Underbar kväll

Idag har jag haft en sån himla bra & mysig kväll! Fått umgås med finaste tjejerna hela kvällen! Grillat, mumsat fika & bara myst!

En fin kväll att lägga spara i hjärtat 💞


Lata dagar är förbi

Det här med att ha lata dagar när man har hus finns inte, inte för mig iaf.

Jag är en person som inte kan koppla bort saker & ting. Jag känner mig också otroligt stressad av att ha stökigt runt omkring mig!

Så igår när solen äntligen lyste drog jag på mig bikinin & satt mig i solstolen. En timme klarade jag av sen var jag överallt & ingenstans.

Ena uthuset blev städat, tvättstugan blev också städad samtidigt som tvätt blev ren, sen började jag rycka ogräs & måla ute på gården! Full fart ända fram till klockan slog 23 då var det godnatt.

MEN vad underbart allt är! Och det bästa av allt är att det är så tyst här, känns som att man är i en sommarstuga långt långt bort!


Midsommar

I fredags hängde vi i Stinas & Tonys koloni hela dagen & kvällen.

Vi började med att ses på dagen vi i släkten med ett knytkalas på massor av mumsig mat. Vid 19 rullade vännerna in & grillen tändes! Jätte lyckad dag k& kväll!


Före & under (ingenting är klart)

Igår var det dags för träpanelen att komma på plats! Vi hann tyvärr inte klart då vi tråkigt nog hade räknat fel på tre plankor. Men vi hann iaf så pass långt att vi ser hur resultatet kommer att bli :)


Matcheescake

Till midsommar gjorde jag ett roligt tillbehör till all mat, en matcheescake med tre sorters lök! Enkel & god!


Vitt

Igår, äntligen blev vi klar med tapetseringen i köket, så nu är det bara träpanelen bakom tv:n som ska dit innan det känns som om det börjar bli klart i dom två rummen :) (förutom allt pill med dörrar, lister, golv mm)..


En fin helg

En fin helg, en underbar familj & jag är så tacksam att jag får vara en del av den ♡




Bra måndag!

Imorse kom bästa pappa hit och hjälpte mig tapetsera & när han åkte till jobbet tog jag tag i tapetseringen själv, stort för att vara mig då jag oftast drabbas av prestationsångest & istället för att försöka så struntar jag i det helt.

Jag gjorde hela köket & det blev faktiskt bra! Jag är nöjd :)

Efter tapetseringen mötte jag upp Madde & Line i hemlingbyspåret & efter det åkte vi hem hit & åt grillat så världens bästa kille hade fixat.

Sen har det blivit myshäng i bästa myshörnan med jordgubbar & tjejsnack!

Tack måndag för den här dagen!


Pysseldags igen

Idag när jag slutade tidigt passade vi på att få saker gjorda tillsammans! Aa, alltså i rustväg..

Vi slipade & spacklade väggar & medan spacklet torkade så åkte vi ut till ikea & köpte tyg att klä madrasserna i uterummet med! Nu behövs bara några hundra kuddar till förrän allt är klart! :)


Sveriges dag

Igår "firade" jag nationaldagen på bästa sätt! Jag & John startade dagen med frukost ute på gården & efter ett tag kom Stina & sen även Jenny & gjorde oss sällskap i solstolarna. Vi solade, åt jordgubbar & hade grillpremiär på vår nya grill!

När klockan började bli eftermiddag så åkte alla hem till sitt för att sen på kvällen sammanstråla hos Stina & Tonys koloni, där vi drack gott & grillade!

Vilken sommardag! Är så glad att jag hade turen att få vara ledig & njuta av att det faktiskt kändes som en riktig sommardag igår! ♡


Äntligen

Mina 6 arbetsdagar är äntligen över!
Den här veckan kan ha varit den jobbigaste veckan på väldigt länge! Flytt, långa dagar på jobbet & massor att fixa här hemma har minst sagt satt sina spår.

Ligger i sängen & drar mig, Innan det är dags att hoppa upp & starta dagen!

Igårkväll efter både jag & John slutat jobbet sågade vi äntligen till de sista pallarna. Så nu måste jag bara ta mig ut & leta något passande tyg till madrasserna som ska ligga på pallarna, sen är allt klart i uterummet :)




RSS 2.0