Det känns surt..



1500:-
i thailand
i 3 veckor
Jan/Feb..


OCH JAG MÅSTE SÄGA NEJ..


En vit jul?..

Kan det vara så att vi kommer få ha lite snö på backen till julafton.. Det är ialla fall vad som står högt upp på min önskelista denna jul..


Idag är det en kortisdag på jobbet så innan dess ska jag ner på stan med syster och inhandla de 2 sista julklapparna för iår. Ska även hinna handla lite till mig själv till juldagen och sen hinna besöka solarieöarna.




Dagens händelse..

Den här dagen kommer stå högt upp på min bakfylle-lista. Jag har mått som en överkörd ko, död.
Tanken för gårdagen var att bara ta med mig en vinflaska för att idag må som en lärka och storstäda lägenheten..

Men närmare eftertanke såå fick jag nog i mig dubbelt så mycket mer än vad som var tänkt. Så idag blev jag liggandes i sängen fram till eftermiddagen medans john agerade städgumma och städade heela lägenheten, jag bäddade sängen.

Kvällen igår var rolig, jag vann 2 paket, drack glögg, mingalde, proppade i mig popcorn, förlorade på Ghero, agerade generös, skrattade, flummade, somnade.



..Och för johns fina insats idag är det jag som bjuder på lyx mat, pizzerian runt hörnet.


Det är fredag..





Hela
den här veckan har jag varit före i tiden, i måndags trodde jag det var tisdag, i onsdags trodde jag det var torsdag osv. Så med det sagt har min vecka kännts låång, men som man säger, väntar man på något gott väntar man aldrig (alltid) för länge.

Men nu är den här, min lediga helg. Det ska föreställa min lediga helg i varje fall. Imorgon har jag tagit åt mig extratid så 12.00 infinner jag mig på jobbet men före det sola och efter det julfest.


Ikväll blir det lugna bullen med Emilie och en bra film, sitter som grädden på mosen.



Lite smått panik..

Här sitter jag & tycker att jag har all tid i världen på att inhandla de sista klapparna, tills jag börjar tänka efter och förstår att det bara är en vecka kvar till julafton. ?!.. och på det är jag ledig en dag, imorgon. Så imorgon måste jag ta mig ner på stan&valbo för att inhandla de sista. Plus att jag måste hinna sola så mycket som möjligt innan juldagen.


Ikväll blir det julbord med alla brudarna från Din sko hos bossen i egen hög person..


Jag vill..

Jag vill ha min soffa nu. Varför måste det ta 8 veckor för en soffa att anlända.. Och varför var jag så jätte smart och sålde iväg våran soffa innan vi fått den nya. Dum fia, dum. Tänk om jag också vill ha fint till jul...


4 hela veckor kvar ...

Att tanka sin mobil..

Det var en gång 2 flickor varav den ena (Tjej1) hade slut på pengarna i sin mobiltelefon. Tjej 2 kom då med en himla bra idé om att gå och ladda på mobilen med samma som hon använde, comviq kompis för att vara exakt.

Tjej 1 behövde även lösa pengar för att kunna ta sig hem från stan där de båda flickorna befann sig. Även denna gång kom Tjej 2 på idén att Tjej 1 skulle ta på 100kr när hon laddade på mobilen med 75kr och ta det resterande pengarna och betala bussen med. (okeej, hängde ni med där?)..

Kassör: Hej!
Tjej1: he hej.. Jag skulle vilja ha ett sånt där comviq..
Tjej2: Hon vill ladda på med comviq kompis.
Tjej1: Jaa, med 75kr sen tar jag resten i handen..
Kassör: ?!... Hahahha
Vi: Hahahahhaha...

Ni som fattar, ni fattar.
men det gav oss båda ett gott skratt..

fettofia.

Jag rår inte föör det. Här har man för femhundra elfte gången i sitt iv bestämt sig för att vara nyttigt (vem kom på ordet & dess innebörd egentligen?) äta sallad, träna iaf EN gång den här veckan, inte dricka läsk, ja listan kan självklart göras lång..


När man heter Sofia Andersson med mellannamn Kristina så är det så att om jag bestämmer mig för att vara en superkvinna som alla andra verkar vara med träning och kost blir det tvärtom. För det första tycker jag inte glass är sådär jätte yummi, det räcker med 2, 3 skedar så är det bra. Men bara för att jag bestämt mig för att äta BRA så äter jag två stora lass glass i två dagar, plus lite (läs mycket julmust) ?!.. Jag gör det utan att tänka..

tacka vet jag när man gick i skolan & fick mat där, den var så äcklig att man inte hade något val än att svälta.
och pricken över i:et är att jag fått äckliga utslag på båda mina händer, skabb, smittad av något? Det lär ju visa sig om inte annat..


/ Hejdå en tjej som är säms på att vara nyttig men bäst på att vara onyttig.

Jaaa..

Vad är det jag ser när jag vaknar om inte ett tjockt täcke av snö ute!.. Ja ja ja! Snälla låt det vara kvar ett tag nu iaf så att det inte bli som alla andra gånger när det bara töar bort. NU vet jag hur jag ska spendera den här dagen, utomhuus!

yääy.

Ny människa..

Efter en minst sagt stressig dag så passade jag på & hänga på Emelie till solarieöarna. JAG ÄR EN NY MÄNNISKA..
jag ser inte igenom mig själv längre.. Ska snart ta tag i mina ögonbryn och naglar. Lite kan göra mycket.


En annan mycket rolig sak är att jag är ledig imorgon. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra och den känslan älskar jag..




HAPPY ME



roligt..

Hade tänkt bjuda på bilderna sen Fredagens festligheter.. Tragiskt nog fanns det inte 1 bild av 80 så kan läggas ut här beroende på blekhet, grimarser & onyktert tillstånd. Vi lär skärpa oss tjejer!

söndagen..


Att gå upp..

Att gå upp klockan 06.45 är inte mänskligt. Jag är död, nico är död, världen lever inte.. Åt helvete med tidiga mornar.
Får glädja mig åt att jag har ledig helg och att jag ska ut och vingla ikväll.

Den lediga dagen..

Dagen med stort D. Jag är ledig idag & det ska tillbringas med älskade & saknade Veronika på stan. Ska förhoppningsvis hitta mina sista klappar & även något fint till mig själv :)


Sen blir det storstädning i stugan för att sendan avsluta med ett träningspass.

1 december..

Nu är det ännu mer julkänsla, inne iaf. Snön försvann lika fort som den kom tråkigt nog.. Idag, äntligen hittade jag 4 vita blockljus och stjärnor på fot till köket & vardagsrummet. Köpte även med mig en söt liten tomte & en röd duk. Den röda duken köpte jag enbart för att john tjaffsar om att det är de röda som ger julkänsla. Det blev bra & mer julkänlsa blev det.

Nu fattas bara granen som jag såå ivrigt vill sätta upp. ska hämta den från förrådet idag så får vi se om jag sätter ihop den imorgon :) hih.. Har ju några julklappar som vill ligga där under. Känns lite tråkig att bara trycka in klapparna i garderoben.. Så granen får komma fram imorgon! :) deal.


RSS 2.0