slagit vad med Caroline&Marina om att jag ska gå ner 3 kilo innan semestern. Och envis som jag är måste jag klara det. Ett vad kan jag inte misslyckas med! Promenader och bort med kolhydraterna.


Upp som en sol, ner som en..

Igår var det enkelt! Drack vin & svävade på rosa moln.

Idag är det inte fullt så enkelt, jobb, huvudvärk ooooch seg!

Fan kan man inte må lika bra dagen efter för?!

Härliga helg!

Gud, en ledig helg var precis vad jag behövde! Imorgon är det Måndag och en ny arbetsvecka så ska passa på att njuuta idag!  ska nog slå på stort och köpa mig ostkrokar också och fira att min lilla hjärtevän kommer hem idag!


Igår vart det shoppiiing för alla tradera pengar! Köpte mig en byrå, gardiner & en silvertavla.
Sen på kvällen var det feeest med Jobbisarna, helt sjuk att man kan ha så bra jobbisar som jag har. Klockrena hela bunten!


Idag har jag haft en riktig deg dag!  Solat, sovit, suttit, fixat i vardagsrummet och s l a p p a t!


Att vrida tillbaka tiden 3 år..

Här ligger jag i mitt fina flickrum! ..


Har ju som tidigare skrivet tillbringat kvällen hos Mamma&Pappa. Vi har ätit tacos, godis & kollat på film. Pappa hade köpt godis för att jag älskar godis, tacos åt vi för att det är min älsklingsrätt, jag är jäkligt fryssen av mig så pappa har tänt öppna spisen i mitt flickerum. Kan man få bättre?


Så här ligger jag nerbäddad i en nybäddad säng och hör knaster från elden. Jag är så trött att det svider i mina ögon så snart ska jag slå igen dom blå.


Imorgon ska jag och mamma ut till ikea på dagen och köpa lite saker till mitt vardagsrum, så imorgon ska det pysslas BIG time.



En härlig dag!

Det är inte ofta som jag har "Fredagskänsla" i kroppen eftersom jag mer eller mindre jobbar varje helg. Men idag har den kommit, den lilla känslan. Vaknade pigg och glad i morse har svept runt i lägenheten och plockat undan lite medans jag lyssnar på massor av godingar på spotify!

kl 12 åker jag upp till jobbet och gör mina 7 timmar sen går jag hem och har en ledig helg och som grädde på mosen så ska jag hem till mina kära föräldrar och tillbringa kvällen där. Mamma ska hjälpa mig sy om en klänning som jag ska ha imorgon.


Trååk utan bilder, jag vet!

Men äntligen!

Efter ca. 2 månader har jag fått igång min dumburk till dator!! Äntligen får jag sitta i min soffa med MIN dator och göra vad jag vill hur länge dag vill. Men lyckan är kort, imorgon ska jag lämna tillbaka laddaren till papi och min dator kommer gå i ide tills jag köper mig en egen laddare.


Idag har det varit en låång med sköön dag. Vaknade till liv vid 8 och tog mig en promenad hem till mig, kastade på mig träningskläderna och for upp till Hemlingby med Caroline. Efter promenaden har det bara varit slappdag.
Vi har solat i det underbara vädret, lagat hamburgare, skickat iväg tradera kläder, ätit kina & varit med Marina.


Imorgon jobbar jag sen är jag ledig hela helgen och då ska det laddas för jobbfest, ohoj vilken fest!




Tjejkväll!

Idag har varit en bra dag -jag har jobbat och haft energi på jobbet, jag har skrapat ihop 500 pix på tradera, jag har ätit god mat med älskling innan han drog upp med sina boys till sommarstugan & jag har haft Tjejkväll med 2 damer, Elin&Stina som också är ensamma och övergivna, för tillfället. Nu har jag gjort mig hemmastadd i stinas lya för det är här jag ska spendera min natt!

Imorgon är det Torsdag och alla vet ju vad som händer dåååå. -Jag är ledig & jag ska som vanligt.. njuta! Imorgon blir en nyttig dag, imorgon & 4 veckor fram. YES!



heej!

Tittar in medans jag är hemma hos mamma och hämtar lillen. kul att se att ni håller er kvar fast den kassa uppdateringen. Jag ska ta tag i det här med dator snart så jag får en egen. börjar bli jobbigt nu i längden!..

Jag har en liten mini semester denna vecka och jag njuter till max. Igår låg jag ute & stekte med hjärtat hela dagen och på kvällen vart det grill på Karlavägen. Idag har jag spenderat dagen på stan med Line & ida och varit en sväng på köpis med Stina!

Imorgon hoppas jag på lika fint väder som idag så jag kan ta tag i brännan på riktigt!

annars så flyter allt på som vanligt! Hoppas allt är fint med er där ute med :)


RSS 2.0