Operation bokad

Idag var det dags!

I morse åkte jag till Ockelbo för att träffa min kirurg och prata igenom allt om märke, storlek och datum.

Allt verkade i sin ordning och kändes bra, men jag väljer att operera om mig iaf..

Jag fick som jag önskade och datum bokades för omoperation!




Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Har följt din blogg ett tag nu då jag gillar alla dina bilder på inköp osv, väldigt inspirerande! Du har grymt bra smak :-) så har även läst att du gjort en bröstförstoring, vilket även jag har tid för om ca 3veckor, börjar bli lite pirrig i magen! Men jag som sett dina bilder både i linnen och i bikini tycker dina bröst passar superfint till din kropp! Jag hoppas jag får lika bra resultat!! Så undrar därför varför du väljer att operera om dig? Jag är livrädd för narkosen så jag hoppas hoppas att jag får ett bra resultat så jag slipper gå igenom en till op :-(

2012-04-20 @ 08:05:30
Postat av: Fia

Vad glad jag blir av dina ord, tack så jätte mycket! Det stämmer att jag gjort en bröstopetarion för några år sedan och då fick jag implantadet "pip" som det varit mycket om på nyheterna. Det är ett dåligt implantat som lätt spricker och kan medföra olika risker. Så det är därför jag valt att göra om dom, för att vara på den säkra sidan!



Du behöver inte vara nervös för narkosen eller något annat. Allt går jätte smidigt! Lycka till och hoppas du blir nöjd över resultatet :)

2012-04-20 @ 11:29:51
URL: http://aiiifos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0