hej snön, "bara" 2 månader sen..

Jahapp, då var det vinter och vad ska man säga om det.. (suger stenhårt).
Klart det är mysigt med vinter, yesbox! MEN kanske innan jul inte nu när det börjar gå på vår.
Blev glatt överraskad av att nico gillade det så mycket, få oftast s l ä p a honom ut..

Idag har jag jobbat från kl. 12-19. Rätt så seg dag met lite folk. Passade på att städa upp allt i alla reahyllor så det såg okej ut. Efter jag jobbat kilade jag förbi Linnea&Carro som satt och fikade..
 
Hör och hämpa jag och john åt frukost tillsammans för första gången på hmm. en månad?
så jätte ofta kofta träffas vi..

Snaart är det helg, lördag i repris blir det!
jag har inget intressant liv idag, så jag slutar här.

Promenix, javisst!

Glömde nämna att jag köpte en bok igår. Jajjameeen!
Men nu är det ju ioförsig inte en helt vanlig bok utan en riktigt bra.
Den heter  "Gå ner i vikt med promenader"..

Nu är väl inte huvudämnet i mitt liv att gå ner i vikt. men det skadar ju aldrig att få en inblick i hur man ska äta rätt  röra på sig och att må bra. (Jo jag ljög. Några kilon runt magen skulle inte skada om de försvann).

Av det jag hunnit läsa verkar den bra, den ger mig en lite spark där bak att orka..

149 :- / Ica Maxi

image47


Tisdag 29 januari

Jag är irriterad som fan. Kan bero på att min förkylning aldrig ger med sig, att jag är trött eller tjaffset med john igår. Finns inget som är jobbigare och mer drygt som när man bråkar innan man ska gå och lägga sig. Eftersom att man då måste gå och sova arg och till&med vakna arg.

JAG har iaf varit duktig och tagit mig till Gavlegårdarna idag och fixat med internet. Så nu kommer vi få internet inom de 2 kommande dagarna. (slipper jag sitta här för jämnan) JAG ska också ta mig ner till tvättstugan och titta efter tvätt tid och inte nog med det så ska JAG betala hyran idag + att jag börjar jobba nu kl. 14.00!


jag är less som fan.

2007, sunny, tatuerad..



Veckan i bulgarien i sommras var helt jävla underbar, folket, stämmningen, de galna sakerna man gjorde och  framförallt festerna! Jag skulle kunna bosätta mig i sunny hela sommaren om pengarna räckte till!

Har varit i bulgarien 2 gånger och jag tvekar inte på att det både kommer bli en 3 och 4:e gång! :)

För övrigt..

För övrigt är nico skit sur på mig. Han är sur för att jag sitter här och inte kliar honom under magen.
För en stund sen hoppade han upp i sängen sprang några varv i en cirkel och började skälla (tyst som musen, för övrigt)? och nu vill han inte ens vara i samma rum som mig.

.. Nu hör jag att han försöker få igång teddy ute i hallen.


jag själv sitter och försöker lägga över ALLA mina kort (40 st mappar) Från gammel datorn till den nya.
Det tar tid och jag blir raslös på köpet. men det måste göras så jag får bita ihop i 5 timmar till..


En kväll att minnas..

Ja, jäklar du vad vi flippade i lördags! Hels sjukt kul och full.
Det här var verkligen en kväll att minnas. Folket ramlade in vid 7-8 och panikslagen över att vi inte börjat dricka än ( hade bestämd mig för att det skulle bli en tidig fylla). Är jag på flicksen som en hök för att få dom att dricka. Tror jag lyckades? :) Vi sjöng, fjantade och spelade kort. Vi fick idén att gå når på stan ( bad idé). Svängde in på interpool och hade svepar tävling med Linnea, vidare iväg till hang loose ( vilken tid kom vi in?), det är konstaterat nu, man måste ljuga för att komma (in) någonstans här i världen. Kul hade vi och som alltid slutade kvällen på donken, vårat kära fetto ställe. haha! Tror jag talar för alla när jag säger, ALDRIG MER PUMPS..

Gårdagen var h e m s k. Av lördagens blandning av alkohol så mådde varken magen, huvudet eller fötterna bra.
Jag blev sängliggande ända fram till 4-5 på eftermiddagen och det värsta av allt var att jag under timmarna i sängen verkligen tyckte så synd om mig själv och mitt jävla kuk huvud så jag grinade 2 grr.

Jag är mer än glad idag att jag har världens bästa john som alltid ställer upp på mig, fast jag egentligen får skylla mig själv. Jag fick allt serverat igår och det är jag evigt tacksam över!

Idag är jag ledig och ska vara riktigt jävla ledig. Har städat undan hemma efter i helgen och nu ska jag bara sitta här och dega tills john kommer hem!

puss & hej, jävligt trevlig helg!

Festlördag..

Idag är dagen jag väntat på..

Idag är dagen då jag sofia ska dricka ett antal glas vin, bli riktigt glad och sådär puckad som jag blir när jag tycker att livet leker. Idag är en perfekt dag att supa till på. Jag mår bra, jag är glad. Det viktigaste av allt är ju som sagt vilka man är med och jag tvivlar inte en sekund på att mitt umgänge kommer vara det bästa idag! Mysdricka hos mig, sen på inflyttningsfest, orkar benen håll upp så blir det även krogen efter det! :)

synd att veronika inte kunde "delta" i våran flippaar kväll.. 
(Ikväll flippar vi, ikväll super vi ner oss)


SKÅL FÖR DEN SOM TÅL!
( jag är lite övertaggad ser jag)..















.. alla som känner mig vet kanske hur kvällen kommer sluta


nu är det bekräftat..

ja, nu är det fan i mig bekräftat. jag har något fel..
jag kan inte, fast jag vill. SPARA mina jävla pengar!

Igår skulle jag in på hm en liten snabbis för att köpa balsam.
ja, det var sagt så. Snabbt in och snabbt ut för att gå tillbaka till jobbet,
Fick med mig örhängen, en tunika och en sjal. (inget balsam).


Idag satt jag som sagt på donken för att slippa gå på stan och hitta något.
Carro började före mig så jag gick sakta men säkert tillbaka till jobbet, men
misstaget jag gör är att jag går igenom hm. Tre skärp åker med hem.
Jag använder inte ens skärp, vad ska jag då med T R E stycken till?

Nu gott folk ska jag göra mig själv en stor tjänst.
av hela min lön ska jag halvera antalet tusenlappar och sätta
in på mitt kapitalkonto! nu, genast!



Träffade Älskade Jennifer idag, du gör mig glad.



En hemmakväll..

Ja, en hemma kväll var mycket mycket behövligt efter det här veckan.. Har fortfarande inte lyckats bli frisk än (Inte för att jag har försökt heller) men det brukar ge med sig av sig själv. men nej, rösten är så gott som borta nu. så därför blev mitt val att stanna inne en fredagskväll när jag nu för tillfället kunde ha varit glad & full.

Dagen har varit mer än jobbig, löning och fredag. Det var varit tusen miljoner folk, dumma som roliga..
Lunchen blev på donken med Carro och Linnea. Har betsämt mig för att bara äta flott mat på löningsdagen ( helgen) så, så fick det bli idag.

Har bara varit hemma hos mamma och pappa ikväll och tittat på tv. John jobbar ihjäl sig som vanlig.
så då passade jag på att umgås med familjen och det har varit skönt! nyss varit ute och gått sista svängen med nico och nu ska jag om 5, 10, 15 min krypa ner i sängen för att sova länge som sören..


Ett stort tack till caroline Asplund som så snällt besökt mig hmm, får se nu 1,2,3,4 och 5 gånger idag på jobbet!


gutt natt*

slut..

Heelt jävla slut i kroppen och halsen. Har jobbat från 10 till 19.. Känner fortfarande att jag nog borde ligga hemma i sängen och knapra halstabletter och alvedon. Men köpnarkoman som man är behövs pengar..
halsen är rutten, började lite lätt i går kväll att bli hes, imorse när jag vaknade var det sämre och nu kan jag knappt få fram ett ord. (det gör ooont). Passade på att luncha med carro idag, så jag slapp gå och fördriva tiden på stan och köpa ennu mer skit som jag egentligen inte behöver. Så vi gick hem till henne och åt food..

hm..

I förr går köpte jag min bärbara dator, så nu är det bara trådlöst internet som fattas, sen (äntligen) är det klart! :)
igår fick jag raseriutbrott på stackars john som hade lagat mat men tydligen haft i allt jävla starkt som går att få i en köttfärsås och känslig som jag är för stark mat fick jag ryck. rycket resulterade i att jag städade hela våran garderob utan och innan.. (i allt ont kommer också något gott).

och fick en glad nyhet när jag fick chemat idag, ute i valbo. Det är att jag inte alls kommer att jobba 25 timmar i veckan utan mycket mycket mer. Så det tackar vi så hemskt mycket för din sko. Det tråkiga lilla problemet med att jag ska jobba där ute är väl att vi inte har någon bil än så det får bli buss de kommande beckorna, men jag menar har man stått ut i alla dessa år innan man fick körkort så måste man väl stå ut. Det återstår iaf och se hur länge jag klarar det ..

Nu ska jag gosa ner mig med nico och vänta tills Linnea kommer och gör mig sällskap..
tjoppa


och där förvann nico..

Ja, eftersom att jag ligger (sitter vid datorn) och är sjuk så skulle mamma passa på att ta ut Nico med teddy så de båda fick en rejäl promenix.. och eftersom nico gör allt som teddy gör inkluderar det också hans behov..

Mamma gick ner till ängen där vi varit mer än många gånger nu, släpper lös nico och teddy.. ( vi släpper alltid lös dom) och det har alltid gått bra.. tills idag när jag inte var med. Nico strosar runt tittar bak på mamma och teddy och sticker med en jädrans fart iväg, över hela ängen, upp över kullen, över vägen och till mamma&pappas hus..

.. kunde ha gått rikitgt illa! så nu har vi båda lärt oss en läxa. Vi ska inte släppa nico lös..



skynda fynda..

Eftersom min dag består av datorn, så har jag passat på att kolla runt på saker till lägenheten som alltid är lika roligt.. Har tittat runt på både jotex och ellos. Hittade lite allt möjligt som jag ska köpa nu när lönen kommer..

image40


Hittade allt det som ni ser på bilden och till kanon priser :)


En sjukt tråkig..

Idag är jag ledig, men inte pågrund av att jag äär ledig utan för att jag är sjuk. I förrgår började huvudet värka, igår låg jag som en död sill i sängen och sov bort hela dagen och idag är jag lite piggare med endå jävligt seg. Så därför mina vänner är det här den tråkigaste dagen i mitt 19 års långa liv.

Jag är för pigg för att ligga i sängen eller i soffan och titta på tv, jag är för seg för att orka gå ut och röra på mig eller jobba.. så därför blir jag väl stenad här framför datorn tills john slutar!

Har iaf orkat tagit mig upp och ut med Nico, släppte han lös på en äng så han fick springa av sig medans jag stod och huttrade sönder, ni som inte varit ut har missat stormen där ute. (?)

Idag äntligen ska jag ta mig ut till valbo och titta ut en bärbar dator.. Kommer inte mer lägligt!
och ikväll, vad gör jag dåå? John är på träning så jag blir själv, rastlös och ensam.

För övrigt så ser nico upp till Teddy. Äter teddy, äter nico. Kissar teddy, kissar nico. skäller, teddy skäller nico. osv osv.. det är roligt att se..

imorgon är det jobb, (hoppas jag mår bättre) jobbar bara 4 timmar så det är väldigt skönt.
jobb på torsdag och fredag med sen ledig hela helgen! :)

störd dag i vårvik.. :)



 


Lördags mys..

Ja, ennu en helg blir det mys på.. Har ingen ork till att hitta på något annat.
Upp och hoppade kl. 08.00 imorse, drog mig själv till toan och började sminka mig, sen dess har det varit full rulle hela dagen, började jobba kl. 10.. är helt slut i fötter och ögon så ikväll blir det mys och film (butterfly effect) Både linnea och veronika har missat den skit bra filmen, så det ska vi sysselsätta oss med ikväll!

imorgon är jag leeeedig, likaså på måndag!

gårdagen var det jobb, sen hem till Madde&Martin där vi lagade mat (madde). John glodde på sporten och jag stod brevid madde och babblade på.. Maten var god! :) hör och häpna.. jag gick heem, absolut inte själv. Mötte upp veronika.. Och det gick förvånandsvärt fort.. :)

har inget att skriva känner jag.. så hejdå! :)
imorgon har jag varit mamma i en vecka..


En ny ledig dag..

Ja, idag är det fortfarande en ledig dag! Åh gud vad man uppskattar de lediga dagarna nu när man inte få ha dom när man vill och när man jobbar så mycket. Det äär skönt att vara ledig!

igår var jag också ledig. Upp och hoppade kl. 09.30 och traskade ut i regner med lill nicco. Sen till bageriet och köpte på mig 3 stora påsar med nybakat bröd. Efter vi hade ätit frukost så städade vi undan lite sen iväg och handlade lite saker till lägenheten (orange tema) hittade en orange vas, ljus och dekorations sand i orange. Sen köpte vi mat och vatten skål till nicco och lite leksaker!

sen kom vi till det "stora" försöket att bada nicco.. (av tidigare erfarenhet av teddy trodde vi att det skulle bli svårt)
men så fel vi hade.. Ställde nicco i duschen och där stod han. yes! tog väl 5-10 minuter sen var han ren och fin!
no preblem..

Lite senare dök farmor och farfar upp, och sen mamma & pappa. Det blev fika och prat..
Sen var det dags att gå ut igen så vi gick till en hund gård här i närheten.. Teddy sprang glatt runt och gjorde sina behov och lekte med pinnar och allt som fanns att få tag i, medans nicco mesta dels stod och kraffsa mig på benet och ville in under jackan..

vid 6 fick jag fin besök av veronika och Carro.. vi flottade mycket godis och snick snackade..
Lite senare kom även stina som så snällt hade bakat en stor och fin kladdkaka! :)
john dök upp vid 11, gick hem med stina & hämtade en film..
Kom hem och satt på filmen och där somnade jag.

idag blev jag väkt av en lill nico, han hade tröttnat på att ligga nere vid fötterna och ville bli kliad.
och i stället för att ligga och klia honom ( han får aldig nog på det). så klädde jag på mig, och drog ut honom i kylan, ja dra är rätta ordet. Han vill inte gå ut när det regner, heller inte när det blåser.. haha! men ut kom vi och vi var väl ute i ungefär 30 minuter sne bestämde jag mig för att gå till mamma&pappa och låta john sova vidare..

idag; Ikea och handla mer saker til lägenheten. :)
tjaaao


pappa är bra rolig..

Ja, verkligen.. Den enda som var lite emot att jag skulle skaffa hund var just pappa.. snälla lilla pappa.
Han var sur, pratade inte så mycket med mig, gick och muttra om att en bil hade varit ett mycket bättre köp..

meen vem har inte varit hos mig sen jag fick lillen, ska kramas pussas och klia hela tiden. och idag när vi kommer hem ja vem möter vi inte då om inte lill pappsen med händerna full av hund mat och hund schampoo. jo, pappa!
nicco är väldigt kräsen av sig så då tyckte pappa lite synd om honom och åkte och köpte god hundmat med kyckling och allt vad det var i sen schampoo tills imorgon när jag ska bada honom!

haha, sån är pappa och har alltid varit..


God kväll..

God kväll alla snälla..

Här sitter jag och håller på och somnar (nicco ligger brevid och små snarkar).
Har inte klagat eller kännt mig trött sen jag började jobba inne i stan, men idag var det väldigt segt.
Jag är så trött, vet inte vad det beror på.. Har varit seg hela dagen.

Innan jag åkte till jobbet passade jag på att gå till mamma & pappa så nicco fick leka av sig med teddan och jävlar vad dom lekte. Nicco som för övrigt är väldigt lugn fick ett väldigt ryck, sprang runt och bossade mest hela tiden. Skönt att veta att han gjorde av med lite energi innan han skulle få vara själv i några timmar..

IMORGON är jag ledig och likaså på torsdag.. det ska bli såååå skönt!
inte varit riktigt ledig på över en vecka nu. så dom här två dagarna ska jag bara njuta! Ska passa på att tvätta-borsta-klippa lillbusen imorgon också så han blir fin när veronika och caroline kommer på besök!
skulle ha jobbat den här helgen men jobbarkompisen ville byta helg med mig så slipper även jobba den här helgen.. Ledig 2 dagar jobbar 1 och ledig 2 dagar till. KAN INTE BLI BÄTTRE.

Nu ska jag göra mig klar för tv:n och alla program! tjohej..



Nybliven mamma..

Ja nu har jag varit mamma i två hela dagar och hittills känns det kannon bra! :)
Han heter nico & är världens sötaste hund! :)

Var som sagt i väg i söndags morgon, 4 mil utanför uppsala och kollade på den lilla krabaten.
Han är redan två och ett riktigt "mobboffer". Första året blev han iväg skickad till en dam som behandlade honom illa och satt han på ett dagis med 13 st små ungar, han blev av med halva örat.. Efter ett år blev han tillbaka skickad till sitt första hem där han nu bott i 1 år med et massa andra hundar. Tanten som har tagit hand om lillvovvsen men har nu fått canser och lär sälja bort alla hundar..

.. och plötslig händer det. Jag som just förtillfället värkar ha flyt i precis allt. har gått och tjatat nu i snart 2 kanske 3 månader från och till att jag vill ha en lite york. Bestämde mig för att jag inte ville ha en valp då jag inte har den tiden, så jag bestämde mig för attt den skulle vara omkring två år och framförallt en kille annars blir teddy (mammas&pappas hund) tokig eftersom han är som han är i små flickor.. haha

så för precis en vecka sedan satt jag och letade runt på allt och inget för att hitta en söt lite york som inte var valp..
och plötsligt händer det som sagt. kommer in på blocket, klickar in på den här krabaten, 2 årig hund som behöver komma till en familj som inte har andra djur eller barn! perkeeekt! ringer och säger att jag vill ha honom, bestämder att jag ska komma dit på söndag och först kolla på honom..  Jag kom dit, han hoppade upp i min famn i och där blev han min, min lilla nicco..



mina 3 tavlor

Här är mina tre tavlor som jag gjort själv och som ska upp i lägenheten! :)
köpte masken i sthlm, och nu har jag knäppt kort och lagt till detaljer..

så här blev resultatet!


Bilder..

Nu ska jag äntligen lägga in bilder, kameran är full och lär tömmas!
så här kommer det bilder på lägenheten! :)

Vardagsrummet..


köket och hallen..





nöjd Madde? :)


nu ska jag..

Lördag idag, skönt!   Har jobbat hela veckan så har inte haft tid eller ork till att kika in här och skriva ner några rader.. Men nu är jag ledig fram tills på måndag. Haha vilket är en dag och den dagen är imorgon och då förhoppningsvis kan det ske en stoor förändring i mitt lilla liv.. :)

Bara jobbat 3 timmar idag och det  var skönt. Väl behövligt eftersom jag låg vaken tills kl. var 05.00 "i natt!" eftersom att john varken vet vad passa tider eller dricka lagomt är.. upp & ner i sängen fram och tillbaka på toan..
så nu är jag trött.. väldigt trött.

Skulle möta upp Linnea på stan idag och åka hem med henne efter jag slutat, sprang till cubus där hon var..
Hann bara in innan jag hittade 2 st. 10 minuter och 300 kr fattigare..

Ikväll blir det myskväll hos mig! Med myskväll menar jag då inte med film, godis och dega i soffan..
nej nu ska vi faktikst vara uppfixade och dricka vin, måttligt med vin och bara ha det trevligt utan krogen!
det ser jag verkligen fram emot! :)

puss&trevlig helg! :)


En tanke från mig till dig..

Ja, tänkre gör man väl mest hela tiden fast man inte tänker-på-att-man-tänker.

Men nu har jag varit medveten om vad jag tänkt och tanken kan inte försvinna.
Jag vet att jag gjort fel och nu vet alla de närmaste också att jag gjort det. Du säger att det inte kommer från dig men jag vet att det gör det. Allt som jag fick höra var en repris från när det hände.. och det kan inte stämma så bra om det inte varit du som sagt det. Min reaktion blev ilska... Men det finns olika ilskor iaf för mig. Min ilska var mer en besvikelse.. besvikelse över att du berättat. Du min bästa vän. Jag blev ledsen eftersom att jag inte hade räknat med att jag skulle få höra det och att källarn var du. Det var på fyllen och alla som har varit fulla vet att man överkryddar det man säger. så med det sagt vill jag berätta att det jag sa till dig inte var menat ordargrant.
du kommer aldrig bli som du vet vem. och du har varit min vän i snart 4 år, jag ränkar dig fortfarande som vän, jag ville att du skulle gå för att det gjorde ont, ont i hjärtat.

Och det gör nog ennu mer ont eftersom att du inte ens verkar bry dig. Den lilla berättselsen som kom upp på nyår hade kunnat varit slutet för oss, mig&John.. Du har inte hört av dig och försökt förklarat? visst det kan vara saker jag inte vet som jag borde veta? .. vad vet jag.. Hade velat hörat din historia av det hela, eftersom den inte verkar stämma överens med den jag och de andra hört?

besvikelsen övergick till ilska..


tjoppa

nu händer det mycket (och lite här)..
helgen har varit lugn som sören, i fredags var jag bara hemma som sagt i lördags var jag med Madde Och Linnea.. Hyrde två BRA filmer för en gångs skull :) Ett öga var defenetivt bäst och många tankar tillkom.. Kul att se livet ur andra ögon! I söndags sov vi länge, till heeela halv två ( då veronika ringde & väckte oss) med tanke på kvällen/natten innan fick vi sova så länge, jag och linnea satt uppe och pratade om allt & alla tills klockan var fyra och john kom hem, sen fortsatt vi snick snacka till 05.00.. Hela helgen har varit som en enda lååång söndag, skönt att ladda krafterna tills i veckan!

I går var både jag och john ledig, yrade runt på stan heela dagen, letade jeans till mig och saker till hallen. Hem till john och hämta hans bil, hem till mamma & pappa och dumpade ett par skor som jag köpt till syrran, hämtade upp teddan åkte och hämtade linnea, hem till lägenheten och fixade med hallen (done) vidare till madde och martin och tittade på ett öga rött för andra gången.. haha

och idaaag har jag jobbat. hela nio timmar, fötter och huvud gör ont. Skulle ha blivit en lång och skän promenix med madde & linnea men efter jag och madde fått i oss maten och ett hundra tal mackor så föll orken rakt ner på golvet och försvann.. så det SKA bi imorgon efter jag slutat! :)

sitter hos maddisen och väntar på att john ska komma och hämta upp mig sen blir det sängen!

och nu äntligen har jag knäppt bilder på lägenheten som snart kommer upp här, ska "bara" komma ihåg att lägga in bilderna! 

nu ska jag sociala lite innan jag ska dra mig hem till min grynt mjuka och skönaaa säng..
någon som vet vart man kan få tag på ett nummer till ett hund-hem? Jag vill ha en hund, men ingen valp..
och då kan jag lika gärna ta hand om en stackars hund som farit illa.. hojta till om ni vet! 

puss! 


Första dagen..

Yes, idag var det första dagen på Din sko inne i stan.. Ska tillbringa min första månad där sen fortsätter jag i valbo! :) Det var roligare än vad jag trott att jobba inne i stan, ett jädrans temo och en massa ansikten man kände igen och det är alltid trevligt!

John jobbar och jag är trött, så jag har bara tillbringat kvällen med mamma pappa & en massa god mat!
imorgon ska jag bara jobba 4 timmar vilket ska bli jäätte skönt. Sen ska jag vara med linnea & maddisen.
kanske hyra en ennu dåligare film än de förra? .. den som lever få se :)

gott nytt

ja, det nya året är här och det kom som ett bombnerslag..

I förrgår var det nyår som sagt, alla som var där kan nog säga att det var kaos artat.. (utan att överdriva). Vi började kvällen med att vara hemma hos mig och john. Mös lite & fixade oss. Tog en taxi till madde&martin vid 6 och sen vidare. Lagade mat, skrattade och drack! En vind vände allt och det blev kaos. Alla som delade nyåret med mig tyckte nog att det var det värsta nyåret någonsin. Men jag kan inte hålla med. Det var bra, allt var bra. Nu vet alla och min klump i hjärtat är borta. Jag vill inte titta tillbaka på 2007 och veta att allt inte var sagt .. Nu är det 2008 och det ska verkligen bli bra. Det kommer bli bra.. Jag delar lägenhet med john, jag har fått jobb och vi är på väg mot sommaren, jag fyller 20 år.

Igår var det en mysig dag, jag och john var glada hela dagen.. flummade och myste mes hela tidend sega som vi var! Veronika tittade in och spelade tecken 5 med mig, madde och martin kom lite senare och sist med inte minst ( jo, hon är minst, men var tyst om det) Linnea.. Vi flottade pizza, kebab, kebabtallrik hyrde 2 värdelösa filmer och myste ner oss alla i våran nuuu stora soffa! :)

idag har jag och john skaffat oss vuxenpoäng.. Vi tog tag lite i vårat slappa liv, åkte iväg till gavlegårdarna och lämnade in kontraktet som vi inte gjort ( skulle vara inne för 2 månader sedan). sen storhandlade vi. så nu har vi mat för 2 veckor framåt! fixat övre pengar till olika konton och gått med i handels!




I mina ögon var du en av mina närmaste..

RSS 2.0