Invigning

I lördags var vi bjudna till invigningen av nya heartbreak, vid 19 kom vi dit & det bjöds på snittar, bubbel & glada människor! 

När det öppnade för allmänheten förflyttade vi oss ner & fortsatte kvällen där! Jätte trevlig & rolig kväll! :) 




Söndag.

Inatt blev det sent & det känns idag kan jag lova & med vin inblandat så blir min kropp rätt så seg.. 

Har kastat på mig smink & nu ligger jag i soffan under täcket, äter frukost & kollar på Nyhetsmorgon. 

Om en timme är det dags att åka till jobbet & riva igång jobbdagen. 





Trött fredag

Idag är jag trött, kroppen känns sliten & seg. Gårdagens lediga dag var det fullt upp på så hann tyvärr inte vila upp mig någonting alls för kommande 6 arbetsdagar. 

Längtar tills jag slutar så jag får åka hem & äta god mat, tvätta av mig sminket & hoppa i mjukiskläderna! 
Ikväll blir det bara massor av mys med min lilla familj. 




Fina ting

Igår hade jag tur, pappa hade fixat fram en fin zinklåda till mig & Stina hade gjort goda kakor & lagt dom i en fin kakburk, fina familjen! ♡

Zinklådan fick tidningar i sig & kakburken hamnade vid kaffemaskinen i köket :) 





Onsdagsmys

Ikväll har vi bakat bröd & haft tjejkväll med inredningstidningar, tv-program & mys i soffan hela kvällen lång! 

Jag provade ännu en gång på att dricka te, dock utan framgång. Får fortsätta tjata lite på mina smaklökar så ska det nog bli en te-drickare utav mig med :) 





En söndag

En ledig söndag & jag har bara lallat omkring här hemma. Började morgonen med sovmorgon & en film i sängen. Efter det har jag plockat & städat här hemma.

Har precis ätit mat & tänkte ta tag i att måla lite dörrar här hemma. 

Jag som hade bestämt med mig själv att bara ta det piano idag & inte göra någonting alls. Men det gick ju inte alls, blir alldeles för rastlös av att inte ha saker att göra :) 




Fullerö handel

Imorse hämtade jag upp mamma & Stina och styrde svarta faran mot Uppsala & fullerö. 

Vi spenderade många timmar med att gå runt och titta på allt fint & sen mättade vi våra magar med en stor & god våffla ute i den värmande solen innan vi for hemåt. 

Supermysig dag ♡






Äntligen fredag!

Fredagen är här & jag går mot en Ledig helg. Kan inte bli mer underbart! Ikväll ska jag få träffa en saknad vän & imorgon bär det av till Uppsala. Den här helgen kommer bli så bra! ☆

Nytt i hallen, nu är det bara golvet som fattas innan hallen kan klassas som klar! 



Trevlig helg på er! :) 

När beslutångesten slår till

Japp, ibland går det bara inte att välja & när jag är sådär äckligt velig då är det lika bra att ta båda två. Nu håller jag bara tummarna att storlekarna passar! 




Vill ha

Är så trött på vår stora mörka & klumpiga soffa som bara lyser som ett svart hål i vardagsrummet. 

När det har lagt sig lite med utgifterna & vi gjort klar alla rum då äntligen har vi bestämt oss för att köpa den hör gruppen! Om jag längtar! 




Godmorgon onsdag!

Godmorgon på er! 
Känns nästan som lunch för mig då min klocka ringde tidigare än vanligt den här morgonen. Redan 08 befann jag mig på jobbet för lite installationer & effektivt arbete av varor. Nu sitter jag & knaprar på en macka innan det är dags att öppna butiken.  

Äntligen är det torsdag imorgon & äntligen får jag tid med att fixa & dona hemma! Jag har så mycket i huvudet som jag vill hinna med att göra att jag nästan spricker snart! 

Sen så är det så härligt att jag har så mycket energi, älskar när jag känner mig pigg, kreativ & glad! Kan ha att göra med att jag bestämt mig att bara lägga energi på saker som faktiskt får mig att må bra & inte saker som får mig att känna mig obekväm & deppig! 

Och vet ni? Det verkar fungera! ♡

Städa,måla,äta.

Idag gick jobbdagen fort, jag jobbade in rasten så jag kunde springa iväg lite tidigare. 

Tog mig ett litet mellis när jag kom hem & sen satt jag fart med målningen i hallen som jag precis blev klar med. 

Nu ska jag bara byta om & fixa till mig lite för att sen åka ner på Kalles för god mat :) 




Grå & regnig måndag

Vad jag hade önskat att få vara ledig just idag när det är sånt här väder ute. Då hade jag tagit med mig täcket & myst ner i soffan & kollat på någon bra film. Det känns alltid mer lugnt att ligga i soffan & titta på film när vädret är som det är idag. 

Men istället sitter jag i fikarummet på jobbet & väntar på att maten ska bli klar i micron. 

Och vilken natt det blev inatt. Huvudvärken blev bara värre så till slut fick snälla John åka iväg till gdg mitt i natten & köpa Ipren. Så idag känner jag mig lite mör & trött i kroppen. Men imorgon är det förhoppningsvis som bortblåst :) 



Söndagshäng

Ikväll blev det taco & bingolottokväll hos oss med Stina & Tony. Sååå himla gott var det :) tror att det här ska få bli en söndagstradition :) 

Har en sån fruktansvärd huvudvärk att jag knappt kan ligga ner för att det spänner & värker så enormt! Kroppen börjar även den att ömma så det här bådar väl inte gott.. Hoppas att jag vaknar och allt är som bortblåst imorgon! 




Mysig lördagskväll

Igår efter vi ätit & fixat lite här hemma gick vi över till grannarna som bjöd på väldigt god plock & gott vin! Det blev en riktigt mysig lördagskväll :) 




Före & under

Mycket har hänt men mycket är kvar! 




Blommor

Det här med blommor är något jag måste bli bättre på. 
Jag kan ingenting om blommor & vattnar jag inte ihjäl dom så torkar dom ihjäl. 

Inne finns det bara plastblommor & snittblommor. Vilket självklart behövs ändras på! .. Det finns väl inget finare än riktjga blommor i fina färger! 

Igår köpte jag iaf en blomma att ha ute vid dörren, det var minst sagt på tiden då den andra inte alls såg speciellt vacker ut där det stod helt vissen & brun. 

Nu vill jag hitta en fin krans att hänga på ytterdörren, några tips på fina? :) 




Fredagen är här!

Godmorgon! Fredagen är äntligen här & idag är jag på strålande humör. Fast att jag har en Jobbhelg som ligger framför mig har jag en riktigt härlig fredagskänsla! :) 

efter jobbet ska jag köpa med mig fina helgblommor & sen är det raka vägen hem. Ikväll blir det hemmamys med god mat & en bra film med lillfamiljen ♡






Myskväll

Ikväll passar vi på att ha lite extra mysigt. Vi måste verkligen ta vara på dom timmarna vi får ihop. 

Att ha vetskapen om att vi inte har samma lediga helger & heller inte några lediga dagar tillsammans gör mig väldigt ledsen & ibland omotiverad. 

Men vi får som sagt ta till vara på dom timmarna vi får tillsammans före eller efter jobbet istället. 




Tadaaaa

 Idag har det äntligen kommit saker på plats här hemma & målningen av dom där jäkla listerna blir så bra & helhetsintrycken blir så mycket bättre! 



Och idag smackade vi äntligen upp den första saken på väggen. Nu får jag inte vela något mer, nu ska saker upp på väggarna! 

Måla-lister-onsdag

Tog en rejäl sovmorgon fram till 11-tiden och efter det har jag målat lister, eller om man ska vara korrekt så har jag målat foder, Men för mig heter det lister.

Har målat lister en & två gånger, inne & ute, svåra & lätta. Nu är jag dyngsur & dyngtrött.

Dags att laga mat & fixa till sig så jag är klar när jag ska iväg :)


25-års fest

Har ju glömt att berätta om min 25års-dag i somras. (Har försökt ett antal gånger att ladda upp massor av bilder från festen men tyvärr utan framgång.)

Hela helgen var iaf hur bra som helst!
På fredagen hade jag bjudit hit hela familjen + släkt. Vi bjöd på grillbuffe,min favorit tårta & gott att dricka! Fick så himla mycket fint & välbehövligt. ♡

På lördagen väcktes jag av champagnefrukost & presenter av John innan vi hoppade upp och började alla förberedelser inför festen.

Som hjälp hade vi bästa Stina & Tony som var med oss hela dagen för att hjälpa oss få ihop allt.

Klockan slog 17 och gästerna började rulla in alla i vita fina kläder. Hela kvällen gick så himla fort att det knappt känns att jag var med, men allt blev precis så bra som jag hoppats på & för mig blev det en fin födelsedag att minnas :)





Tips

Håller på och byter ut alla mina galgar i garderoberna så det blir enhetligt.

Har länge letat efter tunna galgar som inte tar så mycket plats. Gissa om jag blev glad när jag hittade dessa i 6pack för 10kr! Tips tips! :)


Pensionärssöndag

Ikväll har vi hängt med våra pensionär-vänner & spelat Bingolotto. Tyvärr ingen vinst för någon av oss, det får bli nästa söndag istället ;)




3 helgen

Sitter påklädd & klar, väntar bara in tiden så att jag kan åka iväg till jobbet.

3 helgen i rad som jag jobbar, idag känns det tungt då jag helst skulle vilja vara hemma & fixa på gården & inne.

En helg till efter den här sen får jag också njuta av lite ledighet på helgen. Det ser jag fram emot! ♡


En lördag i september

Filmen igår var såå bra! Tappade andan & hjärtat stannade ett antal gånger. Skulle lätt se den igen :)

Ikväll blir det pizzabak & godis. Underbart skönt med en lugn helg!

Nu när sommaren är över har jag åter igen bestämt mig för att vara nyttigare i veckorna & alkoholen ska jag försöka lägga på hyllan helt fram till det nya året ett plus vore ju att komma igång med träningen också :)






Fredagen är här

Igår hade jag & John filmmaraton här hemma så idag är jag lite halvseg.

Vi kollade på snabba cash 1 & 2. Det var en jäkla tur då jag ska på 3:an ikväll & tydligen inte hade sett 2:an, vilket jag trodde jag hade gjort.

Men nu är allt riktigt färskt i huvudet så nu kommer jag verkligen inte ha några problem att hänga med :)


Godmorgon torsdag

Vilket underbart väder det är, fortfarande! Älskar att vakna till solens strålar som kikar in & ger ett sånt fint sken här inne!

Idag blir det en hemmadag! Ska passa på att städa, rensa & måla lister för att sen ikväll få finsällskap :)




Men nej

Godkväll folk, vad gör ni för mysigt?

Jag ligger i soffan med idol i bakgrunden & surfar runt bland inredningssidor & bloggar.

Är smått besviken efter dagens skörd.
Kom tyvärr bara hem med smått & sånt som inte behövdes. Ska ge det ett nytt försök på lördag när jag har med mig johnpen.

Trevlig kväll på er!


Onsdagsnöje

Ligger i sängen & drar på mig & ha gjort det ett bra tag nu.

Idag är jag ledig & den här dagen ska spenderas på alla möjliga inredningsbutiker. Idag ska det nämligen shoppas saker till hemmet.

Vilket inte kommer vara några problem :)


RSS 2.0