Slutet ..

Nu är det inte långt kvar innan jag får hoppa ner i sängen och sova, sova, sova. Kvällen har varit lugn och mysig. Efter jobbet cyklade jag direkt till Mamma som bjöd på hemmalagad pizza sen gosade vi ner oss i soffan & kollade på Talang. Vid 21 rullade även älskling in och gjorde oss sällskap.

Imorgon väntar jobb till 16 sen ska jag försöka hinna få liite sol på min kropp innan jag Stina & Mamma tar oss ner på stan för att äta gott & umgås. ♥

Lugn & skön helg, precis vad jag behöver!..

Det är fredag!..

Mitt
tänkande igår innan jag gick och la mig om att jag ska vara på bra humör idag hjälpte. Jätte skönt att det faktiskt är fint väder idag för då kan jag ta cykeln till jobbet. Börjar inte förrän 10.20 och är redan helt klar & maten är lagad.

Det här kommer bli en bra fredag, jag känner att jag har energi!..




Fialott idag.



Dagens må bra låt.


efter regn kommer solsken..

Efter en runda i hemlingbyspåret och glimten av sol (& en underbar pojkvän som orkar med mig) så är jag nu som en ny människa.. Så imorgon har jag lovat mig själv att vara postivit och bara se bra saker i allt.

God natt!


Idag är jag arg..

Arg, för att solen aldrig kan visa sig när jag är ledig, arg för att det kommer vara STOR SOL i helgen.. Min lediga dag har tillbringats i tvättstugan sängen & i soffan. Har inte ens tagit mig i kragen och gjort mat. WHY? jo, för att vädret suger och har man inte mat i kylskåpet måste man åka till affären och jag vill inte mötas av regn & blåst när jag gå utanför dörren. JAG VILL HA SOL.

Har fått kläder på posten idag också, just denna månad, just dagen efter att jag betalat gotland. Snart ekar det på kontot igen..

Sätter även min sista slant på att morgondagen kommer vara hur fin som helst. Vet ni varför?.. för JAG har tagit åt mig att jobba heela dagen fast jag skulle börjat kl. 15....

Har fotbollsträning idag, i det fina vädret. LOVLEY.


Äntligen klart!..

Förstår inte vad det är med mig, jag har aldrig varit så här trött på länge. Det spelar ingen roll om jag går och lägger mig tidigt och sover länge, tröttheten sitter kvar. Får hoppas på att det är allergin som spökar..

Idag fixade jag & Emilie det sista inför Gotland. Så nu är allt bokat och betalt. Åh vad roligt det kommer bli ♥..
Det pirrar i hela magen när jag tänker på allt roligt som kommer ske i sommar.. Galet!


slappkollar på Frågar olle medans sportnörden själv är nere och glor på fotboll, vilket alla verkar göra. Jaja, får heeela soffan för mig själv och det är ju bra?...

LEDIG imorgon och vad är inte bättre än att shopping står på listan!.






En promenad på kvällskvisten..

Dagen har minst sagt varit jobbig. Jag har varit seg och allmänt trött. Väl hemma möttes jag av potatissallan rostbiff, gott bröd & sallad som jag och älsk avnjöt på balkongen. Efter det har jag varit pigg & efter desperata hemmafruar blir det en lång promenad sen sängen..

Helgen for förbi fort. Men var dock väldigt mysig. Fredagen spenderades med flickorna. Vi lagade god mat och tog det lungt. Lördagen bjöd på mer fart, det spelades kubb, drack gin, vin, shot.. Ett besök på berggrenska & goya hann vi också med innan kvällen avslutades på donken..


Nu är det kväller..

Ikväll har jag myst med flicksen på ett fik & hemma i soffan. Vi har pratat mer sommarplaner!.. Kan tänka mig att den här sommaren kommer att kunna ligga väldigt hög upp på bästa-sommar-listan. Kan nog till&med ta första platsen :) ..

Ääntligen fredag imorgon & vem har inte ledig helg om jag jag jag!.. Om vädret tillåter så kommer lördagen bli klockren.
så snälla du där uppe, ge oss sol & värme!

Nu; sängen!..

Godnatt folks*

Jag har köpt mig ett par..

Jag tror minsann att jag har hittat mina älsklingsskor
och som kommer användas flitigt till både vardags & fest!..



 

Din sko 349:-



Smoothie!

Hejsan hallå!

Idag är det en slapp dag och om jag tänker efter kunde den nästan jämföras med en bakisdag. Jag och älskling har ätit mysig frukost ute på balkongen. Efter han tog sig pick&pack och åkte till jobbet så tog jag mig hem till Mamma&pappa och visade mitt tryne. Har inte träffat dom på evigheter!.. ♥

Nu ska jag plocka undan lite här hemma innan jag ska ta mig till solariumet & ica. På ica ska jag köpa på mig alla möjliga frukter för jag har köpt mig en blender! så nu blir det smoothie frukost, smoothie lunch smoothie middag!.. typ.






Jag är på pysselhumör.
..Vill fixa med blommorna ute på balkongen
♦köpa byrå
♦köpa hylla
♦köpa gardiner
♦köpa vit målarfärg
♦köpa väggord

Att få vakna av sig själv.

Åh, vilken härlig morgon! Slapp ställa klockan igår kväll när jag gick och la mig så idag fick jag vakna av mig själv. Idag blev det så att jag är ledig eftersom vi ska ut till Högbo kl 13 och jag skulle börjat jobba kl. 14. Lovley!

Nu ska jag klä på mig lite och gå ner till solariumet sen äta en god frukost med älskling.


Ha det så bra folks!

Hej igen!..

Vet egentligen inte varför jag tar upp det här igen, antar att jag saknar att skriva av mig.
Så vad har hänt sen sist?.. Sommaren har planerats in i minsta detalj. Gotland, leksand, norge, sista minuten än så länge.Vi bruds har även skapat ett korplag! 3:e matchen spelades idag & det tar sig sakta men säkert. Go Bullz!

Jobbet flyter på som vanligt. Imorgon ska vi på jobbet lyxa till det rejält. Vi ska ut till högbobruk få massage ansiktbehandling och äta gott. KUL!

Lägenheten börjar få sig en make over och jag börjar faktikst gilla läget här i b-hood.


Allt för mig, tack&hej!

RSS 2.0