Jaaa!

Brist på annat så har jag passat på att pyssla om mig själv såsom att tagit ett långt skönt bad, noppat ögonbryn fixat till naglarna och kastat på lite nagellack för ovanlighetensskull.. Kastade även ett snabbt öga på mitt hår i hopp om att se att det växt liite och visst har det! Jag har en utväxt som inte är rolig att se men för mig känns det så jävla skönt att se den där utväxten för det betyder att mitt hår växer sig lägre & det gör mig så jävla glad! :)










YAAAY!

varning för tvättberg..

Den här frågan ställer jag mig varje gång när tvättkorgen är så full så att det ligger lika mycket i som utanför, varför tvättar man inte oftare?!.. Varför väntar man i i det sista.

Som tur är har vi bokat tid imorgon bitti, tiden kommer inte räcka till all tvätt men vi kanske får bort en del och det är en bra början på vårat tvättberg..

Gabadabaduu, booring....

och här sitter jag..

Med dunkande huvudvärk & allmänt seg i kroppen.. vid 07.30 i morse var vi iväg med nicce till vetrinären där han sövdes ner & blev lämnad i 3 timmar.. Nu är tänderna och vaccinationen (stava?) fixad och en liten drogan nicce ligger brevid mig nu och sover..

John har jobbat EN timme och jag är redan rastlös..nannanana..


(inlägget igår var inte menat till någon speciell.. Bara flickor i allmänhet..)






Skärpning tjejer!

I skrivande stund är jag så irriterad att jag skulle behöva skrika ut allt jag känner och tycker, men till vem?.. Nu har jag gång på gång hört massa bullshit hit & dit om hur pojkvänner, killar,svin,  kalla dom vad ni vill beter sig mot det motsatta könet, alltså tjejer! Dom leker lite här & dom leker lite där utan att ens ägna en liiten tanke på vem dom skadar. Att det inte finns något hjärta eller hjärna är helt uppenbart om man kollar på hur de beter sig..

Men vad gör ni tjejer.. Ni grinar ut i någon famn, sitter & gnäller dag ut & dag in, ligger sömnlösa på nätterna och sen i nästa stund går tillbaka, går tillbaka till samma svin som gång på gång trycker ner och förgör det lilla som är kvar.

Hur vore det om ni kunde sätta stopp, sätta ner foten och vakna upp! Sluta upp med att dalta med någon som endå bara skrattar bakom ryggen, någon som endå inte har en hjärna som fungerar, ett hjärta av is. Visa er stark, om ni nu inte är det så låssas för i helvete.


Det är ingen annan än ni själv som kan ändra på er situation. Går ni tillbaka så gör det, men då har ni gjort ert val och jag i egen hög person kan lova er att det kommer fortsätta, det kommer fortsätta tills den dagen ni vaknar upp och inser ad som hänt.


Jag bli oerhört ledsen att höra hur många det verkligen är som blir nedtrycka på det här sättet, det gör ont i mitt hjärta, verkligen..


home baby home..

Nu är dagen slut & jag är heemmaa! Dagen har gått fort fast jag har varit seg som en snigel & trött som sören..
Imorgon är jag ledig, ska först med nico till vetrinären sen ska jag hem och inte göra någonting alls, en promenad på sin höjd!..


Ikväll är det fia-pysslar-om-nico-dag.. Låter lika "roligt" som det är.. Ska bada, borsta, klippa kaluffset & naglarna.. han måste se fin ut tills imorgon när jag lämnar bort honom ett tag. kul & veta, visst?.


Nu ska jag bege mig till köket för att kasta ihop något gott..
puss på er!


det blev nån för mycket..

Pepparkakorna blev nog lite för mycket för min tomma mage.. Resultatet blev att jag mår jävligt illa plus att huvudvärken har kommit tillbaka igen..

Jag har tråkigt och det finns nada som visas på tv, det är för mörkt ute för att ta en promenad och det är 4.5 timme kvar tills john slutar sitt jobb.. Det är nästan så att jag överväger att jobba istället för att sitta såhär..

.. Jag kanske skulle försöka baka något gott?
.. eller laga något gottt?




vet ni vad?..

Har nyss varit och storhandlat så nu är det fullt i kyl&frys. Har i 3 veckor nu hållt igen på det onyttiga så som kakor till godis. Det som kommer in i munnen är vanlig mat och ingenting annat.. Tills idag!.

Jag köpte med mig pepparkakor hem, så nu har jag tryckt i mig 5-6 st pepparkakor & ett stort glas mjölk. MUMS och välkommen jul..

Hjälp!




Huvudet dunkar, ögona rinner & jag börjar bli sjuk!?...
Hjälp jag kan inte vara ledig något mer... fan fan fan.


Ser inte fram emot morgon dagen och inse hur sjuk jag kommer vara....


de underbara 4..

Nu är de 4 underbara dagarna av ledighet över och jag hoppar på en ny vecka & nya arbetspass.. Som tur är så är den här måndagen en mjukstart för mig eftersom jag börjar klockan 14..

Min andra hälft och jag har precis kollat klart på film & avnjutit en god och mysig frukost med vårt nya köksbord & stolar..
Jomenvisst, igår blev det en hel dag med att köpa-saker-till-lägenheten. Blev köksbord, stolar & sängbord..

Tjing!

Aldrig mer krogen..

Här sitter jag helt sysslolös och tittar på två grabbs som är helt inne i hockeyn. Lär säga att det är ganska stort av mig att ens sitta i samma rum när hockeyn håller på.. Ikväll blir det lugna bullen.. Efter hockeyn slutar ska vi vänta in hockeynörden nr 3 sen åka och handla food.. För att sen mysa ner oss i soffan & titta på film.

och härmed ger jag ett löfte om att jag inte ska gå ut på krogen på hela månad 11.. Det finns egenligen ingenting med krogen som verkligen är roligt. Efter gårdagens vistelse ute så tackar jag för mig och kastar in handduken. Nu vill jag inte mer.

Dom där bilderna jag lovade finns inte.. Kamerafia hade annat i händerna heela kvällen..
en sak till, jag ska aldrig mer spela roulette på fyllen. vem kunde tro att det skulle gå bra?.

ses vi i dimman..

God dag folket!..

Har som vanligt varit uppe med tuppen så den här tiden känns som om den är långt in på dagen.. Vilken känns skön att den inte är för jag har fortfarande mycket att göra.. Ska snart sätta mig på cykeln och trampa iväg och hämta ut mina linser som kom i onsdags.

Hade tänkt mig en långpromenad idag också men vädret är inte så lockande..
Nu ska jag kila, vi ses ute i dimman ikväll!..




Imorgon lovar jag er bilder.. För idag ska fia agera fotograf.

Tiden måste ha stannat..

Goch! Nu sätter jag mig för första gången idag.. Jag har hunnit med så himla mycket, känns nästan som om tiden har stått stilla ett tag.. Började min morgon med en stanrunda med Emelie, jag köpte äntligen hem ett överkast ( som jag letat). Passade också på att lämna tillbaka en tjocktröja som jag köpte i förrgår och hittade också min nyårsklänning som jag ska kila ner och köpa imorgon. (skönt att vara ute i tid).

Väl här hemma har det hänt mycket. Jag har städat bort allt på vår balkong, kastat blommor & sopat undan alla löv som samlats i alla hörn. Efter balkongen gick jag lös på köket.. Ända sen vi flyttade in har det varit i en enda röra i alla skåp, vi tröck bara in allt när vi flyttade in för att få det överstökat. Så idag passade jag på att sortera ut allt skit & ordnade upp så att alla saker står där det ska stå.

Efter köket så sorterade jag alla miljoner papper & räkningar. Tog även tag i garderoben & byrån.. städade ut alla sommarkläder & ner med det i stora påsar, byggde mig även en till liten hylla i garderoben så att byxorna fick bättre plats.

Nu är allt undanplockat så imorgon är det bara damsugaren som ska fram sen kan jag koppla av heela helgen.Det här behövdes verkligen!

Imorgon vaknas det inflyttningsfest & jag är taggad!..





Min låt..


Klockan tickar..

Klockan börjar bli mycket man vad gör det.. Jag är ledig & har trevligt sällskap :) Här sitter vi intrycka i soffan 5 stycken och kollar på this is England. Har sett den förr men den är bra så den tåls att se igen!..

Imorgon är det redan Torsdag och för tredje dagen i rad ska jag ner & glutta på stan. Det är bra att det blir mycket nu så att jag kanske får avsmak tills lönen dimper ner. (hoppas kan man alltid).

Jobbet idag gick fort, vi tog oss i kragen och byggde om lite.. Så nu finns det en mys höst hörna med varmfodrat och en hörna med lite mer fest skor. Tiden gick fort och resultatet blev okej.

Och nu ääntligen har vi fått tillbaka våran älskade pärla!..
Nu blir det inga mer bussturer för min del!.

Det tackar vi för.

Idag är det fredag för mig..

Hej alla glada, sura, fula, fina människor..
Solen skiner ute, jag ligger i sängen och myser & det är min sista dag på jobbet för veckan. Känns underbaart!
Gårdagen innehöll shopping, Att det aldrig slår fel. När man tar sig ner på stan för att shoppa loss finns det nada, men sen när man åker ner för att födriva tiden & inte vill hitta något så finns allt allt allt.. Så idag blir det en till tripp på stan för att handla allt som jag la undan igår, segt!

Fick även hem kläder från gina tricot igår som jag klickat hem, dom har öppnat webshop nu & det gick snabbt. Beställde mina kläder i söndags & fick dom igår.. schönt!




Godmorgon..

Har i över en vecka nu ställd klockan på 08.00 för att slippa stressa & för att det är skönt att komma upp i tid. Idag och även igår vaknade jag av mig själv, pigg till&med. Skönt! :) Golvkillen kommer runt 11 så då passar jag på att ta mig ner på stan & umgås med madde tills jag börjar jobba.

Prison är  tillbaka & jag är glaad, ett härligt avsnitt igår!




En härlig måndag..

Ny vecka och den här veckan kommer att bli den skönaste på år & dar för mig.. Har bestämt mig att ta lite ledigt. Med det menar jag att jag är ledig torsdag, fredag, lördag & söndag! Så den här måndagen känns helt ok, då jag vet att jag jag bara jobbar tisdag&onsdag (även dom korta dagar).

Helgen har varit lugn. Har varit på kalas hos johns syster & hunnit umgås med mina kära flicks. Allt en helg behöver innerhålla.

Imorgon får vi nytt golv & det innebär att vi måste flytta ut 4 stora garberober ur rummet. För att vi ska kunna flytta dom lär vi också ta ut innehållet i garderoberna... känns som ett evighetsjobb. Men det måste göras om golvet ska bli bytt.

Nu ska jag ut på en promenad för sedan ta bussen till jobbet. ( När man inte har en bil tillgänglig så märker man hur jävla handikappad man äär, så jag hoppas den kommer tillbaka snaaart från lagningen.).

Tjilevippen!

det knakar..

Idag har inte varit en bra dag, ska jag vara ärlig så har hela veckan varit skit ..Tankar kommer upp i mitt huvud & klistrar sig fast.. Hela dagen har jag gått och haft samma tanke, velat fram & tillbaka. Om jag gör rätt eller inte.. Jag gillar inte den här tanken, den ger mig mest bara en klump i magen.

men vem har sagt att det ska vara lätt..
Något måste hända och gör det inte det så finns det inte så mycket hopp kvar..

Red adidas..

Idag är det fredag. Är helt lost på dagarna när man jobbar helg.. Efter jobbet ska jag hem till Madde & bara vara.. Den här helgen bli lugn. Vilket känns såå skönt!..

Här har i min nya finaa tröja :)


Uppe med tuppen..

Idag är jag uppe med tuppen fast jag gott & väl skulle kunna ligga kvar i sängen fram till 12.. Ska snart kila ut på min morgonpromenad, vilket väder det är ute!..

Igår vart det heldag på stan.. Äntligen hittade jag en tröja som skrek till mig! Oftast när jag går på stan så köper jag med mig saker hem bara för att jag köpa med sig nått. Jag köper oftast inte det jag verkligen behöver. Men igår hängde den där så fint & hem fick den följa!..

Efter vi shoppat & ätit klart på stan mös vi ner oss hemma hos madde med en film & filt..
Jag älskar att vara ledig!..




jag är min värsta fiende..

När jag sitter & funderar över vad det värsta som skulle kunna hända mig är så slår det mig om & om igen, det jag är rädd för är det jag utsatt andra människor för.. Kunde jag vrida tillbaka tiden och får saker jag gjort mot andra ogjorda så skulle jag göra det utan att blinka. Jag skulle vilja skrika ut för alla i världen hur mycket jag ångrar saker jag gjort..

Jag är glad att jag vuxit upp & ser allvaret i saker och ting. Att jag förstår att man inte kan behandla människor på det sätt som jag gjorde förr. Jag hade inte ens dåligt samvete för vad jag gjorde & det skrämmer mig när jag tänker tillbaka..

Som tur är så lär man utav sina misstag & snedsteg. Jag är evigt tacksam över att jag har personer i min närhet som gett mig chans på chans till att bli en bättre människa..

(jag hatar att vara ensam, det är då dom här tankarna kommer)..


I väntans tider..

I väntan på att john ska komma hem med frukost så passar jag på att kika in här och klottra ner en eller två rader.. Blev ingen promenix på morgonen då sömntutan tog över. Men vad gör det när jag slutar kl. 16, får passa på att gå då i stället!.. Imorgon är det Torsdag  & det innebär att jag är ledig. Tänkte passa på att ta mig ner på stan & shoppa upp små pengarna som finns kvar på kontot. (så det finns plats för dom nya) haha.. Skämt&sido..

Nu kom frulleeen..


När ska jag bli nöjd..

När ska jag bli lugn & nöjd (?)..  Jag jobbar med det jag vill jobba med, jag delar mitt liv med den jag vill dela mitt liv med, jag har mina vänner & jag har min underbara familj.. Men när ska jag känna lugnet?. Är det inte utseendet på mig själv jag mår dåligt över eller vill ändra på så är det i lägenheten eller något annat.. Har knappt hunnit blivit klar med saker & ting innan jag vill ändra på det eller spånar efter nya saker.

Jag är en orolig liten själ och jag vill hitta mitt lugn.




Nu är jag här igen..

Idag slutade jag klockan tre. Tre tre tre, ni hör ju hur härligt det låter. Det innebär alltså att jag har hela dagen framför mig och pricken över i:t är att madde också är ledig & att det är fint väder ute!.. (jag älskar mitt nya schema).

I helgen har det hänt mycket, för mycket för att kunna tas här. EN sak jag lärt mig är att jag aldrig i hela mitt liv och över min döda kropp sätter min fot på goya igen. Det som skulle göra den här stan gott är att stänga igen skiten, då skulle antalet dryga fjortisar minska med ungeför 50%. plastdockor hit & plastdockor dit.. ( jag drar självklart inte alla över en kam).

Vad har mer hänt då.. Jag har för 3,4,5? gången tagit upp promenaderna & att äta rikitgt.. Får hoppas att jag orkar hålla i tills jag ser resultat. Men det tror jag, har ju johnpa på vid min sida..

Roligare än så här blir det inte, så på åtreseende gott folk!..




Idag ska jag njuta..

Idag ska jag njuta av varenda andetag som jag tar ute i den friska luften, jag ska sitta bland alla fina löv, plocka mossa så jag blir helt stel om fingrarna, Jag ska njuta & känna att jag lever. Vi ska ut till vår sommarstuga på min begäran.
Jag är så trött på att sitta i lägenheten, gå på stan eller krogen när jag är ledig.. Nu vill jag göra något mysig & vad är inte mysigare än att ta hela familjen ut till en plats där man känner totalt lugn, hör fåglarna & vattnet låta..

En sak till, jag har med mig kameran, äntligen ska jag gå loss på den och hoppas att jag kan dela med mig av några fina bilder! ..

Vad man kan göra på 2 timmar..

Ibland är det tur att man har hjälpsamma vänner!..
Äntligen är köket påbörjat, nu är det bara ett nytt köksbord, stolar & nya dörrhandag som fattas :)




Nu har vi fått hem comhem boxen, så ikväll blir det att checka in alla olika kanaler som tröst fö


pysslardag..

Idag är jag på pysslehumör. Eller pyssel&pyssel.. sysselsättningshumör, hah. Som vanligt på mina lediga dagar vaknar jag tidigt & den här dagen var inte ett undantag. Får se det från den ljusa sidan eftersom jag hinner med så mycket mer. Har varit ute på en promenad, hämtat hit teddy, duschat & kammat nico. Nu ska jag ta tag i köket och därefter de andra rummen. Om orken finns kvar ska jag även ta tag i balkongen..

Senare ikväll ska vi på jobbet ut & äta :)



bättre sent än aldrig..

Ja visst är det så..

som vanligt har helgen bara rusat förbi med stormfart. I lördags var det 20 års fest på fjärran höder, där bubblades det tills man blev som ett litet russin samt drack vin i mängder. Alkohol är ett roligt påhitt.. Det planeras dagar före vad man ska ha, vad man ska dricka, man måste hinna sola för att inte se ut som ett spöke, man hoppar ner i bubbeln så att man slipper stå & visa sig i bikini.. Man häller upp ett gals vin & där försvann allt man gått och oroat sig för.. jag älskar alkohol på det viset, man bli avslappnad & struntar i det mesta. bra skit!


Efter att vi bubblad, lekt lekar, badat ute & druckit oss rund om fötterna väntade slick & donken, som vanligt.
Stampade in i en taxi vid 3 någon gång och vaknade klockan 14 dagen efter?!.. Där försvann den lediga dagen, den härliga promenaden, tvätt-tiden, ikea, att bara få njuta av ledigheten..


slitna som vi var fick vi skjuts av pappa till johns mamma där det vöntade mat i mängder, efter det blev det filmkväll med packet.

Helgen har tagit på krafterna och att jobba heldag idag var det jobbigaste jag varit med om på länge. Har nyss avjnutit tacos innan john åkte och spelade bög-hockey. Har släpat migs jälv in i duschen för att nu efter jag skrivit detta inlägg krypa ner i sängen med nico & somna. Jag vill sova nu för att vakna pigg imorgon. För vad är inte skönare än att vakna pigg,..?


Har tyvärr inga bilder att bjuda på idag heller.. Ibland funderar man varför ni alla läser. För vad är roligt med så här mycket text och inga bilder. Jag tycker det suger, hårt.

Godmorska..

Fredaaag! Idag är det äntligen fredag.. Har varit iväg till solariumet & hunnit tagit en promenad, nu ska det lagas mat sen bär det av till jobbet. Idag är det inte vilken dag som helst, idag är det skriva-papper-på-jobbet-dag. Efter vi skrivit papperet är vi fast anställd. Det känns förjäkla bra!

Slänger upp några bilder på det halvklara sovrummet. :)
Färgglatt ska de vá


.


Stanna klockan..

Hur kunde det gå så fort..? Jag kommer ihåg när jag kollade ut på träden och sa att de började få sån där fin färg och att det var på väg att bli höst. Idag tittar jag ut & inser att det är höst. Allt går så skrämmande fort, jag vill stanna klockan ett tag och bara ta in allt, uppleva och njuta..


I skrivande stund är jag strax på väg ner på stan för att möta upp 2 av mina favoriter. Känns som att det var evigheter sen jag sist var på stan, ska bli kul och se om jag får med mig något hem..(inget jag tvivlar på).

Puss.


Frid&fröjd..

Här sitter jag helt avslappnad.. Det är så skönt att kunna sitta utan att känna sig stressad över något. Varje onsdag när jag gå hem kommer det där lugnet.. Klockan är över elva och i vanliga fall skulle jag vara uppstressad över att jag inte kommit in i duschen än, att jag måste hinna ett flertal saker innan läggdags.

Men inte idag, för imorgon är jag ledig. Jag kan vara uppe hur länge jag vill idag och sova hur länge som helst imorgon, utan stress!!..

Idag har jag tillbringat min lediga tid med maddelito, vi har stekt i solariumet, och glott på tv.. Nu bär det av in på toa, ska slänga mig i ducshen och leta på min solkräm tills imorgon..


RSS 2.0